سلام،
با تشکر فراوان از آقا پژمان و ساير دوستان بابت تاپيک ايجاد شده،
من هيچ وقت به استفاده از سيستمهاي صوتي-تصويري اعتقادي نداشتم و هميشه فکر ميکردم بهترين راه حل استفاده از يه لپتاپ خوب با بلوري، کنترل و خروجي HDMI هست که اونو به تلوزيون متصل کنه. به همين دليل يه اچ پي خريدم به قيمت 1,750,000 و کاملا ازش راضيم. تنها چيزي که هست اينه که قصد دارم مستقل بشم و دنبال يه ست کامل صوتي-تصويري هستم. براي انتخاب تلوزيون بين مدلهاي LE40B650 و LE40C650 (اگه گير بياد) از سامسونگ و TC-P42G10 از پاناسونيک مرددم. به عنوان اسپيکر هم Logitech Z-5500 را انتخاب کردم که نميدونم ارزش داره 450,000 تومن بابتش پول بدم يا نه؟ ميمونه يه پلير که قصد داشتم از لپتاپم استفاده کنم ولي متاسفانه براي به دست آوردن حداکثر کيفيت صدا روي اين اسپيکر و استفاده از تکنولوژيهاي DTS و دالبي ديجيتال به خروجي S/PDIF نياز دارم که لپتاپم نداره! به نظر شما ارزش داره واسه خريد يه HTPC هم هزينه کنم؟
راستي من يه سرچ تو اينترنت زدم فکر ميکنم بهترين انتخاب از بين کيسهاي HTPC هميني باشه که دوستمون milad_a_v معرفي کردند. يعني Thermaltake VC7001SNS. راستي شما اينو از کجا پيدا کردي؟ تو ايران گير مياد؟ اگه گير مياد لطف کن قيمتشو بپرس! اين Shuttle XPC Barebone SG33G5M Deluxe که آقا پزمان معرفي کردند هم جالب به نظر ميرسه!