دوستان LAN خالی میشه بازی کرد این بازی را ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فقط MULTY PLAYER خالی نه انلاین؟؟؟؟؟؟
اگر میشه کسی بازی کرده LAN????????/
حالشو میده در کل؟؟؟؟؟؟؟/
Printable View
دوستان LAN خالی میشه بازی کرد این بازی را ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فقط MULTY PLAYER خالی نه انلاین؟؟؟؟؟؟
اگر میشه کسی بازی کرده LAN????????/
حالشو میده در کل؟؟؟؟؟؟؟/
LAN میشه برای PC????????????????????
فقط لن خالی نه انلاین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله LAN هم میشه بازی کرد و به شدت هم حال میده :8:نقل قول:از جمله بازی هایی هست که امکانات مولتی بازی کردن رو تمام و کمال داره .
یکی از قشنگترین بازی هایی هست که تو تمام عمرم دیدم. هیجان و گرافیک وصف نشدنی. از کار رو زندگی ما رو انداخته.
دوستان بیاید همه جمع شیم یه قرار بازی Online بزاریم تو قسمت Private
بروبچ عجب آنلاینش حال میده.من که خیلی کیف کردم.:46::5:
login و pasword برای انلاین بازی کردن چی باید بدی؟
لوگین و پسورد عزیزم رایگان هست.
هر چی وارد کنی اگه قبلا نگرفته باشند برات میسازه.
پایه هاش شبا بیان انلاین خیلی با صفاس
ظاهراً آنلاین این بازی نیاز به نسخه ی اصلی و اوریجینال نداره, درسته ؟!
چه کسانی حاضرند که طبق یک ساعاتی خاص آنلاین بزنیم؟
LAN ش واقعا عالیه ..
بدون هیچ مشکل...
مپ اضافی نداره که بشه روی بازی اضافه کرد؟؟؟؟؟؟
امشب بین ساعت 10 تا 10:30 من با نام کاریری iRAN آنلاین می شم.نقل قول:
لطفا در اون ساعت همه آنلایم بشید، ضمن اینکه ID هاتون رو هم قرار بدید تا من یک Private Lobby تشکیل بدم و همتون رو دعوت کنم.
چرا توی آنلاین هیچکس نیست ؟
من هر چی منتظر میشم هیچکس نمیاد توی Race من.
باید کرک یا کار خاصی کرد یا اینکه کلا بشخ آنلاینش کم تراکمه
راستی ساعت 10 برای من مناسب نیست اگه ساعت 8 باشه بیشتر حال میده
آیدی من هم توی بازی Sawyer1331
اگر الان آنلاین بشید من آی دی شما رو Add می کنم.نقل قول:
شما به طور Random به lobby های مختلف کانکت می شوید. بعضی مواقع حالا به علت خاص، به lobby خالی منتقل می شید. برای این که این مشکل بر طرف بشه، بعضی مواقع مجبور خواهید بود تا چند باز از lobby خارج بشید و دوباره سعی کنید.
lan خيلي خوبه
.
من الان آنلاین هستم
چرا پس رفتی تا بازی شروع شد عزیز.
خود به خود ارور dont send داد الان بر میگردم
سیوام همه پاک شد :18: داشتم با دو نفر دیگه آنلاین بازی میکردم آخر بازی خود بخود اومد بیرون و سیوام رفت
کسی سیو اول اپیزود 7 رو نداره :19:
بچه ها ساعت 6:30 آنلاین بزنیم؟؟؟؟
سلام به همه .
اطلاعیه . ما (یعنی من و امید ) به 6 نفر راننده مجرب و ماهر و ترجیحا متاهل (شوخی ) برای بازی آنلاین split نیازمندیم. هر کدام از شما دوستان امادگی داره به من یا امید (aha2012 ) یه پیغام بده. اضافه میکنم که بنده آنلاین این بازی رو تجربه کردم و باید بگم بسیار بسیار هیجان انگیزتر از خوده بازیه. و یه نکته که وجود داره متاسفانه تو انلاین همه یادشون میره تو پی سی با هم رفیقن.
هر کی پایس بگه.
من پایه بودم ولی سیوام پرید الان تازه رسیدم EPISODE 2 برای مسابقه ماشینم خیلی ضعیفه
شب ساعت 8 به بعد انلاین
یوزرامم D A S H و mohsen
بچه ها اورجینال دارین که آنلاین بازی میکنین ؟ چجوری آنلاین میزنینش. من هنوز بازی دستم نرسیده و شدیداً تو کفشم. :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب اختلافي D:
راستي دوستاني كه انلاين بازي ميكنن ساعتي چقدر از حجم كم ميكنه ؟
با نسخه کرک شده هم میشه آنلاین زد؟؟؟؟
بله میشه زد.خیلی هم حال میده.فقط به همه ی دوستان پیشنهاد میکنم که level تونو ببرید بالا تا در آنلاین آخر نشید چون اونایی که میان آنلاین خیلی وحشی هستند و ماشیناشونم پرقدرت و پر سرعته:5:نقل قول:
دوستان لطفا , روش بازی کردن به صورت آنلاین رو توضیح بدن. من هر کاری میکنم Connection Failed میده.
.................................................. ..................................نقل قول:
آقا من 128 نامحدود دارم می تونم راحت بازی کنم دیگه log که نداره انشا الله!!!!..........من با همین اینترنت COD4 می زدم حال می کردم.پینگم هم خوب هست !!
احتیاج به نصب پچ و اینجور چیزها و نرم افزار های دیگه مثل Xfire این جور چیز ها نداره دیگه!!!!! هم بری توی بخش آنلاین و یوزر و پس بدی می ری تو بازی!!!!
سلامنقل قول:
توضیح خاصی نداره فقط برید تو بخش انلاین بعد یوزر و پسورد بدید که میگه این یوزر وجود نداره ایا تمایل دارید به عنوان یوزر جدید درست کنید اکی میزنید. این قسمت بعضی وقتها گیر میکنه. همون ارور کانکشن که بعد از چند بار زدن درست میشه. همین.
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
هیچی نیاز نداره فقط همین توضیحی که گفتم. امروزم یه موده باقی موندن زدم (surviver) اول شدم. خیلی حال داد. ازاون ماشین شاسی بلندا ورداشته بودم.نقل قول:
وقتی ازم سوال میپرسه که تمایل دارم یا خیر , من اوکی رو که میزنم, مینویسه Signing in ولی بعدش همون ارور کانکشن میده. 25 بار امتحان کردن ولی نشد. احتمال داره از ISP باشه ؟؟ من شاتل دارم, شما چی ؟نقل قول:
نه فکر نکنم از ISP باشه اخه من خودم تو گیم نت با شاتل انلاین بازی میکنم.:46:نقل قول:
برای بنده هم بعضی مواقع این مشکل پیش میاد، اما مثلا یه 20 دقیقه بعد تست می کنم یا از بازی خارج می شم درست میشه.نقل قول:
دو نکته دیگه هم در این موضوع دخیل هستند،
یکی اینکه اگر روی سیستم خودتون firewall دارید یا این بسته های Internet Security شرکت های مختلف رو نصب دارید امکانش هست که اونها block کنند. که در اون صورت می بایست تنظیمات لازم رو انجام بدهید.
دوم اینکه بله امکانش هست از ISP هم باشه، به طور مثال وقتی باندویت دچار مشکل بشه و سرعت بسیار و در بیت پایین بیاد. در اون جور موارد تست کنید ببینید اصلا سایتی بالا میاد یا نه.
من وقتی رو online کلیک میکنم بعد از 4ثانیه میره تو بخش آنلاین.و هیچوقت برای من ارور سرور نداده
سلامنقل قول:
من احتمال رو از سرعت کانکشن میدم. برای من وایمکسه. بعضی وقتها که داخل بازی نمیشه مربوط به اینه که رسیو میره. همین. احتمالا برای شما هم مشکل از رسیو باشه. شاید...
این راه رو من امتحان کردم 100 % جواب میده.باری ارور کانکشن.
باید برید تو قسمت لن و یک مسابق انتخاب کنید.
وقتی میره تو لابی اونوقت از لابی بیاد بیرون و بعد برید به آنلاین.200% جواب میده.
موفق باشید
بچه ها آنلاین چه موقع هایی میزنید؟
یوزراتون هم بگید.
یه هماهنگی بشه یه لابی بسازیم حال کنیم.
به خدا حال میده.
آقا من هر 2 رو گرفتم هم SPILIT و هم BLUR عجب باز ی این S{LIT فقط یه مشکلی هست موقع آنلاین بازی کردن ازم یوزر پس می خواد چی باید بزنم ؟
هر چی دلت خواست بزننقل قول:
من یوزریو زدم که تو پروفایلم زده بودم
خب پسورد چی ؟
وای خدای من چه هیجانی داره
یه ماشین تو بازی آنلاین یه ماشین جلوم ترکید عجب هیجانی داره
اما ماشین من به گرده پای اونام نمیرسه که
بالاخره درست شد.خداروشکرنقل قول:
پیشنهاد منو نخوندی؟تو صفحه ی قبل
بهتون گفتم که قبل از اینکه آنلاین بزنید levelتونو ببرید بالا تا آخر نشید.چون اونا واقعا ماشیناشون توپه و حرفه ای هم هستند
البته اینو من بگم که یه بار تو آنلاین اول شدم:31:
نشد دوست عزیز. اصلا هرموقع شب خواستم برم انلاین نشده. فقط صبح ها و ظهرها. نمیدونم چرا. راستی اون پیشنهادتو من دوصفحه قبل دادم کسی استقبال نکرد.نقل قول: