اختراعات و اولین ها در فوجیتسو.
یکم حمایت کنیدبابا!!
فوجیتسو مخترع بسیاری از ویژگی های نوت بوک است که در اینجا شرج میدهم:
اولین نوت بوک با قابلیت جابجایی DVD-Rw با هارددیسک دوم یا باطری دوم توسط فوجیتسو وارد بازار شده است!
تولید کننده اولین نوت بوک جهان با Touchpad
اولین نوت بوک چهان با BlueTooth
اولین نوت بوک در دنیا با پورت 3g/Umts جهت نصب SIM CARD
سبک ترین TABLET PC جهان (P-1620)
اولین PC و LCD با مصرف صفر وات انرژی در حالتSTANDBY
اولین سازنده نوت بوک با قابلیت تشخیص کاربر توسط اسکن خطوط کف دست بدون تماس دست به جای Finger Print
اولین تولید کننده Amilo graphice Booster به منظور ارتقاء کیفیت گرافیک نوت بوک های سری Amilo
یک مولتی تاچ 12 اینچی قدرتمند!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوجیتسو اعلام کرد محصول جدیدی از خانواده تبلت پی سی های صفحه لمسی مولتی تاچ موسوم به Lifebook خود را با کد TH700 در ایالات متحده عرضه کرده. این تبلت پی سی مجهز به پردازنده اینتل Core i3-350M با سرعت سیکل پایه ۲٫۲۶ گیگا هرتز و کارت گرافیک Intel HD. چهار گیگا بایت حافظه رم ، هارد دیسک۳۲۰ گیگا بایتی و دی وی دی رایتر با امکان رایت بر روی دو طرف دیسک(SuperMulti DL) می باشد.
همراه با یک صفحه نمایش ۱۲٫۱ اینچی ، با نور پس زمینه ال ای دی و وضوح ۱۲۸۰×۸۰۰ پیکسل، از نوع مولتی تاچ(چند لمسی)و دیجیتایزر دوگانه عرضه می شود. از دیگر ویژگی های این تبلت پی سی می توان به حسگر اثر انگشت بیومتریک ،وای فای ۸۰۲٫۱۱b/g/n ، اسلات کارت حافظه ، بلوتوث ، وب کم ۲ مگاپیکسلی ، خروجی HDMI ، صفحه کلید کامل ۸۴ دکمه ای و مقاوم در برابر نشت مایعات ، و دو میکروفن دیجیتال داخلی اشاره کرد. فوجیتسو اعلام کرد Lifebook TH700 با قیمت پایه ۱۱۴۹ دلار عرضه می شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد ورود این محصول به ایران به دلیل استقبال زیاد از مولتی تاچ ها اتحتمالا تا تولید انبوه این محصول ایران هم امکان توضیح این محصول رو بدست خواهد آورد.
منابع: فوجتسو - گویا آی تی - Itechnews