سلام بر همگی .. خوب من هم شرکت می کنم ... یه کار توپ هم تو ذهنمه ... یه اسکیس ازش می کشم می زارم نظر بدید ...
Printable View
سلام بر همگی .. خوب من هم شرکت می کنم ... یه کار توپ هم تو ذهنمه ... یه اسکیس ازش می کشم می زارم نظر بدید ...
با عرض معذرت خدمت دوستان( مخصوصا حاج آقامون hadi665 ) این دوسه روز اصلا وقت نکردم ولی از فردا صبح الاطلوع می چسبم بهش...
خوب تازه تصمیم گرفتم چه صحنه ای بسازم ... بفرمایید ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 01:46 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------
خوبه ؟ ...
او
عجب صحنه ای
ایول رفیق
منتظر کار قشنگت هستم
موفق باشی
آفرین
صحنه ی خیلی قشنگی هستش...
با تشکر فراوان از نظرات کاربران فعال حمید جان و بهزاد عزیز ... خدمتتان عرض کنم این کاربر غیر فعال کم همت کم کار یکی دو روزی نیس ... واااااااااااای هادی خدا بگم چکارت نکنه ......... اخه ایام عیدیه وقت مسابقه گذاشتن بوووووووووود ... :دی ..
بله.......
حالا منکه تازه اومدم ولی منتظر میمونم دوست عزیز.
خوب تا اینجا قایقش را نیمه تموم کردم : (خوبه؟)
ایول هم ایده قشنگه هم مدل تا الان
ممنون شهاب ...
تکسچر هم دادم ... می دونم خوب نی ... ا گیر ندید دیگه ... نه گیر بدید حتما :دی:
خوب کاملترش کردم ...
سلام علیکم
ایول آقا منتظر ادامش هستیم. بدنه قایق جالب شده.
چند تا ایراد:
انعکاس قایق توی آب خوب نشده (مقایسه کن با تصویر رفرنست). من از مکس سر در نمی یارم اما متریال آب مایا هم همین مشکل را داره و انعکاس هاش خیلی غیر طبیعی هستن. به همین خاطر پیشنهاد می کنم حالت انعکاس را تو فوتوشاپ در بیاری. می تونی از فیلتر ocean ripple فوتوشاپ استفاده کنی.
ضمنا این آب رودخونه چرا زرد رنگه؟ مگه زردچوبه ریختن توش؟ :31:
ايول خيلی باحال شده....
مخصوصآ تكستچر...
خیلی ممنون ... مونده بودم تو همین قضیه رفلکس ... تازه این مایائه مکس کجا بوده .... نه زردچوبه نیس غروبه مثلا ...نقل قول:
چند تا ایراد:
انعکاس قایق توی آب خوب نشده (مقایسه کن با تصویر رفرنست). من از مکس سر در نمی یارم اما متریال آب مایا هم همین مشکل را داره و انعکاس هاش خیلی غیر طبیعی هستن. به همین خاطر پیشنهاد می کنم حالت انعکاس را تو فوتوشاپ در بیاری. می تونی از فیلتر ocean ripple فوتوشاپ استفاده کنی.
ضمنا این آب رودخونه چرا زرد رنگه؟ مگه زردچوبه ریختن توش؟ :31:
نقل قول:
ايول خيلی باحال شده....
مخصوصآ تكستچر...
برهان جان مسخره می کنی ؟ :دی ... بله خیلی باحاله (از نظر خنده دار بودن )
نظر بده ... نظر بده بیشتر ... مدلاتون باعث می شن بگم ... نظر بده نظر بده بیشتر :دی
ایول .... قشنگ شده...:31:
سلام
خدا خیرت بده... همزمان که داری صحنه را کامل تر می کنی و خوشگلش می کنی روی متریال ocean هم بیشتر کار کن.
فقط فراموش نکن رنگ آب دریاچه اهمیت چندانی نداره آنچه که به سطح آب جذابیت و سر و شکل می بخشه انعکاس آسمان و محیط اطراف روی سطح آب هست.
با توجه به اینکه متریال ocean کمی احمق تشریف دارن ( یا من بلد نیستم باهاش کار کنم ) انعکاس آبجکت های نزدیک (مثلا قایق) را خیلی بد نشون می ده اما شما می تونی انعکس آسمان روی سطح آب را تا حدودی با این متریال در بیاری.
۱- مدل نیم کره ای بساز و به دور صحنه قرار بده.
۲- به نیم کره متریال surface shader بده.
۳- یک عکس مناسب و مشابه آنچه مورد نظرت هست از غروب آفتاب پیدا کن (ترجیحا عکس۳۶۰ درجه باشه)
۴- عکس را به out color متریال surface shader بده و گزینه out matt opacity که در حالت دیفالت سفید هست را معادل رنگ سیاه قرار بده (برای اینکه شما نمی خوای این متریال آلفا داشته باشه)
۵- مطمئن شو گزینه reflection متریال ocean روی مقدار مناسبی قرار داره.
۶ - آبجکت های نزدیک (قایق ها و ...) را پنهان کن و رندر بگیر.
۷- یک رندر دیگه از آبجکت های نزدیک (بدون حضور نیم کره و آب) بگیر.
۸ - دو رندر را توی فوتوشاپ با هم ترکیب کن.
۹- از لایه آبجکت های نزدیک یه کپی بگیر.
۱۰ - با ابزار edit > transform >flip vertical لایه را بر عکس کن.
۱۱- با فیلتر ocean ripple حالت موج زدگی به لایه بده.
۱۲ - opacity لایه را بیار پایین.
ببخشید پست قبلی دوبار تکرار شده بود.
با تشکر از رضا جان .... می گم تو این عکس چرا عکس پینت افکتها روی آب نمی افته ؟
تا اینجا خیلی خوب شده
موفق باشی.
مطمئن نیستم،اما فکر کنم باید به polygon تبدیل کنی.نقل قول:
می گم تو این عکس چرا عکس پینت افکتها روی آب نمی افته ؟
کار خیلی جالبی داره میشه
آفرین همینطوری بری صحنه قشنگی در میاد
رو آب باید بیشتر کار کنی
كارت عالي ...
راستي با چي داري رندر ميگيري ؟
سعي كن با منتال بگيري ... اون نيزارهات رو هم به polygon تبديل كن ....به آب درياچه هم رنگ نده تو نورپردازي خودش رنگ محيط رو ميگيره.... منتظرم كار رو زودتر تمومش كني:46:
حالا می افتم روش در آینده .. اینا ...نقل قول:
رو آب باید بیشتر کار کنی
نظر لطفتونه ... با مایا سافتور فعلا ... حل شد اون موضو ... بله درسته .... چشم حتما ...نقل قول:
كارت عالي ...
راستي با چي داري رندر ميگيري ؟
سعي كن با منتال بگيري ... اون نيزارهات رو هم به polygon تبديل كن ....به آب درياچه هم رنگ نده تو نورپردازي خودش رنگ محيط رو ميگيره.... منتظرم كار رو زودتر تمومش كني:46:
---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
خوب اینم تا نصف کار :
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
حالا باید اون فانوس دریاییه و اون صخره ها رو تریدی بسازم و بیافتم روی آب و اون ته تصویر را یه کاریش بکنم از این حال دربیاد ....
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ----------
حالا باید اون فانوس دریاییه و اون صخره ها رو تریدی بسازم و بیافتم روی آب و اون ته تصویر را یه کاریش بکنم از این حال دربیاد ....
آفرین تا اینجا خوب شده
فقط روی دریاچه حسابی کار کن...
روی جزئیات قایق ها هم بیشتر وقت بزار...
بله ... آب دریا :
---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------
فانوس و صخره هم تریدی شد ...
بَه بَه آفرین خیلی خیلی عالیه ولی اون علف (درسته ؟ ) ها که اون ته هستن تعدادشون کمه ، کچلن ...
بعد علف های این گوشه سمت راست پایین ، روی آب سایه انداختن و سایشون درست نیست...
بقیه تا اینجا عالیه عالیه .... ادامه بده
آفرین خیلی عالی ...... نسبتا رو داشته باش .... به نظرم فانوسه پهنو کوتاهه ....یا سقفش خیلی یقره ...خلاصه بالاش به تنش نمیاد ... ولی در کل عالی
با تشکر از سروش جان و مهام عزیز ..... تا اینجا :
آفرین ، خیلی خیلی بهتر شد ، ولی چرا فانوس و صخره رو حذف کردی ؟ ؟ ؟ بعد یه چیزی ؛ مثلا تو قایق وسطی ، وقتی رفلکت قایق میوفته رو آب دیگه علف هتی پشت سرش نباید رفلکتی داشته باشن ....
ادامه بده
خیلی کار زیبای شده، آفرین.
فقط یه مقدار باید روی متریال دریا بیشتر کار کنید (روی رفلکتش) به صورتی که چیزهایی که در ارتفاع بالاتر قرار دارند رفلکت محو تری داشته باشن.
پیـــــروز باشید.
چون که اصلا ترکیب تصویر از نظر گرافیک به هم خورده بود ...نقل قول:
ولی چرا فانوس و صخره رو حذف کردی ؟ ؟ ؟
اصلا حواسم بهش نبود ... چشم حتما ..نقل قول:
مثلا تو قایق وسطی ، وقتی رفلکت قایق میوفته رو آب دیگه علف هتی پشت سرش نباید رفلکتی داشته باشن ....
چشماتون زیبا می بینه کوروش جان ... چشم حتما مورد را درست می کنم ...نقل قول:
خیلی کار زیبای شده، آفرین.
فقط یه مقدار باید روی متریال دریا بیشتر کار کنید (روی رفلکتش) به صورتی که چیزهایی که در ارتفاع بالاتر قرار دارند رفلکت محو تری داشته باشن.
نه افرین
افرین
افرین
خیلی قشنگ شده
به کارت ادامه بده
خودت خوشگل تری فرهادی ... فردا دوباره شروع به کار می کنم ...نقل قول:
خیلی قشنگ شده
به کارت ادامه بده
خخوب فعلا این را داشته باشین ... mentalrey ..
ده دقیقه هست که به کار شما خیره شدم , راسش مدلینگ شما عالیه ولی رندر خوب نیست
رندر قبلی خیلی قشنگ تر شده بود
در باره ی صحنه ای شما برای ساختن انتخاب کردین باید بگم رنگ نارنجی در این صحنه باعث شده صحنه دلگیر و اضطراب آور به نظر برسه میتونستین صحنه بهتری برای ساخت پیدا کنید البته میشه گفت این سلیقه و دید هنری منه برای هر کسی فرق داره
اون پارو هات که مثل چوب بستنی شده ... اینجوری می خوای انیمیشن بسازی ..... وقت باید بزاری .... عرق مغزت باید دراد ...ماسمالی بدرد نمی خوره ...4 تا عکس پارو واقعی بگیر نگاه کن .... قایقشم باید روش کار کنی
آفرین خیلی خوبه ولی 1- اون بندری که اون طرفه کیفیتش پایینه ، تار شده 2- انحنای افق خیلی زیاده و تو این Field انحنا به این مقدار نیست
سلام
ایول کارت داره پیش می ره.
رندری که صفحه قبل هست از رندر جدیدت خیلی بهتره. تو این رندر جدید مدل ها کاملا کارتونی به نظر می رسن. ضمنا حواست باشه که ضد نور را هم رعایت کنی :46:
آفرین کار داره خوب پیش می ره. صبور باش و ادامه بده :10:
وااای .... چه اشتباهی کردم ... دیروز از خواب داشتم می ترکیدم این را گذاشتم و رفتم خوابیدم تا الان .... بابا این که اصلا رندر نیس ... چیه این ...