نیاز به درایورهای 32 بیتی dell inspiron n 5010
سلام
من بدون اطلاعات قبلی لپ تاپ dell inspiron n 5010 را خریداری نموده ام توی سایت dell با وارد کردن service tag: 3M9LZG1 تنها درایورهای ویندوزهای seven و vista ر 64 بیتی را پیدا میکند از آنجائی که نرم افزارهای موجود در بازار همگی 32 بیتی هستند آیا میتوانم توی سایت Dell به دنبال درایورهای ویندوز Seven سی و دو بیتی بگردم سوال چطور و چگونه و از کجای سایت؟ اگر احیاناً درایورهای مذکور یافت نشدند ممکن است در آینده سایت Dell این درایورها را برای این ویندورهای32 بیتی بگذارد یا نه این لپ تاپ و سخت افزارهای آن را مخصوص ویندوزهای 64 بیتی Seven و Vista ساخته شده است؟ آیا برنامه ها و نرم افزارهای 32 بیتی روی ویندوزهای 64 بیتی اجرا میشوند؟ آیا این لپ تاپ خوبی است؟ مشخصات لپ تاپ به شرح ذیل است:
processor type: i3 330m
memory: 4 GB
hard: 320 GB
Video memory: 1 GB DEDICATED
wireless: 1501 wireless
blue tooth: yes
display: 15.6" HD WLED
operating system:dos
card reader: yes
camera: 1.3 MP
battery: 6 cell
قیمت: 900 هزار تومان
تنها مشکل من یافت نشدن درایورهای ویندوزهای Seven سی و دو بیتی برای لپ تاپ است ترجیحاً Seven 32 bit از دوستان خواهشمندم در این خصوص کمک نمایند
درایور صفحه نمایش Dell n5010
دوستان سلام
یه هفته ای میشه که یه Dell n5010 خریدم و دارم باهاش سرو کله میزنم بالاخره دیشب یه سری از درایورهای 32 بیتی را نصب کردم و لی درایورهای مانیتورش را که نصب میکنم هیچ تغییری نمیکنه و ستینگ های مربوط به مانیتور مثل رزولوشن و رنگ را نمیتونم تغییر بدم یعنی اصلا اجازه تغییر نمیده رزولوشن صفحه یا 600*800 یا 768*1024 هست که با توجه به واید بودن ال سی دی باعث کشیدگی تصویر در عرض میشه. از نظر رنگ هم که فاجعه اس فکر کنم تصویر را 256 رنگ نشون میده.
پیشنهاد خود ویندوز هم برای ال سی دی های واید 1050*1400 هست.
ممنون میشم اگه دوستان محبت کنن برای پیدا کردن درایور مناسب که این مشکل حل بشه.
با تشکر
بهروز
درخواست درایور 64 بیت وایرلس n5010
سلام خدمت دوستان عزیزی که لپ تاپ مدل Dell Inspiron n5010 خریدن.
من همه ی درایورهای این مدل رو از سایت رسمی Dell دانلود کردم ولی هیچ کدوم از درایورهایی که دانلود کردم وایرلس لپ تاپم رو فعال نکرد در ضمن اول ویندوز سون 32 بیت نصب کرده بودم فکر کردم مشکل از اونه اما حالا که نسخه ی 64 بیتش رو هم نصب کردم باز هم وایرلسش فعال نشد!
دوستان اگه تونستن وایرلس شون رو فعال کنن لطفا راهنمایی کنن.
در ضمن این درایور 32 بیتی وایرلس که دوستمون قرار دادن رو دانلود کردم، سخت افزار وایرلس رو شناسایی کرد (Broadcom BCM 802.11) و درایور رو هم نصب کرد ولی مشکل هنوز پابرجاست...
به هر حال اگه لینکی، راه حلی برای این مشکل پیدا کردین لطفآ راهنمایی کنید
این هم یه عکس از Device Manager (البته بعد از نصب درایور 32 بیتی وایرلس که دوستمون قرار دادن)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]