سلام
من لب تاب f11dgx/b سونی خریدم ولی وقتی لب تاپ خاموش می کنم خیلی شارژ خالی می کنه ایا خالی کردن باطری عادی یا باطری خراب و یا از لب تاب(مثلا هر 10 ساعت 22 تا 25 درصد خالی می کنه):10:
Printable View
سلام
من لب تاب f11dgx/b سونی خریدم ولی وقتی لب تاپ خاموش می کنم خیلی شارژ خالی می کنه ایا خالی کردن باطری عادی یا باطری خراب و یا از لب تاب(مثلا هر 10 ساعت 22 تا 25 درصد خالی می کنه):10:
چند وقته لب تاپ را خریدید...نقل قول:
آیا باتری را تا به حال کالیبره کردید؟
نحوه استفاده شما چطور بوده؟
ولی در کل بعد از مدتی این امر اتفاق میافته ولی درصدش متفاوته
سلام اين مشكل چند وقته واسه نوت بوك هاي سوني تقريبا يه چيز عادي شده!!!!!!!!نقل قول:
و خود سوني هم دليل درست و حسابي واسه اين مشكل فعلا نداشته!!!!!
باتري رو همون طوري كه دوستمون اشاره كرد كاليبره كن ولي بعيد ميدونم درست بشه
البته به مدت زمانی هم که از عمر لب تاپ گذشته بستگی داره...نقل قول:
برای مثال باتری مال لب تاپ خودم (FW550)که 4 ماهی از خریدش گذشته نهایتا 10 درصد ازش کم میشه
سلامنقل قول:
تازه خريدم 15 روزي هست ولي وقتي باطري از لب تاب جدا مي كنم و بعد از 10 ساعت دوباره باطري روش بزارم 1 تا 2 درصد كم ميكنه اونم كه هنگام بالا اومدن مصرف ميشه ممكنه كه از لب تاب باشه
واقعا کسی نیست منا راهنمایی کنه:41:
سلام من هم همین مشکل دارم برای من f116 iran rahjoo garantee هست 14 روز پیش خریدم -امروز زنگ زدم گازانتی گفتن طبیعیه ولی به نظرم غیر طبیعیه-مثلا با 100% من hibrynate off می کنم بعد از 24 ساعت با اتصال برق که روشن می کنم 80 % است -در تنظیمات وایو قسمتی هست که با فعال کردن آن به صورت خودکار تا 20% دشارژ میکنه که من حتی این گزینه را هم غیر فعال کرده بودم -البته امروز این اتفاق نیافتاد فکر کنم جون shut down کردم واقعا گیچ شدم که این مشکل یا طبیعیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه یک یا دو درصد هست که طبیعیهنقل قول:
اگه تیک باتری شارژ فانکشن را بزنید تا 80 درصد شارژ میشه که یه قابلیت حساب میشه و برای بالا بردن عمر باتری هست...نقل قول:
سلام من هم همین مشکل دارم برای من f116 iran rahjoo garantee هست 14 روز پیش خریدم -امروز زنگ زدم گازانتی گفتن طبیعیه ولی به نظرم غیر طبیعیه-مثلا با 100% من hibrynate off می کنم بعد از 24 ساعت با اتصال برق که روشن می کنم 80 % است -در تنظیمات وایو قسمتی هست که با فعال کردن آن به صورت خودکار تا 20% دشارژ میکنه که من حتی این گزینه را هم غیر فعال کرده بودم -البته امروز این اتفاق نیافتاد فکر کنم جون shut down کردم واقعا گیچ شدم که این مشکل یا طبیعیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
ته الگه تیک هم فعال باشع تا 100 پر میشه ولی وقتی روشن می کنی تا 80 دیس جارج می کنه
سوال اینه حالا که تیک غیر فعاله چرا بعد از 24 ساعت میاد رو 80
آیا این خاصیت باطری های جدیده سونیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من f115 دارم اما این مشکل رو ندارم !!
شما بکاری کن یکبار بطاری بگذار کامل کامل خالی شه !!
دوباره شارژ کن ببین بارهم اینجوری میشه ؟
راست میگه سامان جان ...نقل قول:
همین کالیبره کردن را انجام بده ...
راستی با Shot Down هم اینجوری میشه؟
باشه این کار می کنم ***بلی در shut down هم می شه ولی امروز این اتفاف نیفتاد ----جالب اینچاست ایران رهجو گفت این طبیعیه
آقایون من امروز هم چک کردم ظاهرا در حالت shut down این اتفاق نمی افتد ....آیا در حالت hybrinate باید باطری کم شه این طبیعیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما هایبر می کنی ؟
خب معلومه باید کم کنه بابا من فکر می کردم شما شات می کنی آره بابا طبیعه
سلام سامان
من کالیبره هم کردم ولی بازهم وقتی shutdown میکنم کم میکنه گفتم ولی وقته باطری جدا کنم و مثلا بعد از 10 ساعت روی لب تاپ بگذارم اصلا خالی نمیکنه و این گزینه ای که باید تیکشا برداریم کجا هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدم گزینه ؟
dar ghesmat vaio control center---power managment---battery--enable battery care funtion----> tickesho hala bardar omidvaram moshkelet hal beshe
بچه ها من یه لپ تاپ Sony FW-490jab دارم که تازگی SE7EN روش نصب کردم.
ولی جدیدا هر وقت باطری توی دستگاه باشه یه Erorr میاد وسط صفحه و میگه باید دستگاه رو Hibrenate کنم و باطری رو دوباره جا بزنم.
هیچ جورم از وسط صفحه نمیره
البته من درایورای یه دستگاه دیگه که Configesh شبیه منه رو روش نصب کردم چون درایوای خودشو نداشتم اما الان فقط با آداپتور میتونم از لپ تاپم استفاده کنم.
جانه مادرتون یکی کمک کنه!!!
:19::19::19::19::19::19::19:
کسی نرم افزاری میشناسه که بگه باتری چقدر سالمه؟
سلام
من اين مشكل داشتم اين error مال درايور كه نصب كردي بايد توي سايت سوني درايور خودش دانلود كني
سلام
من چك كردم تيكش برداشته بود ولي بازهم شارژ خالي ميكنه مشكل از لب تاب ميتونه باشه؟
سلام منظورتون ازکالیبره کردن باتری چیه ؟ میشه توضیج بیشتری بدید یا آدرس پستی که توضیح داده شده باشه ؟ ممنون .
درضمن من مدل 111FX رو ویندوزش رو تبدیل به اولتیمیت کردم که ارور باتری میده و پیغام هایبرنیت میده که تمام درایوراشم ازتوی سایت سونی یو اس دانلود ونصب کردم و بازهم مشکل داره . مجبورشدم ازدیوایس منیجر غیرفعالش کنم تا ارور نده . بعد کلیدهای اسیستنت و اس وان ووایو غیرفعال شدن ووایوکرهم کارنمیکنه دیگه . چکارکنم ؟ بنظر شما برگردونم به حالت ویندوز HOME PREMIUM . مجبوربودم که ویندوز ULTIMATE ریختم ولی ظاهرا خیلی چیزاش بهم میریزه وکارایی خوبشو ازدست میده .ازعزیزان کسی تجربه این بساطو داره که سرمن اومده ؟ نظر شما چیه ؟ ممنون ازراهنماییتون.
می بخشید وسط بحث میام !
من یه f11 cgx/b دارم خیلی هم راضی ام ، من موقع استفاده توی خونه باتری رو در میارم و با برق مسقیم از لپ تاپ استفاده می کنم ، میشه بگید ، ایراد داره یا نه ؟
ممنون
هیچ ایرادی نداره ولی اگه وسط کار برق بره همه چی میپره ئستگاه هم یدفه خاموش که میشه ممکنه به هاردت شوک وارد بشه (این احتمال وجود داره ولی نه همیشه)نقل قول:
---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------
فقط درایوراشو گرفتی یا نرم افزارای جانبی و utility رو هم گرفتی؟نقل قول:
خیلی از مشکلاتت با نصب اونا حل میشه
من فکر میکنم سونی واسه اینکه باطری خراب نشه اینکارو میکنه
من توی اکثر لپ تاپ های سونی دیدم بازم من اطلاعات سخت افزاریم کمه
دوستان بنده هم همين مشكل رو با سوني دارم، دستگاه رو هم تازه خريدم اما وقتي شات دان مي كنم مثلاً بعد از يك روز حدود 10-15 در صد كم مي كنه.نقل قول:
به نظرتون مشكل باتري هست يا براي سوني ها عادي است؟
این مشكلات كاهش شارژ و ... همگی به دلیل كالیبره نبودن باطری هست. ربطی به مصرف باطری در حین خاموش بودن نداره.
در ضمن شما وقتی كه شارژ كامل باشه و نوت بوكو روشن كنین تا لود بشه باطری مصرف میكنه البته در حد 3 تا 5 درصد كم میشه با بوت
ببينيد من يكبار باتري را گذاشتم كامل شارژ شد و حدود 2 ساعتي هم بازهم در شارژ بود با دستگاه خاموش و بعد باطري رو مصرف كردم تا جائي كه ديگه دستگاه خاموش شد و فردا صبح(حدود8 ساعت بعد) دوباره شارژش كردمنقل قول:
حالا نمي دونم كه درست كاليبره كردم يا نه؟
در ضمن بعضي از دوستان مي گويند كه دستگاه هاي سوني به همين شكل هستند. شما هم سوني داريد؟
نقل قول:
حمييييييييييييييييييييييي يييييييييييد !
جواب ما رو نمي دي؟