2 پيوست (پيوستها)
▓ تاپیک اختصاصی Spyware Doctor مباحث در اینجا ▓
Spyware Doctor v6.0.0 362
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:
http://www.pctools.com/mirror/sdsetup.exe
نكته آموزشي مهم در خصوص رجيستر كردن برنامه Spyware Doctor
در خصوص اين برنامه يك نكته مهم وجود داره و آن اينكه اگر اين برنامه قبلا با استفاده از يك سريال غيرقانوني رجيستر شده باشه(كه بعضا همراه با Patch ها ارايه ميشوند) ديگه قادر به رجيستر كردن اين برنامه با سريال قانوني نخواهيد بود.حتي با وجود Uninstall كردن كامل برنامه و نيز استفاده از برنامه هاي پاك كننده رجيستري اين امر امكان پذير نخواهد بود(حتي اگر تمام ردپاهاي اين برنامه را از سيستم خود پاك كنيد).با روشي كه خدمت دوستان آموزش ميدهم به راحتي ميتوانيد سريال و مشخصات Registration قبلي را كاملا پاك و مشخصات معتبر جديد را وارد نماييد.براي اين منظور 2 فايلي را در انتهاي آموزش قرار ميدهم را دانلود نماييد.
فايل ArmAccess.dll را دانلود و در مسير زير كپي نماييد:
C:\Windows\System32\
سپس فايل SpywareDoctorReset.exe را دانلود و در دسكتاپ ذخيره كنيد.
برنامه Spyware Doctor را كاملا Exit كنيد(از قسمت System Tray) بطوريكه برنامه بصورت فعال در سيستم شما نباشد.اكنون SpywareDoctorReset.exe را كه در دسكتاپ ذخيره كرده بوديد را اجرا كرده و مشخصات جديد را در اين برنامه وارد نماييد.
كار تمام شد و شما با موفقيت مشخصات Registration جديد و معتبر را وارد كرديد.
تاپیک اختصاصی مباحث مربوط به Spyware Doctor (دانلود برنامه در انجمن مربوطه)
سلام دوستان عزیز
راستش هر چی دنبال تاپیک اختصاصی Spyware Doctor گشتم چیزی پیدا نکردم :blink: و این برای یکی از بهترین ( و
شاید بهترین ) آنتی اسپایورهای حال حاضر دنیا که عنوان بهترین آنتی اسپایور سال 2005 را هم به خود اختصاص داده است
کسر شان بزرگی است. :biggrin:
به هر حال این لینک نسخه آخر این آنتی اسپایور ممتاز است که نسخه کامل آن و دارای قابلیت آپدیت نیز می باشد:
لینک ( 14.2 مگابایت ) :
یا
یا
یا
دانلود آخرین ورژن همراه با کرک
توضیحات به نقل از kamyabonline.com :
Spyware Doctor برنامه اي است برای از بين بردن هزاران نوع Adware و پاک کردن تمامی Spyware ها و تروجان ها و Keylogger ها و Spybots ها و Tracker های موجود بر روی سيستم شما. اگر کامپيوتر شما به اينترنت متصل مي شود، پس در معرض تمامی برنامه های جاسوسی و ويروسهای خطرناک ميباشد، و شما حتما بايد از يک Spyware Removal قدرتمند استفاده کنيد و ما به شما Spyware Doctor رو پيشنهاد ميکنيم.
به اين نکته هم توجه کنيد که Firewall ها نميتوانند از ورود Spyware ها و Adware ها جلوگيری کنند و Antivirus ها هم نميتوانند همه آنها رو شناسايی و از روی سيستم پاک کنند، پس شما حتما به همچنين برنامه ای نياز داريد. آيا شما ميدانيد وقتی به اينترنت متصل هستيد سايتها يا هکرها ميتوانند بدون اطلاع شما برنامه های جاسوسی را در کامپيوتر شما نصب کنند و تمامی اطلاعات شما از قبيل وب سايتهای ديده شده يا کليدهای فشرده شده يا صحبتهای شما با ديگران را مطلع شوند؟! و اما فعاليتهايی که اين برنامه روی کامپيوتر شما انجام ميدهد: شناسايی و از بين بردن تمامی Spyware ها،Adware ها، Malware ها،Trojan ها، Keylogger ها وTrackware ها ، به طور دائم تمامی حملات رو بر روی کامپيوتر شما به تصوير در مياره وكوكي ها رو از بين مي برد ، کامپيوتر شما را در مقابل حمله دوباره برنامه های جاسوسی محفوظ نگه ميدارد ، قابليت آپديت شدن از طريق اينترنت ، اسکن گسترده و دقيق سيستم ، قابليت قرنطينه کردن برنامه های جاسوسی و ......... را دارد.
پسورد فایل :
تا بعد......
Spyware Doctor Version 5 مجانی.
Spyware Doctor نسخه 5 را بصورت مجانی داشته باشید.
بله درست شنیدید. شما هم میتونید جزو کسانی باشید که یک نسخه از نسخه های 5 این آنتی سپای ویر رو بصورت
مجانی و با قابلیت آپدیت بر روی سیستم خودتون داشته باشید. این نسخه ای که من در اینجا برای شما قرار میدم رو
خودم تست کردم و 100 درصد میتونم بگم نسخه Full این برنامه است و هیچ احتیاجی هم به کرک و سریال جهت
رجیستر شدن و آپدیت شدن نداره. البته این نسخه فرقهایی رو با نسخه خریداری شده داره اما این فرقها برای من یکی
اصلا مهم نیست. تنها فرق این نسخه در قسمت Guard آن است. یعنی در نسخه مجانی تمامی قابلیت های گارد آن
بجز قسمت محافظت از فایل های سیستم غیر فعال است.
من خودم با وجود اینکه قسمت محافظتی فایل آن نیز فعال بود اما بازم غیر فعالش کردم چون تنها چیزی که از این برنامه
انتظار دارم قابلیت آپدیت شدن بدون دردسر و همچنین شناسایی بدافزار ها و پاک کردن آنها از روی سیستم است. این
دو قابلیت مهم نیز در این نسخه وجود داره. برای اینکه بیشتر متوجه فرق نسخه مجانی که اینجا قرار میدم با
نسخه های خریداری شده بشید عکس زیر رو نگاه کنید.
خب حالا که فرق این دو نسخه رو با هم فهمیدید اگر مایل بودید میتونید جهت دانلود و نصب این برنامه به صورت زیر
عمل کنید.
اول سایت زیر را باز کنید.
کد:
http://pack.google.com/intl/en/pack_installer.html?hl=en&gl=us&utm_source=en-com-pc_tools_learn_more&utm_medium=com&utm_campaign=en
سایت که باز شد تیک تمامی برنامه ها رو بجز Spyware Doctor مانند عکس زیر بردارید.
حالا بر روی Download Google Pack کلیک کنید و یک فایل 815 کیلو بایتی رو دانلود کنید و سپس همون فایل دانلود
شده رو اجرا کنید. بعد از اجرا کردن آن اگر از فایروال استفاده میکنید اجازه دسترسی به اینترنت را به این فایل بدید.
بعد این فایل 815 کیلوبایتی سعی میکنه که نسخه 5 این برنامه رو مانند عکس زیر دانلود کنه. نسخه ای که دانلود
میکنه 19.5 مگابایت حجم داره. اما کسانی که دارای خط اینترنت ضعیفی هستند نگران نباشند چون قابلیت
Resume داره.
بعد از اینکه دانلود تمام شد شروع میکنه به نصب برنامه. و بعد از تمام شدن نصب آیکون Spyware Doctor در قسمت
Taskbar نمایان میشه.
بعد از اینکه مراحل نصب بپایان رسید. برنامه Google Updater رو Exit کنید و حتما هم از قسمت Add/Remove
اون رو Unistall کنید. اگر خواستید میتونید فایل های Google Toolbar رو هم که در مسیر X:\Program Files\Google
جا خوش کردند رو نیز پاک کنید.
حالا میتونید Spyware Doctor رو باز کنید. اون رو آپدیت کنید و بعد هم سیستم خودتون رو اسکن کنید. اگر مثل من
میخواهید که این برنامه همراه با بالا آمدن ویندوز اجرا نشه کافیه در صفحه اول این برنامه بر روی Guard کلیک کنید و
اون رو Deactive کنید.
موفق باشید.
نوشته شده توسط Persian.Boy