من پس فردا باید برم واسه مصاحبه دانشگاه سوره ... کسی میدونه تو این مصاحبه ها در چه موضوعاتی سوال میپرسن ؟! چه جواب هایی باید بدیم ؟! و خلاصه اینکه چی کار کنیم تو مصاحبه قبول بشیم ؟ :31:
Printable View
من پس فردا باید برم واسه مصاحبه دانشگاه سوره ... کسی میدونه تو این مصاحبه ها در چه موضوعاتی سوال میپرسن ؟! چه جواب هایی باید بدیم ؟! و خلاصه اینکه چی کار کنیم تو مصاحبه قبول بشیم ؟ :31:
البته فک کنم این با گزینش نیمه متمرکز فرق داره . نیمه متمرکز الان نیست مصاحبش . بعد از اعلام نتایج انتخاب رشته همزمان با متمرکز ها اعلام میشه که مصاحبه کی هست .نقل قول:
شرایط این دانشگا ها هم قبلا تو دفترچه شماره 1 فک کنم بوده . شرایط دانشگاه های نیمه متمرکز هم در همین دفترچه شماره 2 هست .
حالا مصاحبش دقیقا چطور هست رو باید دید کسی تا الان مصاحبه داده اینجور جاها یا نه .
موفق باشید .
مصاحبه ی سوره 2 بخشه...اولیش عقیدتیه دومی هم تخصصی و در مورد رشته ی مورد نظرت.
سلام .. كدهايي كه در انتخاب رشته چند برابر ظرفيت رشته هاي خاص نوشته شده رو چيكار بايد كرد ؟كجاي دفترچه هستن ؟كداي 0365 و 0838 رو براي من زده يعني چي ؟؟ رديف 1 و 2 يعني چي ؟؟
میشه یه کم بیشتر توضیح بدید ...نقل قول:
واسه عقیدتی یعنی برم کتاب دینی و نماز چند رکته و اینا رو بخونم ؟! : دی
تخصصی هم چی مثلا میخوان ؟ / دروس رشته آیا ؟ / تاریخچه ی رشته آیا ؟ / !
تو سایت سازمان سنجش "کد معرفی شده "رو نگاه کن ...نقل قول:
بعد برو اینجا :و "شماره موارديكه بايد در سايت اينترنتي سازمان درج شود" رو نگاه ببین کدومی ...کد:http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=1&id=440
واسه انتخاب رشته هم همون کدهایی که نوشتی رو باید وارد کنی ...
سوالاتی در مورد نماز خوندن و روزه گرفتن و راهپیمایی رفتن و کلا اعتقادات مذهبی و سیاسی.نقل قول:
نمیدونم برای متمرکزم از تخصصی بپرسن یا نه...من خودم هنرم...معمولا یه سری سوال مربوط به درس ها و رشته ازت می پرسن تا ببینن چقدر با رشته آشنایی و سطح سوادت چقدره...میتونه از همه ی مواردی که بالا گفتی باشه.
سلام من تجربشو دارم البته سال 1380
سئولات عقیدتی و سیاسی
1 اسم هفت شهید مهراب
2 سئولات مختلف در مورد نماز
3 سئولات مختلف در مورد ولایت فقیه
4 روخوانی قرآن اینو ممکنه50 - 50 باشه
5 نحوه غسل و کفن میت
.
:31:نقل قول:
واقعا عجب مملکتی داریم ، نحوه ی غسل وکفن میت شده معیار پذیرش رشته معماری !
من اون سال به خاطر همینا رد شدم
.
امروز مصاحبه دانشگاه سوره واسه دخترا بود ... کسی از فروم هست که رفته باشه ؟! اگه آره ، لطفا سوالا رو بنویسه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که سینما رو قبول شده بودم...اما آمادگی سوالات عقیدتی رو نداشتم نرفتم:31:
راستی شنیدم اگه برید سوره و بخواید انصراف بدید، باید کل شهریه ی 4 سال رو بپردازید...منم گذاشتم اول نیمه متمرکزای سراسری رو شرکت کنم و اگه قبول نشدم برای تئاتر برم سوره مصاحبه بدم.
واسه عقیدتی ، غسل میت و چند تیکه بودن کفن میت رو یاد میگرفتی حل بود دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله نوشته واسه انتقال یا انصراف کل شهریه رو باید داد !
مگه میشه بعدا بری واسه مصاحبه سوره ؟! خب مصاحبه اش امروز بود دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا سوالای عقیدتیش فرای ایناس...باید کل رساله رو از بر باشی...واسه دخترام مصاحبه ش خیلی سخت تره.
مصاحبه های متمرکزش الان انجام میشه...نیمه متمرکز آذر ماه.
وایسا ببینم!
از این وسط یه نفر سنی باشه کلا ردش نکنن بره؟
من فردا مصاحبه رشته نمایش دارم واسه سوره.توروخدا کمکم کنییییییییییید:sq_3:
چطوری تست میگیرن؟چه نقشایی از آدم میخوان؟