سلام به همه بچه هاي سايت
اميدوارم كه حالتون خوب باشه
من لامپ زنون گرفتم ماشينمم سمنده معمولي
گفتم اگه بشه با كمك شما بچه هاي زحمت كش سايت خودم نصبش كنم
اگه منو راهنمايي كنين خيلي خيلي ممنون ميشم
Printable View
سلام به همه بچه هاي سايت
اميدوارم كه حالتون خوب باشه
من لامپ زنون گرفتم ماشينمم سمنده معمولي
گفتم اگه بشه با كمك شما بچه هاي زحمت كش سايت خودم نصبش كنم
اگه منو راهنمايي كنين خيلي خيلي ممنون ميشم
من در مورد سمند زیاد اطلاعی ندارم
ولی دوستم واسه مگان که بست دهنش سرویس شد فقط باطریساز تونست کارش رو راه بندازه
اما سمند فکر نکنم به این نحو باشه
،
سوال دارم ازت ، زنون چی گرفتی ؟
بده باطریساز برات ببنده :41:
سلام
بابا اين حرفا چيه مي زنيد؟؟!!
خودم پارسال زمستون از بازار خريدم ساعت 5بعداظهر تا از شركت تعطيل شدم دم شركت تو خيابون تو تاريكي و سرما 5دقيقه ايي نصبش كردم و نشستم پشت فرمون و تا خونه حال كردم!!!
آب خوردنه!!!!
ماشينم 405GLX
---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------
خواستي بيا كمكت كنم.
سریعتر برو لامپتو بفروش (البته اگه می خرن) چون از 15 آذر ماشینایی که زنون بسته باشن رو علاوه بر جریمه 13 تومنی می برن تو پارکینگ می خوابوننش. بعدا هم معاینه فنی به ماشینت نمی دن
بیخیال بابا.
مگه زنون چه ایرادی داره و چهآسیبی به نظم رانندگی میرسونه؟
راهنمایی رانندگی گفته باعث کوری چند ثانیه ای راننده ی مقابل می شه و از 16 آذر برخورد جدی با کسایی که نصب کرده باشن می کنن.نقل قول:
اگه این برخورد جدیشون مثل قضیه معاینه فنی باشه که خیلی جدیه. چون حسابی در مورد معاینه فنی گیر بازاره....
نه عزیز این طرح از خیلی وقته که راهنمایی راندگی صحبتش رو میکنه ولی عملا سختگیری خاصی انجام نمیدن .. افرادی که نورپایینشون زنون باشه معمولا گیر میدن اما نور بالاها رو کاری ندارن مگر اینکه قصد آزار داشته باشینقل قول:
در ضمن زنون 8 هزار نور کاملا ملایمی داره
کلا فرقی نداره و این بار مطمئن باشین کاملا پلیس جدی برخورد میکنه بهتره هر کی داره باز کنه
فرقي تو نور بالا و پايين نداره. گفتن ماشين رو مي خوابونن. معاينه فني هم نمي دن. معاينه فني هم نداشته باشي دم به ديقه جريمه اي!نقل قول:
بهتره هر كي بسته باز كنه.
اينطوري هم نيست كه نورش ملايم تر باشه. اتفاقا تو لامپ زنون يك سري فعل و انفعالات راديو اكتيو رخ ميده كه باعث كوري چند ثانيه اي چشم مي شه. من اين مطلبو يه روزي تو روزنامه همشهري يه مقاله كامل ازش خوندم. نوشته بود تازه اين مال لامپهاي زنون استاندارده كه قيمتشون بالاي 100 تومنه. وضعيت لامپهاي غير استاندارد خيلي بدتره.
براي امتحان اين قضيه مي تونيد لامپ زنون ماشينتونو روشن كنيد بريد از روبرو و نزديك بهش نگاه كنيد. واقعا كاسه چشتون مي خواد از حدقه در بياد.
آقا شما هم گیر دادی که لامپ ها رو باز کنن باز کن چرا بزار ملت حال کنن این جوون ها پس دلشون به چی خوش باشه ...بزار اسپورت باشن... شیشه دودی می کنی گیر می دن اگزوز اسپورت می کنی گیر می دن چراغ می زنی گیر می دن :18: ول کن دیگه بابانقل قول:
تایید میشه. دیشب هم دوباره اخبار 20:30 گفت که خودروهایی که زنون دارن متوقف میشن
به خدا من گیر ندادم. راهنمایی رانندگی گیر داده. من چی کاره باشم والا... خودم نزدیک 80 تومن بابت زنون ضرر کردم به علاوه یه قبض جریمه. خلاصه هر جور دوستان صلاح می دونن. میتونن برن با لامپ حال کنن بعدش مثل من جریمه می شن و ماشینشونو می خوابونن و باید اونموقع باز کنن یا الان برن قبل از جریمه شدن لامپهارو باز کنن. هر طور هر کسی راحته عمل کنه:27:نقل قول:
من خودم کنار مه شکن های سمندم زنون انداختم + کیت فلشر ... خاموشه اغلب ولی وای به حال ماشینی که بره رو اعصابم ... پدر صاحاب راننده اش رو در میارم ، میدم پدر پدرسوخته اش رو در بیارن پدر سوخته ! :دی
یه بار یه عربی تو ساحلی فحش انداخت ، منم گرفتم پشت سرش فلشر زنون رو ... کوبید به جدول :27:
برای مانور و حال گیری خوبه ولی روی مه شکن بندازی پلیس گیر نمیده :21:
شما مثل اینکه هیچ نمیدونی خوابوندن ماشین یعنی چی اینجا رو ببین خوبه واستنقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5608396[/HTML]
بنظر من راهنمایی رانندگی خیلیم کار خوبی میکنه بقول شما گیر میده
لامپهای زنونی که دارن تو بازار نصب میکنن نه اینکه راننده هامونم خیلی بافرهنگن! حتی یکبار هم بجا استفاده نمیشه
جز اینکه مثل این جناب آقای رجیسترد یوزر مردم آزاری
من اگه کسی یه همچین نوری بتابونه به چشمم به خدای احد و واحد تا اون سر دنیا باشه تعقیبش میکنم و چنان میکوبم به ماشینش که یا خودم چپ کنم یا اون رو بندازم تو دره
99 درصد ایرانیها را با زور و روشهای فیزیکی باید تربیت کرد!
مردم آزار خودتی ... بیایید ببرید پدرش رو در بیارید :دینقل قول:
جز اینکه مثل این جناب آقای رجیسترد یوزر مردم آزاری
من خودم استفاده نمی کنم اغلب، ولی مردم آزار رو آزار میدم و آدمش میکنم ... بزارید روی مه شکن خوبه توی جاده خیلی خوبه
آقایPenryn انگار هنوز تو جاده برون شهری نروندی و ندیدی ماشین بیرون شهر همش نور بالا بره مسیر رو و باید تحملش کنی چیه ! اینو باید رفت پشت سرش با زنون فلاشر آدم کرد :دی
فقط در تایید حرف دستمون بسیار کار پسندیده ای می کنن که اینجور ماشین ها رو توقیف می کنند ، چش و جال ادم رو از حدقه در میاره
خيلي حال كردم. براي منم يه همچين چيزي پيش اومد. دمت گرم.نقل قول:
عاشق آواتورتم رفيق:31:
دوستان نکنین این کارو . آدم پدر چشش در میاد . آخه این چه کاریه!!! اینا کوری موقت ایجاد میکنه.
بعضیا اصلا مریضن بخدا. دیشب تو اتوبان من داشتم تو لاین لاکپشتا میامدم واسه خودم سرعتمم آنچنان کم نبود که بگم دارم یواش میرم . یه یارویی اومده بود پشتم اونهمه جا لاین وسط و سبقت رو گذاشته بود اد پشت سر ما همش چراغ میداد خاک برسر . چشام داشت در میومد:13:
دیدم از رو نمیره و مرض داره انگاری زدم رو ترمز یارو میخ شد دیگه نیامد طرفم ،وقتی آمد رد شد یه علامت قربان یو هم با انگشتم بهش نشون دادم:31:
اینو میگم شما که از این چیزا میبندین رو ماشینتون خودتونو یک بار بذارین جای طرف مقابلتون ببینین چی میکشه اون بنده خدا. مردم ازاری گناه داره ، نکنین.
البته ميگن كه از 15 ديگه هركي داشته باشه ميخوابونن بي برو برگشت ! (15 اذر)نقل قول:
ولي به نظر من طرح خوبيه ولي براي كسايي كه زنون رو تو چراغ فابريك ميزارن
شما كاسه هاي بي لنز رو ببين همه پرتاب نور زنون وحشتناك و غير اصولي دارن ...
زنون اصلش بايد مثل ماشين هاي وارداتي تو عدسي باشه تا خطي پرتاب كنه .... ولي خوب ترو خشك باهم ميسوزن ! مثلا وقتي زنون توي كاسه پيكان يا پرايد يا 206 و كلا هر ماشين كه چراغ كاسه اي داره ميندازن طرف روبرو نميتونه مسلط باشه به جلوش... فقط چراغ عدسي! يا پروژكتور....
اخه مگه نور معمولی ماشین چشه که زنون میذارید!
میدونید کارایی نور زرد بیشتره؟نور سفبد توی روز و توی هوای مه الود جواب نمیده.مثلا اگه قبل از طلوع افتاب لامپ زنون روشن کنی خیلی جاده روشن نمیشه.در شرایط مه هم که اصلا انگار نه انگار که لامپ ماشی روشنه!
نور زرد بهتره تازه مشکلی هم برای راننده ی جلویی ایجاد نمیکنه.والله ما هر دفعه به زنون نگاه کردیم تا 3 ثانیه همه جا سفید بود!
نذار دوست عزیز.نذار خواهشا!
آقا ما فرهنگشو نداریم
بلانسبت یه خری که تازه لکسوس rx350 گرفته بود بی دلیل چشت سر من توی اتوبان چنان نور بالایی زد که از توی آینه بدون هیچ اقراغی نزدیک به 30 ثانیه هیچی رو نمیدیدم و تو سرعت 130 فقط از روی حفظ بودن جاده می تونستم راندگی کنم
فقط با یه نور بالا ! اون بی دلیل
تازه اونم ماشین وارداتی ... نمی دونم چی کار کرده بود با اون چراغا
دوستان من اگه زنون رو توی عدسی نور پایین ببندم بازم گیر میدن؟
آره تو معاینه فنی که قطعا گیر میدن. میگن پلیس هم بگیره گیر میده
نقل قول:
لامپ زنون رو فقط داخل مه شکن ها نصب کنید.
اگر رو نور بالا یا پایین خودرو نصب کنید 100 % جریمه داره.
معاینه فنی هم گیر میدن.
فقط رو مه شکن نصب کنید چون نورش کف جاده هست و ماشین های دیگه رو اذیت نمیکنه.
نقل قول:ممنون از راهنمایی دوستان عزیزم:11:نقل قول:
خب با این حساب باید یه لامپ با نور قوی بگیرم چون این حباب چراغهای اسپرت نور دهی کمی داره
و برای جبران مجبورم لامپ قوی بگیرم.
لطفا دوستان مطلع راهنماییم کنن که چه لامپی عمر و نور خوبی داره و مشکل گیر دادن هم نداشته باشه
ممنون
اسرام نایت بریکر با 90 % نور بیشترنقل قول:
پس اگه روی مه شکن ماشین باشه اصلا گیر نمیدن؟
نقل قول:
اگر تو مه شکن باشه نورش رو زمین میوفته
و رانندگان دیگه رو اذین نمیکنه.
من رو ماشین خودم تو مه شکن ها نصب کردم و هیچ کجا مشکلی نداشتم.
آره داداش دقیقا همینو گرفتم از یکی از بچهای tt عالی شدنقل قول:
دوستان اگه مصرف جاده دارند نور سفید اصلا جالب نیست مخصوصا بارندگی هم باشه
تجربه کردم اینو واقعا.نور زرد خیلی بهتره
اگه زنون جریمه نداشت من 4300 کلوین میگرفتم که نورش زرده
سفید فقط قشنگی داره مخصوصا اگه زنون هم نباشه اصلا دید نداره:13:
از بروبچ کسی میتونه یه راهنمایی جامع کنه مارو؟
قصد خرید یک جفت زنون برای راهنماهای جلوی پراید صبا دارم... مشکلی که نداره، گیر که نمیدن؟
کدوم مارک و برندی بهتره (درضمن نورش قوی باشه)
رنج قیمت هم لطف کنید بسیار ممنون میشم!
تا 20 ، 30 تومن میتونم براش بخرجم!
نقل قول:
لامپ زنون رو گیرمیدن دوست من
ماشین رو میخوابونن و جریمه میکنن.
مگر اینکه تو مه شکن ببندی که پراید مه شکن فابریک نداره
و باید جدا نصب کنید.
پس اون چراق های پرنور که راهنمای جلوی پراید مینصبند چیه؟نقل قول:
سلام زنون خوب واسه ریو چه قدر در میاد هم مه شکن هم نور پایین و نور بالا.
اگر جای راهنما میخوای نصب کنید مشکلی ندارهنقل قول:
راهنما ها رو باز میکنید و جاش کاسه چراغ به اندازه همون جای راهنما نصب میکنید
که قابلیت نصب لامپ زنون رو هم داره.
یه جورایی انگار برای پراید مه شکن نصب میکنی.
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
دوست من شما اگر برای نور بالا و پایین هم از زنون استفاده کنیننقل قول:
100% ماشینتون رو جریمه و میخوابونن.
بهتره زنون رو فقط برای مه شکن ها استفاده کنید.
لامپ های زنون قیمت های متفاوتی دارن و مارک های مختلف
که نمیشه گفت کدوم خوبه کدوم بد.
اما رنج قیمت لامپ زنون از 50 هزار تومان تا 200 هزار تومن متفاوت هست.
بسیار ممنون از نظرتوننقل قول:
کلا چی برام پیشنهاد میکنید؟ چی بگیرم؟ کدوم بهتره؟ قیمت هم اگه تونستین بگین...
تنکس
نقل قول:
راستش لامپ های زنون در انواع مارک ها وجود دارن اما اصلی نیستن
تا جایی که من میدونم مارک BOSCH و Simens و Philips رو خوب استقبال میکنن.
قیمت هم گفتم بین 50 تا 150 هزار تومان هست
جدیدا اگه دیده باشین که دیدین ماشین هایی مثل لندکروزر و برادو و حتی برخی بنز های سی کلاس رو صاحباشون مثه چراغ های led daylight بورشه نصب میکنن....اینا جفتی چندن؟من واسه مزدا 3 نسل جدیدم میخام که اون زیرش جا داره و البته دیدم که ملت نصب کنن....میگن ارزونه ولی اینجا تو رشت میدن 85 تومن....
جنس خوبش 20 تا 30 تومنه خواستی بگو معرفیت کنمنقل قول:
يا لامپ زنون در حد 130برا نوربالا سمند .مدل ومارك وقيمت,بهترينش تو اين رنج..يه لامپ هايي هست ميبندن برا نور بالا كه وقتي روشن خاموش ميكني انگار مثل فلاش دوربين ميشه از اين مدل هم معرفي كنيد,