بارسلونا 1 - اینتر 0 / اینتر، دیگر فینالیست قهرمانان اروپا
ویکتور والدس: بارسلونا توجهی به اظهار نظرهای مورینیو ندارد
دروازه بان آبی و اناری ها گفت که تیمش نگران صحبت های آقای خاص نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل - ویکتور والدس، دروازه بان بارسلونا، گفت که تیمش در بازی برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا هر کاری انجام می دهد تا شکست 3-1 بازی رفت را جبران کند اما این هیچ ربطی به صحبت های ژوزه مورینیو ندارد و سخنان او موجب تحریک بازیکنان بارسا نمی شود.
بسیاری از بازیکنان و طرفداران تیم کاتالونیایی داور بازی، الگاریو بنکوارنچا، را مقصر شکست دانسته و او را مورد انتقاد شدید قرار دادند و همین موضوع موجب شد تا مورینیو اعلام کند بارسلونایی ها نمی دانند چطور شکست خوردند.
والدس گفت: "ما نمی خواهیم به صحبت های مورینیو فکر کنیم. تنها چیزی که به آن فکر می کنیم حضور در فینال است. ما سعی نمی کنیم که دهان کسی را ببندیم. رسیدن به فینال آسان نیست اما اعتقاد داریم که می توانیم یک شب جادویی دیگر را در نوکمپ خلق کنیم."
دو تیم اینتر و بارسلونا روز 28 آوریل در ورزشگاه نوکمپ دیدار برگشت را برگزار خواهند کرد.
کد:
http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2010/04/22/1890647/%D9%88%DB%8C%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%AF%D8%B3-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%AA%D9%88%D8%AC%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B8%D9%87%D8%A7%D8%B1-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF
2010/4/22
دکترین مورینیو : پاس همه ی فوتبال نیست .
هوش سرشار مورينيو ما را اميدوار ميكند كه در بازي برگشت بازي به مراتب بهتر از اينتر و نيز شاهد تاكتيكهاي غافلگيركننده ديگري از او باشيم .
سایت گل -ناقوس مرگ فوتبال فوتسالي بارسا به وسيله بازي فوق مدرن اينتر به صدا درآمد؛ تاتكتيكهاي ساده اما موثر آقاي مورينيو پاشه آشيل اين نوع فوتبال را كه در ايران طرفداران زيادي پيدا كرده است به همگان نشان داد.
مورينيو اجازه داد بارسا تا ميتواند توپ در اختيار داشته باشد و به قول امروزيها كنترل بازي در دست داشته باشد و حداكثر زماني كه بارسا ميتوانست توپ را در كنترل خود داشت(68 درصد)؛ اما اين اينتر بود كه با 32 درصد زمان بازي فوتبال بازي كرد. اينتر تمام فضاهاي پشت 18 قدم تا نزديكيهاي مركز زمين را كاملا بسته بود در اين منطقه حتي فضا را براي بازي در فضاي كوچك به شدت تنگ كرده اما فضاهاي كناري را براي نفوذ تا آخر بازي باز گذاشته بود و در اوائل بازي با نفوذ از همين ناحيه گلي نيز دريافت كرد . اما این تیم در منطقه تحت كنترل خود بازيكنان موثر بارسا نظير ژاوي و بيشتر از آن مسي را شبيه فوتبال دهه هشتاد با يارگيري من تو من تحت فشار قرار ميداد و امكان بازيسازي را از ژاوي و تحرك را از مسي گرفت اما در عين حال بازيكنان خط مياني اينتر تا زماني كه بارسا تدارك حمله نميديد از حمله به بازيكن صاحب توپ و نبرد تن به تن خودداري ميكردند و اگر بارسا اقدام به حمله نميكرد ميتوانست حتي تا 85درصد زمان بازي را نيز تحت كنترل خود داشته باشد.
اين تاكتيك از طرفي به خستگي جسمي و ذهني بارسا منجر شد و از طرف ديگر سبب شد كه دفاع بارسا براي كمك به تيم از دروازه خود فاصله بگيرد. اما به محض هجوم بارسا در اين فضاي به شدت محدود شده توپ را از دست ميداد و تيم اينتر اغلب با دو پاس، اولي زميني در طول يا عرض زمين و پاس دوم هوايي و بلند به مقصد پشت خط دفاعي بارسا و در فضاي خالي بين دروازه و دفاع بارسا صاحب موقعیت ميشد كه فرارهاي ميلیتو و اشنايدر را به دنبال داشت و در كوتاهترين زمان ممكن تدارك حمله ميديد .البته اين كار با ضدحملههاي رايج در فوتبال امروز كه مبتني بر حركت دادن سريع توپ در طول زمين و مستلزم اضافه شدن نفرات سرعتي است تفاوت ماهوي داشت و به نوعي وام گرفته شده از فوتبال انگليسي و كاملا منطبق بر پاسهاي طولي و قطري فوتبال آنگلوساكسون بود . همين امر سبب شد كه خط دفاع بارسا كه به جهت نوع بازي بارسا كمتر خسته ميشدند، تحت فشار قرار گرفته و خستگي بر آنها مستولي شود نتيجه اين خستگي دو گلي بود كه در اوائل نيمه دوم اينتر بر آنها تحميل كرد . تا اواسط نيمه دوم اين تاكتيك ادامه داشت و كمكم مايكون نيز در دفعات بيشتر به نفرات هجومي اضافه ميشد اما گوارديولا اينقدر باهوش بود كه به موقع با تعويض در خط دفاع در صدد ترميم اين ضعف برآمد تا از خوردن گلهاي بيشتر فرار كند و با نتيجه بدتر ميلان را ترك نكند.
كارتهاي زرد متعددی هم كه خط دفاع و هافبكهاي دفاعي بارسا گرفتند نتيجه طبيعي اين تاكتيك هوشمندانه بود و مورينيو با اين ضدتاكتيك توانست بارسا را از تاكتيك اصلي خود كه مبتني بر خسته كردن حريفان و وارد كردن ضربات پي در پي است محروم كند . اينتر تا دقايق آخر بازي سر حال و فوتبالي جاندار و زنده را ارائه كرد و مورينيو با اين كار نشان داد كه اگر چه كنترل بازي اهميت دارد اما چگونگي استفاده از زماني كه تيم صاحب توپ است اهميتي به مراتب بيشتر دارد.
هوش سرشار مورينيو ما را اميدوار ميكند كه در بازي برگشت بازي به مراتب بهتر از اينتر و نيز شاهد تاكتيكهاي غافلگيركننده ديگري از او باشيم(به ويژه كه بارسا نياز به گل دارد) تا حداقل نظاير اين حقيرکه از دست گزارشگران شيفته بازي بارسا كه براي اين نوع بازي يقه ميدرآنند و روي اعصاب پياده روي ميكنند و مداوماً از تكنيك مسي ميگويند و تعداد پاسهاي بارسا را ميشمرند،خوشحال بشویم. این بازی اثبات کرد پاس جزيي از فوتبال است و همه آن نيست.
---------------------------------------------------------------------
به عبارتی دیگه میشه گفت اینتر در دفاع مانند چلسی هیدینک بازی کرد اما در حمله بسیار بهتر از چلسی هیدینک بازی کرد .
گواردیولا: این هفته همه چیز معلوم می شود
بارسلونا در این هفته دو دیدار حساس را برگزار خواهد کرد.
سایت گل- بارسلونا در رقابتهای این هفته لالیگا مقابل خه رس به میدان می رود و در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا هم میزبان اینتر خواهد بود. مربی تیم کاتالان معتقد است که این هفته تیمش برای کسب دو عنوان قهرمانی به میدان خواهد رفت. متن گفتگوی پپ گواردیولا با روزنامه آ.اس را با هم مطالعه می کنیم:
* در حالی که روز چهارشنبه میزبان اینتر هستید، رویارویی با خه رس، کار آسانی نیست. نه؟
- ما ماههاست که به تلاش می پردازیم. متمرکز شدن برروی بازی اینتر کار سختی است ولی می بایست این کار را انجام دهیم. این بازی، از سایر بازیهای دیگری که در نوکمپ برگزار کرده ایم، پرارزش تر است. چیزهای زیادی دیده ام که باعث می شوند که بدین ترتیب فکر کنم. برایمان بسیار ارزشمند و مهم است.
* نتیجه دیدار خه رس، تاثیری بر عملکرد تیمتان در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی مقابل اینتر خواهدداشت؟
- هر دیداری پیامدها و حوادث خاص خود را در پیش و پس از برگزاری بازی دارد. ما می بایست بسیار قوی از زمین خارج شویم و بدانیم که کار سختی را پیش رو داریم. نمی توانیم تکذیب کنیم، بازی نیمه نهایی خیلی نزدیک است و بازیکنان مثل همیشه به این نکته واقفند.
* آیا از حمایت هواداران در آستانه دیدار مقابل خه رس مطمئنید؟
- بازی ساعت خوبی برگزار می شود و مطمئنم که هواداران از ما حمایت خواهند کرد. از آنها درخواست می کنم که به ما کمک کنند. ما به کمک آنها نیاز داریم.
* کمیته داوران، کارت دانی آلوس را نبخشید. در این رابطه چه نظری داری؟
- کارتهای آلبیول و کامنی مورد بخشش قرار گرفت و مال ما نه، چه می توانیم انجام دهیم؟
* آیا در آستانه دیدار حساس مقابل اینتر شاهد انجام سیستم چرخشی در ترکیب تیم خواهیم بود؟
- بازیهای زیادی را به فاصله سه روز در میان برگزار کرده ایم و در عمل می بایست در مورد شرایط تیم تصمیم گیری کرد.
* آیا ممکن است در بازی مقابل خه رس به مسی استراحت دهید تا انرژی اش را ذخیره کند؟
- من توانایی این را ندارم که پیش بینی کنم که اگر او در دیدار مقابل خه رس بازی کند یا نکند، چه تاثیری بر روند بازی خواهد داشت.
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/04/24/1892670/%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87-%D9%87%D9%85%D9%87-%DA%86%DB%8C%D8%B2-%D9%85%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF
2010/4/24
احتمال غیبت اشنایدر در دیدار نیوکمپ
ممکن است ستاره هلندی باشگاه اینتر شانس حضور در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا را نداشته باشد.
سایت گل- وزلی اسنایدر، ستاره خط میانی باشگاه اینتر در جریان دیدار تیمش مقابل آتالانتا دچار مصدومیتی عضلانی شد و شاید نتواند در دیدار چهارشنبه شب ورزشگاه نوکمپ که در حقیقت دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپاست،تیمش را همراهی کند.
ماهیچه فمورال پای چپ اسنایدر در جریان دیدار شنبه شب اینتر مقابل آتالانتا آسیب دید. در این دیدار اینتر با نتیجه 1-3 به برتری رسید و اسنایدر در دقیقه 46 جایش را به استبان کامبیاسو داد.
وب سایت رسمی باشگاه اینتر در گزارشی اعلام کرد:« پس از انجام آزمایشهای متعدد پزشکی، مشخص شد که اسنایدر در ناحیه عضله فمورال پای چپش دچار مصدومیت شده است. شرایط این ستاره هلندی در طول 48 ساعت آتی زیر نظر خواهد بود.»
ایبرا، به امید فینال / بارسلونا قهرمان می شود.
هنوز ايبراهيموويچ زمان حضورم در اينتر نيستم. بايد بهتر خودم را در تاکتيک بارسلونا جا بيندازم. مي دانم که زمان نياز دارم و طبيعي است.
سایت گل -زلاتان ايبراهيموويچ مهاجم سوئدي اينتر به توانايي هاي خودش و بارسلونا ايمان دارد و از حالا خود را براي بازي اين تيم برابر اينتر در نيمه نهايي ليگ قهرمانان شارژ مي کند: ما بهترين تيم هستيم و براي قهرماني در لاليگا مدعي اول محسوب مي شويم. هنوز شش بازي تا پايان فصل ما باقي مانده است.
ايبرا محافظه کاري را کنار مي گذارد و راحت و بي پروا پيش بيني مي کند. مهاجم سوئدي در گفتگويي با نشريه اسپرت در مورد مسيري که آبي اناري ها تا انتهاي فصل پيش رو دارند، اين گونه نظر مي دهد: ما شانس بيشتري براي قهرماني درا ختيار داريم و هنوز هم مدعي هستيم. ما تيمي به مراتب بهتراز اينتر در اختيار داريم و آنها را مغلوب هم کرده ايم. خيلي خوب مي دانيم براي رسيدن به فينال برنابئو چه کاري بايد انجام دهيم. بازي در نوکمپ مقابل تماشاگران ما کاملاً متفاوت خواهد بود و مي توانيم به فينال صعود کنيم. درست مثل اين است که يک برصفر باخته باشيم و بخواهيم براي صعود دو گل بزنيم. ما در بازيهاي قبلی خانگی خود این تعداد گل را به راحتی به ثمر رسانده ایم .
بارسا در بازيهاي اخير خود در نوکمپ چهار گل به آرسنال، سه گل به دپورتيوو و قبل از آن هم چهارگل به اتلتيک بيلبائو زده بود. «متأسفانه من در بدترين زمان مصدوم شدم ولي هنوز هفت بازي پيش رو داريم.»
با اينکه ايبرا مرتب از هفت بازي حرف مي زند و به او گوشزد مي کنند که بارسلونا در لاليگا 4 بازي ديگر و يک بازي برگشت با اينتر را درپيش دارد که رويهم رفته 5مسابقه هستند. نبرد ششم احتمالاً فينال برنابئو است و زلاتان با همان اعتماد به نفس هميشگي مي گويد: از نظر من هنوز هفت بازي باقيمانده و اميدوارم که بتوانم گلزني هايم را مثل دوران قبل از مصدوميت از سر گيرم.
ايبراهيموويچ از خودش هم راحت انتقاد مي کند: نسبت به ديدار با اينتر، بايد خيلي بيشتر تلاش کنم. طبيعي است که وقتي تيم شما شکست مي خورد، هميشه همه مي گويند که مي شد بهتر نتيجه گرفت. از نظر تطبيق يافتن با محيط، اوضاع بهتر از آن چيزي که فکر مي کردم پيش رفت. ولي مي دانم که من هنوز ايبراهيموويچ زمان حضورم در اينتر نيستم. بايد بهتر خودم را در تاکتيک بارسلونا جا بيندازم. مي دانم که زمان نياز دارم و طبيعي است. در اسپانيا شما در يک بازي بين پنج تا هفت موقعيت گلزني پيدا مي کنيد. در ايتاليا چنين نيست و فقط يک موقعيت داريد که بايد از همان هم استفاده کنيد. براي همين طبيعي است که بعد از پنج سال بازي در ايتاليا بايد خودم را به اين شرايط عادت دهم. خيلي همه چيز فرق کرده است.
ايبرا به يکي از توصيه هاي گوارديولا که بي اهميت بودن به مورينيو است، خيلي خوب عمل مي کند. وقتي خبرنگار نشريه اسپورت تلاش مي کند تا او را تحريک کند، جواب مي دهد: من نمي دانم مورینیو چه حرفي زده ولي هرکس هرحرفي که بخواهد مي تواند بزند. من توجهي ندارم. مورينيو مربي اينتر است و به تيم خودش کار دارد و مسلماً حرفهاي او براي من اهميتي ندارند.
زلاتان درآستانه بازي برگشت بيش از اندازه عصباني است: من خيلي منتظر آن بازي هستم. در درونم احساس خشم مي کنم. همه ما نسبت به بازي برگشت اين احساس را داريم و بايد خودمان را کنترل کنيم. ولي بايد با تمرکز پيش برويم.
كارلوس پويول: مطمئنم كه مي توانيم اينتر را حذف كنيم
كاپيتان آبي و اناري ها به دليل دواخطاره بودن بازي برگشت را از روي سكوها دنبال خواهد كرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت گل - بارسلونا، قهرمان فصل گذشته ليگ قهرمانان، در بازي رفت مرحله نيمه نهايي در مقابل اينتر 3-1 شكست خورد، اما كارلوس پويول، كاپيتان آبي و اناري ها، مطمئن است كه تيمش مي تواند در ديدار برگشت اين نتيجه را جبران كند.
او در مصاحبه با سايت اختصاصي باشگاه گفت: "بازي برگشت مقابل اينتر، بازي دشواري است اما من مطمئنم كه مي توانيم به پيروزي برسيم. اميدوارم كه از رسيدن به فينال بازنمانيم. من هر سال كه تيم به فينال مي رسد، بازي نيمه نهايي را از دست مي دهم اما من دلم مي خواهد كه در همه بازي ها حضور داشته باشم. اما مسئله مهمتر پيروزي تيم است. تيم واقعا تشنه پيروزي است. اكنون تيم بايد پس از پيروزي در مقابل خرس، ريكاوري كند و سپس به بازي نيمه نهايي فكر خواهيم كرد. ديداري كه هواداران با شور زيادي در انتظار آن هستند. ما مي توانيم نتيجه را جبران كنيم، هنوز يك 90 دقيقه ديگر در نوكمپ باقي است اما ما هر كاري كه بتوانبم براي هواداران انجام خواهيم داد. آنها بهترين هواداران دنيا هستند."
پويول در بازي رفت يك كارت زرد دريافت كرد و مجبور است به دليل دواخطاره شدن، بازي برگشت را از روي سكوها دنبال كند.
کد:
http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2010/04/26/1895719/%D9%83%D8%A7%D8%B1%D9%84%D9%88%D8%B3-%D9%BE%D9%88%D9%8A%D9%88%D9%84-%D9%85%D8%B7%D9%85%D8%A6%D9%86%D9%85-%D9%83%D9%87-%D9%85%D9%8A-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%8A%D9%85-%D8%A7%D9%8A%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D8%B1%D8%A7-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D9%83%D9%86%D9%8A%D9%85
2010/4/26