از لحاظ کیفیت وکارایی خرید کدام برند لپ تاپ را توصیه میکنید ؟
Printable View
از لحاظ کیفیت وکارایی خرید کدام برند لپ تاپ را توصیه میکنید ؟
خوب بهترین برند از نظر کیفیت اپل هست که همه قبولش دارن ولی مشکلی که داره قیمت نسبتا بالای اونه..
ASUS بدونه شک!نقل قول:
با توجه به عملکرده چند سال اخیرش میشه گفت حداقل توی ایران بهترینه. البته گارانتیشو هم در نظر گرفتم. توی ایران خوب بهش سرویس میدن.
اپل خوبه ولی سیستم در حده تاپ نمیده
ASUS بی برو برگرد بهترینه...
SONY vaio
hp
APPLE
------------------------
به نظر من hp بگیر که واقعا عالی هست.
قطعاتش همش درجه 1 هست.
طراحیش که دیگه آخرش هست.
نقل قول:نقل قول:
اپل خوبه بعد ایسوز ؟
بعد سونی و دل و اچ پی توشیبا اینا هم از ایسوز کمترن حتما دیگه؟
کی گفته اپل درحد تاپ نمیده؟
من میگم تو ایران ایسوس بهترینه...گارانتی خوبی داره خوبم سرویس میدن...
به نظر شما apple-toshiba-hp سرویس بهتری دارن اینجا؟؟؟
پسر دایی بنده یک asus k401e خریده درایوش اینقدر ضعیفه که دیودی خودشو بزور میخونه..کلا اصلا ازش راضی نیست...
شما در حد G73 یه مدل بفرما روشن شیم!:10::18:نقل قول:
در ضمن مدل هایی که فرمودین کمتر نباشن بیشترم نیستن
apple Ibook g4نقل قول:
apple macbook pro
sony Z series
Dell latitude series
dell Pression Series
Toshiba Tecra M series
HP NX series
اینا معادله G73 هست؟نقل قول:
کانفیگه پایه G73 که core i7 720QM هست. به اضافه گرافیکه 5870 که نیاز به توضیح نیست. تازه این مدله پایه بود.
حالا لطف کنید مقایسه بفرمایید. تازه کیفیت لپتاپ هایASUS که جای خود داره! لطفا واقع بین باشید!
dell 6410نقل قول:
Intel® Core™ i7-620M (2.66GHz, 4M cache) (with Turbo Boost Technology)
Genuine Windows® 7 Ultimate 32-Bit
14.1" WXGA+ Anti-Glare LED Display (1440x900)
7200 RPM SATA Hard Drive up to 500GB1
NVIDIA® NVS 3100M 512MB gDDR3
همین کارت گرافیکش کل دستگاه و میخوره
هیچ کدوم از این مدل هایی که فرمودید به گرد ASUS G73 هم نمیرسه...!
واقع بین باش دوست عزیز.
شما واقع بین باشید که asus رو انقدر بزرگ کردید ! و برندهایی چون دل و hp و apple رو فراموش کردید..نقل قول:
بنده به شخصه هیچ موقع منطق رو فراموش نمیکنم و اینطور نیستم بگم چون سونی اسمش سونیه و پول بیشتر میگیره بهترینه اما هیج موقع هم نمیام بگم asus بهترینه و بزرگان رو بزارم کنار
اگر فاکتورهایی که مد نظر شماست در نظر بگیریم در برندهایی چون دل هم هم دقیقا شرایط لازم و حتی بهتر رو هم پیدا میکنیم .. فاکتورهایی چون قیمت متعادل متناسب با کارایی دستگاه...
منظورتون از کیفیت نمیدونم دقیقا چه .. ولی اگه به خاطر قیمت و کارایی میگید asus بهترینه دل هم دقما هم سخت جونه و هم قیمتاش به صرفست و از همه مهمتر معتبر ! مشکل ظاهر دل هست که بعضیها مثل شما نمیپسندند و به هر دلیلی سعی میکنند ایرادات مختلفی ازش بگیرند .. دو مدل از اینسپایرون ضعفهایی داشت و دیگه بهانه ای شد که شدیدا بکوبند رو سر دل
از دل که بگذریم hp .. apple ... sony هر کدوم غولهایی هستند .. asus جابگاش کجاست ... قبول که دلیل نمیشه بگیم asus بده اما نیایم بگم بهترین کیفیت رو asus داره .. بهتره بگیم asus ّبرای افرادی که میخوان صرفه جو باشند و پول زیاد خرج نکنند جزو گزینه های خوبه:11:
اینم بگم برای بازی خورها asus انصافا بهترینه .. و توش هیچ شکی نیست .. اما خودمونیما لپتاپ برای بازی! خیلی جالب نیست
کاملاً مشخص هستش که IBM یه چیزه دیگه هستش پس از لحاظ کیفیت فقط Lenovo و Thinkpad
قبول دارم لپ تاپ واسه بازی نیست...ولی شما میای ۱۵۰۰ به یه لپ تاپ پول میدی توقع نداری اگه هوس کردی یه بازی هم بکنی؟!
واسه گیم بهترین گزینه ایسوس...
گرافیک Quadro NVS بهترین و قوی ترین گرافیک هست چجوری ATI که برای سری های معمولیش هست میخواید باهاش مقایسه کنید؟نقل قول:
درضمن Radeon کلاس معمولی ati هست پس با Quadro قابل مقایسه نیستند
برای بازی هم توشیبا سری X هست که مخصوص بازیه
دل یه سری زده فقط واسه بازیه
گفتی آدم هوس بازی کنه یه نظر شخصی از خودم مینویسم :نقل قول:
ببین عزیز من کاری ندارم که شما چقدر برات گرافیک مهمه .. سلیقست خداییش !
الان کارت گرافیک دستگاه من 5470 یک گیگ با پشتیبانی از دایرکست 11 هستش ..
این بحث در لپتاپ مطرحه نه PC
بخدا تمام بازیها رو دارم در بهترین حالت و بالاترین تنظیمات بازی میکنم ... دو سال بعد بازیها نیاز به پردازنده سریعتر دارند که مسلما 5870 خیلی بهتره و بازیها رو بالا میاره اما اینم بدون اون موقع باید در تنظیمات پایین بازی کنی دقیقا مثل من .. چون اون موقع دایرکست 1312 و 14 میان .. یا مثلا پیکسل شیدر نسل جدید میاد بازم کارت گرافیک هر دوی ما لنگ میمونه .. حالا اون موقع میفهمی که هیچ فرقی بین این دو از لحاظ منطق نبوده.. چون اگر رمت از 4 گیگ پشتیبانی کنه .. پردازندت i5 به بالا باشه خودش یه ساپورتر قوی واسه گرافیکت محسوب میشه .. البته خواب به بازی خوره حرفه ای دوست داره همیشه در بهترین حالت بازی کنه که سلیقست...
از اینا که بگذریم کاش دوستان با همه برندها کار کرده باشند بعد با قطعیت بگند کدوم بهترینه .. هر برندی وایژگیهای خاصی داره که تجربه به ادم ثابت میکنه ..
قبول دارم دوست عزیز نمیشه رو لپ تاپ واسه بازی برای چند سال حساب باز کرد...ولی من خودم چند روز دیگه asus n61jq میخرم...به نظرم نسبت به قیمتش کانفیگ فوق العاده ای داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کاملا مشخصه!:16::16:
درسته سری Quadro حرفه ایه . ولی این مدل خیلی ضعیفه! جون من یه مدل نزدیکاش بگین!
فقط msi یه مدل داره که میگن گرم میکنه
کارته گرافیگو که روشن شدید!نقل قول:
شرکته Alienware که زیر نظره Dell هست کلا لپتاپ گیم میده. ولی یه نکاه به قیمتاشم بفرمایید.توی کانفیگه مشابه کمه کم 500$ گرونتره. در حالی که کارایی هر دو یکسانه!
گرافیکه سری X شرکته ،Toshiba . GeForce® GTS 360M هست. که بازم کم میاره!
چرا نمی خواید قبول کنید که الان ASUS داره عالی کار میکنه؟!:5:
منظور از کیفیت اینه که : مثله سری F vaio نیاز نداره که نگرانه گرم شدنش بود. همین سری سختجون دل رو یکی از دوستام داشت. lattitude .گرفته بود 2میلیون. جلوی چشمه های خودم گرافیکش سوخت!:18:. منظور از کیفیت اینه که نسبت به پولی که داده میشه بهترین کارکردو داشته باشه! البته این مدل ماله 2 سال پیش بود. ولی قبول کن دیگه طرفه دل نمیره!:41:نقل قول:
در ضمن ما داریم در مورد خود ASUS حرف می زنیم. میگیم که اشکالش کمه. اگه شما میگی مشکل داره بفرما! بگو اشکالاته لپتاپاش چیه؟:10:
باید قبول کرد که ایسوس داره عالی کار میکنه! قیمتاش هم نسبت به کانفیگش عالیه! این دیگه بحث نداره دوستان...
ببین عزیز به شخصه با لپتاپهای ایسور هیچ مشکلی ندارم اما گرمای بیش از حد رو نباید از نظر دور داشته باشی ..مخصوصا وقتی باهاشون گیم بازی میکنی دماشون میره رو 80 جوری که آدم فکر میکنه داره میترکه هر لحظه(رابطه بازدهی پردازنده با گرما مستقیم و خیلی مهمه ) بعضیها دلیلش رو پردازنده های core i7 میدونند اما اصلا منطقی نیست .. چرا core i7 های سونی و دل اینطور نیستند ؟ اگه تجربه کاری داشته باشی با این برندها متوجه میشی چی میگم.. نمیگم برندهای دیگه داغ نمیکنند اما مشتریان ایسوز بارها شده در این مورد شکایت داشتند که نیاز به بررسی داره .. کسی نگفت ایسوز بده گفتیم منطقی باشید و انقدر زیاد از حد اغراق نکنید سر یه برند .. هر لپتاپی ویژگیهایی داره که قیمت بالا روش میره .. مثلا در مورد دل دیگه خودتون هم میدونید اتفاقا یکی از با انصاف ترین برندها در قیمت محسوب میشه که این برند هم گاها ایرادات زیادی داره:11:نقل قول:
حتما قبول دارید که سری f سونی هم داغ میکنه...؟
دمای n61jq با اجرای بازی های سنگینی مثل splinter cell به ۸۰ میرسه دوست گرامی در صورتی که سونی اصلا در حد اجرای این بازی نیست! اگه اجرا هم کنه مطمئن باش دماش بیشتره...!:13:
مگه باید چقدر باشه؟نقل قول:
به قول دوستمون اون که اصلا اجرا نمی کنه! این CPU به راحتی تا 100 درجه رو ساپورت میکنه. بیشتر باید نگارانه مادربرد بود بود تا CPU در ثانی توی لپتاپ دل چقدر میشه؟
آخه دوست عزیز یعنی چی سونی در حد این بازی نیست ؟نقل قول:
من الان لپتاپم دل n5010 هستش با گرافیک 5470 و کانفیگ i3 با بالاترین تنظیمات بازی کردمش ..
حالا سونی که شما میگید دقیقا کدوم مدل از سری f ?
سری f داغ میکنه بر منکرش لعنت .. مگه من گفتم داغ نمیکنه ؟ ولی مشکل اینجاست که Asus تقریبا در همه مدلهاش داره بیش از حد داغ میکنه (باید محتما قبلا لپتاپی از برندی دیگر قبلا داشته باشید تا بتونید مقایسه کنید ) .. حالا این تجربه مشتریان هستش .. نه حرف خودم .. کلا این یه ایراد هست که با کول پد تا حدودی رفع میشه نه اینکه اینو گفته باشم تا بگم مثلا asus بده منظورم از گفتن این نکته این بود که هر برندی ایراداتی داره و اینطور نیست که بی ایراد باشه .. هر قیمتی هم هم بی دلیل نیست .. کیفیت ال سیدیهای سونی و گارانتی 3 سالشون باعث میشه قیمت سونی بالاتر باشه از اونور کیفیت ال سیدی های کدوم برند مثلا به سونی میرسه
این بحث رو ادامه ندیم بهتره ... فقط تروخدا انقدر متعصبانه نگیم asus بهترین برنده .. برندهای دیگم لپتاپهایی با قیمت مناسب دارند (مخصوصا اگه ظاهر براتون خیلی مهم نباشه )
---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
عزیز باور کن من لپتاپم اصلا داغ نمیکنه تو بازی واسه خودم n5010 دل هستش ..نقل قول:
3500 دل هم همین دیروز تو مغازه داشتم تست میکردم اونم اصلا مشکلی نداشت
در ضمن کارایی پردازنده به خاطر گرما پایین تر از حد معمول میاد و عمر لپتاپ رو به شدت کاهش میده .. نکنه میخوای انکارش کنی ؟ ... 100 درجه میشه نقطه جوش .. شما میفهمی داری چی میگی؟ ساپورت کردن مگه مهمه مهم کارایی سیستمه ..
آقا Asus بهترین برند دنیا .. خوبه
با هیچ برندی کار نکردید یه راست رفتید سراغ ایسوز هی میگید بهترینه .. بابا حداقل یه لپتاپ از هر برندی رو تست کنید بعد بیای با قطعیت نظر بدید
من موندم شما چه جوری میدونید که با هیچ برندی کار نکردیم! همین طوری می فرمایید core i3 خیلی بهتر از corei7نقل قول:
ASUS کار میده!
در مورد Hyper-Threading Technology چی می دونید؟
زمانی که یه بازی از تکنولوژی بالا استفاده نکنه دقیقا اتفاقاتی که میفرمایید پیش میاد یعنی corei3 بهتر عمل میکنه و مهمتر از همه corei7 رو داغون میکنه. چون فقط از 1.6 GHz قدرته cpu استفاده میکنه.
شما اولین نفری هستش که میگی مشکله داغ کردن داره.
من با سری های Gو Kو N کار کردم. توی اینا شاید G51 تنها لپتاپی بود که به نظرم دماش غیرعادیه. تازه 2 تا از دوستام که اینو گرفتن میگن مثله ساعت کار میکنه.
این قضیه گرم کردن دیگه نوبر بود! من توی فرومه ASUS میزارم ببینم من خیلی خوش شانس بودم که ندیدم؟!
در مورد LCD هم به صورته کلی کاملا باهاتون موافقم
در مورده مقایسه هم میگم بهتره از هر شرکت مدل هایی با کانفیگه مشابه بررسی بشه. مثلا Dell با I7 چطوریه؟
منم ترجیح میدم دیگه بحث نکنیم!!! بالاخره هر برندی و حتی هر مدلی مزایا و معایب خودش رو داره.حالا یکی مزایاش بیشتره یکی هم معایبش! قصد ما هم این بود که این رو مشخص کنیم...البته بازم میگم ایسوس نسبت به کانفیگ مناسب ترین قیمت رو داره...:11:
الان این جواب شما چه ربطی به بحث ما و پست من داره ؟نقل قول:
بله عزیزم میدونم :46:امکان پردازش چند عملیات به صورت همزمان که اتفاقا اولین بار تو پنیتوم 4 ها تست شده بود اما چون عملا کارایی نداشت به دلیل تک هسته بودن دوباره تو core i7 ها به کار برد ..
کی گفتم core i3 بهتر از core i7 بهتر عمل میکنه ؟ کی گفتم core i3 از core i7 بیشتر کارایی میده ؟ یعنی من رو انقدر احمق و بی منطق فرض کردید که متوجه این موضوع نباشم که core i7 ها غول هستند ! .. شما وقتی حتی جملات من رو درست نمیخونی پس پاسخ دادن من هیچ فایده ای نداره ...
من رابطه گرما و بازدهی سیستم و همینطور ایرادات هر برندی رو متذکر شدم و گفتم به ضرر یک لپتاپه و شدیدا عمر رو کاهش میده اگر بیش از حد باشه .. والا بخدا من نگفتم شما با هیچ برندی کار نکردید میگم اول بیایم از هر برندی با یه لپتاپی تجربه شخصی کاری داشته باشیم بعد انقدر با اطمنیان بگیم بهترین برند دنیا یعنی asus ... اینم با اطمینان میگم اکثر دوستانی که asus خریدند کمتر با برندهای دیگه کار کردند و فقط به خاطر بازی یه راست سراغ Asus رفتند ...
---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
موافقم عزیز ... خوشحال شدم از بحث با دوستان .. شاد باشید :11:نقل قول:
من الان باید برمنقل قول:
بعدا راجع بهش صحبت می کنین. تا همین جا از بحث باهاتون بسیار خوشحال شدم
در ضمن وقتی بازی روی سیستم چند هسته ای نوشته نشده باشه i3 بهتر کار میده!
منم با آتش بس موافقمنقل قول:
:18: 3 صفحه فقط بحث کردیم:31:
نظر من در مرحله اول اپل هست . در مرحله دوم asus و در مرحله اخر hp کیفیت قطعتات هم بنظرم اپل از همه بهتره اما اسوس رو هم نمیشه دست کم گرفت . hp هم خودشو داره خراب میکنه و هر جا میرم میبینم مشکل گرماییش زده یک چیزی مخصوصا چیپ گرافیک رو سوزونده . کلا برای افرادی کهپول بالا ندارند asus . اگر دنبال کیفیت صفحه نمایش هم هستند که سونی . البته بجز lcd توپی که داره چیز دیگه ای نداره. از نظر بنده داره نون اسمشو میخوره.
بيچاره ايسر!:13:
هيشكي تعريف نكرد!:41:
ولي5741 كه از 5010 بهتره هم بايد تو اين تاپسك قرار ميگرفت!:21:
Gilopa جان دوباره چشم منو دور ديدي اومدي گفتي 5010 بهترين لپتاپ دنياست!!!!!:18::46:
اين كه مدل ايسوز مخصوصا gaming مث ساعت كار ميكنه حرفي توش نيس همينطور كيفيتش!:8:ولي خوب اكثرا به دليل بهره برداري از آخرين گرافيكهاوپردازنده هاو....بايد هم داغ كنه!!:21:
مهم اينه كه براي لپ تاپ شامل استاندارد كارخونه باشه يانه.... كه من همينجا ميگم كه مدل gaming ايسوز تا دماي 80 درجه سانتيگراد جزو استانداردشه!:18:يعني دوبرابر مدل 5741 و 2.5 برابر 5010 شما!:18:
مدلهاي alienware جزو اولين و بهترين لپ تاپها براي بازيه!ولي ولش كن حوصله بحث ندارم!اونم با ايسوز داران محترم كه جزو دوآتيشه هاي اين شركتند!!!!:31:
من با 5741 بهترين بازيها را با بالاترين كيفيت بازي كردم و جواب داد ولي خوب انويديا كلا در خنك كنندگي به دليل پردازش بالا ايراد داره!ولي به پاي 5010 نمي رسه اونم تو داغ كنندگي!!!:31:
ولي مسئله ي داغ كردن با يه كول پد مناسب درست ميشه پس سر داغ كردن با هم بحث نكنيد!:11:
---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
نام CPU 2.5 up to 2.93 GHz Intel Core i5-520M
حافظه RAM 4GB
قابلیت ارتقاء RAM 8GB
ظرفیت HARD 500
سرعت HARD 5400
نوع HARD SATA
درایو نوری DVD/RW Super Multi
نوع نمایش 15.6
رزولوشن 1366x768
کارت گرافیک nvidia geforce GT 320
حافظه گرافیک 1gb
وای فای/باتری Atheros AR5B93
بلوتوث YES
باندپهن تلفن همراه
سیستم عامل linpus linux
انواع پورتها Ethernet, HDMI, هدفون, Kensington Lock, ميکروفون, مودم, VGA
تعداد پورت USB 4
پشتیبانی يک سال
ابعاد 15.1x9.8x1.5
وزن 2.50
بعد دوسال یادتون افتاده اینجا پست بدید !نقل قول:
خواهشا پستتون رو ویرایش کنید (بزارید به حساب بی جنبگی من :46:)
من مگه از شما میترسم که میگید چشم منو دور دیدید و این حرفها :18:...
نمیدونم کجای این تاپیک گفتم 5010 بهترین لپتاپ دنیاست که شما انقدر راحت اون جمله مسخره رو در پستتون آوردید .. درضمن در تاپیک 5010 خود من به یکی از دوستان گفتم 5741 رو با توجه کانفیگ انتخابیشون بخرند .. جالبه که میگید 5741 خیلی بهتر از 5010 هستش ... کاملا مشخصه دارید بر اساس سلیقه خودتون حرف میزنید و نه یک حرف علمی :46: در مورد بقیه صحبتهاتون نظری ندارم چون تمایلی به ادامه بحث قدیمی ندارم
سلام
ببخشید وسط بحث داغ شما وارد شدم:31:
یک سوال:
تا سقف 850 هزار تومن دل بهتره یا ایسوس؟
در ضمن برای بازی نمی خوامش!
با تشکر
آقا جواب منو یکی بده
کارم عجله ایه!
اگه براي ازي مي خواي ايسوس اگر هم براي بازي نمي خواي بازم ايسوس!!!!:27:نقل قول:
خوب معلومه عزيزم ايسوس از دل بهتره !:46:
هم قطعات!!:18:
هم كيفيت!!:18:
هم قيمت!!(البته بغير از مدل گرونها و بعضي از زير 100000 تومني ها):18:
اصلا كلا سر تره!:21:
اگه هم كسي غير از اين گفت دو مدل را بده به
ببين كدوم رو بيشتر امتياز داده و يا بررسي تخصصي جفتش را بخون!:46:کد:www.notebookcheck.net
خلاصه اين كه اگه ميخواي لپتاپ برات بمونه همون ايسوس عاليه!:31::31:
تشكر هم فراموش نشه كه ازم بشه!:21::21:
اينهمه پول اينترنت و .. ولي دريغ از يه تشكر!!؟:11::11::11::11::11::11::11:
ممنون!:40::40::40::40::40:
---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
سلام بابا چته حالا دوباره بحثو من كشيدم وسط!!!!؟:46::19:نقل قول:
معذرت ولي خوب جوابي كه دادي را ويرايش كن بعد بگو بذار به بي جنبگي من!!!:46:
جواب دادي در حد بولدوزر دهنو آسفالت كردي!!!:18::41:
باشه آتش بس ولي اينم بگم برو تو
كه سايت معتبريه و پر از كارشناسه ببين كدوم گرافيك بهتره؟:11:کد:www.notebookcheck.net
كدوم مدل بهتره؟:21:
كدوم سي پي يو بهتره؟:21:
كدوم باتري بهتره؟؟؟؟:21:
اصلا جفت مدلا را بزن ببين امتياز كلي كدوم بهتره اگه مال تو بهتر بود من ديگه نمي گم اين ايسره 5741 بهتره!:20:
اصلا اگه غير اين بود دل اونم 5010 شاه لپ تاپ دنيا!:2:
يعني چي من دارم سليقه اي ميگم؟؟:18::18:
يه بار گفتم بازم مي گم كارم با لپ تاپ هاست حال يكي 5010 بر داره يا 5741 برا من فرقي نداره كه!!:41:
ولي اين مدل را داشتم 5010 را ميگم و جزو آشغالترين خريد هام تو زندگيم محسوب مي كنم!:2::2::2:
شما هم برو تو قسمت 5010 دارها هرچي ميخواي تعريف كن كه به اصطلاح لپتاپ جناب عالي خوبه!:31:
فکر کردم فقط تو پروفایلم پاسخ دادید ولی انگار !!!!!نقل قول:
در مورد کارت گرافیک حداقل میتونم ادعا کنم چون یه عمره تو کار تست کارت گرافیک و بررسی تخصصیش هستم حالا شما دوست داری به بنچ مارکتها توجه کنی به خودت مربوطه ...دلیل اینکه میگم در مورد کارت گرافیک به اندازه مورد نیازم سر در میارم این تاپیکه :
کد:
تو پروفایل هم گفتم پاسخ صحیح بدید تا آدم عصبی نشه .... شما تهمت میزنی و جوری حرف میزنی که انگار فقط خودت میفهمی( از نوع استفاده از شکلکها و نوشتنتون کاملا مشخصه )... سعی کنید پاسخها رو در رابطه با موضوع بدید نه چیزی بیشتر نه چیری کمتر وقتی من چنین حرفی نزده بودم وظیفه دارم از خودم دفاع کنم ..کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=6468
شما نمیدونم کدوم کانفیگ 5010 رو مقابسه کردید با 5741 که میگید سی پیو بهتره و این حرفها ... پیشنهاد میکنم یه دور مشخصات سخت افزاری هر دو رو تست کنید بعد بیاید انقدر با اعتماد به نفس پست بزنید
بهرحال من همیشه 5741 رو تایید کردم با توجه به رضایت کاربراش و عقیدم بر اینه خریدش به صرفست ... n5010 هم تایید میکنم و این هم مطمئن هستم دارید بلوف میزنید و اصلا با این مدل کار نکردید که بیمنطق فقط میگید بده ... در حالی که رضایت این مدل دل توسط اکثر کاربراش تایید شدست ...
5470 تمام بازیها رو رو high اجرا کرده بنده نمیدونم دیگه از کارت گرافیک چی میخواید !!!!!!!!!!!!!!!
.................................................. ........................................