به نظرم فردوسي پور بهترينه:40:
Printable View
به نظرم فردوسي پور بهترينه:40:
سلطان خیابانیچون وقتی گزارشگری می کنه بازی هرچی باشه ادمو به خنده میندازد
همون فردوسی پور باز از بقیه بهتره
فردوسی پور
مثل انسان گزارش میکنه
میرزایی مسخرست
مثلا طرف تو محوطه جریمه تک به تک با دروازه بانه میرزایی داره از سایز پای پسر خاله یکی از تماشاچی ها میگه!!!:31::31:
مزدک بی حاشیه گزارشگری میکنه : دی
خیابانی تا شماره شناسنامه رو هم میگه!
فردوسی پورم صداش یه جورایی رو مغزه!
پس مزدک : دی
هر چی صدا سیما بگه!:31:
به نظرم هیچکدوشمون!!!!!
همه دارن از فردوسی پور تقلید میکنن: گفتن امار های اضافی از بازیکن ها و...... فردوسی پور هم که الکی بازی رو بزرگ میکنه و کارشناسی میکنه و اینا....مخصوصا خیابونی که دیگه اصلا!!!!!
بین این سه تا مزدک یه خورده خوب کار میکنه ولی من عادل رو ترجیه میدم!
درضمن بهترین نوع گزارش،اینه که بگی فلانی توپ رو گرفت،فلانی چی فلانی چی.....نه اینکه کل 90 دقیقه رو زر بزنی!
مثل خارجکی ها که از 90 دقیقه، شاید 15 دقیقه هم حرف نزنن و بجاش صدای ورزشگاهشون باحاله....
علیرضا علیفر:دی
البته هنوز معلوم نیست که به جام 2010 افتخار بده:دی
فقط جناب سرهنگ :دي
دگمه Mute تی وی.. بهترین گزارشگر بازی هاست برام..!
به نظر من فردوسی پور بین بقیه بهتر عمل میکنه ... مزدک و خیابانی اکثر اوقات بد گزارش میکنن و ذهن ببینده رو از بازی خارج میکنن ... مثلا مزدک اکثر اوقات تون صداش بی خودی میره بالا ... همینطور بیشتر از بقیه حاشیه های بی فایده رو میگه ... خیابانی هم هر کاری میکنه گزارشش قشنگ بشه نمیتونه :31:... یوسفی هم بدک نیست .
فردوسی پور از بقیه جالب تره .
علیرضا علیفر بدون حاشیه گزارش میکنه .
بدون شک اول فردوسی بعد مزدک
...
و باز هم بدون شک بدترین گزارشگری که وجود داره تو دنیا خیابانی!! این رو به جد عرض میکنم، اگر کسی یه ذره هم از فوتبال سرش بشه حالش از این خیابانی بهم میخوره. واقعا رو اعصابه!! طرف گل زده اما آفساید بوده، این آقا تا نیم ساعت فکر میکنه گل شده!! یارو خطا میکنه این میگه وقت تموم شده!! یعنی آی کیو در حد فندق دریایی!! خدا هم نکنه که جو بگیرتش! دیگه بازی رو ول میکنه دری وری میگه
اون آقای سرهنگ عباسفر رو هم که من اصلا گزارشگر نمیدونم که بخوام وارد رده بندی کنم!!
از نظر سواد و اطلاعات فردوسی پور
از نظر بی طرف گزارش کردن و رو اعصاب طرفدارا رژه نرفتن یوسفی
منم با فردوسی پور خیلی حال میکنم..........درست حسابی گزارش میکنه.......
یوسفی هم بد نیست.........
و از اون مردک مزدک :31: و اون خیابونی نمیدونم چرا خوشم نمیاد.........(شایدم میدونم :31:)
خیابانی که احیانا اگه قصد ترکیدن از خنده را داشته باشم :31:
مزدک هم بدک نیست ولی بعضی وقتا الکی شلوغش میکنه ...
فقط سلطان عادل این وسط هم چیزش رو برنامس ...(گزراش داخل زمین ، بیوگرافی، تیکه انداختن مخصوصا به دایی:31:)
آقا دیروز فردوسی پور یه سوتی شدید داد.اون گلی که مکزیک زد و آفساید داور اشتباه آفساید گرفت رو می گم.فردوسی پور هم چندبار گفت شاهکار کمک داور بود و از این حرفها...اگه دقت کرده باشید یه مدافع چسبیده بود به تیر دروازه یعنی دیگه آفسایدی وجود نداشت
1- فردوسی پور ---> کلا تو نابود کردن بازیکنها و داور حرف اول رو میزنه.
2-مزدک میرزایی---> خدا نکنه رو یه نفر تو زمین قفل کنه.
3-عمو جواد---> استاد تاریخ.از زمانی که با سنگ فوتبال بازی میکردن تا الان رو یادشه.(اعلام خطا،آفساید و... با 10 دقیقه تاخیر نسبت به داور)
4-یوسفی---> طوری گزارش میکنه که نه سیخ بسوزه نه کباب.
فقط فردوسی پور (عجب فرومیه این p30 world چیکار میکنهههههههههههههه)
بازیکنی که رو خط درواره ایستاده آفساید رو پر نمی کنهنقل قول:
اگه تیر رو ول می کرد و یکم میومد جلو درست بود
4 تا داور تو زمین بودن خودشونم اونو نمی دیدن یکی می گفت بهشون :31:
فقط عادل :19:
این خیابانی واقعا خنگه :13:
فردوسی پور اطلاعاتش از همه بیشتره !
من وقتی فردوسی پور گزارش میکنه نگاه نمیکنم بازیه کی با کیه فقط میشینم تماشا چون اطلاعاتم زیاد میشه .
ولی هر کی دیگه گزارش کنه اول میبینم بازیه کی با کیه
اگه یوسفی گزارش گر باشه صدای تلویزیونو قطع میکنم،چون بازیکنای لالیگا رو با بوندس لیگا اشتباه میگیره.خیلی هم طرفدار
پرسپولیسه.
خیابانی هم که وسط گل زدن یارو داره از خاطره ی صعود نکردن 4 سال پیش تیم ملی حرف میزنه.
مزدک و عادل از همشون بهترن باز سوادشون از بقیه بیشتره.
کل ایران با این حرف موافقن :27:نقل قول:
خیابانی هم که وسط گل زدن یارو داره از خاطره ی صعود نکردن 4 سال پیش تیم ملی حرف میزنه
مثلا
یارو داره گل میزنه !
خیابانی : اگر خاطرتون باشه جام جهانی 98 بود که ایران ...............
یوسفی خیلی خوبه
خياباني و مزدك وقتي گزارشگر باشن من ترجيح ميدم دكمه Mute از روي كنترل رو فشار بدم و هندسفري گوشيم رو تو گوشم بزارم و آهنگ گوش كنم :8:
پيمان يوسفي رو ميشه تحمل كرد ولي متاسفانه بازي هاي غيرمستقيم رو بهش ميدن :13:
فردوسي پور واقعا معركست در واقع تنها گزارشگر خوب ايرانيه زبان انگليسيش هم فوله و فكر ميكنم تو دنيا هم حرفي براي گفتن داشته باشه :5:
كلا من آرزو ميكنم همه بازي هاي مهم جام جهاني رو فردوسي پور با پيمان يوسفي گزارش كنن :20:
سلام دوستان
به گزارشگر محبوبتون رای بدین!
عادل فردوسی پور
جواد خیابانی
مزدک میرزایی
پیمان یوسفی
راستشو بخواهید همشون مزخرفن
ولی تا حدودی میشه عادل رو تحمل کرد مثل خیابانی چرتو پرت نمیگه
دوستان توی نظرسنجی که برای گزارشگر محبوب گذاشتم شرکت کنین!
فقط عادل خان
اون جواد پفک نمکی هم به درد هفته دفاع مقدس میخوره
من فکر میکنم که اون دگمه ای که روی تمام کنترل ها هستش و روش نوشته mute ، اونو برای این خیابانی گذاشتند
شرمنده سرهنگ علی فرد رو یادم رفت:31:
من نمیدونم چرا علیفر رو خیلی دوست دارم!:31: (البته واسه تنوع!: دی)
ولی بدترین گزارشگر پیمان یوسفیه!:2: به خصوص وقتی اصطلاحات عجیب غریبش که نمونه بارزش آب رفته به جوی باز می گرده و ... رو میگه!:27: کلا فقط اجرای برنامه زندش بین همه گزارشگرا بهتره!:31:
بین همه مجری ها هم از جاودانی متنفر شدم!:2: من نمی دونم چرا صداسیما میزاره این آقا رسما بشینه از تیم مورده علاقش دفاع کنه و تیماییی رو که باهاش مشکل داره رو بکوبه!:41: نمونش دیشب تو مسابقات جام جهانی نشسته داره میگه اینتر ضد فوتبال بازی کرد و بارسا باید قهرمان میشد!!! بعد جالبه هر حرفی رو میخواد بزنه، به اولش جملهی "کارشناس ها اعتقاد دارند..." رو اضافه میکنه! حالا همونجا ضایش کنن بگن کدوم کارشناسا، هنگ میکنه!:31:
یاعلی:11:
فردوسی پور باز از بقیه بهتره
عادل>خیابانی
مزدک رو هم که بیخیال
جواد خیابانی با اینکه پرت و پلا میگه اما واسه خنده بد نیست دور هم باشیم
عليفر از همشون بهتره!:38:
اول عادل بعد یوسفی و مزدک و خیابانی
همه که به عادل رای دادن
محمد رضا احمدی، با هیجان گزارش میکنه چرتو پرتم نمیگه
اول عادل بعد هم مزدک...
خیابانی هم چرت و پرت زیاد میگه!
قبلنا بهتر بود:دی