سلام دوستان اگه ممکنه یه کولر 2تکیه معرفی کنید که تصویه هوا داشته باشه 30000یا32000(به نظر شما این مدل هایی که تصویه هوا دارن عملکرد خوبی دارن)اولویت اولsamsung
Printable View
سلام دوستان اگه ممکنه یه کولر 2تکیه معرفی کنید که تصویه هوا داشته باشه 30000یا32000(به نظر شما این مدل هایی که تصویه هوا دارن عملکرد خوبی دارن)اولویت اولsamsung
راستی اصلا سامسونگ کولر2تیکه25000به بالا داره
کسی نیست من منتظر راهنمایی شما اساتید هستم
از راهنمایی تون واقعا ممنون
کسی نیست بگه چه مارکی از کولر گازی تصویه هوا دارن کسی صدامو میشنوه 30000یا32000واسه خوزستان:19::19::19::19:
[/COLOR]فانوسنقطهکامنقل قول:
نوشته شده توسط عصرارتباط
سلامنقل قول:
ببین عزیز تو خودت خوزستانی هستی میدونی که دما بالای 50 است
بنابراین به چند نکته برای خرید کولر دقت کن
1- پول کولر دوتیکه دو تا سه برابر کولر پنجره اییه ولی نباید انتظار سرمای چند برابر رو از دو تیکه داشته باشی
2- کولری که میخوای بخری باید کمپرسورش پیستونی باشه مثه کریر،اجنرال،تراست و...
3- کمپرسور نباید روتاری باشه مثه میتسوبیشی چون توی گرمای بالای 48 درجه کمپرسور آف میکنه
4- حتماً موقع خرید ببین حداکثر درجه حرارتی که کمپرسور میتونه تحمل کنه چنده
سامسونگ 32000 هم با توجه به ریالتون انتخاب بدی نیست
ممنون از راهنماییت
بعد از اولین گازگیری راندمان به میزان قابل توجهی کاهش خواهد داشت. ضمن اینکه بهتر است از خاموش-روشن خودکار خارج شود و منافذ خانه هم بسته.نقل قول:
general electric asle amrika 24000 :1050000
general tropicall asle tailand 30000 :1300000
general motor amrikaie 24000 : 920000
LG asle korea new model 24000: 890000
simens asle alman 24000 : 950000
simens asle alman 12000 : 560000
bosch asle alman 9000 : 520000
o general-tailand 24000 va 30000
همشون پیستونین اینم شمارش
09126809341
08754230858
general tropical 30000 made in tailand
LG New 2010,24000 made in korea
simens24000 ,12000
general electric24000 made in usa finished in usa 24000
من راجع به پیستونی بودن یکم اطلاع داشتم من میگم کدوم مارک 30000تصویه هوا داره
همه اینا که عرض کردم تصویه هوا داره
سلام به دوستان
من مشکلی در مورد مقدار مصرف کولرها شدم آیا نوع کمپرسور در آمپر مصرفی فرق داره ؟؟؟
یکی از نصاب ها کولر جنرال general با تکنولوژی تایلند پیشنهاد می کنه که می گه 24000 این کولر حداکثر 8 آمپر مصرف می کنه در صورتی که کولرهای دیگه کمتر از 12آمپر مصرف نمی کنند
میگه ثابت می کنم آمپر سنج می زارم ببین و هر کولری خواستی بریم برات بزارم
لطفا راهنمایی کنید
---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:17 PM ----------
من داخل منطقه زیاد گرم سیر نیستم خیلی خیلی گرم بشه تا 50 درجه بالا بره یه کولر خوب و عالی 24000 میخوام چی بخرم ؟؟؟؟
البته توی شهر خودمون هر چی گشتم تمام کولرها روتاری بودن
---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------
من داخل منطقه زیاد گرم سیر نیستم خیلی خیلی گرم بشه تا 50 درجه بالا بره یه کولر خوب و عالی 24000 میخوام چی بخرم ؟؟؟؟
البته توی شهر خودمون هر چی گشتم تمام کولرها روتاری بودن
توي مناطق معتدل ومرطوب كمپرسورهاي روتاري بخوبي جواب ميدننقل قول:
كمپرسور روتاري هم مصرف برقش پايينتره هم عمرش بيشتر
من پيشنهاد مي كنم مارك ميتسوبيشي رو بگيريد چون هم كمپرسورش روتاريه وهم ساخت ژاپنه
---------- Post added at 08:25 AM ---------- Previous post was at 08:20 AM ----------
منظورت از تصويه(تصفيه) هوا چيه؟نقل قول:
اگه منظورت حل مشكل گرد وخاك خوزستانه بايد بگم هرچي پانل داخلي كولر بزرگتر باشه هواي بيشتري مكش مي كنه و باعث جذب گرد وخاك ميشه به همين دليل شما هميشه بايد هفته اي يكبار فيلترها رو تميز كني باقي حرفها همش تبليغه
یعنی nano silverیا فیلترbioیاdnaو این جدیده که پاناسونیک معرفی کرده e-ionهمش کشکه:19:
سلام جماعت 100 تا تاپيك تو اين انجمن فقط براي كولر گازي زده شده نميدونم چرا خب يكي زده ميشدو ميشد مهم تا ملت الاف نشن
آقا ختم كلام يه ماركي معرفي كنين تا سقف 1و 300 تمن و با توضيحات ضميمه
منطقه اب و هوايي هم آذرشرقي هستش
راستي ديواري باشه
اين موتور پيستوني و ... من نميدونم چيه اگه ميشه تذكرات لازم رو بدين لطفا
محل نصب هم پذيراييه كه حدودا 120 متر در نظر بگيريد و خيلي چاكريم
سلام جماعت 100 تا تاپيك تو اين انجمن فقط براي كولر گازي زده شده نميدونم چرا خب يكي زده ميشدو ميشد مهم تا ملت الاف نشن
آقا ختم كلام يه ماركي معرفي كنين تا سقف 1و 300 تمن و با توضيحات ضميمه
منطقه اب و هوايي هم آذرشرقي هستش
راستي ديواري باشه
اين موتور پيستوني و ... من نميدونم چيه اگه ميشه تذكرات لازم رو بدين لطفا
محل نصب هم پذيراييه كه حدودا 120 متر در نظر بگيريد و خيلي چاكريم
راستي اين صفحه رم ببينيد :
کد:http://www.coolergazi.ir/companies.aspx
من سامسونگ 32000 داشتم بعد از 6 ماه این فیلترهای nano فاتحه شون خوندس باید بندازی بره بنابراین به این چیزها تکیه نکننقل قول:
در حالت استاندارد برای مناطق گرمسیر وخشک میگن هر هزار بی تی یو برای یک متر مکعب فضا لازمه یعنی 32000 برای 32 متر مکعب (البته حالت رویاییشه)نقل قول:
منطقه شما سردسیره بنابراین زیاد پول برای کولر گازی نده الان ال جی کولر زده با 10 سال ضمانت کمپرسور مارکهای دیگه مثه کریر،اجنرال و... برای جنوب خوبه
ضمناً کمپرسورهای روتاری برای مناطق معتدل وخنک عالین بخصوص مناطق مرطوب هم مصرف برق پایین هم عمر وعملکرد بهتر
کمپرسورهای پیستونی فقط برای مناطق خیلی گرم بکار میرن مصرف برق بالا و خرکارن در گرما ولی عمرشون کمه و راندمانشون زود میاد پایین
پیشنهاد من میتسوبیشی که توی بانه هم پره
ممنون توضيح كه دادم
درضمن نصابا ميگن كه اين فرق پيستوني و روتاري فقط در سرعتشونه
پيستوني كه سرعتش كمتره ، زمان بيشتري ميبره و برق زياد مصرف ميشه
من نميدونم ديگه پيستوني خريديم
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
راستي ما تو مثلا تو تبريز نهايتا 8 ساعت در روز و در كل سال در 2 يا 3 ماه استفاده ميكنيم
مثله جنوب از اول بهار تا آخر پاييز نيست
به نظر مياد حساسيت به جنس و موتور و كمپرسور و اين حرفا براي كسي با موقعيت جغرافيايي من لازم نيست
ممنون
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------
راستي ما تو مثلا تو تبريز نهايتا 8 ساعت در روز و در كل سال در 2 يا 3 ماه استفاده ميكنيم
مثله جنوب از اول بهار تا آخر پاييز نيست
به نظر مياد حساسيت به جنس و موتور و كمپرسور و اين حرفا براي كسي با موقعيت جغرافيايي من لازم نيست
ممنون
مبارکهنقل قول:
شما هرچی که به دلت بود بخر
حالشو هم ببر
شما یه 8000هم بخری کافیه
راستی تو تبریز اگه عکس کولر گازی رو هم رو دیوار نقاشی کنی باز هم کافیه:31:
ایا کولرهای بانه کیفیت دارند؟ میگن مصرف برقش بالاست البته تبلیغات تلویزیون/؟
سلام نظرتون درمورد اکایی چیه؟(پیستونی)
سلام, من تازگی کولر 24000 تایتان ال جی رو خریدم و تا الان ازش راضی بودم, 10سال ضمانت داره و چون مدل 2010 هست و تازه تولید شده اصل کره هستش, موتور 2قلوی روتاری داره و برای مشهد که خوب جواب داده و مصرف برقش هم 2 کیلووات ساعت هست.
درکل با توجه به خدمات ال جی و اینکه برند مطرح و معروفی هست و نمایندگی کره ی اون تو تهران هست و توی همه ی شهرها هم نمایندگی داره و هم چنین پشتیبانی عالی هم داره ضرر نمیکنه کسی این نوع رو بخره.
من به شخصه پشتیبانی قوی و خوبی به نوع ال جی ندیدم و این خودش 50% انسان رو در انتخاب کولر جلو میبره.
کلا درانتخاب کولر به نوع پشتیبانی برند انتخابی و نمایندگی اون تو شهر و کل کشور و نوع خدماتش دقت کنید.
با سلام من پاناسونیک خریدم با فیلتر e-ion خودم به این موضوع شک داشتم تا زمانی که یکی از اقوام توی اتاقم سیگار کشید یه سیگار کامل توی اتاق 12 متری .نقل قول:
از دود سیگار متنفرم
ولی حسگر کولر روشن شد و شروع کرد به تصویه هوا در کمتر از 5 دقیقه هوای اتاق رو پاک کرد :8:
مقدار سرمایشش پایینهنقل قول:
برادرم خریده
بعد از یک ماه روشن می کنه صدای موتورش خیلی هست
البته مارک جنرال هست
به نظر من اصلا ارزش نداره :41:
چیز جالب دیدم زمان نصب که کولر پاناسونیک برای کنترلر پنل و موتور که پیش این جترال بانه ای از 4 رشته کمتر سیم مصرف کرده شد و پرس و جو کردم فهمیدم به دلیل قدیمی بودن و آنالوگ بودن سرور جنرال بود
من 32000سامسونگ خریدم مصرف انرژیش A
ما دوتا کولر سامسونگ خریدیم هر کدوم بعد از دو سال خراب شدن و گارانتیش هم پیچوندمون، کلا من از گارانتی سامسونگ خیری ندیدم
اما برای اتاقم یه کولر 12 هزار معمولی پاناسونیک با موتور روتاری تروپیکال گذاشتم در گرم ترین روز های سال در اهواز که دمای هوا به 57-58 درجه میرسه مثه روزای معمولی کار میکنه و باد بسیار سردی میده و خدا رو شکر تا حالا آخ نگفته، البته این کولر رو یکی از اقوام از مالزی برای ما اورد، پیشنهاد من اینه که از بانه جنس نخرید میندازن بتون، همسایه ی ما یه دو تیکه جنرال خریده از بانه سرمایش در حد کولر آبیه ! :|
دوستان هر کولری میخرید مارک ژاپنی یا آمریکایی بخرید و گول تبلیغات فریبنده ی ال جی و سامسونگ و مارک های کره ای رو نخورید، بالاترین تکنولوژی ساخت کمپرسور کولر فعلا فقط دست آمریکا و ژاپنه
مارک های ژاپنی خوب : هیتاچی، توشیبا، پاناسونیک، میتسوبیشی، اوجنرال، دایکین (البته دایکینو واقعا نمیدونم ساخت کجاست، ولی در مناطق شدیدا گرمسیری شنیدم خوب جواب داده)
مارک های آمریکایی رو هم خبر ندارم اما کمپرسور های اوجنرال رو آمریکا میزنه
یه چیز دیگه: موتور های پیستونی، اسکرول و روتاری در مارک های ژاپنی - امریکایی تقریبا هیچ تفاوتی در کاراییشون ندارن
مثلا پاناسونیک من روتاریه ولی در دماهای 57-58 درجه اهواز کاملا و به راحتی جواب داده.
در یکی از فروم های یه کشور عربی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه بنده خدایی سوال میکنه چه کولر اسپلیتی خوبه، اکثر قریب به اتفاق مارک های ژاپنی ای که نام بردم رو بهش معرفی میکنن، میدونید که کشور های عربی اکثرا فوق گرمسیری هستند
مزیت خرید این کولرهای دایکین و میتسو بیشی که برند های معروف و کارامدهستند هلاوه بر خوش ساخت و ظریف بودن شامل:
طراحی پانل های صاف و زیبا متناسب با هر دکوراسیون
تمیز کردن آسان
میزان بالای صرفه جویی در انرژی
عملکرد آرام و بیصدا
پوشش آنتی کروژن (ضد خوردگی) تیغه ها ی خارجی
عیب یاب اتوماتیک با نمایشگر دیجیتالی
فیلتر تصفیه هوای فتو کاتالیک تشکیل شده از اپاتیت تیتانیوم ضد بو
سیستم دو پره ای با قابلیت رساندن هوای خنک به گوشه های اتاق
شناوری پرتاب هوا
توزیع گسترده هوای مطبوع
عملکرد جدید توزیع باد قوی
دارای دکمه روشن و خاموش بروی بدنه
سرعت فن اتوماتیک
امکان استفاده از لوله های طویل (30متر) برای انعطاف پذیری در نصب یونیت
گارنتی محصول + خدمات پس از فروش
قیمتها: در صورت تمایل به خرید با 09163725564 اصیل زاده تماس بگیرید.
Price (Rials) Description MODELS 67,800,000 Inverter with capacity 30000 BTU- Cold & Hot دایکینFTX71GV/RX71GV 35,000,000 Wall mounted split with capacity 24000 BTU- Cold FTD60/RD60 دایکین 50,000,000 Wall mounted split with capacity 30000 BTU- Cold & Hot MSHA30/MUHA30 میتسوبیشی 73,300,000 Floor standing with capacity 36000-cold PS4/PU4 میتسوبیشی 41,200,000 Wall mounted split with capacity 24000 BTU- Cold& Hot MSHA24/MUHA24 میتسوبیشی
کولر گازی اینورتر فقط بوش بخرید هم قیمتش مناسبه هم کیفیتش برای اطلاعات بیشتر و مطالعه مقالات بیشتر به سایت اسپیلیت فروش مراجعه کنید SPLITFOROSH.IR
اگه خواستین از بانه خرید کنید.قبلش حتما وبلاگ زیر رو بخونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]