سلام
کسی از دوستان Dell Studio 1558 خریده ؟
اگه کسی خریده و باهاش کار کرده لطف کنه وبیاد اینجا در موردش بحث کنه که چجور لپ تاپیه
نقاط قوت و ضعفش رو بگه و...
ممنون:11:
Printable View
سلام
کسی از دوستان Dell Studio 1558 خریده ؟
اگه کسی خریده و باهاش کار کرده لطف کنه وبیاد اینجا در موردش بحث کنه که چجور لپ تاپیه
نقاط قوت و ضعفش رو بگه و...
ممنون:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فقط در حدی میتونم بگم که یکی از دوستان من خریده و اصلا راضی نیست
میگه دلچسب نیست
منظورتون از دلچسب نیست دقیقا چیه ؟نقل قول:
از لحاظ سخت افزاری ؟
یه طوری انگار فقط در اسم مشخصات بالایی داره
از نظر کیفی هم زیاد خوب نیست
البته نظره اونه!
یه نظر من Asus n61ja بهتره
یعنی کسی تو این فروم 1558 نخریده ؟
سوال منم هست گرافیک 1 گیگ در چه حدیه؟؟؟نقل قول:
تفاوتی در دیزاین با مدل 1557 نداره ..
معایب : داغ کردن تاچ پد ناجور به هنگام استفاده از وایرلس. صفحه کلید ناکامل. طراحی همچنان قدیمی (1555)
مزایا: کانفیگه بالا،کارت گرافیکه متوسط، 9سل بودن( واقعا مزیته)......و خیلی چیزای دیگه.
آش دهن سوزی نیست .. یه چی تو مایه های 4570 هستش و باید رو مدیوم اجرا کنیم بازیها رو.نقل قول:
سوال منم هست گرافیک 1 گیگ در چه حدیه؟؟؟
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
اینم عکسش
---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------
که البته دوستان عکسای بیشتری گذاشتن
فک نکنم به این صورت باشه که شما میگید چون گرافیک 1558 با 5010 یکی هستن و دوستان تست های گرافیکی رو روی 5010 انجام دادن و از هر لحاظ رازی بودن و حالا 1558 با کانفینگ بالاتری که کنار این گرافیک داره پس میتونه قدرت زیاد تر و کیفیت گرافیکی بالاتری داشته باشهنقل قول:
موفق باشید:10:
دوست عزیز همینطوری هست که من میگم ..نقل قول:
فک نکنم به این صورت باشه که شما میگید چون گرافیک 1558 با 5010 یکی هستن و دوستان تست های گرافیکی رو روی 5010 انجام دادن و از هر لحاظ رازی بودن و حالا 1558 با کانفینگ بالاتری که کنار این گرافیک داره پس میتونه قدرت زیاد تر و کیفیت گرافیکی بالاتری داشته باشه
منتها شما بازی با گرافیک بالا رو روش تست نکردین..
اگه توجه کنید فقط 5 تا فاصله دارن و این هم دلیل بر صحت حرف منه.!کد:http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html
شما هم موفق باشد:27:نقل قول:
موفق باشید
سلام
زمانی که لپ تاپ داره شارژ میشه اگه از لپ تاپ استفاده کنیم روش فشار میاد ؟
چون بعضی از لپ تاپ ها به این صورت هستن که روش فشار میاد
این مدل به چه صورته ؟؟
هر قدر هم کانفیگ بالا باشه باز واسه بازی حرف اول رو گرافیک میزنه و رم و CPU و اینا نقش چندانی ایفا نمیکنن..نقل قول:
با کانفینگ بالاتری که کنار این گرافیک داره پس میتونه قدرت زیاد تر و کیفیت گرافیکی بالاتری داشته باشه
همونطور که در اجرای بازیها بین 1555 و 5738 هیچ تفاوتی دیده نمیشه! چون هردو کارتشون4570 هستش.
در اجرای همزمان چند برنامه سنگین کمی فشار میاد..نقل قول:
زمانی که لپ تاپ داره شارژ میشه اگه از لپ تاپ استفاده کنیم روش فشار میاد ؟
چون بعضی از لپ تاپ ها به این صورت هستن که روش فشار میاد
این مدل به چه صورته ؟؟
ولی در کارای عادی محسوس نیست.
موفق باشید:46:
پس واسه کارای عادی میشه با خیال راحت به اینصورت استفاده کنیمنقل قول:
و برای کارای سنگین که مدت زیادی هم طول میکشه میشه باطری رو در آورد و آداپتور رو وصل کرد که به باطریش هم فشار نیاد ؟؟ ( اینطور ضرر نداره ؟ )
ممنون از پاسختون:10:
شما هم موفق باشید :31:نقل قول:
ببینید وقتی شارژ باتریتون پر باشه خودش از برق میگیره و با باتری دیگه کاری نداره..نقل قول:
و برای کارای سنگین که مدت زیادی هم طول میکشه میشه باطری رو در آورد و آداپتور رو وصل کرد که به باطریش هم فشار نیاد ؟؟ ( اینطور ضرر نداره ؟ )
من اصلا توصیه نمیکنم که باتری لپتاپ رو بدون باتری به برق بزنید..
مشکلاتی تا به حال برای دوستان پیش اومده که شایع ترینش پریدن ویندوز بوده!( با رفتن برق و ناگهانی خاموش شدن )
پریدن ویندوز یعنی همون به فنا رفتن هارد
باطری وصل باشه بهتره،هرچند تو مرور زمان همین باعث میشه باطری خراب بشه!!!
سلام
من زمانی که میخوام رو 1558 یه فیلم کیفیت بالا یا HD نگاه کنم تا فایلش رو اجرا میکنم سریعا هنگ میکنه و صفحه مانیتور خاموش میشه !!!
ایراد از چیه ؟
ممنون
از پخاش:31:نقل قول:
من زمانی که میخوام رو 1558 یه فیلم کیفیت بالا یا HD نگاه کنم تا فایلش رو اجرا میکنم سریعا هنگ میکنه و صفحه مانیتور خاموش میشه !!!
ایراد از چیه ؟
همون Player سعی کنید عوضش کنید ببینید درست میشه یا نه.
من KM Player و Media Player Clasic و Media Player خود Win 7 استفاده کردم !!نقل قول:
شما چی رو پیشنهاد میکنید ؟
ممنون:10:
jet Audio هم خوبه ، من گاهی اوقات که فیلم های کیفیت بالا رو با km player باز میکنم ، کامپیوترم هنگ میکنه، با لپ تاپ هنوز آزمایش نکردم:31:
jet Audio نصب کن ، حال کن :31:
ممنون اینو امتحان نکرده بودمنقل قول:
راستی شما همون 5010 رو گرفتید ؟
راضی هستید ؟
حتما امتحانش کن مطمئن باش جواب میده:46:
بله من 5010 رو گرفتم
تا الان که 3 روز شده بله کاملا راضی هستم :31:
برادر شما که این مدل رو دارید؟؟ راضی هستید ؟؟؟؟آخه منم میخوام این مدل رو بخرم نظرتون چیه؟؟؟نقل قول:
من این لپتاپ رو یک هفته بیشتر نیست که گرفتم و نمیشه گفت راصی هستم یا نه :20:نقل قول:
و باید اینو از کسایی پرسید که مدت بیشتری باهاش کار کردن و برنامه ها و کارهای سنگینی روش اجرا کردن و جواب گرفتن پرسید :8:
من که فعلا با یه مشکل با 1558 بر خوردم که هنوز رفع نشده و تو همین تاپیک هم از دوستان سوال کردم و باشید ببرم گارانتی
موفق باشید:11:
سلام K-Lite_Codec_Pack_64bit_370 اینو نصب کنید درست میشه
علت کند بودن بیش از حد دی وی دی رام این لپتاپ چیه ؟
سلام 1558 خریدم xp روش نصب نمیشه...دوستان1راه حلی جلوم بزارن. خواهشن اکه از دستتون بر میاد دریغ نکنین:11:
اگه نرم افزاری داری که توی 7 بخوبی کار نمیکنه ، روی فایل اجرایی برنامه راست کلیک کن و از قسمت properties دنبال یه گزینه به اسم compatibility و تیک کنارشو بزن تا با 7 سازگار بشه:46:
درباره نصب xp روی 1558 نمیدونم:20:
سلام بیشتر از 7 ماهه که از این مدل استفاده میکنم .روزی 7-9 ساعت.تا حالا مشکل خاصی نداشتم.
باسلام به همه بروبچه های این تاپیک
منم میخوام تا یکی دو هفته دیگه این مدلو (1558) بگیرم دوستانی که این مدلو دارن لطف کنن مزایا ومعایبشو بگن واین که تاحالا با مشکل خاصی برخورد نکردین
درضمن نمره ای که ویندوز7 64بیت به سی پی یو و رمش میده چنده؟
راستی موقع خرید باید به چه چیزایی دقت کنم واینکه چه چیزهایی تو جعبش باید باشه؟
ببخشد که یه خورده سوالام زیاد شد .
باشکر
سلامنقل قول:
چیز خاصی که همراش نیست
خود لپتاپ +آداپتور+درایوراش و اگه بدن یه ایمیج ویندوز
اون چیزای اضاف هم بستگی به گارانتی که میگیری داره
مشکل که چه عرض کنم ، فعلا نه :5:
نمره 64 بیتی هم داده 4.9
موفق باشید:10:
آقا من یه چند ماهیه که این لب تاپ و دارم.
با یه سی دی درایور و یه سی دی ویندوز 64-7 گرفتمش.
واسه ی دوستانی که میخوان ویندوز دیگه ای به غیر از 64-7 روش نصب کنن پیشنهاد میکنم که اصلا دوروبرش نرید چون ساپورت که نمیشه هیچ سرعت سیستم هم افت وحشتناکی میکنه.البته میتونید 32 بیتی رو روش امتحان کنید من درایوراش رو پیدا نکردم.
در رابطه با مشکلاتی که بچه ها ذکر کردند و تو اکثر سایتها هم دیده شده، باید بگم که من اصلاً مشکل داغ کردنش رو ندارم باهاش بازیهای خیلی سنگینی هم کردم ولی اصلا داغ نکرده، خوب اگه منظورتون گرم کردنه که در مورد لب تاپها یه چیز کاملا عادیه.
من یه E Table گرفتم انداختم زیرش دو تا فن کوچیک داره و کامل جواب میده.
ولی در مورد رفلکس نور خورشید روی مانیتور، حق با سایتهایی که این و مشکل دونستند چون این مشکل رو داره.
سلام
من هفته گذشته اومدم اینجا و رضایت خودم اعلام کردم .اینبار اومدم که حرفمو پس بگیرم
از ابتدا شروع میکنم:
چند روز بعد از خرید لپتاپ این مشکل با فاصله های نامنظم پیش اومد:یا کاملا صفحه سیاه میشد یا صفحه freez میشد و موس سایزش بزرگتر میشد و همه چیز از کار می افتاد. در هر دوی این اتفاقات هیچ کاری جز خاموش کردن با دکمه power و دوباره روشن کردن نمیشد انجام داد.
بعد از چند بار مراجعه به زیگورات جوابشون این بود که مشکل از windows بوده و با restore کردن ؛مشکل حل میشه.
بعد از restore مشکل برطرف شد(البته من فکر میکردم که برطرف شده) تا چند روز پیش که همه چیز برگشت به شرایط اولش
توی اینترنت سرچ کردم و تا اونجایی که دستم اومد این مشکل رو خیلی از user های 1558 دارند که dell تا حالا راه حل نهایی اعلام نکرده.
حتی امروز هر وقت شارژ رو وصل میکنم یک ثانیه صفحه سیاه میشه و بعد برمیگرده به حالت اول
ممنون میشم اگر کسی از دوستان نظری داره درمیون بزاره
دوست عزیز جناب علی 312
من امکان ارسال پیغام خصوصی ندارم پس اینجا پاسخ میدم:
من مشکل داغ کردن با 1558 نداشتم اما توی فروم های سایت دل به این مشکل هم اشاره شده .به اونجا مراجعه کنید.
حتی چند نفری اشاره کرده بودند که بعد از آپدیت بعضی درایور ها این مشکل براشون پیش اومده.
بچه ها من هم این مشکلات رو دارم.
مشکل بزرگ شدن نشانگر ماوس و مشکل شطرنجی شدن صفحه.
به لطف یکی از دوستان متوجه شدم که مشکل بزرگ شدن نشانگر با دیسیبل کردن تاچ پد حل میشه اما در موردمشکل دوم، سیاه شدن یا شطرنجی شدن صفحه هنوز به جایی نریسیدیم که اگه برسیم حتماً همینجا ذکر خواهد شد.
با سلام خدمت تمامی دوستان
دوستانی که براشون مشکل بزرگ شدن نشانگر ماوس و سیاه یا شطرنجی شدن مانیتور براشون پیش اومده فکر میکنم با آپدیت درایور گرافیگ یا نهایتا" ریکاوری کردن ویندوز مشکلشون حل بشه .در ضمن مگه لپ تاپ ها گارانتی ندارن پس وظیفه ی گارانتی اینجا چیه؟
درپایان DiDaxجان از بابت اطلاعاتی که دادی ممنونم راستی شما مشکل دیویدی رایترت که کند بود حل شد؟
سلامنقل قول:
دقیقا منم همین مشکل رو دارم ولی با این تفاوت که واسه من زمانیه که یه فیلم باکیفیت بالا پخش میشه
منم رفتم نمایندگی گارانتیش گفت ویندوز عوض کنی درست میشه ولی خب من هنوز فرصت نکردم
شاید به همین علت بوده که بعضی گارانتی ها دیگه فقط با O.S Dos میفروشن و ویندوز نیست
واسه منم اندازه موس بزرگ میشه گاهی اوقات و هنوز هم به نتیجه درستی نرسیدم واسه حلشنقل قول:
یعنی تاچ پد رو از کار بندازیم ؟
خواهش میکنم دوست عزیزنقل قول:
والا سرعتش کند که هست ولی بهتر شده
موفق باشید
با سلام
از دوستان کسی ویندوزشو عوض نکرده تا ببینه مشکل سیاه شدن صفحه حل میشه یا نه .
آخه اگر این مشکل سیاه شدن صفحه حل بشه منم میخوام سریعتر این مودلو بگیرم .
در کل بنظر دوستان بگیرمش یا نه یعنی اگر خودتون بخواین دوباره بخرین میخرینش یا نه ؟ فقط اگه میشه سریعتر جواب بدید ممنون میشم.
راستی Didax عزیز شما چند خریدی؟
باتشکر
نقل قول:
سلام
با وجود اینکه بدون این مشکل واقعا کارایی عالی داره ؛ من اگر دوباره حق انتخاب داشتم این مدل را انتخاب نمیکردم.
این لپ تاپ خوبیه ، کسی ازش ناراضی نیست
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=423925
نقل قول:
نه عزیز در مورد اکثر کاربران این مدل، مشکل ذکر شده با آبدیت درایور یا ریکاوری و حتی نصب دوباره ی ویندوز حل نمیشه.
در مورد گارانتی هم مطمئن باشید که کاری جز دیفلت کردن براتون انجام نمیدند که این و خودتون هم میتونید انجام بدید و در نهایت همونی میشه که بود.
فقط این وسط یه سری اطلاعات دارید که باید قبل از ارسال برای گارانتی اونها رو منتقل کنید پس میبینید که فقط برای خودتون دردسر تراشیدید.