با سلام خدمت دوستان چند تا سوال در مورد این مدل اچ پی داشتم؟
کارت گرافیکش geforce GT 320 یا geforce GT 230؟
اگه geforce GT 320 تا چند گیگ share میشه و از کارت گرافیک ATI radeon 4650 قوی تره یا نه؟
Printable View
اگه geforce GT 320 تا چند گیگ share میشه و از کارت گرافیک ATI radeon 4650 قوی تره یا نه؟
سلام..نقل قول:
دوست عزیز قبل از اینکه یک موضوع جدید بدی یک سرچ بکن ببین همچین موضوعی قبلا مطرح شده یا نه.
ولی من جواب سوالت رو میدم...
کارت گرافیکش GT320 هستش و تا 4GIG share میشه و از 4650 قوبتره
دوست عزیز من همه پست ها رو نگاه کردم(حتیرو گشتم) ولی چیزی در مورد قوی بودن گرافیک GT 320 از ati 4650 ندیدم.کد:www.notebookcheck.net
همین جوری از خودت میگی یا دلیل داری؟:46:
شاید منظورشون این پسته:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=397941
والا راستش من همینجوری تعصبی از خودم گفتم که کارت گرافیکش قویتر از ATI4650 هستش . آخه من چطوری بگم کدوم قویتره؟
1 راهش اینه که به یکی که کارت ATI رو رو لپتاپش داره بگید ببینه که ویندوز بهش چه رتبه ای داده. این GT 320 که رتبش5.7 هستش رو ویندوز 7.
راستی شما می تونین ATI 4650 رو با GT230 مقایسه کنی. اونم در حالی که GT230 کمتر از GT320 هستش. برو اسن سایتها:
ati 4650
GT230کد:http://www.notebookcheck.net/AMD-ATI-Mobility-Radeon-HD-4650.13883.0.html
همانطور که میبینی خیلی ضعیف تره جانم :10:کد:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-330M.22437.0.html
باید هر دو رو تست کنم بگم دیگه . راستی این لپتاپه تا 3.7 gig share میشه. یعنی غیر از حافظه خودش.
بازم سوالی بود در خدمتم.
امتیازی رو که ویندوز 7 به ati 4650 داده 6.6 هست (مدل لپتاپ: hp vd6 1390 که کارت گرافیکش ati4650)
منبع:کدوم قوی تره؟؟؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=383336&page=2
دوستان لطفا منو راهنمایی کنین توی این هفته قصد خرید دارم.
والا چه عرض کنم. هارد من با اون لپتابه(1390) یکی هست ولی امتیاز من 5.9 هست مال اون 5.6. پس فکر کنم مال اون 5400 دور باشه. در مورد cpu ها هم همینطور مال اون 2 هسته ای 2.6 هست امتیاز داده 6.6 بعد مال من 4 هسته ای هست داده 6.9. برتری ها نا محسوس هستش. معلوم نیست چکار میکنه. فردا پارتیشن بندی می کنم یک سری بازی خفن میریزم روش بترکه .
با چند تا بازی و نرم افزار خفن تستش کن, ما رو هم بی خبر نذار:10:
يه سوالي واسه من پيش اومده
داخل سايت hp تنها گرافيكي كه مي شه واسه Dv6 انتخاب كرد با cpu core i7 فقط gt230m هست اما داخل كشور تمام مدل هايي كه وجود داره dv6 يا 230m هست يا ati
اين مدل هم نو سايت هاي مختلف كه من گشتم دنبال مشخصاتش يكي در ميون 230m-320m
و يه مورد ديگه جنس بد كيبردش هست
من 2020ev دارم اين مدل هم كي بردش يه بيكيفيتي 2020 هست؟
با سلام
این سوال هم برای من پیش اومده, جنس کیبورد dv6-2300 مات هست یا براق و حروف فارسی روش هست یا نه.؟
دوستانی هم که این مدل رو دارن توی این مدت ازش رازی هستن(هم از نظر گرافیکی هم پردازشی)؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
سلامنقل قول:
تو این سایتها جوابتو میگیری
[HTML]http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html [/HTML]
[HTML]http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html [/HTML]
اگه مطالب خوب بود اون دکمه خوشکله رو بزن:31:(همون تشکر:31:)
سلام...نقل قول:
صفحه کلید مات است و حروف فارسی هم نداره . راستش من لپ تابی که حروف فارسی داشته باشه ندیدم.
واسه حل این مشکل و ضایع نکردن صفحه کلید می تونید از یک کاور استفاده کنید و حروف فارسی رو روی اون بچسیونید. البته آمادش هم هست.
از لحاظ CPU و RAM عالی عمل می کنه. و تو دو سه تا بازی که روش نصب کردم و همه تنضیمات رو high کردم مشکلی نداشت و خیلی روان کار می کنه.
مشکلاتی که من دیدم:
1. مونیتور خیلی منو اذیت کرده . یعنی واسه انتخاب رنگ واسه رندر کردن ، وقتی یکم سرمو تکون می دم رنگه عوض میشه.(نمی دونم شاید این اشکال تو مونیتورهای دیگه هم باشه):2:
2. باتری خیلی زود تموم میشه. یعنی موقع دیدن فیلم با DVD rom حداکثر 1 ساعت دوام میاره. و موقع بازی سنگین 20 دقیقه:41:
3. خیلی نرم افزار روش نصب شده . وقتی خریدمش حدود 40GIG روش نرم افزارهای HP نصب بود.و وقتی ویندوز بالا میاد 2.5 gig از رمش پره:19:
4.یک سری از نرم افزارهای را نتونستم نصب کنم مثل 3DS MAX و Solidworks .که CD اینها همگی روی xp 64 bit نصب شده بودند و رو CD زده روی vista هم نصب میشه.
5.فنش وقتی ازش کار میکشی خیلی صدا میده. (تو کارهایی مثل موقع فیلم DVD صدا نمیده ها .)
6. موقع بازی وقتی صدا رو کم می کنی میاد تو محیط ویندوز
7.دوربینش هم زیاد تعریفی نداره
مزایا:
1. سرعت رندر خیلی بالا:27:
2.کلا سرعتش خیلی بالاست و جون میده واسه کارای مهندسی:21:
در مجموع بیشتر از قیمتی واسش میدی می ارزه.
ممنوم از راهنماییت
فقط یه سوال دیگه: موقع خرید چه چیزهایی داخل جعبش بود.:10:
اصلاح مي كنمنقل قول:
يه سوالي واسه من پيش اومده
داخل سايت hp تنها گرافيكي كه مي شه واسه Dv6 انتخاب كرد با cpu core i7 فقط gt320m هست اما داخل كشور تمام مدل هايي كه وجود داره dv6 يا 230m هست يا ati
اين مدل هم نو سايت هاي مختلف كه من گشتم دنبال مشخصاتش يكي در ميون 230m-320m
و يه مورد ديگه جنس بد كيبردش هست
من 2020ev دارم اين مدل هم كي بردش يه بيكيفيتي 2020 هست؟
محتویات داخل جعبه:
laptop
sharjer
remot
cable sharjer.
dastmal
همین
من کیبورد 2020 رو ندیدم ولی این لپ تاب ها همگی از لحاظ قیافه یکی هستند.
جنس این کیبورد هم بد نیست. نمیدونم منظورت از جنش بد چیه؟
مرسي
من تا حالا سه تا لپ تاپ اچ پي داشتم تو اين سه سال
با توجه اينكه لپ تاپ قبليم dv5-11500ee بوده و كيبردش هم رنگ بدنه و از همون جنس بوده
اما 2020 كيبردش لاكي هست كه نسبت به قبلي اصلا كيفيت نداره
يه سوال ديگه دارم : من مي خوام يه 2300 بگيرم چند ساعت پيش هم با يكي از نمايندگي هاي نيمه رسمي hp داشتم صحبت مي كردم
2300 جز لپ تاپ هاي خاور ميانه hp نيست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(داخل پرانتز محصولات خاور ميانه hp رو مي تونين اينجا ببينيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين مدل يه مدل سفارشيه؟
چه كانفيگي داره؟
اسم كاملش چيه مال شما ؟ مثلا 2000 : (dv6-2000ev - dv6-2000us - dv6-2000ee)
و گرافيك gt320m ؟ من داشتم با همون نمايندگي صحبت مي كرد گفت 512e نه 1گيگ.اگه مي شه يه توضيحي بدين
يه سوال هم در مورد مانيتورش : Dv5 من مانيتورش كاملا يه تيكه بود lcd و قاب اطرافش , 2300 همين طوره؟
ودر مورد حرارتي كه توليد مي كنه هم لطفا بگين؟
و گارانتي؟ گارانتي تعويض داره ؟ و از كجا گرفتين؟
tnx
نقل قول:
عرضم به حضورتون که چقدر سوال پرسیدی.
1.این لپتاب سفارش آمریکا است و در کشور دیگری پیدا نمشه. حتی مشخصاتشم تو سایت hp نیست. چون اونجا فقط محصولاتی که به عموم عرضه میشه موجوده.
2. cpu=1.6 i7 720
ram = 8GIG DDR3
VGA=gt320
hard =500GIG 7200
مودم و 4 تا usb داره. مونیتور LED
3. اسم کامل HP DV6 2300t
4.گرافیکش 1 gig هست و تا 3gig اشتراک میزاه در مجموع 4 gig (این مشخصات قابل رویت با نرم افزارهای چک سیستم هستند.
5.قاب و صفحه نمایش یک تکه نیستند.
6. در حالت عادی و کار با اینترنت کاملا خنکه ولی موقع بازی سنگین حسابی داغ میشه ولی کول پد دماش رو میاره پایین
7. 60000 تومان پول گارانتی شد . که یک ماه تعویض و 1 سال گارانتی بین الملی داره. hp ایران را تحریم کرده و فقط این گارانتی ها لپتاب رو می فرستند دوبی . همین
8. از شرکت مهتاب رایانه گرفتم 1560 با گارانتی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزرگترین مشکلش نداشتن فونت فارسی روی کیبورد است.
ممنون از جواباي كامل و سريعت
پس مي ارزه منم ميخرمش
مشكل فوننت فارسي روي كيبرد كه حل كردنش خيلي اسونه
برچسباي آماده هست
اما يه نكته رو من اصلاح كنم .اگه مدلي تو سايت hp.com/me نباشه گارانتي بين الملل هم به هيچ وجه شامل حالش نمي شه
tnx
خواهش می کنمنقل قول:
چسبوندن فونت فارسی روی کیبورد لپتاب خیلی ضایع هستش.:2:
این مدل تو سایت hp نیست ولی من خودم رفتم و گارانتی 1 ساله بین الملل اونو فعال کردم.:21:
يه بحثي كه يكي از دوستان مطرح كرده بود اين بود كه تو پايتخت لپ تاپ هاي دسته دوم را جاي نو به مشتريا ميندازن؟
با فروشگاهي كه ازش خريدي كه اين مشكل رو نداشتي داشتي؟
و مي دوني چه جوري مي شه اين موضوع را تشخيص داد
روي خود كيبرد نچسبون يه كاور واسه كيبرد بگير روي اون بچسبون
و گارانتي. تا جايي كه من اطلاع دارم اگه مدلي جز مدلاي خاورميانه نباشه واسه استفاده از گارانتي نمي توني بفرستي دوبي يا كشوراي خاورميانه.
بعید میدونم کهنه باشه. چون وقتی تو فنش را بو میکردی بوی قطعه های نو رو میداد. تاره جلوی خودت راه اندازی میشه و اول کار باید ویندوز رجیستر بشه و همین جوری ویندوز بالا نمیاد. این شرکت تنها وارد کننده این لپتابه و شرکت های دیکه از اون میگیرن.نقل قول:
چند تا عكس از جعبه لپ تاپ مي ذاري؟مخصوصا اون قسمتايي كه كانفيگ رو زده و اون قسمتي كه سفارشي بودن اين مدل رو مشخص مي كنه.
tnx
من نتونستم از هيچ كجا اين مدل رو با اين قطعات پيدا كنم به جز مهتاب لپ تاپ (اقاي افشار)
مسلما اين مدل رو به سفارش اين شركت نزدن.
از كول پد استفاده مي كني.كول پد باعث مي شه خاك وارد لپ تاپ شه البته بستگي به كولپدي كه استفاده مي كني داره؟
كول پد تا حالا تاثير منفي گذاشته؟
سلام بین اینا کدوم بهتره
hp dv6 2170
hp dv6 2020
hp dv6 2300
همشون خوبن اما اينا رو جاي دسكتاپ مي توني استفاده كني نه يه لپ تاپ قابل حمل
2020 و 2170 تنها فرقشون هاردشونه كه 2170 بيشتره
البته به شخصه اگه من باشم 2020 مي گيرم و با 35 تومن هاردش رو ارتقا ميدم 100 تومن اضافه پول نمي دم واسه 2170
اما 2300 كه خودمم مي خوام بگيرم البته هنوز شك دارم 2300 بگيرم يا envy15
گرافيكش بهتر با سي پي يو مچ مي شه به گفته ي سايت hp
2300 gt320m اما 2170 و 2020 gt230m
رمش هم دو برابر 2 تا مدل ديگست
8گيگ اون دو تا ديگه 4گيگ
قيمتش هم بدون گارانتي 1470
قيمتش 140تومن گرون تر از 2170 و 240 تومن گرونتر از 2020
نقل قول:
توی این سایت رتبه Gt230 m ، برابر 62 است در حالی که مال Gt320M ،برابر 83 است.پس 230M قویتر است.شما چطوری میگی که 320M قویتر است در حالی نتیجه تست اینو نشون نمی ده؟
کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
سي پي يواي كه براي دي وي سيكس كواد اديشن در نظر گرفته شده gt320m هست. اگه تشريف ببريد سايت اچ پي خواهيد ديد اين گرافيك تنها گرافيكيه كه براي سي پي يو core i7 مي شه سفارش داد.
نقل قول:
نوشته شده توسط lovelord2020
(گرافيكش بهتر با سي پي يو مچ مي شه به گفته ي سايت hp
2300 gt320m اما 2170 و 2020 gt230m
....) عرض نكردم بهتره يا بدتر
چرا به سايت سازنده ي لپ تاپ سر نمي زنيد و هميشه منابع ديگه اي انتخاب مي كنيد.
يه چيز ديگه هم هست:خاورميانه بهترين جا واسه تست محصولات جديده.چون عموم مصرف كننده ها اطلاع زيادي از چيزي كه مي خرن ندارن و هنوز هم اين يه قانونه براشون هر چيزي گرونتره بهتره.
اگه مي خواين چيزي بخرين هميشه ببينين اون محصول تو كشور سازنده به چه شكل داره مصرف مي شه.
(البته كشوراي پيشرفته نه جهان سوم)
آقا آرش گل اگر این کارت گرافیک رو تست کرده بودند اطلاعاتش را میزاشتند پس این رتبه ای که بهش دادن الکیه.نقل قول:
دیروز با لپتاب یکی از بچه ها یک تست رندر بین دو لپتاب HP 2300 و DEll e6400 انجام دادیم. سری e6400 دارای CPU 2.93 6m cash هستش.
این تست رو برای این انجام دادیم چون می گفتند بین cpu 2.8 و i7 زیاد تفاوت نیست.
خلاصه یک قطعه یکسان را در نرمم افزار catia در ابعاد بزرگ رندر کردیم..
هر دو همزمان شروع شدند. و در performance در task manager هر دو 100% cpu شدند. ولی وقتی رندر hp تموم شد 100% شد رندر dell هنوز 40% هم نشده بود. :27:
و در ضمن ویندوز و catia لپتاب hp 64 بیتی بود. و مال dell 32 بیتی
حمید جون بحث ما ،بحث Cpu نیست.همه می دونیم که i7 قویتر است.بحث کارت گرافیک است که بنچمارک کارت گرافیک 230m بالاتر است.من خودم 2020 دارم.در ضمن اون ویندوز 32 بیتی که توی دل بود بیشتر 3 گیگ نمیتونه استفاده کنه.که احتمالا یکی از دلایل شکستش همین بوده.
نمیدونم شاید به قول دوستمون این 320 با i7 سازگاری بیشتری داشته باشه.
آرش جان منم نگفتم که CPU ، من در مورد همون لینکی که دادی صحبت می کنم و در اونجا می بینی که هیچی درمورد این کارت گرافیک ننوشته و فقط بهش رو هوا رتبه داده. اگه تست شده بود همه اعداد ارقامش رو می داد.نقل قول:
در مورد اون سیستم 32 بیتی اگر دقت کنی هنگام رندر اصلا از رم سیستم استفاده نمیشه پس ربطی به استفاده از 3 گیگ رم نداره. می تونی خودت صحت حرفم رو با یک رندر تست کنی.
من بحث 64 بیتی رو برای این پیش کشیدم که شاید کتیا 64 بیتی پهنای باند بیشتری در اختیار CPU قرار می داده.
راستی کارت گرافیک را با چه برنامه ای تست می کنند؟
اگر بازی می شناسی که رو سیستمت کار نکرده بگو من بگیرم ببینم تو hp 2300 کار می کنه یا نه.
سلام بچه ها.من تو عيد يه 2300 گرفتم.مي خواستم بدونم وايرلسش كدوم يكي از اين حروفه؟abgn
راستي به ارقامي كه ويندوز ميده به سيستم نميشه اعتماد كرد.از pc wizard استفاده كنيد.
اقا یکی از دوستای ما یه2170 داره دکم وایرلسش لمسیه وسط نوتبوکنقل قول:
نمیدونم 2300 اینجوریه یا نه
---------- Post added at 03:14 AM ---------- Previous post was at 03:12 AM ----------
عزیز یبار دیگه نگاه کننقل قول:
gt 330 تو رتبه ی 54
وایرلس قسمت وسط و بالای لپتابه و همراه با دکمه صدا ، به صورت لمسیه . خیلی جاش واضحه که:31:نقل قول:
خوب من جای کلید با اون رنگ خوشگلش رو دیدم باهاشم کار کردم.می خوام بدونم نوعش چیه؟
مثلا سری f سونی نوعش abgn هست.مال 2300 چیه؟این حروف برای میزان برد وایرلس هست.ok?
نمی دونم . با نرم افزار everest پیداش کن.
نقل قول:
من دارم 320 را می گم نه 330.
در ضمن حمید جون کارت گرافیک خودتو با 3dMark تست کن
سلام
من می خوام یه لپ تاپ HP فقطم HP بخرم تا سقف 1800 2000 ملیون
می خوام هم شارژش دیر خالی شه و هم مقاومتش بالا باشه(این دو تا واسم خیلی مهم اند)
بعدشم که امکانات سخت افزاریش در حد اعلا باشه دیگه
لطفا راهنمیایی کنید
دوست عزيز تا اين سقف قيمتي كه شما فرمودين مي تونين سري envy15 بگيرين.البته اينجاها تقريبا گير نمياد.اگه پيدا شه هم حدود 1 مليون گرونتر مي فروشن.
شارژ زياد نگه مي داره فكر ميكنم 17 ساعت.
اما مقاومت بالا.در برابر چي؟ضربه؟گردو خاك يا؟
سخت افزار در حد اعلا
مثل اينه كه گوشي x6 بخري اما انتظار داشته باشي مثل 1100 بتوني باهاش فوتبال بازي كني.
نقل قول:
چرا گير دادين به گرافيك
اگه به فروشنده هاي نرم افزار و بازي مراجعه كين حتما مي گن 320 بهتر از 230 هست دليلشم كاملا مشخصه
چون بر اساس سري كارت گرافيك نرم افزار يا بازي توليد مي شه
در حال حاضر سري 9000 همه چيز رو ساپورت مي كنه چه برسه سري هاي جديدتر
يه بحث ديگه اي هم هست . 230 كه روي اچ پي هست 1 گيگه در صورتي كه 230 كه روي وايو هستش 512 مگ
هر دو هم gefours gt230m
در ضمن نميتونين از لپ تاپ مدام كار سنگين گرافيكي بكشين چون به شدت داغ مي كنه كودپد موثر هست اما اين مشكل رو بر طرف نمي كنه.. عمر لپ تاپتون جاي 2 سال مي شه 1 سال.
(2سال رو به گفته يكي از وارد كننده هاي اچ پي گفتم . 1سال هم تجربه شخصي)
داداش ویرایشش کردی؟:31::31:نقل قول:
دارم شوخی میکنم
من 330 دیدم sorry
سلام.آقا من ویندوزم تا 50 درصد بیشتر update نمیشه؟مشکل چیه؟
یکی می گفت ویندوزش اصل نیست,یعنی اصله ولی HP یه CD ویندوز گرفته روی همه سیستماش نصب کرده.بخاطر همینه که کامل UP نمیشه.درسته؟