کلید خاموش کردن اینترنت در دستان اوباما
به گزارش فارنت به نقل از دیلیمیل در صورت تصویب قانون جدیدی که این روزها در مجلس سنای آمریکا در دست بررسی است، رییسجمهور آمریکا اجازه خواهد یافت با استفاده از قانونی به نام “کلید حذف” (Kill Switch)، اینترنت را به طور کامل خاموش کند.
روزنامه انگلیسی دیلیمیل در
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آورده است که بر اساس این قانون رییسجمهور آمریکا این قدرت را خواهد داشت که به موتورهای جستجوگر اینترنتی مانند یاهو و گوگل، دستور تعلیق دسترسی کامل کاربران به سرویسهای اینترنتی این موتورهای جستجوگر را صادر کند.
دیگر شرکتهای سرویسدهنده اینترنتی ایالات متحده آمریکا و همچنین شرکتهای ارائه کننده پهنای باند اینترنتی نیز در مدت زمانی که “اوضاع پیچیده امنیت سایبری” نامیده شده، مشمول این قانون خواهند بود و حتی شرکتهایی که از این قانون سرپیچی کنند، تحت جریمههای سنگینی قرار خواهند گرفت.
این قانون که از سوی جو لیبرمن کاندیدای سابق انتخابات ریاست جمهوری آمریکا پیشنهاد شده، انتقاداتی را نیز در برداشته است و منتقدان بر این باورند که این قانون احتمال سوءاستفاده از قدرت را با اعطای کنترل اینترنت به دستان کاخ سفید در بر خواهد داشت.
لابی تکنولوژیک تچآمریکا به عنوان یکی از بزرگترین محافل تکنولوژی در این کشور این قانون را عامل بالقوهای برای استفاده از قدرت به صورت استبدادی و مطلق عنوان کرده است.
این قانون پیشنهادی که از سوی لیبرمن به عنوان رییس کمیته امنیت ملی به مجلس سنا آورده شده است به دنبال آن است که اختیارات گستردهای را در خصوص کنترل اینترنت، در زمانی که اضطرار ملی نامیده شده به رییسجمهور اعطا کند.
پیش از این دنیس بلر مدیر اطلاعات ملی آمریکا هشدار داده بود که آمریکا بارها از سوی هکرها مورد حملات اینترنتی گستردهای قرار گرفته و تعداد این حملات به بخشهای دولتی ایالات متحده در سه سال گذشته ۴ برابر شده است.
در صورت تصویب این قانون که به کلید حذف اینترنت معروف شده است دولت آمریکا به طور موثر و کامل کنترل دسترسی به اینترنت را در اختیار خواهد گرفت.
مجوز کنترل تمام اینترنت توسط حکومت امریکا توسط کنگره صادر شد
مجوز کنترل تمام اینترنت توسط حکومت امریکا توسط کنگره صادر شد.
به گزارش وال استریت با چراغ سبز سناتور جوزف لیبرمن حکومت می تواند کنترل تمامی شریانهای اینترنت حتی شرکتهای خصوصی سرویس دهنده را در دست گیرد. بر این اساس پس از یک دهه تلاش برای کنترل قانونی اینترنت که از دولت بوش شروع شده بود (پس از حوادث ۱۱ سپتامبر) بالاخره کنگره موافقت کرده تا حکومت بتواند با در اختیار گرفتن اینترنت بنا به دلایلی که به خطر افتادن امنیت ملی نامیده شده، هر زمان خواست شرکتها و خطوط اینترنت را قطع و وصل نماید. برای چنین کاری ادراه موسوم به NCCC راه اندازی شده و دگمه روشن و خاموش شدن اینترنت در آن ایجاد می شود.این اداره در زیر مجموعه کاخ سفید فعالیت می کند.
دولت بوش چندین قانون علیه جنایات در محیط سایبر تصویب نمود و در قانون مصوب ۲۰۰۶ نیز ورود به سیستم کاربران را برای چک نمودن اینکه آیا هکر هستند را صادر نمود. اما قانون جدید کنترل کامل روی اینترنت را صادر نموده است. بر این اساس شرکتهای بزرگ و کوچک خدمات دهنده اینترنت چه خصوصی و چه دولتی موظف هستند تا اطلاعات کاربران را با دولت به اشتراک بگذارند تا در مواقع ضروری دولت برای دستگیری مظنونین اقدام نماید. همچنین خطوط این شرکتها توسط سیستم های دولتی به طور ۲۴ ساعته چک شده و در مواقع ضروری و به تشخیص مقامات دولتی خطوط مذکور قطع خواهد شد.
با ورود اوباما به صحنه سیاسی در امریکا فعالیتهای مانیتورینگ بشدت افزایش یافته است و اداره ای مخصوص برای جنایات سایبر در کاخ سفید راه اندازی شده است. همچنین در وزارت دفاع امریکا اداره امنیت سایبر با هدف تهاجمی وجود آمده تا بطور فعال در این امور در سطح بین المللی کار کنند. قانون لیبرمن تحت نام PCNAA اجازه می دهد تا موتورهای جستجومانند یاهو و گوگل و بینگ ، شرکتهای بزرگ و کوچک نرم افزاری و سرویس دهنده های پهنای باند اینترنت مشمول این قانون می شوند.
برای شرکتهایی که با کاخ سفید همکاری نکنند، جریمه های سنگین در نظر گرفته شده است. اداره ای که قرار است همه این کارها را درون کاخ سفید انجام دهد اداره جدید NCCC است. همچنین صحبت از ایجاد دگمه روشن و خاموش در مواقع بحران ملی شده است تا با فشار این دگمه کل اینترنت بخوابد. لیبرمن در این باره معتقد است برای سپر امنیت سایبر و سایبر تروریست وجود چنین دگمه ای لازم است.
itiran.ir