سلام
دوستان کسی این چند روزه واسه استخدامی آموزش و پرورش مصاحبه علمی نداشته؟
یا اقوامتون داشته باشه؟
اگه داشتید ممنون میشم بفرمائید چی ها میپرسند
با تشکر
Printable View
سلام
دوستان کسی این چند روزه واسه استخدامی آموزش و پرورش مصاحبه علمی نداشته؟
یا اقوامتون داشته باشه؟
اگه داشتید ممنون میشم بفرمائید چی ها میپرسند
با تشکر
من داشته بیدم جیگر.
مسائل روز مخصوصا از نوع رنگی مربوط به سال گذشته و ...
قران می خونی؟
نماز می خونی؟
سینه زنی میری؟
چرا ریش تو با تیغ می زنی؟
....
و از این قبیل مسائل.
دوستم داشت. اول ازش خواسته بودن که چند آیه قرآن بخونه . بعد هم سوالهای مختلفی بود ، خیلی وارد مسائل احکام نشده بودن و بیشتر رو مسائل فرهنگی مانور داده بودن. مثلا برایه مقابله با غرب زدگی چه باید کرد.و کلی هم سوال در مورد مهارت های تدریسو ویژگیهایه معلم خوب و نحوه برخورد با دانش آموران نا آرام. البته بسته به مصاحبه گر فرق می کرده.
ممنون بخشید چه رشته بوده دوستتون که مهارت های تدریس را ازش پرسیدن؟نقل قول:
دوستم داشت. اول ازش خواسته بودن که چند آیه قرآن بخونه . بعد هم سوالهای مختلفی بود ، خیلی وارد مسائل احکام نشده بودن و بیشتر رو مسائل فرهنگی مانور داده بودن. مثلا برایه مقابله با غرب زدگی چه باید کرد.و کلی هم سوال در مورد مهارت های تدریسو ویژگیهایه معلم خوب و نحوه برخورد با دانش آموران نا آرام. البته بسته به مصاحبه گر فرق می کرده.
انگار مصاحبه رو انجور که اعلام کردند حذف کردند .
اونجوری که من پرسیدم از تمامی کسانی که برایه شغل دبیری پذیرفته شدن پرسیده بودند و حتی از بچه های حقوق هم که برایه مشاور حقوقی اومده بودن هم پرسیدن. البته آزمون عملی هم داشته.
من داشتم
6 نفر بودن ه سوال میپرسیدن
اول از همه قران رو از روی کتاب خوندم بعد سوالات شروع شد درباره خودم اخلاقم زندیگی شخثیم بعدش اخرین تاب غیر درسی که خوندم هنرهایی که دارم
بعد درباره حق وتو ..سوال کردن نمازهای واجب نماز احتیاط رو توضیح خواستن خلاصه 45 دقیقه میپرسیدن....
دوستان کسی اطلاعات جدیدی نداره؟
کسی هست که به هسته گزینش دعوت شده باشه؟
بعد از مصاحبه مگه بازم دعوت میکنن؟
ظاهرا اونایی که ابهامی تو پرونده شون باشه بعد از مصاحبه دعوت کردن.
به ما رو باش رو دیوار کی یادگاری می نویسیم؟:13:
برادرم با دوستش برای مشاوره مصاحبه دادن..دوستش رو دوباره خواستن...ولی برادر من رو نخواستن!!!!!!!
من هم فکر میکنم اونهایی که ابهام داشتن رو خواستن.
پسر عموم هم برای اموزش ابتدایی دوباره خواستن(که میگفت کلا در مورد خانواده سوال کردن و مثلا اخرین بار کی راهپیمای رفتی..)
خب حق دارن.
به حول قوه قلمی، به تکنولوژی قوه نیم قلمی هم دست پیدا خواهیم کرد با این همه تحقیقات.:13:
خب اونایی که آدرس و شماره ای از همسایه ها ندادن یا درست نبود رو خواستن
برای ما که اومدن تحقیق توی محل !
یعنی اونایی رو که هسته خواسته تشون ردن دیگه؟
نقل قول:
نه همچین چیزی نیست.
خواستنشون تا یه سری ابهام ها برطرف بشه.
آخرش معلوم شد نتایج رو میخوان کی اعلام کنن؟
اوایل شهریور ماه
سلام بر معلمان آينده
والا مصاحبه 4 مرحله داشت،به نظر من كه تعادل وجود نداشت.
قسمت عمومي من كه 15 مين بيشتر طول نكشيد!!!!!!!
جدي؟ مطمئني اوايل شهريور اعلام ميكنن؟
رشته من كامپيوتره،شما چطور مصاحبه داديد؟
برای دوست برادرم اومدن از همسایه هاشون تحقیق کردن ولی بازم خواستنش!!!!!!نقل قول:
برای برادرم که فقط از یک نفر تحقیق کردن و به محل نیومدن دوباره نخواستنش!!!!!!
خدا کنه اونهایی که خواستن قبول شده ها نباشن:13:
واسه من هم اومدن تو محل تحقیق
نتایج هم روزنامه خراسان نوشته بود آخر مرداد اعلام میشه
امیدوارم موفق بشید همگی
سلام من چهار سال پیش مصاحبه آموزش پرورش دادم ولی رد شدم :31:نقل قول:
قرآن خوندن
سوال درمورد اشخاص گنده مملکت
دلیل اینکه میخوای آموزش پرورش استخدام بشی
چه جوری با دانش آموز رفتار میکنی؟
چند تا سوال در مورد خودت و خونوادت می پرسن
به چه چیزایی علاقه داری
اعتقاداتت چه جوریه؟
بیشتر سعی میکنن وارد جزئیات بشن تا اینکه کلی در مرود چیزی بپرسن .
راستی اطلعات عمومی هم یادت نره
امیوارم موفق باشی گلم :40:
نتایج مصاحبه های تخصصی از طریق وزارت آموزش و پرورش اعلام می شود و پذیرفته شدگان در رشته های مختلف از ابتدای مهر در 27 منطقه آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران مشغول به کار می شوند.
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران گفت: نتایج مصاحبه حدود 5400 پذیرفته شده آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در حوزه این اداره کل، حداکثر تا دو هفته آینده اعلام می شود.
سیدعلی یزدی خواه در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر افزود: نتایج مصاحبه های تخصصی از طریق وزارت آموزش و پرورش اعلام می شود و پذیرفته شدگان در رشته های مختلف از ابتدای مهر در 27 منطقه آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران مشغول به کار می شوند.
وی گفت: برای جذب حدود 5400 نیرو از میان سه برابر این ظرفیت یعنی حدود 17 هزار پذیرفته شده در مرحله نخست آزمون استخدامی، مصاحبه های تخصصی از 2 مرداد در 10 شهرستان استان تهران آغاز شد که آخرین مرحله آن تا پس فردا ادامه دارد.
منبع:تابناک
کد:http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=114270
سلام نگار جان زمان آرمون تخصصي تموم شده.:20:
ميشه لطف كني بگي،از طريق اينترنتي اعلام ميكنن چه كساني قبولند؟ مشخص ميشه كه به چه دليل رد شدي؟ منظورم اينه كه بحث نمره وجود داره؟
اگه امكان داره و اگه تمايل داري مي توني بگي به نظر خودت دليل قبول نشدنت چي بوده؟
ممنون
سلام من كه نمي تونم پيام خصوصي بزنم نگار جان اگه خواستي شما بزن:46:
با سلام خدمت دوستان.آقا من خانمم قبول شده.اول رفتیم تطبیق مدارک.بعد معاینه پزشکی.فداش آزمون تخصصی گرفتند هم کتبی هم عملی.پس فرداش مصاحبه عمومی(احکام).تا اینکه دوباره از هسته گزینش تماس گرفتند و پنج شنبه 21 صبح 11 رفتیم دوباره مصاحبه احکام .که در کل عالی بوده.والا دیگه نمیدونم چی میشه.به ما که گفتند این برای تکمیل پرونده هستش.بعد پرونده ها به تهران ارسال میشه.حتی من از روابط عمومی پرسیدم که میگن اونهایی که مشکل دارند دوباره به هسته گزینش دعوت شدند.گفت همچین چیزی دروغه محض.و پرسیدم که آیا همه قبولشدگان دعوت میشن؟؟گفتن نه.اصلا خیلی گنگه.یکی هم میگفت اینایی که اونجا دعوت شدن دیگه قبولیشون نهایی شده.البته اینم بگم که سهمیه دار هستش(جانبازی)انشاله که همه قبول بشن.در ضمن من از افراد و دبیران پرسیدم گفتن اگر کسی به هسته گزینش دعوت بشه یعنی 99 % کارش حله.چون میگفتند ما هم این مراحل رو طی کردیم.اصل کاری تو هسته های گزینشه.
دستت درد نکنه دوست عزیز آرزوی خوبی بکن.مگه اونا انسان نیستن؟عین شما جوون هستن.نقل قول:
اون یه درصد باقیمونده چیه اونوقت؟نقل قول:
منظور من این نبود که اونها ادم نیستن..نقل قول:
اگر اونهایی که 2 باره رفتن برای مصاحبه قبول شده ها باشن..اون بدبختهایی که دفعه دوم نخواستنشون باید از همین الان خود کشی کنن....
من نمیدونم ای اموزش پرورش اگه واسه استخدام پارتی بازی نمیکنه و مسایل سیاسی رو دخالت نمیده چرا از اول همهنقل قول:
شرایط و مراحل رو اعلام نمیکنه؟
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: ۷۵ درصد مصاحبه آزمون استخدامی آموزش و پرورش انجام شده است و با انجام مراحل بعدی، نتایج نهایی تا آخر مرداد اعلام میشود.
وحید کیارشی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبری فارس «توانا» با اشاره به جزییات برگزاری مصاحبه آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: تاکنون آزمون اختصاصی شامل مصاحبه و آزمون عملی سهچهارم افراد پذیرفته شده در آزمون اولیه آموزش و پرورش، انجام شده است.
وی افزود: بعد از انجام مصاحبه افراد باقیمانده و اعلامنظر هستههای گزینش استانها، تا آخر مرداد اسامی برگزیدگان جهت تأیید از سوی هیئت عالی گزینش وزارت آموزش و پرورش به تهران ارسال خواهد شد تا این هیئت در اسرعوقت نظر خود را اعلام کند.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: پس از تأیید فرآیند مصاحبه انجام شده در استانها از سوی هیئت عالی گزینش وزارتخانه، در نهایت اسامی پذیرفتهشدگان اعلام خواهد شد که در این میان ۱۰ درصد از صاحبان نمرههای بالا نیز به عنوان ذخیره در نظر گرفته خواهند شد تا در صورت انصراف نفرات اصلی، نسبت به جایگزینی آنها اقدام شود.
* صدور احکام استخدامی پذیرفته شدگان تا پیش از شروع سال تحصیلی
کیارشی گفت: احکام شغلی پذیرفتهشدگان پس از اتمام کارهای مربوط به مصاحبه بلافاصله صادر میشود و پس از آن در شهریور دورههای آموزش ضمن خدمت را پشت سر خواهند گذاشت که البته اگر وضعیت استخدامی افرادی تقریباً قطعی شده باشد میتوانند وارد دوره آموزشی شوند تا احکام آنها صادر شود.
وی تصریح کرد: پیش از شروع سال تحصیلی هم احکام پذیرفتهشدگان صادر و هم محل خدمت و مدرسه آنها مشخص خواهد شد.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر توجه به مؤلفههایی از جمله وضعیت ظاهری، تست شخصیت، اعتماد به نفس، سلامت جسمانی و نیز توان تدریس در رشته پذیرفته شده خاطرنشان کرد: وزن نمرات و شیوه ارزشیابی، طی دستورالعملهایی به اداره آموزش و پرورش استانها ابلاغ شده است و فرزندان شهدا و جانبازان نیز به استانها معرفی شدهاند و طبق قانون پس از تأیید صلاحیتهای معلمی باید آنها را به کار بگیریم.
کیارشی خاطرنشان کرد: مجموعه این اقدامات زمانبر خواهد بود و برآورد ما این است که تا آخر مرداد به طول خواهد انجامید و پس از آن پذیرفته شدگان در دورههای آموزش ضمن خدمت شرکت میکنند.
راستش من خودم مصاحبه نکردم ولی یکی از اشناها رفته بود
یکی از سوالات این بوده که قنوت نماز عید فطر رو از حفظ بخون:27:
از منم پرسیدن توی قنوت چه دعاهایی می خونی؟:27:
سلام
واي از من بيچاره پرسيد چه رنگي رو دوستداري گفتم سبزززززززززززززز
خداي من،من اصلا موج سبزي نبودم:19: گفت پس چرا امروز سبز نپوشيدي؟چرا سياه پوشيدي. منم حرصم گرفت گفتم خاص امروز بود كه اينطوري بپوشم،روانشناسش مرد بود،قاطي داشت خودش. ولي فهميد موج سبزي نيستم. ولي كلا اين طرز برخورد نبود كه داشتن انگار داشت بازجويي از آدم ميكرد.
انشالله هر كس لايق هست قبول شه:40:
والا دوست منم بعد آزمون تخصصي هسته گزينش خواست،ولي كارش 1 ساعت طول كشيد.ببخشيدااااا ولي پدرشو در آوردن انقدر سوال پرسيدن! گفتن تمام ذكرها و سوره هاي نماز رو بايد به عربي بنويسي... با مردم عادي طور ديگه برخورد ميكنن.نقل قول:
من فكر نمي كنم كساني كه هسته ي گزينش ميرن كارشون 99 درصد قبول باشه، از كجا معلوم همه اونايي كه سهميه دارن،شايسته معلمي باشن ؟؟؟؟؟ پس سهميه فقط مهم نيست!!!!!!
انشالله جواب مياد،خوشحالم پروردگاري دارم كه اميدوارم ميكنه.هميشه معجزاتشو ديدم...
دوستان هر كس قبول شد لطفا اعلام كنه،ببينيم آزمون كيا رو قبول كرده!!!
تا هفته آینده اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش
تهران ، شبکه خبر ، اجتماعی - جامعه 27 مرداد 1389 09:30
رئیس آموزش و پروررش شهرستانهای تهران گفت : نتایج آزمون استخدامی تا هفته آینده اعلام می شود.
سید علی یزدیخواه افزود: مصاحبه تخصصی و گزینش 90 درصد از پذیرفته شدگان تمام شده و فقط 10 درصد باقی مانده اند که تا پایان هفته آینده بررسی صلاحیت آنان نیز تمام می شود.
مصاحبه تخصصی از پذیرفته شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش از سی ام تیر آغاز شده بود و قرار بود تا پانزدهم مرداد نتایج اعلام شود.
رئیس آموزش و پرورش شهرستانهای تهران به خبرگزاری مهر گفت : نتایج نهایی مصاحبه های تخصصی را از طریق وزارت آموزش و پرورش اعلام می کنیم.
یزدیخواه افزود: افراد پذیرفته شده در مصاحبه تخصصی با گذراندن دوره های آموزشی از ابتدای مهر در کلاس های درس حضور پیدا می کنند.
پنج هزار و 200 نفر در شهرستان های استان تهران طی مصاحبه تخصصی آموزش و پرورش استخدام می شوند.
کسی میدونه قضیه این مصاحبه سوم دیگه چیه؟
اگه قرار بود مصاحبه سوم درکار باشه چرا از اول نگفتند؟
تو اون مصاحبه چی پرسیدند؟
اخه واسه ما مصاحبه اول مربوط به گزینش میشد که مسایل احکام ازم هیچی نپرسید فقط از امریکا و ولایت فقیه پرسید و گفت قران بخونم ولی چیز دیگه ایی نپرسد
من خودم فکر کنم چون که تا حالا فقط یه بار انتخابات شرکت کردم اون هم دور پیش بوده واسه همین من رو رد کردند
من که هر چی رفیق داشتم دو مصاحبه ای بودننقل قول:
کسی میدونه قضیه این مصاحبه سوم دیگه چیه؟
اگه قرار بود مصاحبه سوم درکار باشه چرا از اول نگفتند؟
تو اون مصاحبه چی پرسیدند؟
اخه واسه ما مصاحبه اول مربوط به گزینش میشد که مسایل احکام ازم هیچی نپرسید فقط از امریکا و ولایت فقیه پرسید و گفت قران بخونم ولی چیز دیگه ایی نپرسد
من خودم فکر کنم چون که تا حالا فقط یه بار انتخابات شرکت کردم اون هم دور پیش بوده واسه همین من رو رد کردند
نه اصلا اينطور نيست! موقع كپي شناسنامه اصلا مهرهاي شناسنامه ام نيافتاده،پس اين قضيه نيست!نقل قول:
شما سهميه داشتي؟ معمولا از كساني كه سهميه دارن احكام نمي پرسن!
منم که رفتم هسته خیلی سوال پیچم نکردن.
گفتن فعالیت فرهنگی داشتی؟(عضو بسیج):2:
گفتن مسجد میری؟ گفتم نه
گفتن نماز جمعه شرکت می کنی؟ گفتم نه
گفتن تو انتصابات شرکت می کنی؟ گفتم بعله (تو 10 سال گذشته 2 با رای ریختم 80 و 84)