سلام
به نظرتون بهترین سریال نوروز امسال کدوم بود ؟
Printable View
سلام
به نظرتون بهترین سریال نوروز امسال کدوم بود ؟
نظر من که زن بابا بود
زن بابا خوب بود ولی چاردیواری بهتر و سنگینتر بود.
زن بابا خنده محض بود مخصوصا با وجود علی صادقی
چهار دیواری به نظر من نه تنها بهترین سریال نوروز بود، بلکه یکی از بهترین سریال های کوتاه ایرانی تو این چند وقت اخیر بود!
یاعلی:11:
زن بابا با چار دیواری عالی بود
دارا و ندارا مزخرف بود
اول چاردیواری بعد زن بابا
چاردیواری یه جورایی داستان رو کش داده بود ولی از نظر فیلمنامه بدک نبود
زن بابا طنز تکراریای بود
در مورد کارهای آقای دهنمکی هم حرفی نزنیم بهتره
پیشنهاد میکنم حالا که پست می زنید و نظر میدید بگید چرا فلان سریال خوبه
فیلمنامه و روند داستان
کارگردانی و حفظ یکنواختی و روانی
بازی ها و بازیگران
موارد ارزشمند و آموزنده
اینکه فقط بگیم چون خندیدیم سریال خوبی بود خیلی جالب نیست
به نظرم خنده دار ترينش و عبرت آموز ترين زن بابا بود.4ديواري هم خنده دار بود.و به نوعي دارا و ندار هم عالي بود چون حقايق جامعه ي ما و وضع قشر ضغيف و خوب نمايش داد.در كل امسال سريالا عالي بودن ديگه هرجا ميرفتيم عيد ديدني تا 12 به هوا سريالا مشستيم
فقط میگم دارا و ندار افتضاح بود !
اول زن بابا بعد چهار دیواری ولی کلا رو هم هردوشون فقط بدرد خنده میخوردن و بس! چیز زیادی برای گفتن نداشتن!
نقل قول:
سلام دوستان
دقیقا
وجود نظر سنجی برای بالا بردن سطح برنامه های تلویزیونی خیلی ایده ی خوبیه و اگر صاحبنظران تلاش در بهبود کارایی حقیقت طنز ببرند باعث شکوفایی طرز زندگی جامعه مون میشه .
چیکار کنیم که طنزهامون بهتر بشه .یا علت خوب بودن و بد بودن سریالها و جنبه های مثبت و منفی رو در کنار نظر هامون ذکر کنیم بهتر ه..
ممنون:11:
بنظر م سریال زن بابا مزخرف بود و خانواده های ایرانی رو متشکل از زن های خاله وارس و خان باجی باز و کولی ، مردها همه شارلاتان و دو به هم زن، یکبار یک همسر با لطافت و مهربانی با هم حرفی نداشتند ..! همه مدام در یک خانه جمع شوند زندگیهای خانه های پنج دری گذشته که همه باهم و مدام دور هم باشند ، استقلالی در زندگیها مشهود نبود
اینها از نظر من نقص شمرده میشه،
سریال چار دیواری؛ جذاب تر بود مشکلات خاص جوانا و سختیهای زندگی رو نمایش داد ، طنزها به جا، انتخاب بازیگران خوب ، دروغ ها و دوبه هم زنی ها و خاله وارسی ها قابل قبول تر و اصالت بیشتری داشت.
و نادر شخصیت از خود راضی که چون فقط دیواری کوتاه تر از خیری نمیبیند تمام فشار را روی این مهربان یاور می آورد بدون حمایت یا محبتی شاید تمام گرفتاریها از نگاهی حقش هم بوده:31:
سریال دارا و ندار !! بسیار جای حرف دارد... معنی جمله = نظر ندهم راحت ترم.
چار ديواري از همه بهتر بود.
زن بابا كه فقط براي خنده بود و چيز خاصي نداشت.
دارا و ندار بعضي قسمتاش خوب و بعضياش خيلي بد.اين اشتباهي حرف زدنشون هم رو اعصاب بود ديگه!!!
با تشکر از دوستانی که در نظر سنجی شرکت کردن .
شخصا اصلا از مسعود ده نمکی خوشم نمیاد اما به نظر من درسته که دارا و ندار زیاد در جذب مخاطب موفق نبود ولی حرف های خوبی لابه لای دیالوگ های فیلم گفته میشد .
چاردیواری از همش بهتر بود.همه می دونند به چه دلیلی
چه دلیلی؟:18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
کدوم دلیل؟ کدوم همه؟نقل قول:
4 دیواری خیلی قشنگ بود
به نظرم چون چهار دیواری کارگردان با تجربه تری داشت کار بهتر از آب در اومد ولی داستانش خیلی کش دار بود.
زن بابابیشتر روی بازیگراش می چرخید و داستانش زیاد خوب نبود.
در مورد دارا و ندار هم که دوستان بهتر از من میدونن.کارگردانی ضعیف،اغراق های بیش از حد از قشر فقیر جامعه و .....
در کل امسال نسبت به پارسال بهتر بود گر چه تلویزیون سیما خیلی وقته دیگه مثل سابق نزد مردم محبوب نیست.....
اگه بخوام بر حسب علاقه نظر بدم :
اول زن بابا چون خيلي خنده دار بود بازيگري و اداهاي علي صادقي حرف اول رو ميزد البته داستانش آبكي و تكراري بود و لي طنز كلامي و بازي خوب هنرپيشه ها تونست مخاطب زيادي رو جذب كنه ...
دوم چارديواري كه طنز سنگين تر و داستان جالب تري داشت ولي طنز كلامي كمتري داشت...
سوم دارا و ندار كه پر از طنز تلخ بود و بنظر من اصلا" جاش توي عيد نبود البته كارگردان حقايق رو در قالب طنز بخوبي ادا كرده بود.نكته منفيش هم هجو زياد از حد بازيگرا بود كه رو اعصاب آدم جفتك چاركش ميرفتن...:27:
از ده نمکی:2: بیشتر از این نمیشه انتظار داشتنقل قول:
در مورد حرف های خوب هم میدونم منظورت چیه ولی مطمئناَ ده نمکی :2: با نیت خیر اون دیالوگ ها رو نیوورده و بیشتر برای مسخره کردن بود
دوستانی هم که میگن واقعیات جامعه رو گفته توجه داشته باشن که فعلاَ یکی از همین پولدارا خود ده نمکی:2: هست.
در کل چاردیواری بهتر از بقیه بود و اون دو تا مخصوصاَ دارا و ندار :2::2::2::2: زن بابا هم فقط علی صادقیو یه کمیم مهران غفوریان خوب بازی کردن
نهنقل قول:
سریال پارسال مهران مدیری 10 برابر همه ی این سریال ها ارزش داشت.
اشک ها و لبخندها هم درسته دیر پخش شد ولی قشنگ بود
و کلاَ امسال تلویزیون به جز بنجامین باتن، آواز گنجشک ها و یکی دو فیلم دیگه افتضاح بود.
خوب همه چیمون باید به هم بیان، اون از ...مون اونم از ده نمکی:2: که مثلاَ هنرمندمونه
در مورد اون قسمت بولد هم کاملاَ موافقم.
البته این حرف شما یه خورده متعصبانه هم هستش... چارلی چاپلین وقتی تو فیلم هاش نقش ولگرد رو بازی می کرد و مشکلات زمان خودش رو به تصویر می کشید، از پولدارهای اون زمان هم پولدارتر بود... گاهی اوقات باید ضرب المثل "رطب خورده منع رطب نمی کند" رو فراموش کنیم و با مثل "نبین کی داره میگه، ببین چی داره میگه" پیش بریم... مگه همین رضا عطاران خانه به دوش رو نساخت که اون هم دقیقا مقایسه دو قشر مختلف جامعه بود...:20:نقل قول:
دوستانی هم که میگن واقعیات جامعه رو گفته توجه داشته باشن که فعلاَ یکی از همین پولدارا خود ده نمکی:2: هست.
من شخصا ده نمکی رو به عنوان یک فرد سینمایی قبول ندارم... شاید خیلی از اخلاقیات و طرز تفکرش رو هم نپسندم، اما این نباید دلیل باشه که پیش داوری هم بکنم...:10:
البته در این که دارا و ندار سریال ضعیفی از نظر هنری بود و شاید ضعیفترین سریال نوروز بود، نمیشه سرپوش گذاشت...
قربون همتون:11:
یاعلی
اگه قراره انتقادی بشه بهتره یکی از خودمون انتقاد کنه ،نقل قول:
با تشکر از دوستانی که در نظر سنجی شرکت کردن .
شخصا اصلا از مسعود ده نمکی خوشم نمیاد اما به نظر من درسته که دارا و ندار زیاد در جذب مخاطب موفق نبود ولی حرف های خوبی لابه لای دیالوگ های فیلم گفته میشد .
من خودم این فیلم رو ندیدم ( بجز 20 یا 30 دقیقه زوری ) ولی از تعریف هایی که شنیدم، مثل حرف زدن یکی بود که فقط بلده حرف های خوب می زنه، ولی نمی تونه حرف خوب بزنه
نقل قول:
البته این حرف شما یه خورده متعصبانه هم هستش... چارلی چاپلین وقتی تو فیلم هاش نقش ولگرد رو بازی می کرد و مشکلات زمان خودش رو به تصویر می کشید، از پولدارهای اون زمان هم پولدارتر بود
مثال جالبی بود
ولی ربطی نداشت! اصلا هم ربطی نداشت ( اومدی ابرو شو درست کنی زدی کورش کردی )
چاردیواری......
عجیبه... من واقعا نمیفهمم شما چطوری اومدید از حرف من همچین استدلالی کردید... عزیز یه بار دیگه حرف این دوستمون و حرف من رو بخون:نقل قول:
ولی ربطی نداشت! اصلا هم ربطی نداشت ( اومدی ابرو شو درست کنی زدی کورش کردی )
نقل قول:خوندی؟:20: من با مثالم نیومدم بگم ده نمکی خوده چاپلینه یا عطاران، ده نمکیه!نقل قول:
من میگم مگه قراره هر کارگردانی که بخواد مشکلات جامعه نظیر فقر، بیکاری و... رو تو فیلماش (با هر ژانری) نشون بده، خودش هم باید فقیر و بیکار و... باشه؟؟؟!!!!:18::31::10:
یاعلی:11:
o,knl ;i 'tjlنقل قول:
من میگم مگه قراره هر کارگردانی که بخواد مشکلات جامعه نظیر فقر، بیکاری و... رو تو فیلماش (با هر ژانری) نشون بده، خودش هم باید فقیر و بیکار و... باشه؟؟؟!!!
خوندم که گفتم ،
بازم می گم مثال شماا جایز نیست
اخه اینایی که تو می گی (فقر و بیکاری و ... ) برای چاپلین صادقه نه برای ده نمکی !
منظور دستمون این بوده (شاید) که یکی اومده ثروتمندارو مسخره کرده (جهت اطلاعت بگم که ما ثروت مند خوب نداریم ، همشون از دم جانی و قاچاق چی و بهره خور و ... هستن*) که خودشم جزئشونه ،
تازه اگرم می خوای یه ادم خوب باشی حتما باید بری فقیر شی تا جات تو بهشت باشه، ( اشاره به قسمت اخر فیلم ، گمونم اینطوری تموم شد دیگه،)
چاردیواری خیلی خوب بود جعفری و سعید آقا خانی خیلی عالی بازی کردن دمشون گرم :20:
کارگردانی هم عالی بود
موسیقی بوشهری . ایلامی و بختیاری که با هم ترکیب شده بودن عالی از آب در اومد و واقعا .....خوب بود. :46:
نویسندگی : سعید آقا خانی هم بدک نبود
فیلمنامه نویس : هر کی بوده دمش گرم :5:
بهترینش چاردیواری بود
دلایلش هم زیاده
کارگردان با تجربه ای داشت و....
در عوض زن بابا کلا دیگه فقط برای خنده بود چیز خاصی نداشت
مثل سریال های عطاران شده بود.
این نوع سریال ها دیگه مثل قبل طرفداران خودش رو نداره(یعنی قبلا 90 درصد سریال دوستان این نوع سریال هارو میپسندیدن ولی الان از نظر سنجی همین تاپیک مشخصه که شرایط تغییر کرده)
هر چند ما آقاخانی رو دوست داریم تو هر دو سریال یه دستی داشته.
دارا و ندارم هم که کلا یجوری بود چون کارگردان مبتدی داشت
هر چند من اصلا فیلم های سینمایی ده نمکی رو هم خوشم نیومد.
4 دیواری...
---------- Post added at 01:24 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------
البته بیشتر به خاطر بازی امیر جعفری..!
اگر هم بخوایم نکات مثبتی رو که شما میگی این فیلم داشته در نظر بگیریم، باید گفت که صد در صد این نکات سیاسی بود و اهداف خاصی رو دنبال میکرد.نقل قول:
منظورم همین بودنقل قول:
متشکرم که وقتی نبودم درست حرف منو توضیح دادی
چار دیواری از بقیه بهتر بود. چه از لحاظ کارگردانی چه داستان و چه بازیگری.
زن بابا سریال متوسطی بود که فقط سعی داشت تماشاگر را به هر قیمتی بخندانه.
دارا و ندار که فاجعه بود. نمیدونم چرا ده نمکی اصرار داره که اشتباه ادا کردن کلمات میتونه تا این حد بامزه باشه و موقعیتهای طنز ایجاد کنه. شخصاً معتقدم که ایشون اصلاً اینکاره نیست!
چهاردیواری از نظر محتوا و پختگی فیلمنامه اول بود.. زن بابا از نظر خندوندن خلق الله. دارا و ندارم که کسی اصلا جزو فیلمهای نوروزی به حساب نمیاره یه جور مستند فقر بود. ولی من خودم با زن بابا بیشتر حال کردم فقط به خاطر علی صادقی و سوری خانم.
lol
امروز داشتم جدول " پشت صحنه " رو میخوندم دیدم نوشته
زن بابا اول
دارا و ندار دوم
چهار دیواری سوم!
موجبات خنده مارا فراهم آورد : دی
از این رو بود که فهمیدیم این نظر سنجی رو تو همون دفتر خودشون که با سردبیر جمعا 14 نفر میشن برگذار کردن!
زن بابا خوب بود ولی چهار دیواری از نظر محتوا و طنز هم سریال خوبی بود
4 دیواری.. چون فرق داشت.. امیر جعفری هم عالی بود..
دارا و ندار تنها چیزی که نداشت خنده بود. لابد به این اشتباه گفتن کلمات رویگری و مرجانه گلچین میگن خنده! زکی!نقل قول:
واقعا که این دو تا بازیگر خوب خودشونو تو این فیلم مسخره حیف کردن.
دارا و ندار هم چین بد نبود
دیگه نه به این حد
شما اگه نقد دارا و ندار رو چند شب پیش از شبکه تهران میدیدی این حرف رو نمیزدی. اونجا بیشتر ضعف های ضایع اونو جلوی ده نمکی گفتن.نقل قول: