در مورد سئوال تاپیک "کدام مودم کدام سرویس" با توجه به تجربه 3 ساله من از استفاده از ADSL کلا مودمهای ایسوز مودمهای خیلی خوب و بی آزاری هستن ولی یکم قدیمی ان! خودم به مدت 1 سال Asus-AM602 داشتم که مودم خیلی خوبی بود و روی خطهای شاتل ، مخابرات و نداگستر خیلی خوب جواب میداد.
مودم بعدی که خریدم Linksys-Wag54g2 بود که پولمو بابتش حروم کردم! چون روی شبکه شاتل و روی برخی از خطوط مشکل داره و مدام هر چند دقیقه قطعی داشت... خیلی هم سعی کردم درستش کنم (آپدیت و دانگرید فریم وایر ، انواع تنظیمات و...)
ولی این مودم روی شبکه نداگستر و مخابرات مشکلی نداشت و دوستام با موفقیت تستش کردن ولی به من که از شاتل استفاده میکنم اصلا خوب کار نداد و ازش اصلا راضی نبودم! حتی مودمو فرستادم گارانتی و بجاش نو فرستادن ولی بازم مودم جدیده مشکل داشت.
مودمی که الان به مدت تقریبا 6 ماهه دارم ازش استفاده میکنم مودم Zyxel-P660hw هست که خیلی خوب و روان روی شبکه شاتل کار میده! حتی شب عید بخاطر اینکه مودمم زایکسل بود 3 گیگ ترافیک رایگان هم از شاتل گرفتم و کلا خوب بوده منتها! مودمو روی خط دوستم که از شبکه مخابرات استفاده میکنه تست کردم اونجا اصلا کانکت نمیشد و اصلا نشد باهاش به اینترنت وصل بشیم (DSL ثابت نمیشد!). شنیدم که این مودم روی شبکه نداگستر هم همین مشکلو داره...
در کل و با توجه به بازار بی ثبات این مملکت و با توجه به نبود و عدم معرفی استاندارد خاصی از سوی مخابرات برای شرکتهای ارائه دهنده اینترنت اکیدا توصیه میکنم که برای خرید مودم حتما نظر کارشناس فنی شرکت ارائه دهنده اینترنتتو بپرسی! (تاکید میکنم که طرف کارشناس باشه یا به قول خودمون چیز حالیش باشه! چون بعضی از این شرکتها حتی شرکتهای بزرگ مثل شاتل یا ندا گشتر گاهی اوقات از آبدارچی بعنوان کارشناس فنی استفاده میکنند!!)
یا حق