به نظرشما اگه برزیل و آرژانتین در مقابل هم بیفتن کدوم تیم میبره
------
به نظرمن که برزیل مثل همیشه 4تا میزنه 2تاکاکا یکی روبینهو و یکی هم گل به خودی آرژانتین
Printable View
به نظرشما اگه برزیل و آرژانتین در مقابل هم بیفتن کدوم تیم میبره
------
به نظرمن که برزیل مثل همیشه 4تا میزنه 2تاکاکا یکی روبینهو و یکی هم گل به خودی آرژانتین
عمرا به همین خیال باشین ما مسی رو داریم که واسه کل برزیل کافیه:8:نقل قول:
برزیل هم رونالدینهو رو نداره که به .....................
حالا مثلا اگه داشت چی میشد:5:
برزیل 3 تا میزنه . :31:
عمرا داداش....مگه کشکیه که 3 تا بزنه:5:نقل قول:
برزیل 3-1 میبره! نه از برزیل خوشم میاد نه آرژانتین! اما خب باید واقع بین بود!
حقیقت تلخه :31:نقل قول:
شاید با وضعیت جامهای قبل بشد گفت که برزیل ببره اما با وضعیت الان آرژانتین فکر نکنم برزیل حرفی برای گفتن داشته باشه.
داداش واقع بین چیه؟اصلا بزار این دو تا تیم به هم بخورن بعد اگه برزیل برد و ما حرفی زدیم شما بگو واقع بین باش:5:نقل قول:
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------
ای باب هنوز هیچی معلوم نیست داداش چه تلخی چه شوری چه کشکی:46:نقل قول:
---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
قربون داداش:10:نقل قول:
برزیل به هیچ عنوان نمیتونه به آرژانتین گل بزنه مطمئن باش قهرمان آرژانتین نه کس دیگه100%وبدون سیاست امسال از آمریکای جنوبی هست وبرزیل هم نیست مطمئن100درصد!:46:
حالا خوبه که تو مقدماتی 2 بار با هم بازی کردن و آرژانتین له شد ! حتی تو خونه خودش !
امیدوارم آرزانتین زودتر حذف بشه که مسی کمتر خسته بشه ! دی:
داداش اینجا جام جهانیه همچین برزیل رو ببریم که خودش هم آه ه ه ه بمونه:27:
آرژانتین برزیل رو میبره !!!!:31::31::31::31:
تو اون بازی که برزیل از ... اورد. هر چی آرژانتین زد سزار گرفت.نقل قول:
حالا خوبه که تو مقدماتی 2 بار با هم بازی کردن و آرژانتین له شد ! حتی تو خونه خودش !
میبینم. اگه دو تیم به هم بخورن تو فیناله که دهن برزیل سرویسه.
آخه کاکای سوسول یا روبینیوی جلف میخوان آرژانتینو بزنن.(in their dreams)
آرژانتین توی دنیا سروری میکنه :8:
=)) ایول با جمله حال کردم : دی اما شما حق اهانت به بازیکنی رو ندارید!نقل قول:
آخه کاکای سوسول یا روبینیوی جلف میخوان آرژانتینو بزنن.
کاکا سوسول نبوده هیچوقت! کاکا یکی از باشخصیت ترین بازیکنان جهانه بنظر من! با اخلاق و بی حاشیه!
روبینهو هم مغروره! جلف نیست: دی
از جناب استاد برادر مسی و آگوئرو خیلی بهترن در ضمن!
داداشا توهین نباشه
به ما چه که کاکا سوسله روبینیهو جلف یا مسی بدتر از اونهاست.
داداش بازیشون رو ببین فقط بازی
دوستان چرا اینقدر از مسی بد میگید حتما تیمهای اوراق خودتون بازیکن بدرد بخور نداره حالا حی به مسی گیر میدید اشکال نداره به عمل کار براید
دم آقا گرم:10:نقل قول:
آرژانتین ضعیف ترین تیمش هم که بیاره برزیل بازندس
باتوجه به اینکه اول تاپیک گفتم برزیل 4تا میزنه و 2تا کاکانقل قول:
جالبه بدونین فک کنم یک گلش شبیه همون گل تو انگلیس خواهد بود که مسی از زمین برزیل تا زمین خودشون (بیچاره به خدا خیلی دلم به خالش سوخت دنبال کاکا میفته پیرهنو شلوارو همروبادست میکشه اما نامسب کاکا مگه سرش میشه کی جلو وعقبش عین جت جلوییارو هم دریب میزنه و مثل همیسشه میکوبن تو دروازه آرژانتین)
حقیقتش من تعجب میکنم اینا چجوری حرف میزنن فکر شو بکنین
آرژانتین برزیل را برد:27::27::31:
راستی یادم رفت بگم اینبار مسی اونقدر شرت کاکا رو میکشه که درنهایت بیرونم میاد اما کاکا ایمنیه جانم یکی دیگه زیر پوش داره منتها کوچکتر(کاکا که میره اصلا حواص نداره کی کنارشه یا شلوار و پیراهنو بکشن)
راستی به نظرتون اگه این دفاهای آرژانتینی باز در مقابل تکنینیکای برزیلی گیچ بشن به خودشون گل بزنن کدوم شخصیت آرژانتینی این بار کیه (یادش بخیر دفاع بزرگ آرژانتین البته حق داره هیچکی اونموقع جلودار رونالدو نبود بایدم گیچ بشه)
فقط ارژانتين
آگوئرو :40:و توز :46:و مسی:21: نمی ذارن به اونجا بکشه :5:
میشه بپرسم شما از کجا میدونی؟نقل قول:
شرت کاکا رو میکشه که درنهایت بیرونم میاد اما کاکا ایمنیه جانم یکی دیگه زیر پوش داره منتها کوچکتر
دیدی مگه؟
کاکا سوسوله رو حرفم هستم. اصلاَ کل بازیکنای رئال مادرید جرات جسارتو ندارن. اونم به آرژانتین که مسی مثه شیر وایساده.
نه الان از برزیل(تا قبل از دونگا عاشق برزیل بودم) خوشم میاد نه از آرژانتین اما برزیل راحت آرژانتینو له میکنه...بحث سر خوبی بازیکنا نیست...سر مربیاست...با اینکه از دونگا متنفرم ولی باز از مارادونا تو مربیگری خیلی بیشتر حالیشه.....
حق داری هرچی دوس داری بگونقل قول:
آرژانتین برزیل را برد درچام جهانی!!!:31::31::31:
برزيل همين الان بايد بارو بنديلش رو جمع كنه بره خونشون
برزيل با باخت مقابل كره شمالي و پرتغال حذف ميشه.........:27::27::27::27::27::27::27:
فکر کنم با بازی امروز آرژانتین تن همتون به لرزه افتاده باشه:21::5:
آره تن من که خیلی لرزید مثل اینکه تاکتیک خوبی رو پیش گرفتن مسی هم خوب درخشید!