دوستان عزیز من وقتی روی MY COMPUTER راست کلیک میکنم 4-5 ثانیه طول میکشه تا منو بیاد فقط هم برای MY COMPUTER این جوریه مشکل از چی میتونه باشه ؟:18:
Printable View
دوستان عزیز من وقتی روی MY COMPUTER راست کلیک میکنم 4-5 ثانیه طول میکشه تا منو بیاد فقط هم برای MY COMPUTER این جوریه مشکل از چی میتونه باشه ؟:18:
سلام
به احتمال بسیار قوی ویروس هست و اگر آنتی ویروستون آپدیت باشه احتمالا باید بتونه از بین ببرتش و اگر هم نمیتونه حتما هنوز نشناختتش.
آنتی ویروسم BITDEFENDER TOTAL SECURITY 2010 هست و آپدیت هم کردم اسکن هم کردم ولی چیزی پدا نکرد :41:
سلام
شاید مشکل از ویندوزه.
باید ویندوز عوض کنم؟ :20:نقل قول:
با سلام
همانطوري كه دوستم گفت به احتمال زياد ويندوز شما ويروسي است من پيشنهاد ميكنم ويندوز را عوض كن و اولين از همه بعد از نصب درايورهاي مين برد آنتي ويروس اتوران ريموور را نصب كن و استارت رو بزن تا هارد رو ويروس كشي كنه اگر هارد ويروسي باشه اعلام ميكنه و شما بايد يك مرتبه سيستم رو خاموش و دوباره روشن كني . بعد با خيال راحت برو نرم افزارهاي ديگه رو نصب كن
موفق باشيد
دوستان گرامی از راهنماییهاتون ممنونم سیستمم ویروسی نبود اومدم آنتی ویروس رو پاک کردم درست شد :31: شما چه آنتی ویروسی رو پیشنهاد میکنید که بنصبم :20:
Eset Node32 :31:نقل قول:
kaspersky internet security 2010نقل قول:
من هم با kaspersky internet security 2010 موافقم
دوست من بد نیست یه مشخصات هم از کام خودتون میدادین...
امضامو ببین
به این میگن آنتی ویروس
من یه آنتی ویروس میخوام که ریجستر باشه فایل آپدیت شم قابل دانلود باشه اذیت هم نکنه :31: در ضمن آنتی اسپای و فایر وال و آنتی مالویر هم داشته باشه :20:
nod32 به دردت میخوره :20:نقل قول:
سلام
دوستان بحث در مورد آنتی ویروس رو در تاپیک زیر ادامه بدید :
نظر سنجي: از كدام آنتي ويروس استفاده مي كنيد؟
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=249529&page=17