سلام...
بنده میخوام بدونم بهترین کیفیت عکاسی و فیلمبرداری رو کدوم دوربین موجود در بازار داره؟
فقط مگاپیکسل منظورم نیست، عکاسی در روز و شب، ترکیبرنگ، میزان نویز تصاویر و ....
به بیان دیگه، برترین camera phone ها در حال حاضر کدامند؟
سپاس!
Printable View
سلام...
بنده میخوام بدونم بهترین کیفیت عکاسی و فیلمبرداری رو کدوم دوربین موجود در بازار داره؟
فقط مگاپیکسل منظورم نیست، عکاسی در روز و شب، ترکیبرنگ، میزان نویز تصاویر و ....
سپاس!
ساتیو
پیکسون 12
سلام ..
این ریویو رو ببینید ..
بهترینها فعلا همینان ...نقل قول:
کد:http://www.gsmarena.com/12mp_shootout_satio_pixon12-review-406p2.php
برای فیلمبرداری هم
omnia 8910 سامسونگ با ...
ویواز از سونی اریکسون
البته تا وقتی گوشیای جدید سامسونگ نیومدن...نقل قول:
برای فیلمبرداری هم
omnia 8910 سامسونگ با ...
ویواز از سونی اریکسون
نقل قول:
البته تا وقتی گوشیای جدید سامسونگ نیومدن...
.........................نقل قول:
عکاسی : ستیو و پیکسون 12
فیلم : ویواز و امنیا اج دی و ستیو
اگه هر دو رو میخوای ستیو رو بخر که تو هر دوتاش میشه گفت تکمیله ! هم تو عکاسی و هم تو فیلمبرداری
دوستمون یه نکته رو فراموش کردند .. اگر فیلمبرداری مهمتر باشه 8910 بهتر هستش ...اگر عکاسی مهمتر باشه ساتیو ...
تفاوت خیلی زیادی بین 8 مگاپیکسل و 12 مگاپیکسل ساتیو و 8910 وجود نداره .. همونطوری که تفاوت خیلی زیادی هم بین فیلمبرداری 8910 و ساتیو وجود نداره ...
در کل نمیشه حکم کلی داد ... خودتون عکسهارو ببینید مقایسه کنید ...ببینید کدوم نظرتون رو جلب میکنه .. اگر خواستید بخرید مبارکتون باشه
روی کاغذ پیکسون و ساتیو سر هستن.بعد از اونا هم ان 86 و امنیا اچ دی هم مدعی هستن
motorola zn5 king of 5mp camera phoe
خاب مثله اینکه به چشم پزشک نیاز دارید !نقل قول:
دوستمون یه نکته رو فراموش کردند .. اگر فیلمبرداری مهمتر باشه 8910 بهتر هستش ...اگر عکاسی مهمتر باشه ساتیو ...
تفاوت خیلی زیادی بین 8 مگاپیکسل و 12 مگاپیکسل ساتیو و 8910 وجود نداره .. همونطوری که تفاوت خیلی زیادی هم بین فیلمبرداری 8910 و ساتیو وجود نداره ...
در کل نمیشه حکم کلی داد ... خودتون عکسهارو ببینید مقایسه کنید ...ببینید کدوم نظرتون رو جلب میکنه .. اگر خواستید بخرید مبارکتون باشه
اگه بخایم روی فیلم مانور بدیم خیالت راحت که ویواز از امنیا بهتره !نقل قول:
در ضمن جدیدآ 8 امنیا اچدی تفاوت زیادی با 12 نداره ! جالبه ! یه چیزی بگین که منطقی باشه توروخدا !
خوبه امنیا اچ دی کمرافون سامسونگ (توی عکاسی) نیست ! وگرنه میگفتین 8 امنیا اچدی بهتر از 12 ستیو هست =))!
وقتی vga ساتیو از hd امنیا بهتره خب تعجبی نداره که 8 hd از 12 ساتیو بهتر باشه :27:نقل قول:
در ضمن جدیدآ 8 امنیا اچدی تفاوت زیادی با 12 نداره ! جالبه ! یه چیزی بگین که منطقی باشه توروخدا !
انقدر تعصب نداشته باشین
من با 8510 یه عکس میزارم حال کنید
نویزش که از ساتیو کمتره
بقیه چیزاشم بگیم مساوی
تازه 8510 نسبت به 8910 لنز ضعیفتری داره دیگه در نظر بگیرید 8510 انقد خوب باشه 8910 چیه
بعد دیگه فک کنید پیکسون چقدر بهتر از ساتیوه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده،
ولي رنگ آبيه آسمونش خيلي تو ذوق ميزنه و لبه شاخه هاي درختها هم بدجوري بنفش شده.
آسمونش این رنگیه من چی کار کنم :27:نقل قول:
اینم کراپ درخت :
اینم یه عکس از ساتیو :
این دینامیک رنجش خیلی پایینه و فقط قسمتای تاریکش خوب افتاده و اسمونش و حتا اون قسمت خیابون که نور خورده سوخته اصلاً
عکس منو با ذکر اسم کپی کنین ...
اگه هم ایرادی نسبت به عکسی که من گرفتم دارین اول به خودم بگین تا جواب بدم ...
در مورد این عکس:
اتفاقا این عکس رو خیلی عالی گرفته ... تو جایی که من بودم اصلا فکر نمیکردم بتونه اون سوژه ای رو که من بخوام رو اینقدر خوب بندازه ... من تو سایه بودم و آفتاب شدید هم میزد و دوربین رو هم گرفتم رو به نور شدید ...
تازه من هدفم از قرار دادن این عکس چیز دیگه بود ...
اگه آسمون میخوای بیا ...
حالا خوب شد تو این فروم اسم دینامیک رنج هم اومد دوستان یاد گرفتن ....
اين يكي آسمونش طبيعي تره . ضمن اينكه رنگهاي قرمز و سبزش هم خيلي عاليه و در كل با عكس قبلي قابل مقايسه نيست.
اثبات دوستان خیلی جالبه !
چون کیفیت 1 عکسشون عالیه پس و دوربینشون 8 هست پس از ستیو بهتره ! حالا چون 8910 از گوشی خودشون بهتره پس از ستیو هم بهتره !! لووول ! بعد به ما میگه تعصب و ....
درضمن شما تو فروم شهره عام و خاص هستین ! نمیخواد عکس بذاری !
اینجوریه ؟؟
اینو با دبلیو 810 حدود 4 5 سال پیش گرفتم !
پس S.E W810 با اینکه 2 مگاست کیفیتش از 8510 بهتره ! پس از 8910 هم بهتره =))
حسن جان بزار بگن ! ... کنتور که نمیندازه ؟ میندازه ؟استخون هم نداره که گیر کنه ... ما از پیش چیزی که باید مقایسه بشه رو قضاوت نمیکنیم تعصب بی خود هم نداریم ... خوش باشین
نقل قول:دوستان لطفا دعوا (یا چیزی شبیه دعوا) نکنید:دینقل قول:
صرفا یه بحثه برای بالا رفتن اطلاعات، همین!
اونایی که چنتا تاپیک بیشتر پاره کردن دیگه چرا؟! :)
لطفا جو رو کلکلگونه نکنید، سپاس!
خب این دوتا عکس با هم خیلی متفاوتن، نمیشه مقایسه کرد.
در عکس 8510، نور ورودی دوربین (اکسپوژر) با توجه به بخش آفتابی تصویر تنظیم شده، سمت چپ (قسمت سایه تصویر) رو ببینید، تاریکه.
اما ساتیو نور ورودی رو تو سایه تنظیم کرده تا قسمت زیر سایه به اندازه کافی روشن باشه، خب طبیعیه قسمت آفتابی خیلی روشن میشه.
با این عکس نمیشه گفت داینامیک رنج کدوم بهتره.
بازم که شروع کردن
8 مگا پیکسل جای خود داره و 12 هم جای خود !
مقایسه دو عکس هم زمانی درست هست که دقیقا سوژه عکسها یکی و در یک زمان باشند
نقل قول:
اصلا هم جای خود نداره ! اگه یه 12 مگاپیکسل خوب عمل نکنه میتونه یه 8 بهتر باشه ... سایتهای بزرگ دوربینهای دیجیتال 8 مگاپیکسلی یا 10 مگاپیکسلی رو با 12 و 14 میگاپیکسلی مقایسه میکنن ! ...
مگاپیکسل از یه حدی که میگذره دیگه بیشتر رو جزئیات مانور میده و بزرگ شدن عکس ! ... اگر در بخش هایی مثل دینامیک رنج یا دامنه پویایی یا شارپ بودن تصویر رنگ بندی و ... کار نکنه از یه 8 خوب هم میتونه ضعیفتر باشه ... البته من نگفتم ضعیفتره ! فقط گفتم با توجه به عکسهایی که از هر 2 دیدم به نظرم تفاوت زیاد نیست ...
اون صحبت شما درسته ! زمانی که از 2 بیای به 5 مگا پیکسل ..چون رزولوشن تصویر در 2 کم هستش مشکل وضوح تصویر یا جزئیات کاملا تاثیر میزاره در کیفیت عکس مربوطه ... اما 8 یا حتی 5 مگاپیکسل اگر کیفیت خوبی داشته باشن از لحاظ وضوح به مشکلی بر نمیخورن و البته خیلی کم پیش میاد که 5 از یه 8 بهتر باشه که بعضی از 5 ها از بعضی از 8 ها بهترن یا قابلیت رقابت رو دارن ... مثل 5 ارنا یا جت در مقابل ویوتی اسمارت ! ... دیگه حالا در باره 8 به این راحتی نمیشه نظر داد و گفت اره بهترین دوربین ساتیو هستش یا بهترین فیلمبرداری رو ویواز داره ! رو هوا حرف زدن که کار نداره ... منم میتونستم همون اول بیام بگم بهترین 8910 هستش تو فیلمبرداری و تو عکاسی هم بهترین m8910 هستش که درستم هست .. خود بچه های موبایلستان که خیلی هم روی ساتیو متعصب هستن میگن ! عکاسی ساتیو اونقدر که ازش تعریف میشه خوب نیست ... اصلا هر کسی عکسهای m8910 که در کنار ساتیو گرفته شده رو ببینه متوجه میشه که ساتیو اسمش 12 هستش و چندین نمونه بارز هم داره در همون سایت ! انقدر اعتماد به نفس از کجا میاد نمیدونم ...
تو فیلمبرداری هم ویواز هنوز بهتر از 8910 نیست ! نظر منه و البته سایتهای که ریویو نویسن ! شاید در اینده بهتر بشه
دینامیک رنج شما زیاد جالب نیست ...باید تعادل بین سایه و نور برقرار باشه اما اینجا بعضی از قسمتها تو تاریکی گم میشه ... البته عکس شما فرق میکنه ولی این الان خوبه تعادل بین سایه و نور برقرار شده و جزئیات اسمون هم خوبهنقل قول:
اگه آسمون میخوای بیا ...
حالا خوب شد تو این فروم اسم دینامیک رنج هم اومد دوستان یاد گرفتن ....
وقتی 8 رو بهتر از 12 یا 14 میدونن که حداقل سنسور دوربین متفاوت یا فاصله کانونی یا دریچه لنز و هزار تا المان دیگه متفاوت باشه
وقتی دوربین 8 رو با 12 مقایسه میکنن سنسور دوربین خیلی قوی تر هست از گوشی ! بهمین خاطر کیفیت 8 شاید از 12 بهتر باشه
وقتی سنسور گوشیها و لنز و فاصله کانونی گوشیها تقریبآ یکی هست و خیلی متفاوت نیست هیچ وقت 8 مگاپیکسلی گوشی بهتر از 12 نمیشه ! مگر اینکه 12 مگاپیکسل نرم افزاری باشه ! یعنی سنسور 8 مگایی باشه و سایز 12 ! که ستیو سنسورش 12 هست نه 8 !
لطفآ بحث رو بیخودی منحرف نکنین !
شما که میگی 8 سامسونگ بهتر از 12 سونی هست برو با همون 8 حال کن !
بقیه چشم دارن خودشون میبینن ! لازم به توضیحات فیلسوفانه و اثباتای بچه گانه نیست !
نقل قول:
اولا سنسور گوشیها تقریبا یکی نیست و کلی تفاوت داره مخصوصا سنسور گوشیهای سامسونگ ! که رو فیلمبرداری هم زیاد کار میکنه علاوه بر عکاسی ...
دوما ! بنده نگفتم چیزی بهتره چیزی بدتره ! این شما بودید که گفتید بهترین ساتیو هستش ! بی چون و چرا .. رو هوا یه چیزی گفتی ... بنده هم برات دلیل اوردم که نمیشه همینجوری یه چیزی گفت ... و ممکنه یه دوربین 8 بهتر از 12 باشه نه اینکه الان 8910 بهتر از ساتیو باشه خیر .. اصلا چنین حرفی نزدم .. و نمیزنم تا مقایسه جامعی انجام بشه ...
اگه به چشمای دیگران احترام بزاریم ریویو اول صفحه ! که گذاشتم نه توش بحثی هست نه چیز دیگه ! پست بعد خودتو بخون ببین چه کسی چشمای دیگران رو زیر سوال میبره ...
شما هر جور میخوای برای خودت برداشت میکنی !
من کلی گفتم که لنز و سنسور گوشیها نمیتونن با دوربین مقایسه بشن ! یعنی باید سنسورهای دوربین گوشی رو با یه دوربین دیجیتال جدا کرد !
بهمین خاطر نمیشه 8 گوشی رو با 12 گوشی مقایسه کرد
ولی میشه 8 دوربین رو با 12 مقایسه کرد
در ضمن من تو کی گفتم ستیو بهتره ؟
گفتم اگه هر دو رو میخوای ستیو میتونه بهترین باشه ! غیر اینه ؟؟نقل قول:
عکاسی : ستیو و پیکسون 12
اگه هر دو رو میخوای ستیو رو بخر که تو هر دوتاش میشه گفت تکمیله ! هم تو عکاسی و هم تو فیلمبرداری
خوبه پستا هست ! یه سر به 10 12 پست قبل بنداز ! عکس 8 رو آوردن میگن از 12 بهتره ! ما گفتیم ستیو بهتره ؟؟
لامصب روو که نیست !
اگه نگفتی ساتیو بهترینه منم دیگه بحثی ندارم ... فکر میکنم سو تفاهم شده ! ...موفق باشی
نقل قول:
درسته بعضی 8 ها بهتر عکس میگیرند
و ممکنه 5 از 8 بهتر باشه در بعضی موارد
اما اگه بخواهیم بگیم 8 امنیا اچ دی از ساتیو بهتره باید قبول کنی که فیلمبرداری ساتیو هم از 8910 بهتره
و یا حتی من به شخصه فیلمبرداری 8300 و ان86 را به 8910 ترجیح میدم
ولی نمیشه گفت که
به هر حال سایز عکاسی یا فیلمبرداری خودش یه مزیته
فرض کنیم تو حالت لند اسکیپ عکس میگیریم
یه بار با 8 و یه بار با 12
فکر میکنین موقع زوم کردن کیفیت کدوم بیشتر خواهد بود؟
به عبارتی کدومش بعد از زوم کمتر بهم میریزه ؟
پس نتیجه کلی
ویواز - ساتیو - امنیا اچ دی
3 تا از بهترین کمرا فونهای موجود هستند
اگر داشتن محافظ لنز و فلش زنون را اضافه کنیم
مطمئنا مشخص میشه کدومها بهترین هستند
موفق باشید.
نقل قول:
گل محمدی جان .. خدایی پستمو خوندی؟ نه خوندی حقیقتا ؟کی گفتم 8910 تو عکاسی بهتر از ساتیو هستش؟ شما جایی این نوشترو میبینی اگه پیدا کردی بیار ...
اما در مورد صحبتت !
به ساتیو ربطی نداره :
زمانی میشه گفت یه 12 از یه 8 برتره .. که دینامیک رنج .. رنگ بندی .. وضوح تصویر .. دامنه پویایی ... کنتراست .. حالت ماکرو .. و ... مثل 8 حداقل عمل کنه .. بعد بخاطر سایز بزرگتر و نشان دادن جزئیات بهتر از یه 8 بهتر باشه ... اما اگر مثلا تو رنگ بندی یا کنتراست ضعیف عمل کنه به کل مگاپیکسل بی ارزش میشه ! شما خودت کدوم رو انتخاب میکنی؟
در مورد فیلمبرداری hd .. من ترجیح نمیدم ! چرا ؟ چون علاوه بر 24 فریم که میگیره در d1 هم میگیره با 30 فریم که هم کیفیت بالاتری داره هم بیت ریت هم از لحاظ کیفیت تصویر مسائل بهتر رعایت شده ...و اینکه جدیدا hd در 24 فریم ثابت شده !
محافظ لنز هم ارزشمنده .. اما شما لنز ضد خش رو ترجیح میدید یا لنزی که خش بر میداره و نیاز به محافظ لنز داره و جای بیشتری رو هم میگیره ؟
چند روز پیش داشتم با یه گوشی کار میکردم اسمشو نمیخوام بگم ... خواستی بگو بگم ... این محافظ لنز به جای اینکه کمک کنه در محافظت از لنز .. خودش باعث شده بود لنز خش برداره و بدتر از اون گرد و خاک رو هم پشت لنز جمع کرده بود .. چرا چون محافظ خوب عایق بندی نشده بود و کیفیت لازم رو هم نداشت !
حالا کیفیت مهم نیست ؟ به شما اگر بگن بین یه لنز ضد خش بدون محافظ با یه لنز که خش بر میداره با محافظ کدوم رو انتخاب میکنی؟ اگر هم ضد خش باشه هم محافظ داشته باشه که چه بهتر! و حرفی در این مورد نیست
فلش زنون هم قبول ولی بازم باید کیفیت رو در نظر بگیریم .. مثلا فلش زنون c905 یا m8910 با ساتیو و رنوار قابل مقایسه هستن ؟ یا هر ال ای دی .. با ال ای دی فرق نمیکنه .. n86 هم ال ای دی هستش و مثلا s8300 هم ال ای دی هستش .. کدوم بهتره ؟ بعضی اوقات وجود ال ای دی بهتر از زنونه ! مثلا ان 86 در مقابل رنوار ... که علاوه بر خوب گرفتن عکس میتونی در فیلمبرداری هم ازش استفاده کنی ... البته باید بگم که زنون ساتیو بهتر از ال ای دی 8910 هستش و حرفی نیست .. اما حکم کلی نمیشه داد !
سلام:31:نقل قول:
خوب چند مورد لازمه که بگم.
اولا که اون چیزی که خش برداشته محمدرضاجان(همون گوشی که نمیخوای اسمشو بگی:31:) لنز نیست.
بلکه یک محافظه شیشه ای روی لنز هست و اصلا چیزه مهمی نیست و در ضمن خطها اطراف لنز هستن و اصلا در شعاع دید خود لنز نیستن.هر در پوش لنزی کنارش گردو غبار میره.نمونش زیاده.
مورد دیگه که شما میگی لنزش زده خشه خیلی مهم نیست.اصلا از کجا میدونید همون هم زده خش نباشه؟
من نمیگم نداشتن یه محافظ لنز عیب هست یا نیست اما بودنش مفیده چه لنز زد خش باشه چه نباشه.مورد دیگه ای هم که هست شما مطمعن باش لنز 8910 اگر در مجاورت چیز تیزی قرار بگیره خش بر میداره.آیفون این همه صفحش مقاومه ولی من زیاد دیدم خش بر میداره.
ولی اصلا خش مهم نیست.چون این خش های ریز اصلا تو دید دوربین تاثیر نمیزارن.من حتی دیدم این شیشه محافظه لنز ترک برداره ولی تو دوربین مشاهده نمیشه.
محافظ لنز نظر من اینه که بیشتر بدرد این میخوره که خود شعاع دید لنز لک نگیره به صورت غیر دلخواه و یکی دیگه در برابر ضربه محافظت بشه.
نقل قول:
اون گوشی که شما فکر میکنی نیست :31:
ایفون اره خش برمیداره ولی s8300 تو این یه سالی که دارم یکدونه خش هم رو صفحه نمایش نداره که پوشش لنز هم شامل میشه ..محافظ هم نزاشتم ...
در مورد ضربه موافقم :11:
نیست محمدرضا:31:؟؟نقل قول:
نه خدایی نیست؟ بگو چیه بابا تو کفیم.:19:
این صفحه ان86 هم جلوش میگن زد خش هست.یبار با کلید محکم کشیدم روش.اول میترسیدم:18: ولی دیدم خط نیفتاد حال کردم:31:
نمیگم ریا میشه :31:
n86 هم ایول:46:
شما نگفتی بهتره قبولنقل قول:
ولی نزدیک بود بگی که در اون حد هست
حالا مهم نیست
در مورد اینکه یک دوربین مثلا 8 مگا پیکسلی زمانی از یک 5 قویتر خواهد بود که در اکثر موارد بهتره باشه، قبول دارم
اما ایا واقعا ساتیو انقدر ایراد داره و بد عمل میکنه که در حد 8 مثلا 8910 هست ؟
در مورد فیلمبرداری
در پست قبلیم به این خاطر گفتم ان86 را ترجیح میدم (البته نظر شخصی نه کلی)
1- خودت هم گفتی 8910 با اچ د فریمهاش پائینه پس دی وان بهتره
سایز دی وان هم همچین بزرگتر نیست نسبت به وی جی ای
پس امنیا اچ دی که اسمش هم اچ دی هست فیلمبرداری اچ دی خوبی نداره
2- کیفیت صدای ضبت شده 8910 نمیگم بده ولی مال ان86 بمراتب بهتره
3- زمان فیلمبرداری در شب شاید بشه گفت ان86 بهترینه
بازم میگم این موارد بالا نظر شخصی بود نه کلی
در مورد کاور لنز
نمیدونم چرا در این مورد بخودی وقتتو حدر میدی و بحث میکنی
گوشی که لنزش محافظ داشته باشه و خود لنز ضد خش نباشه معلومه بهتر از گوشی با لنز ضد خش و بدون کاور هست
شما فکر میکنین گوشی که کاور لنز داره چه دلیلی وجود داره که خود لنزش هم ضد خش بسازند ؟
ولی شما میتونین بگین در بن دو گوشی که کاور لنز ندارند اونی که لنزش ضد خش هست بهتره
در ضمن کاور لنز را به خاطر این دوست دارم که مانع از لکه افتادن رو لنز میشه
یعنی 8910 درسته ضد خش هست ولی ضد لکه که نیست ؟
همین x1 که داشتم یادمه هر وقت میخواستم عکس بگیرم باید یه نگاه به لنزش میکردم تا ببینم لکه ای گرد و خاکی چیزی نداره
اما با ان86 هیچوقت چمنین کاری نمیکنم
در مورد فلش
قبول دارم فلش پیکسون 12 و سی905 قویتر از ساتیو هست
ولی زنون ساتیو هم از همه ledها قویتره
حالا زنون رنوار را ندیدم
زنون ساتیو را هم ندیده ام
ولی داشتن led قوی مثل ان86 یک مزیت بسیار خوبیه
در مورد اون گوشی هم که گفتی کاور لنز درست طراحی نشده و .. فکر کنم منظورت سی905 هست درسته ؟
ایراد نداره ! اما اون چیزایی که باید در کنار بالارفتن مگاپیکسل هم کار میشد کمتر کار شده مثل دینامیک رنج .. که این مسئله از دوربینهای 5 به 8 خیلی خوب عمل شدنقل قول:
نقل قول:
در مورد فیلمبرداری
در پست قبلیم به این خاطر گفتم ان86 را ترجیح میدم (البته نظر شخصی نه کلی)
1- خودت هم گفتی 8910 با اچ د فریمهاش پائینه پس دی وان بهتره
سایز دی وان هم همچین بزرگتر نیست نسبت به وی جی ای
پس امنیا اچ دی که اسمش هم اچ دی هست فیلمبرداری اچ دی خوبی نداره
2- کیفیت صدای ضبت شده 8910 نمیگم بده ولی مال ان86 بمراتب بهتره
3- زمان فیلمبرداری در شب شاید بشه گفت ان86 بهترینه
بازم میگم این موارد بالا نظر شخصی بود نه کلی
1- نگفتم اچ دی پایینه .. گفتم d1 هم 30 فریم میگیره که بگیم مثلا مثل n86 یا s8300 میشه .... وگرنه الان 24 فریم داره ثابت میگیره ...
2-اره کیفیت صدای n86 بهتره ولی فیلمبرداری یعنی اول تصویر بعد صدا ... در کل صدای 8910 بد نیست ! خوب هستش ولی عالی نیست .. تصویر در کنار صدا = بهتر هستش
3- اینجوری نیست
چی بگم اگه میگی زنون ساتیو از همه ال ای دی ها قویتره حتما هست ... اما میشه باهاش فیلم هم زیاد گرفت ؟نقل قول:
در مورد کاور لنز
نمیدونم چرا در این مورد بخودی وقتتو حدر میدی و بحث میکنی
گوشی که لنزش محافظ داشته باشه و خود لنز ضد خش نباشه معلومه بهتر از گوشی با لنز ضد خش و بدون کاور هست
شما فکر میکنین گوشی که کاور لنز داره چه دلیلی وجود داره که خود لنزش هم ضد خش بسازند ؟
ولی شما میتونین بگین در بن دو گوشی که کاور لنز ندارند اونی که لنزش ضد خش هست بهتره
در ضمن کاور لنز را به خاطر این دوست دارم که مانع از لکه افتادن رو لنز میشه
یعنی 8910 درسته ضد خش هست ولی ضد لکه که نیست ؟
همین x1 که داشتم یادمه هر وقت میخواستم عکس بگیرم باید یه نگاه به لنزش میکردم تا ببینم لکه ای گرد و خاکی چیزی نداره
اما با ان86 هیچوقت چمنین کاری نمیکنم
در مورد فلش
قبول دارم فلش پیکسون 12 و سی905 قویتر از ساتیو هست
ولی زنون ساتیو هم از همه ledها قویتره
حالا زنون رنوار را ندیدم
زنون ساتیو را هم ندیده ام
ولی داشتن led قوی مثل ان86 یک مزیت بسیار خوبیه
در مورد اون گوشی هم که گفتی کاور لنز درست طراحی نشده و .. فکر کنم منظورت سی905 هست درسته ؟
نه c905 نبود :31: 20 سوالیه
این بحث ها چیه!
اصلن بحث یه 12 مگاپیکسلی با یه 8 مگاپیکسلی جداست.
ولی اگه نظره منو میخاین هیچ دوربینی مثل یه دوربین دیجیتال مجزا کار نمیکنه و بحث سر دوربین گوشی زیاد مهم نیست(من با همون 8 یا 5 بیشتر حال میکنم چون به عنوان یه کار راه انداز به دوربین گوشی نگاه میکنم)
به نظره منم ساتیو 100 در 100 از نظر دوربین از 8910 یا ان86 بهتره
راستی الان ثابت شد که فیلمبرداری ویواز از امنیا اچ دی بهتره
خودم الان ویواز دارم
عکاسیش هم تو روز خوبه تو شب کم میاره از ان86 و ساتیو و سی905 و اینا
در کل خودم بهترین کمرا فون را ساتیو میدونم
چون در کنار دوربین 12 مگا پیکسلی از بهترین فیلمبرداری vga نیز بهره میبره
بقیه گوشیها هم در رتبه های بعدی
باز هم میگم بهترین عکسی متعلق به موتورولا zn5 هست :10:
در 5 مگا بله ! شکی توش نیست !نقل قول:
باز هم میگم بهترین عکسی متعلق به موتورولا zn5 هست
ولی 5 رو میخواین با 8 و 12 یکی کنین ؟؟
فعلآ کملترین (هم عکس و هم فیلم) ستیو هست
برای عکس هم پیکسون12 و ستیو (تو یه سطح !! بخاطر لنز 28 شاید پیکسون برتری داشته باشه (البته برای بعضیها ! چون خود لنز 28 چون واید میکنه کیفیت و دیتیلز عکسا رو کم میکنه!!!))
و فیلم هم که ویواز !
فيلم برداري فقط c900:31::31:
من حاضرم ثابت کنم بهترین کمرافون N86 هستش.
هر کس هر ادعایی داره یه مقایسه عکس میزاریم میبینیم 8 نوکیا از 8 و حتی 12 برند های دیگه سره
n86 دوربينش واقعا حالمو بهم ميزنه باور كنيد تفاوت چنداني با N73 ندارد فوقش رزوليشن عكساش بزرگ هستن و الا تو كيفيت و فوكوس دقيق رو يك شي حرفي براي گفتن نداره از خريدنش خيلي پشيمونم امروز هر چه قدر سعي كردم نتونستم در فاصله ي كمتر از 20 سانت روي جيزي فوكوس كنم :13:
اینم از اون حرفاست .....نقل قول:
درسته ان86 عالیه
اما اینکه بخواد با 12 مگا پیکسلی مقایسه بشه
ان86 در مورد دوربین چه عکاسی و چه فیلمبرداری در تمامی شرایط از ان73 بهترهنقل قول:
ان86 از فاصله 6 و 5 و حتی 4 سانتیمتری نیز میتونه فوکوس کنه
راستی یه نکته را باید بگم
در ان86 باید برای گرفتن عکس از فواصل نزدیک حالت عکاسی را به ماکرو تغییر بدی
البته ماکرو در نوکیا نیست
به جاش یه چیز دیگه هست
در غیر اینصورت از فواصل نزدیک نمیتونه فوکوس کنه
البته در خیلی از گوشیها چنین هست