با سلام
میخوام جیمیل بسازم مرحله آخر میگه که شماره موبایل بده ، وقتی هم که یک چیزی میدی ، خطا میگیره.
ایراد چیه؟
سریع لازم دارم که یک اکانت بسازم
Printable View
با سلام
میخوام جیمیل بسازم مرحله آخر میگه که شماره موبایل بده ، وقتی هم که یک چیزی میدی ، خطا میگیره.
ایراد چیه؟
سریع لازم دارم که یک اکانت بسازم
سلام ..
فکر نکنم بشه ساخت ... چون اصلا ایران و قبول نمیکنه ... تحریمش کرده :37:
با الترا سرف باید برین بعدش هم شماره موبایل رو باید تو گوگل سرچ کنین و پیدا کنین شماره ایرانی که قبول نمیکنه پس یه شماره از usa باید سرچ کنین که کار ساده ایه
من بدون هیچ دردسر و نرم افزاری یه اکانت جدید ساختم چطور از شما شماره تلفن میخواد؟ حتما قبلا جیمیل نداشتین
اها بعد اون کد فعال سازی که واسه شماره موبایل فرستاده میشه رو از کجا بیاریم:21:
سلام
شما نباید ایران رو انتخاب کنی
عراق
یا افقانستان یا هند
دوست عزیز نمیشه ...
پیش شماره این کشورها فرق میکنه ... اونوقت چه شماره ای بدیم که کد رو ارسال کنه :27:
منم واسه یکی خواستم بسازم نشد چنتا شماره آمریکا از اینترنت پیدا کردم بازم ایراد گرفت آخرش رفتم سراغ یاهو:41:
کسی نبود این مشکلو حل کنه؟
emaileto bede invitet konam
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اینکارو واسه خودم کردم یعنی به خودم دعوتنامه فرستادم ولی بازم نشد آخرش میگه شماره بدهنقل قول:
علتش اینه که قبلاً با سیستمتون در جیمیل لاگین کردین. کافیه کوکیها و تاریخچه و.... را پاک کنید (بهتره از CCleaner استفاده کنید) یا اگر مرورگر دیگری دارید که از Web history و کوکیهای مرورگر فعلی استفاده نمیکنه با اون اکانت بسازید. مثلاً اگر از IE استفاده میکنید Opera نصب کنید با اون امتحان کنید.
اصلا جواب نمیده،چون ربطی به کوکی و IP ,..... تداره.نقل قول:
حتی تو آمریکا هم باشی،موبایل میخواهد جدیدا.
فقط به خاطر اینه که اشخاص حقیقی،میل داشته باشند و هر فرد،چندین ایمیل نداشته باشه،حالا هرکجای دنیا.
تنها مشکلش واسه ایران،عدم پذیرش شماره موبایل ایرانی است.
پس دیگه نمیشه تو جیمیل اکانت ساخت؟
هیچ راهی نداره؟
من خودم توی جیمیل اکانت دارم. ولی به هر حال جی میل هم اش دهنسوزی نیست مثل یاهو و مایکروسافت و ... ! ولی در هر صورت فکر میکنم رفتار مایکروسافت با ایرانی ها از بقیه شرکتهای امریکایی بهتر بوده. ایمیل مایکروسافت هم خوبه و تنها دلیلی که توی جیمیل موندم اینه که ایمیل خودم رو به خیلیها دادم و دوباره عوض کردنش کلی دردسر داره.
با سلامنقل قول:
فعلا گویا همینطوریه و نمیشه
مگه اینکه یه شماره موبایل خارج از کشور داشته باشید و بتونید کد فعالسازی رو با استفاده از اون دریافت کنید
موفق باشید.
خوب پس بهترین سرویس ایمیل چیه الان؟
البته نگید یاهو که ازش متنفرم یه ساعت طول میکشه تا آدم بره تو ایمیلش
با سلامنقل قول:
آره قبوله
از هات میل هم استفاده کنید بد نیست
موفق باشید.
ایمیل های ایرانی چه جورن؟
یه چندتا سایت فارسی ایمیل بود
اونا خوبه؟
هات میل چی اون چه جوره؟
فضاش چه قدره؟
با سلامنقل قول:
این قسمت بیشتر مربوط به پایگاههای ایمیل یاهو و جیمیل هست که برای گوشی استفاده میشه تنظیماتش
اما برای ایمیل های ایرانی فکر نمیکنم این امکان فراهم باشه
اما برای نظر دادن به ایمیل های ایرانی، چون در بدو ورود و کار هستن بعضیاشون، زیاد جالب نیستن
باید منتظر بمونیم ببینیم به کجا میرسن
چون خدمات زیادی ندارن
موفق باشید
بله درست میفرمایید
ولی اگه کسی نیاز به ایمیل داشته باشه در این حالت چی باید بکنه؟
با سلامنقل قول:
خوب از سرويس هاي ايميل ديگه استفاده كنيد
ياهو - هات ميل
موفق باشيد.
تازگیا اینجوری شده
خداییش هیچی جیمیل نمی شه
دیگه باید باهاش بسازیم
همین که فیل نشده خیلیه!!!
ايمدوارم كار به جايي نكشه كه ياهو از ما موب بخواد..!
من تو ماه گذشته 3 تا آدرس gmail ساختم و مشکلی نداشت. gmail یا یه آدرس ایمیل دیگه می خواست یا شماره موبایل. منم یه آدرس بهش دادم و دیگه شماره موبایل نخواست.
با دروود
شوربختانه امروز جیمیل یکی از شناسه های کاربری مرا بلاک کرده است و برای راه اندازی دوباره آن شماره موبایل می خواهد!!آیا برای این هم راهی نیست؟
من هم همین مشکل رو دارم لطفا یه راهی پیدا کنید
ممنونم
هیچ راهی نیست
فکر کنم این دوستمون درست بگن ولی من امتحان کردم نشد ولی حتما اگر کسی که تازه ویندوزش رو عوض کرده باشه مشکلی نداشته باشه.نقل قول:
اینو به این دلیل میگم که من خودم دو هفته پیش همین مشکل رو داشتم و هرچی می رفتم برای مرحله آخر موبایل می خواست ولی نمی دونم چی شد یه دفه بون اینکه تلفنی وارد کنم اکلنت ساخته شد.(اینو مطمئنم)
از طرفی احتمالا با دعوت کردن میشه درست کرد منظورم همون invite message هست.
از نرم افزار u997 استفاده کنید.
ما با این کار،امروز جیمیل ساختم.
بازم شماره می خواد!!!نقل قول:
شما چه شماره ای رو از چه کشوری انتخاب کردید یا اصلا چه کشوری درخل فرم اول انتخاب کردید.
من با آمریکا و ایران و هند امتحان کردم، نشد.
u997 که صدای آمریکا،گذاشته رو میگم.نقل قول:
مخصوص ایرانی ها ساخته شده و جیمیل را هم رد میکند.
اصلا دیگه شماره تلفن نمیخواد.
خودش ip شما را ماله آمریکا میکنه و مشکل حل میشه.
من خودم همین مشکل را داشتم،که تنها u997 جواب داد.
نقل قول:
سلام.. اينو يه جا آپلود كنين دوست من تا يه تستي بشه..
آپلودی نیست.نقل قول:
باید به آنها ایمیل بفرستید،تا براتون بفرستند.
خوب آدرس ميل چيه..؟نقل قول:
بله چیزی که عرض شد رو خودم امتحان کرده بودم دوستان اگر به جای این همه بحث لطف کنند امتحانش کنند مشکلشون حل میشه
جدا اون دوستانی که میگن هند و امریکا و عراق و اینارو انتخاب کن خودشون تا حالا امتحان کردن ؟؟
ایران رو انتخاب کن و شماره موبایل ایرانم بده ، ماشین تماس میگیره باهاتون و یه کد رو دو بار می خونه که باید وارد کنی .
اینو خودم 2 بار امتحان کردم ، همینجوری نمی گم . در ضمن شماره ها همراه اول بودن یکی واسه تهران و یکی برای مشهد .
1 بارم بدون موبایل درست شد که نمیدونم رو چه حسابی بود .
من با چيز پي ان تا حالا بيش از 20 تا اكانت ساختم هيچ مشكلی هم نبوده و شماره تلفن هم نمیخواد ، همين الانم يكی ساختم.