چطور می شه کاری کرد که فقط نمایشگر مانیتور خاموش بشه؟ این کار برای مواقعی که فرضا از فیلم رندر می گیریم مد نظرم هست.
Printable View
چطور می شه کاری کرد که فقط نمایشگر مانیتور خاموش بشه؟ این کار برای مواقعی که فرضا از فیلم رندر می گیریم مد نظرم هست.
control panel >power option>turn off monitor after
سلام دوست عزیز تا اونجایی که من اطلاع دارم نمیشه به طور خاص مونیتور لب تاپ رو خاموش کرد ولی در تنظیمات power option می توانید خاموش شدن lcd را روی زمان خاصی مثلا یک دقیقه تنظیم کنید که در این حالت لب تاپ کار خودش رو انجام میده ولی مونیتور خاموش می باشد...
در ویندوز سون power option کجاست؟
توی استارت serach بزنین پیدا می شه
معمولا لپتاپ ها برای خاموش شدن LCD شرتکات داره. مثلا مال من : FN + F12
دوست عزیز این کلید ترکیبی سیستم رو به حالت هیبرنیت میبره و سیستم کاملا به حالت خواب میرود و بالطبع مانیتور هم خاموش میشه .. که به دردسرش نمی ارزه
خب شما چه راهی رو پیشنهاد می کنید؟نقل قول:
یعنی باید من مطابق عکس زیر تنظیمات روی یک دقییقه که الان هست قرار بدم؟ تا بعد از یک دقیقه ال سی دی خاموش بشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله تنها راه ممکن همینه تا حالا من راه دیگه ای ندیدم و نشنیدم واقعا بعضی موارد خیلی جزیی هست که من نمی دونم چرا ویندوز یا خود سازندگان لب تاپ اونها رو برطرف نمی کنند... اگر دوستان کارشناس نظری دارند خوشحال میشیم بشنویم
یه برنامه هست که واسه خاموش کردن مانیتوره . به این آدرس :
مشکلتونو حل میکنهکد:http://www.raymond.cc/blog/archives/2008/07/20/how-to-manually-turn-off-notebook-or-laptop-lcd-screen