سلام
من یک مشکل اساسی دارم!
برای خرید سی پی یو برای کار های گرافیکی ایا intel بهتره یا amd شش هسته ای!؟
لطفا راهنمایی کنید اساسی!
من با برنامه های photosho و 3d max کار میکنم و میخوام برای رندر قدرتمند باشه!
همین!:10:
Printable View
سلام
من یک مشکل اساسی دارم!
برای خرید سی پی یو برای کار های گرافیکی ایا intel بهتره یا amd شش هسته ای!؟
لطفا راهنمایی کنید اساسی!
من با برنامه های photosho و 3d max کار میکنم و میخوام برای رندر قدرتمند باشه!
همین!:10:
سلام
بودجتون برای خرید CPU و M.B چقدره؟
نسبت به بودجه میشه گفت کدوم کارایی بیشتری داره
800 تا 1 تومن دارم!
به نظر من با خرید 6 هسته ای AMD نسبت به هزینه میکنید بهترین پرفورمنس رو میگیری حتما بردی که میگیری چیپش سری 890 باشه من روی FOXCONN A9DA-S تست کردم عالی بود . البته بردهای دیگه هم هست .
کدوم قطعات رو میخواهید؟نقل قول:
800 تا 1 تومن دارم!
فقط همین دو قطعه؟!
ولی با این بودجه من نظرم رو Core i7 9XX هستنقل قول:
به نظر من با خرید 6 هسته ای AMD نسبت به هزینه میکنید بهترین پرفورمنس رو میگیری حتما بردی که میگیری چیپش سری 890 باشه من روی FOXCONN A9DA-S تست کردم عالی بود . البته بردهای دیگه هم هست .
سلامنقل قول:
نه ما میلیاردر نیستیم!
میخوایم یک سیستم کامل بگیریم!با مانیتور و اینا!
---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------
ما میخوایم 27 اینا که امتحانات تموم میشه به دلیل فروش کامپیوتر یکی دیگه بگیریم پرقدرت برای اون کارا که گفتم!
Okنقل قول:
سلام
نه ما میلیاردر نیستیم!
میخوایم یک سیستم کامل بگیریم!با مانیتور و اینا!
پس بهتره به AMD فکر کنید
بازی هم می کنید؟
بدونید که قوی ترین 6 هسته ای ای ام دی قدرتش به زور به I7 920 میرسه
پس یاقوی ترین 6 هسته ای ای ام دی یا اینتل به جز i7 920 :
مثلا i7 930
سلامنقل قول:
اره ولی خیلی کم!
یک مادربرد خوب میخوام که گرافیک انبورد داشته باشه و بعدا اگر خواستم گرافیک 5980 بخرم(اگر پول گیرم بیاد)قابل ارتقا باشه!!
تابستون امسال همه کارم و وقتم رو میخوام بگذارم رو تری دی!و فتوشاپ!:8:
یک سوال دیگه هم دارم!
چرا اجناس amd ارزون تر از intel هست!؟(cpu):11:
CPU:AMD Phenom II X6 1090T=320نقل قول:
سلام
اره ولی خیلی کم!
یک مادربرد خوب میخوام که گرافیک انبورد داشته باشه و بعدا اگر خواستم گرافیک 5980 بخرم(اگر پول گیرم بیاد)قابل ارتقا باشه!!
تابستون امسال همه کارم و وقتم رو میخوام بگذارم رو تری دی!و فتوشاپ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M.B:Gigabyte 890GPA-UD3H=200
RAM:SuperTalent 4Gb 1333 CL8 (2x2Gb)=110
VGA:On Board=0
HDD:Samsung SpinPoint F3 500Gb=50
DVD RW:Liteon 24X=26
Power:Memonex Silent EX L.N 420W=36
Case:Green Magnum 2=37
Monitor:LG W2262TQ=220
All:999
اگه خواستین گرافیک جدا مخصوصا 5980 بگیرید حتما باید پاور رو هم عوض کنید
تفاوت قیمت زیادی ندارندنقل قول:
یک سوال دیگه هم دارم!
چرا اجناس amd ارزون تر از intel هست!؟(cpu) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا Core i7 860/930 با Phenom II X6 1090T از نظر کارایی و قیمت تو یه محدوده هستند
و این وسایل جانبی مثل مادربرد و کارت گرافیک جدا و... هست که باعث میشه سیستم های AMD نسبت به همتاهای خودشون از Intel ارزون تر دربیان
یک سوال دیگه!
ایا این سی پی یو های amd مثل قدیما مشکل ندارن!؟
نمی سوزن!؟
در ضمن این سی پی یو که نوشتین اخرین سی پی یو amd هست!؟یا مدل بالا تر هم هست!؟
---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
مادربردش usb3 هست!؟
نه دوست من قدیم هم مشکل نداشتند . مقصر اطلاعات فنی کم بازار بود .
نه عزیز مشکلی نداشتند و ندارندنقل قول:
یک سوال دیگه!
ایا این سی پی یو های amd مثل قدیما مشکل ندارن!؟
نمی سوزن!؟
و نمی سوزن!!!:31:
نقل قول:
در ضمن این سی پی یو که نوشتین اخرین سی پی یو amd هست!؟یا مدل بالا تر هم هست!؟
بله ای مدل قویترین و آخرین مدل پردازنده های AMD هست
بله از USB3.0 و SATA3 پشتیبانی میکنهنقل قول:
مادربردش usb3 هست!؟
سلام
ممنون
ولی بازم برام چند تا سوال پیش اومد!
اول این مادربرد گیگابایت رو میتونید مشخصاتش رو بگذارید!مادربرد asus چطوره!؟من از ایسوس و msi خاطره خوشی دارم ولی از گیگابایت نه!!!
دوم این رم های سوپر تالنت که امریکایی هست و خودم هم میدونم خوبه دیگه عالی هست!یادمه قبلا رم های team group رو میگفتید حالا اون ها چطورن؟!
سوم گرافیک این مادربرد چنده!؟
چهارم هارد یک ترا میخوام بگیرم!
این پاور از گیرین بهتره؟!
کیس هوا رو خوب تهویه میکنه!؟
ممنون
سلام
ممنون
ولی بازم برام چند تا سوال پیش اومد!
اول این مادربرد گیگابایت رو میتونید مشخصاتش رو بگذارید!مادربرد asus چطوره!؟من از ایسوس و msi خاطره خوشی دارم ولی از گیگابایت نه!!!
دوم این رم های سوپر تالنت که امریکایی هست و خودم هم میدونم خوبه دیگه عالی هست!یادمه قبلا رم های team group رو میگفتید حالا اون ها چطورن؟!
ممنون
نقل قول:
اول این مادربرد گیگابایت رو میتونید مشخصاتش رو بگذارید!
کد:http://www.gigabyte.com.tw/products/product-page.aspx?pid=3420#ov
تو این رنج فعلا گیگا بهترین گزینه هستنقل قول:
مادربرد asus چطوره!؟من از ایسوس و msi خاطره خوشی دارم ولی از گیگابایت نه!!!
گارانتی و خدمات پس از فروشش هم یکی از بهترین ها تو ایران هست
Team Group تو بازار خیلی کمیابه،بخاطر همین قیمتهاش یکم کاذب هستنقل قول:
قویترین گرافیک آنبرد دنیا رو این مدل هست ATI Radeon 4290نقل قول:
Samsung SpinPoint F3 1Tb حدود 90 تومننقل قول:
از نظر فنی چیزی از گرین کم ندارهنقل قول:
سایلنت هست و صداش هم خیلی کمتره
کیس هم تو رنج قیمت زیر 50 تومن بی رقیبه!نقل قول:
کد:http://www.green-case.com/products/case/midi/case.php?model=magnum2
بعد یک پاور بهتر معرفی کنید که اگر خواستم یک وقتی گرافیک بخرم نخوام دوباره پوب لدم!
این پاور ها که خودت میتونی به اندازه نیازت سیم بهش وصل کنی چطوره!؟
بعد هر هسته سی پی یو چند گیگا هرتز هست!؟
Green GP685B حدود 105 تومننقل قول:
بعد یک پاور بهتر معرفی کنید که اگر خواستم یک وقتی گرافیک بخرم نخوام دوباره پوب لدم!
همین که معرفی کردم مدولار (ماژولار) هستنقل قول:
این پاور ها که خودت میتونی به اندازه نیازت سیم بهش وصل کنی چطوره!؟
فرکانس کلیش 3.2Ghz هستنقل قول:
بعد هر هسته سی پی یو چند گیگا هرتز هست!؟
یعنی هر هسته ای 3.2 گیگاهرتز هست؟
سلام
میگم گرافیک ati از قابلیت سه بعدی روی مانیتور های معمولی با یک درایور 3d برخورداره و کار میکنه@!
اگه فکر می کنید اونوقت باید 3.2 ضربدر 6 بشه باید بگم خیر!نقل قول:
یعنی هر هسته ای 3.2 گیگاهرتز هست؟
منظورتون از درایور 3D چی هست؟!نقل قول:
سلام
میگم گرافیک ati از قابلیت سه بعدی روی مانیتور های معمولی با یک درایور 3d برخورداره و کار میکنه@!
آقا این سیستمی که معرفی کردید تو صفحه اول که amd هست . برای گیم خوب جواب میده ؟؟؟؟ البته اگه یه گرافیک خوب هم بندازیم روش ؟؟؟
کلا سیستمهای amd از نظر کارایی تو گیم و اینکه مثلا تا 6 ساعت در روز ( شاید هم بیشتر ) روشن بمونن خوب جواب میدن ؟؟؟؟
از لحاظ قیمت که خیلی خوبه !!!
بلهنقل قول:
آقا این سیستمی که معرفی کردید تو صفحه اول که amd هست . برای گیم خوب جواب میده ؟؟؟؟ البته اگه یه گرافیک خوب هم بندازیم روش ؟؟؟
چرا که نه؟!
ولی اونوقت بهتره به جای اون مادربرد Gigabyte 890XA-UD3 گرفته بشه که کمی ارزونتره و گرافیک آنبرد نداره
24 ساعت تمام هم روشن باشند،مشکلی پیش نمبادنقل قول:
کلا سیستمهای amd از نظر کارایی تو گیم و اینکه مثلا تا 6 ساعت در روز ( شاید هم بیشتر ) روشن بمونن خوب جواب میدن ؟؟؟؟
دقیقانقل قول:
از لحاظ قیمت که خیلی خوبه !!!
کارایی به قیمت خیلی خوبی دارند
بله، فرکانس هر هسته 3.2 هست. یعنی کاری رو که توی سیستم تک هسته ای 6 ساعت طول می کشید، اگر نرم افزار بتونه از تمام هسته های پردازنده جدید استفاده کنه (یعنی اون کار رو بین 6 هسته به طور مساوی تقسیم کنه) و عامل محدود کننده دیگری نداشته باشیم، تقریبا 1 ساعته انجام می ده.نقل قول:
البته درسته که برای محاسبه سرعت دقیق این سیستم نباید 3.2 رو ضربدر 6 کنید. یعنی نباید فکر کنید که سرعت این سیستم در هر شرایطی و در هر نرم افزاری دقیقا 6 برابر اون سیستم هست. (چون معمولا نرم افزارها به طور بهینه از هر 6 هسته استفاده نمی کنند و سرعت کمتر از 6 برابر می شه. ضمنا عوامل دیگری هم هستند که سرعت سیستم رو محدود می کنند. مثلا هارد و رم این سیستم که 6 برابر هارد و رم سیستم قبلی نشدن...) ولی اگر ضرب 3.2 در 6 رو انجام بدید به یک عدد خیلی تقریبی (19) می رسید که وقتی در کنار عدد 3.2 (فرکانس یک سیستم تک هسته ای) بهش نگاه کنی می تونی بفهمی که تفاوت زیادی با هم دارن. و یه دید کلی خوب و [تکرار می کنم] تقریبی از توانایی این پردازنده بهت می ده.
فکر کنم منظورش این درایور های 3d vision انویدیا هست که تازه اومده و میونه فیلم سه بعدی رو روی مانیوتور های معمولی نگاه کرد با عینک!نقل قول:
حالا منظورش اینه که این گرافیک ati هم درایور 3d داره که بتونه فیلم سه بعدی رو نمایش بده!!:10:
راجع به درایوهای 3D ATI چیزی نشنیدمنقل قول:
فکر کنم منظورش این درایور های 3d vision انویدیا هست که تازه اومده و میونه فیلم سه بعدی رو روی مانیوتور های معمولی نگاه کرد با عینک!
حالا منظورش اینه که این گرافیک ati هم درایور 3d داره که بتونه فیلم سه بعدی رو نمایش بده!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی تقریبا سرعت این cpu > 6 برابر یه cpu تک هسته ایه ؟؟؟؟نقل قول:
با رم DDR3 عجب معجونی از آب در میاد !!!!!!!!!!!!!!!!! :8:
بستگی داره با کدام سی پی یو تک هسته ای مقایسه اش کنی. چون علاوه بر تعداد هسته، میزان کش و معماری پردازنده (تکنولوژی ساخت) هم بالاتر رفته.نقل قول:
مثلا من یه پردازنده قدیمی Pentium 4 2.8GHZ دارم. وقتی سرعتش رو در نرم افزار FormatFatory برای تبدیل فایل های DVD به Divx با پردازنده چهارهسته ای Core2Quad 6600 2.4 GHZ مقایسه کردم، سرعت پردازنده 4 هسته ای (با اینکه ظاهرا فرکانسش پایین تره و انتظار می ره سرعتش کمتر از 4 برابر پردازنده تک هسته ای باشه ولی به دلیل معماری جدیدتر و کش بالاتر و...) دقیقا 6 برابر پردازنده تک هسته ای من بود! (برای همینه که می گن نبای فقطد 4 رو ضربدر 2.4 کنی... عوامل دیگری هم دخیل هستند که تاثیرشون هم کم نیست.)
البته نتایج در نرم افزارهای مختلف فرق می کنه. همین پردازنده ممکنه توی فتوشاپ مثلا فقط 2 برابر سریعتر از پردازنده من باشه یا توی 3Dmax چهاربرابر و... پس پردازنده 6 هسته ای اگر با پردازنده های تک هسته ای قدیمی (با فرکانس مساوی ولی معماری متفاوت) مقایسه بشه در بعضی نرم افزارها حتی می تونه سرعتش بیش از 6 برابر اون باشه.
راستش من در مورد Core I5و3و7 هم سوال دارم . میخوام بدونم اینا چند هسته ای هستن و کلا چقدر با core 2 due و core 2 quad از نظر سرعت پردازش و کارایی اختلاف دارن ؟؟؟؟؟؟ هم رده اینها در AMD چیا هستن الان ؟؟؟ AMD ها بهترن یا اینها ؟؟؟؟ کلا برای بازی و کارای گرافیکی ؟؟؟ و اینکه ماندگاری ( عدم افت کیفیت در کارایی ) در کدوم نوع CPU بهتره ؟؟؟ اینتل یا AMD ؟؟؟؟ چرا ؟؟؟
میدونید من تو این مدت هر سیستمی برای دوست و آشنا و فامیل جمع کردم اینتل بوده . یه جورایی سخته بخوام به AMD روی بیارم . باور کنید دلیلش رو خودم هم خوب نمیدونم . حالا اگه برای خودم بخوام اینکار رو بکنم دیگه خیلی انتخاب سخت تر میشه . همین که میبینم بیش از 90 % لپ تاپاهای شاخ دنیا از پردازشگر اینتل استفاده میکنن دیگه ...
ولی اگه درست و حسابی متقاعد بشم که یه سیستم AMD خوب تا 5 سال دیگه آخ نمیگه ( مثل سیستم 2.8 فول اینتل من که بیش از 6 ساله دارم !! ) من هم به AMD کوچ مکنم !!
جواب بعضی از سوال ها:نقل قول:
تفاوت Core i با سری Core2 توی معماری هست. (مثال پست قبلی رو ببین) نه توی تعداد هسته.
تعداد هسته های COre i3 دو هست و تعداد هسته های انواع مختلف Core i5 (بسته به مدل) دو یا چهار هست. و تعداد هسته های مدل های مختلف Core i7 چهار یا شش.
تکنولوژی های جدیدی هم در این پردازنده ها به کار رفته. از جمله TurboBoost یا HT. (البته HT خیلی هم جدید نیست.)
تفاوت پردازنده ها رو از نظر سرعت در برنامه های مختلف می تونی اینجا خودت ببینی: (دقت کن جلوی بعضی نمودارها نوشته Lower is Better )
در کیفیت ساخت و ماندگاری پردازنده های اینتل و AMD تفاوت خاصی نیست.کد:http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=109&p2=89
پردازنده های جدید شش هسته ای AMD (که دیگه ته ته تکنولوژی این شرکت هستند) همرده پردازنده 4 هسته ای Core i5 750 هستند تقریبا. AMD هیچ محصولی نداره که همرده Core i7 اینتل باشه. کلا در رده پردازنده های High End همیشه اینتل پیشتاز بوده. این بحث فقط مربوط به الان نیست. یعنی آخرین تکنولوژی اینتل همیشه جلوتر از آخرین تکنولوژی AMD هست. ولی در رده پردازنده های میان قیمت MainStream پردازنده های شرکت AMD از نظر تکنولوژی و سرعت با محصولات اینتل رقابت می کنن و از نظر قیمت، مناسب تر هستند.
شاید این مثال خیلی دقیق نباشه (به جزئیاتش گیر ندید من زیاد از بازار اتومبیل اطلاع ندارم!) ولی فراری رو با تویوتا مقایسه کن. توی رده محصولات بسیار خفن چندصدهزار یا میلیون دلاری فراری مطمئنا برتر هست ولی اگر محدودیت بودجه داشته باشی و بخوای یه اتومبیل با قیمت زیر 100 هزار دلار بخری خوب باید بری سراغ تویوتا. این موضوع که تویوتا هیچ محصولی برای رقابت با آخرین تکنولوژی فراری نداره، دلیل نمی شه که توی کلاس خودش ضعیف باشه. توی این کلاس خرید تویوتا منطقیه.
به طور خلاصه اگر بودجه زیادی داری که می تونی Core i5 750 یا Core i7 بخری، همین کار رو بکن، ولی اگر قصد داری یه پردازنده زیر 200 تومان تهیه کنی، خرید از AMD مقرون به صرفه تر هست. چون هم پردازنده ارزان تر تموم می شه هم مادربورد. و پولی که زیاد میاد رو می تونی روی کارت گرافیک یا هارد یا رم بیشتر هزینه کنی و در مجموع با همون بودجه به سرعت و کارایی بالاتری برسی.
سلام
میگم میشه اختلاف این دو مادربرد از نظر کارایی یا چمیدونم این UD5 که نوشته با UD3 چیه!
Gigabyte 890GPA-UD3H
GA-890FXA-UD5
890fx یک بورد عالی کاملا حرفه ای و بدون گرافیک آنبورده و 890gx یک بورد خوب با گرافیک انبورد هست و بدرد کسانی میخوره که یک مادربورد با کیفیت و امکانات خوب میخان و به کارت گرافیک احتیاجی ندارن :11:نقل قول:
GA-890FXA-UD5
Gigabyte 890GPA-UD3H
سلام
میگم بین این دو مادربرد تعداد اسلات های رم فرق میکنه؟!
خوب خواهشا لیست اخر(به دلیل ویرایش و عوض شدن بعضی از قطعات بدید)یعنی پاور گرین و همین(اگر رم بهتری هست بگید ببینیم چیه!)ممنون
ببخشید میشه لطفا توضیح بدید چرا می گین am3- phenom ii X6 1090t در حد core i7 - 930 هستش ؟ آخه ای 6 هسته ایه اون 4 هسته ای ؟! هر هسته ی این 3.2 هست اون 2.8 . فقط کش اون یکم ازش بیشتره .:ohno:
من میخوام همین روزا یک سیستم بخرم با یکی از این سی پی یو ها ، ممنون میشم منو راهنمایی کنید . لطفا یه مادر برد خوبه usb3 هماهنگ با ati-5850 و x6 1090t هم ذکر کنید .
با تشکر از جناب بلک و سایر دوستان .
دوست من،قدرت پردازنده که فقط به هسته و فرکانس نیست؟!نقل قول:
ببخشید میشه لطفا توضیح بدید چرا می گین am3- phenom ii X6 1090t در حد core i7 - 930 هستش ؟ آخه ای 6 هسته ایه اون 4 هسته ای ؟! هر هسته ی این 3.2 هست اون 2.8 . فقط کش اون یکم ازش بیشتره .:ohno:
مهمتر از اون معماری و تکنولوژی ساخت هست که برای سری i7 خیلی پیشرفته تر از سری Phenom II هست
i7 به غیر از 4 هسته فیزیکی 4 تا هم ترید (هسته مجازی) داره که Phenom II فاقد همچین چیزی هست
بودجتون برای مادربرد چقدره؟نقل قول:
من میخوام همین روزا یک سیستم بخرم با یکی از این سی پی یو ها ، ممنون میشم منو راهنمایی کنید . لطفا یه مادر برد خوبه usb3 هماهنگ با ati-5850 و x6 1090t هم ذکر کنید .
ممنون از راهنمایی تون .:11:نقل قول:
من بیشتر پست های راهنمایی سخت افزار شما و سایر دوستان رو خوندم . در کل به این نتیجه رسیدم که برای کار من که استفاده از نرم افزار های مهندسی مثل matlab, solidworks,ansys و بازی هست و 1.0 تا 1.2 میلیون(برای کل سیستم) هم بیشتر بودجه ندارم و تا 5-6 سال دیگه هم هیچ ارتقایی نمیدم اینا مناسبند :
core i7 920
sapphire 5850
رم هم فکر کنم2x2g super talent ddr3 1333خوبه . حالا اگه مادر برد مناسبی پیش نهاد کنید ممنون میشوم . در ضمن اگه نکته ای راجع به انتخاب های من دارید بفرمایید .
بازم ممنون
توجه داشته باش این کارتی که انتخاب کردی برای بازی خوبه و اگه هدف اصلیت رندر هست بهتره کوادرو FX580 بخری:11:که حداقل تو رندر 4 برابر قویتره:18:نقل قول:
نه رندر گرافیگی ندارم . بیشتر کارم محاسباتی که فکر کنم به cpu ربط داره نه گرافیک .نقل قول:
بازم ممنون از راهنماییتون .
بهتره با این بودجه به Core i5 750 فکر کنید که چیزی از Core i7 920 کم نداره:نقل قول:
ممنون از راهنمایی تون . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بیشتر پست های راهنمایی سخت افزار شما و سایر دوستان رو خوندم . در کل به این نتیجه رسیدم که برای کار من که استفاده از نرم افزار های مهندسی مثل matlab, solidworks,ansys و بازی هست و 1.0 تا 1.2 میلیون(برای کل سیستم) هم بیشتر بودجه ندارم و تا 5-6 سال دیگه هم هیچ ارتقایی نمیدم اینا مناسبند :
core i7 920
sapphire 5850
رم هم فکر کنم2x2g super talent ddr3 1333خوبه . حالا اگه مادر برد مناسبی پیش نهاد کنید ممنون میشوم . در ضمن اگه نکته ای راجع به انتخاب های من دارید بفرمایید .
بازم ممنون
CPU:Intel Core i5 =205
M.B:Gigabyte P55A-UD3=185
RAM:SuperTalent 4Gb 1333 CL8 (2x2Gb)=110
VGA:XFX 5850 1Gb=300
HDD:Samsung SpinPoint F3 500Gb=50
DVD RW:Liteon 24X=25
Power:Memonex Silent EX L.N 540W=52
Case:Green Magnum 2=37
Monitor:LG W2262TQ=220
All:1184
اینم مقایسه Core i5 750 و Core i7 920:
کد:http://www.anandtech.com/bench/Product/109?vs=47
ضمن تشکر از راهنماییتون ، ترجیح می دم همون core i7 920 باشه چون هستش نهالمه. گرافیکم ترجیح می دم sapphire باشه چونکه قبلا یه xfx داشتم که بدجوری داغ میکرد . اگه میشه یه مادربورد مناسبه همینا بگید(گفتم که تا سال ها ارتقا بی ارتقا) .نقل قول:
در ضمن اگه ممکنه ویژگی های یه مادر برد خوبو بگید . مثلا چرا دوتا مادربوردی که از یه سی پی یو و یه فرکانس رم پشتیبانی می کنند یکی 180 هست اون یکی 90 ؟
بازم ممنون .:20: