نقل قول:
نبايد حافظه تاريخي ما ايراني ها اينقدر ضعيف باشه. نوكيا به خاطر مسايلي كه خودتون هم ميدونيد ، بايكوت شده و نبايد ازش خريد كرد.
نمیدونم چی میگی؟ مگه چی شده بود؟ (شایدم یادم رفته!)
نقل قول:
در کند بودن نوکیا که شکی نیست
Nokia X6 16GB در همه چیز عاله فقط حیف که امکان ویرایش پروندههای آفیس نداره
نیازی بهش ندارم! تازه با نصب نرم افزار میشه ویرایش کرد! فقط امکاناتش کمه!
نقل قول:
پيش قاضي و ملق بازي !
جت رو يكي از همكاراي خودمون داره . با گارانتي اصلي خريده. با استفاده معمولي حدود 4 روز براش شارژ نگه ميداره. توي تاپيك جت هم نگاه كني معدود هستن كسايي كه مشكل باتري داشته باشن كه اونا هم احتمالا بدون گارانتي خريدن. در ضمن يه فريمور فارسي هم براش اومده كه ميگن ميزان شارژ رو بازم افزايش داده و خيلي راضي بودن.
خلاصه "جت" از نظر باتري مشكلي نداره ، اگه حتي حرف من و تجربه همكارمو قبول نداري از بچه هاي انجمن جت بپرس.
======
اما در مورد trekBuddy
چون خودم همين الان دارم ازش استفاده ميكنم ، خدمتون برسونم كه نقشه اكثر شهرها براش تهيه شده و توي اينترنت هست. نقشه تهرانش كه واقعا جزييات زيادي داره و كار آدم رو راه ميندازه.
از نظر سرعت چه طور در مقایسه با بقیه چه طوره؟
من تو رشت زندگی میکنم، از نقشه شهرستان هاش خبر نداری؟ اگه میشه یه نمونه از نقشش رو بذارین (یه عکس موقع کار)
پس نیازی به اینترنت هم نیست؟
از کی تا حالا صفحه غیر خازنی بهتر از خازنیه؟
نقل قول:
منم کیفیت صفحه سامسونگ رو دیدم و واقعا عالیه اما همه از باتریش مینالن که باید هر روز تو شارژ بزنی.
همه میدونن که truckbuddy نقشه هاش رو باید خودت مهیا کنی.
اما نرم افزاری مثل garmin \smartcom\nokia ovi 3 به وفور هر نقشه ای که بخوای براش هست.
نتیجه گیری:
اگر سامسونگ از باطری قوی تری استفاده میکرد و یه maps برای استفاده از gps میزاشت خوب میشد باید دید سری galaxy چی از آب در میاد.
سیستم عامل:
سیمبین =وفور نرم افزار اما با اومدن آندرویید فکر نمیکنم بتونه پا بر جا بمونه شما سیمبین رو تا 2 سال دیگه منسوخ بپندار مثل uiq3 از سونی اریکسون. __________________
حجم نقشه هاش چه قدره؟ راحت گیر میان یا باید کل اینترنت رو زیر و رو کنیم؟
چون نقشه های نوکیا (5800) که خودم دارم خیلی راحت گیر میاد. البته همین گوشی خودم یه مشکل داره موقع استفاده از gps خیلی شارژ خالی میکنه، بقیه هم همین طورن؟
======================================
در مورد تاچ:
آرنا و ویوتی مگه مولتی تاچ نیستن ؟ پس چه جوری حرفی از تاچ اونا نیست؟
وضمنا منم خازنی رو خیلی قبول دارم اما مشکلش اینه که حتما باید با دست کارو انجام بدی و اگه دستشکش بپوسی دیگه نمیتونی، به نطرتون این یه ضعف نیست؟
قلم مخصوصی تا حالا وارد بازار نشده؟
================================================== ====
در کل از همه ممنونم به سوالام جواب میدین!:40: