سه بعدي بيني بازي
دوستمون توي پست زير كامل توضيح داده
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4443893[/HTML]
Printable View
سه بعدي بيني بازي
دوستمون توي پست زير كامل توضيح داده
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4443893[/HTML]
اشتباه شد ، لطفأ پاک بشه .
واقعا كسي در اين باره چيزي نمي دونه؟؟؟؟؟؟؟؟/
اون لینکش برای من خرابه ولی فکر میکنم همین باشه :
کد:http://www.nvidia.com/object/geforce-3D-vision-winvista-win7-CD-1.27.html
=======================
روی بازی های Resident Evil 5 و DiRT 2 تست شد. به خوبی کار میکنه، اگه یه عینک درست حسابی دشته باشد میشه واقعاً لذت برد.
لیست بازی هایی هم که ساپورت میشن رو میتونین تو لینک زیر ببینین :
کد:http://www.nvidia.com/object/3d-vision-3d-games.html
ولی تجربه ی بازی ها با 3D Vision Pack یه چیز دیگس...
اگر واقعا ميشه با 10 تومن فقط يه مقدار كمتر از 3d vision nvidia حال كرد.خيلي فوق العاده است.
البته این درایورش برای اکس پی هم باید باشه توی سایت ان ویدیا
3d vision discover یه نوع تبلیغه که یوزر هارو به سمت 3d vision جذب کنه . حالا شاید بگین مگه چه فرقی داره دو تاشون که سه بعدی هستن ؟
اگه دقت کنین همه جای بازی دقیق سه بعدی نیست توی تری دی ویژن دیسکاور یعنی بعضی جاها سایه می افته و اینجور چیزا :دی
در ضمن خیلی که بشه 1 ساعت که بازی کنین یکم سرگیجه میگیرین ولی 3d vision اینطور نیست و خیلی طبیعی تر و راحت تره ، همین طور رنگ ها هم بهترند .
البته هر بازی ای که 2 بعدی نباشه ( مثل بازی های میکرو ) حدوداً همشون 3 بعدی میشن ولی همه تست نشدن و ممکنه خوب کار نکنند ( بد هم کار نمی کنند )
توی انویدیا کنترل پنل هم میشه سایه ها رو دور یا نزدیک کرد بسته به عینک و چشمتون :دی
اين بسته هاي عينك سه بعدي كه تازگيا تبليغاتش فراوون موجوده اينا درست كار ميكنن يا الكيه؟ چون شديداً از سه بعدي خوشم مياد
3d vision pack رو از كجا ميشه تهيه كرد؟
خوب موضوع تاضيك هم سر همون موضوع هست ديگه.نقل قول:
مثل اينكه ميگن خوب كار ميكنه.
در مورد 3dvision pack nvidia هم يكي از دوستان ميگفت توي تهران-مجتمع پايتخت موجود هست.و البته بايد سفارش بدي برات بيارن
خوب ما براي استفاده فق الان نياز به يه عينك داريم
كسي اگر اطلاعاتي در اين مورد داره به سوالات زير پاسخ بده
1-چند نوع عينك داريم؟فرقشون چيه؟كدومشون بهتره؟
2-عينكهاي آناگليف كيفيتشون فرق داره؟يعني مثلا انگليسي يا آْلماني باشه از چيني بهتره؟
3-زمانيكه از عينكهاي آناگليف استفاده ميكنيم همه چيز را آبي و فيروزه اي ميبينيم؟يا به صورت رنگ طبيعي ميبينيم؟
خيلي ممنون ميشم اگر كمك كنيد:11:
جناب tekken god اطلاعات خوبی دادن.نقل قول:
اگر میخواید واقعاً لذت بازی های سه بعدی رو تجربه کنید؛ باید 3D Vision Pack تهیه کنید و نیاز به مانیتور های 120 هرتز خواهید داشت...
این پک تو پایتخت قیمتش کمتر از 300 هست؟بعد اینکه اگه به تلویزیون full hd وصل کنیم مثله یه تلویزیون سه بعدی عمل میکنه(از جهت کیفیت)
سه بعديه اين عينكا و تجهيزات كه تو اينترنت ميفورش فرقي هم با اون تلويزيون داره؟
(از لحاظ نوع سه بعدي و كيفيت)
ضمناً تصاوير رو دو رنگ نشون ميده؟!!!:9:
روی XBOX360 چطوره ؟
بازی batman GOTY سه بعدیه ، با این عینکا میشه با کیفیت خوب سه بعدی دید ؟
با xbox 360 نمیشه فقط PS3 و PC ای که کارت گرافیک NVIDIA داشته باشه البته باید بازی هم قابلیت 3D داشته باشه !نقل قول:
نقل قول:كسي نيست جواب اين سوالاتو بده؟؟؟؟:20:نقل قول:
الوووووووووو :19:نقل قول:
نقل قول:
ولی سایت پیناتا هم عینک رو با بازی BATMAN GOTY میفروشه .
اگه نمیشد که اینا نمیومدن بفروشن .
اخیرا شرکت LG با microsoft یه سری بحثهایی برای 3D در 360 رو داشته و ظاهرا این تکنولوژی رو با LED infinia شرکت ال جی یه تست کوچکی کردن و جواب داده ... ولی خوب اینجا قضیه اینه که infinia داخلش یه پردازنده 3d داره که می تونه حالت 3d شبیه سازی کنه !
شما از کجا میدونی رو 360 نمیشه ؟ ... ؟!؟نقل قول:
از اونجایی که پردازنده گرافیکی Xbox 360 رو ATI ساخته و تا اونجا که میدونمGPU های ATI قابلیت رندر کردن بازی ها به صورت 3D رو ندارند اگه این قابلیت رو داشتند تا حالا مایکروسافت و ATI مثل سونی و NVIDIA کلی روی این ویژگی تبلیغ میکردند البته جدیدا همین طور که دوستمون گفت LCD های جدید LG این قابلیت رو شبیه سازی میکنند که کلا یه بحث متفاوت هست ...نقل قول:
سلام. برای رندر تصاویر 3 بعدی با 2 بعدی ، هیچ تفاوتی وجود نداره!! فقط دستگاه مورد نظر باید این قدرت رو داشته باشه تا تصاویر رو به نرخ فریم 120 در ثاینه پخش کنه که اگر کمتر باشه، تماشای تصاویر بسیار مشکل و سخت خواهد بود . پس کارت های گرافیک ati از نظر ساختاری هیچ مشکلی ندارند .نقل قول:
در مورد پخش 3 بعدی در کنسول ها هم عرض کنم که این دستگاه ها اگه بخوان تصاویر رو 3 بعدی نشون بدن ، باید بتونند تعداد فریم بازی ها رو به 120 فریم در ثانیه افزایش بدن (تمام بازی های که برای دو کنسول hd تولید می شه با نرخ فریم 40-60 پخش میشه )، که به دلیل محدودیت سخت افزاری که دارند ؛ باید از سطح گرافیک بازی کم بشه که عمل جالبی نیست . و همچنین دیدن تصاویر 3 بعدی در رزولوشن 720p زیاد هم جذاب نیست (و حتی به گفته ی بعضی از محققین دیدن تصاویر 3 بعدی در صفخات کوچک باعث آسیب به چشم و مغز افراد میشه!)
و دلیل این که چرا مایکروسافت هیچ مانوری روی این قضیه نمی ده و گذاشته سونی با تبلیغات فراوان ، منافع کسب کنه این هست که :1_ خودش فعلأ مشغول ناتال هست و کاملأ سرش گرمه! :دی 2_ با توجه با این که بازی های کامپیوتری دارای تصاویر از پیش رندر شده ی زیادی هستند و تبدیل اون تصاویر به نمونه های 3 بعدی حجمشون رو تا حدود 50% افزایش می ده و همچنین افزایش حجم کلی اطلاعات ، عرضه ی بازی روی دیسک های dvd کار بسیار مشکلی هست که این مشکل رو ps3 نداره .
و در آخر هم اینو بگم که نشون دادن تصاویر به صورت 3 بعدی اصلأ چیز جدیدی نیست و فقط یک حربه به دست تولید کنندگان داده تا بتونن روی محصولاتشون مانور بدن و تبلیغ کنند!
از اون جایی که فرض رو بر این گذاشتم که کاربران محترم در مورد تصاویر 3 بعدی و شیوه ی نمایششون اطلاعات جامعی دارن، توضیح اضافه ای ندادم ، اگز کسی سوالی داشت ، من در خدمتم .:11:
کار این چیپ این هست که تعداد فریم فیلم ها رو بالا می بره و اون ها رو به صورت 120 هرتز نشون می ده . کلأ تصویر در تلویزیون از 2 بعد ، به 3 بعد تغییر نمی کنه!نقل قول:
تصاویر تبدیل شده ، به هیچ وجه کیفیت تصاویری که به صورت 3 بعدی فیلم برداری شدن رو ندارن و تماشای بلند مدتشون ممکنه باعث خستگی زیاد چشم و سردرد بشه!
پس داری میگی خوب نیست ؟ نخریم ؟
بابا بحثو تخصصي نكنيد!
يه كلام بگيد برا كامپيوتر عينك آناگليف بخريم يا نه ، همين!
چی خوب نیست؟! اگه منظورت pack 3dvision nvidia هست ، که خیلی خوبه !! فقط یک 800-900 تومنی خرج داره _یک کارت گرافیک بسیار نیرومند انویدیا که بتونه تعداد فریم بالایی تولید کنه . کارایی بسیار بالایی داره و همون تکنولوژی 3 بعدی هست که همه گیر شده .نقل قول:
در مورد اون عینک هایی که تازگی های ها باب شدن (بهشون می گین قرمز -فیروزه ای ) در موردشون چیز زیادی نمی دونم ، اما احتمال می دم که دارای شیشه های پلرایز شده ای هستن که هر کدوم یک سری نور رو عبور می دم و ..... که در کل کیفیت پخش تصویرشون خیلی کمتر هست و از اون جایی که روی 6 هرتز قراره عمل کنند ، باعث سردرد و سرگیجه وخستگی چشم می شن!!
در این موارد من نمی تونم بگم که فلان قطعه رو بگیرین ، یا نگیرین ، من فقط یک توضیح کلی می دم و محاسن و معایب فناوری رو می گم ، انتخاب با خود دوستان هست .
والا تا اونجايي كه من ميدونم 3d vsion nvidia pack حوا حوش 270-300 تومن هست.نقل قول:
من الان يه نوع ديگر از عيتكهاي سه بعدي رو ديدم كه قرمز-فيروزهاي نيست .و كار همون رو انجام ميدي.
كسي از اون چيزي ميدونه؟
ببین هیچ کس مانیتور 120 هرتز نداره ، پس طبیعتأ اون هم تو سبد خریدش هست ، و تا جایی که من می دونم قیمتشون زیر 400-500 نیست . ما که نمی خوایم خودمون رو گول بزنیم که با 200-250 تومان می تونیم تصاویر 3 بعدی ببینیم .نقل قول:
من تو هیچ مقاله ی سخت افزار ای این عینک هایی که شما می گین رو ندیدم !!!!
کلأ عینک ها با دو روش کلی کار می کنند :
1_ یک سری مثل همین عینک انویدیا با سیاه کردن تصویر هر چشم ، باعث می شه که تصویر به یکی برسه و این عمل 120 بار در ثانیه انجام می شه!! پس هر چشم یک تصویر متفاوت رو می بینه که باعث اشتباه مغز شده و ما تصاویر رو 3 بعدی می بینیم . این مزیت کیفیت دیدن تصاویر رو کاهش نمی ده ولی خب قیمت عینکش گرون تر از مدل دیگه هست .
2_در این مدل که بیشتر در سینما های 3 بعدی استفاده میشه ، دو شیشه ی عینک ، دو صفحه ی پلاریز شده ی مجزا هستند به طوری که هر کدوم یک سری از نور ها رو فیلتر می کنند و با این روش باز هر چشم یک تصویر مجزا رو می بینه که باعث می شه ما تصاویر رو 3 بعدی ببینیم . ( برای تشکیل دو تصویر مجزا ، از دو پروژکتور استفاده می شه که دو نور متفاوت رو روی صفحه ی سینمایی نقره ای رنگ می اندازه که هز کدوم از صفحات عینک نور یکی از پروژکتور ها رو فیلتر می کنند ، در تلویزیون های 3 بعدی که از این روش استفاده می کنند هم از یک صفحه ی مخصوص شیشه ای استفاده می شه . ) در این روش کیفیت تصویر و رنگ ها کاهش پیدا می کنه و گوشه های تصویر رو به خوبی نمی شه دید!
حالا اون عینک هایی که می گین ، احتمالأ ار نوه دوم هست که وقتی بخوایم در خانه و سخت افزار معمولی باهاش تصاویر رو ببینیم ؛ نتیجه ی دلچسبی نخواهد داشت!!
عزیزم من عینک آناگلیف خریدم و ازش راضیم
مانیتورم هم ال سی دی 75 هرتزه
تصاویر رو سه بعدی بخش میکنه بدونه هیچ مشکلی
کاملا هم رنگی
ببینید ati هم از کاتالیست 10.3 به بعد از فناوری 3 بغدی در گرافیکاش پشتیبانی میکنه
بله در بیشتر سایتها هم دارن میفروشند به صورت پستینقل قول:
سلام
رفقا يه سوال دارم.خواهشا جواب بديد.
1-آيا كسي ميدونه فرق اين عينكها با عينكهاي 2هزار توماني مقوايي چيه؟
2-آيا كسي جاي رو سراغ داره كه از اين عينكها بفروشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنتی میخای بخری یا از مغازه ؟نقل قول:
-آيا كسي جاي رو سراغ داره كه از اين عينكها بفروشه؟
هيچ فرقي نميكنه.نقل قول:
فقط بگم كه من تهرانم
من اين سايتو ميشناسم به نظرم خوب باشه
[HTML]http://rodi.ir/index.php?productID=64[/HTML]
کسانی که ATI دارند باید چه خاکی به سرشون بریزن؟ کارت 5850 1گیگ
تو خودت تاحالا از اين عينكها استفاده كردي؟نقل قول:
تازه.اين عينكها هم همون مقوايي هست.
خيلي كيفيتش با اين شيشه اي ها فرق داره
تو سايت amazon اين شيشه اي ها رو زده 10$
فرقی نمیکنه از طریق پست همه جا میفرستهنقل قول:
هيچ فرقي نميكنه.
فقط بگم كه من تهرانم
نقل قول:
کد:http://irishop.ir/buy/index.php?id=192
اينو كه ميدونم.نقل قول:
به پستم نگاه كنم.
گفتم از اين عينكهاي حرفه اي.فريم دار و شيشه اي
امکانش با کارتهای ati هم هستنقل قول:
حذف شود .................................