Scene
............مسابقه ي شماره 9
اينجا محل بحثو تبادل نظرتون
:40:
Printable View
Scene
............مسابقه ي شماره 9
اينجا محل بحثو تبادل نظرتون
خوب آخر چی شد ؟ محیط ؟ منظره ؟ یا آزاده آزاد ؟
هادی که تو اون تاپیک گفت آزاده ... آزاده آزاد .. البته scene...نقل قول:
خوب آخر چی شد ؟ محیط ؟ منظره ؟؟ یا آزاده آزاد
ولی هادی وقتش كمه...
كاش تا آخر فروردين وقت بذاری چون من تو عيد نميتونم كار كنم..... :46:
حالا وقتش كه تمديد بشه خوبه ، ولي سوالي كه برهان كرد جوابش مثبته يا منفي ؟ استفاده از درخت يا اشياء فرعي ديگه اشكال داره ؟
( البته در مورد جنگل كه درخت هم آماده باشه ... !!! :21: )
نقل قول:
خوب بستگی داره به خوده طرف
ما که آزاد میزاریم
اما توی رتبه بندی کاملا تاثیر داره
نداره ؟ : دی
اینطوری میخواستید مسابقه رو پر رونق کنید آیا ؟!
کجایید پس ؟
خوب گفتیم که یا بعد عید یا قبلش . نه درست وسط :31:
خوبی هادی؟!
خوب یکی دو روز اول عیده.. کم کم پیداشون میشه بچه ها..
..
راستی.. زمانش تا کی هست؟
و یه چیز دیگه رندر نهائی فقط یه رندر باید باشه؟ یعنی بیشتر هم می تونه باشه؟
..
من خودم اگه به نتیجه ی مطلوب برسم ایشاا.. تا قبل 13 کارم رو می ذارم.. اگه تا قبل 13 نذاشتم دیگه اصلا نمی رسم بذارم! : دی
هادی مگه خودت تو مسابقه شرکت نمیکنی...:13:نقل قول:
خوب برای مهلتش نگران نباشید ، مدیر مردمیه : دینقل قول:
هواسش بتون هست
;)
من چیزه ، جمعه صبح میرم مسافرت ، 13 اوم بر میگردمنقل قول:
حتی نمیتونم توی نت بیام !!!
اینطوری میخواستید مسابقه رو پر رونق کنید آیا ؟!بابا بجنبونید دیگه ... چی شده ...
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
هادی بیاد این وضعیت را ببینه خیلی ناراحت می شه ها ...
آره رضا درست میگه ، کلا فقط خودم و خودش و برهان تو فرومیم ، بقیه خوابن ...
:دی
من دليلشو ميدونم....
چون عيده....
مطمئنم بعد عيد همه ميان تو كار.... :10:
سلام
تمدید ؟ : دی
آره بابا....
تا آخر فروردين تمديد كن....
راستی خوش گذشت؟؟؟ :31:
هادی به این بچه ها جایزه چی میخوای بدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هادی یباشکی به من گفت میخواد تبلتش رو در اقدامی جوانمردانه هدیه بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی همکارمو که غش کرد جم کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوکی تمدید میشهنقل قول:
آره خوش گذشت ، جا شمام خالی ;)
نقل قول:
سلام همکار
ها چی کی کوکجا ؟
نــــه دلت میاد منو دق مرگ کنی
من الآن تبلتمو بخل کردم ، کسی نمیتونه اونو از من بگیره : دی
هادی ... یه چیزی را بگم تو پرانتز ... ( باحالترین مدیری هستی که تو عمرم دیدم و مطمئنم باحال تر از تو نمی بینم در عین حال خیلی کارت درسته اگر بری یه نگاهی به انجمنهای دیگه بکنی واقعا با نظم ترین انجمن این انجمنه و این حاصل تلاشهای مخصوصا تو و امین هست ... )نقل قول:
سلام همکار
ها چی کی کوکجا ؟
نــــه دلت میاد منو دق مرگ کنی
من الآن تبلتمو بخل کردم ، کسی نمیتونه اونو از من بگیره : دی
---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------
تشکر ... همین و...
ای پاچه خوار... :31:نقل قول:
هادی ... یه چیزی را بگم تو پرانتز ... ( باحالترین مدیری هستی که تو عمرم دیدم و مطمئنم باحال تر از تو نمی بینم در عین حال خیلی کارت درسته اگر بری یه نگاهی به انجمنهای دیگه بکنی واقعا با نظم ترین انجمن این انجمنه و این حاصل تلاشهای مخصوصا تو و امین هست ... )
ميگم سارينا هم خوب حرفی گفت ها..... :31:
هادی گفتی تبلتتو چند گرفتی؟؟؟ :31:
تمدید تا کی؟ برنامه مون رو بدونیم..
وای.. عید تموم شد.. :41: چقد این 13 دلگیره.. خوب شد جائی نرفتیم..
خوب تمدید میکنیم تا 25 فروردین
تا دوستان به مسابقه برسن
این یکی رو تمدید نمیکنما
;)
سلام.
آقایون من از جریان این مسابقه هیچی نمی دونم..
حالا می خوام یه کار بسی افتضاح قرار بدم.
1% هم شک ندارم که در برابر استادان ما که هنوز بسی فنچ هستیم دقیقا رتبه ی آخر رو کسب خواهم کرد!!!!
خوب حالا من می تونم عضو بشم؟
مهلت تا آخر فروردین هست؟
نمی شه بیشترش کنین؟
چون من هیچ کاری هنوز نکردم!
توی 18 روز که نمی شه هیچ کاری کرد!
مخصوصا مدرسه هم که بعد عید میشه فقط و فقط امتحان!
همین فردا هر 4 زنگمون امتحانه!
ببخشید یه موضوعی :
می تونم انیمیشن چند فریمی کار کنم؟
راستی خواهش می کنم مهلت رو بیشتر کنید من هنوز مدل رو هم انتخاب نکردم!
هه هه ....
عید که تموم شد...
پس کِی میخواید کار کنید ؟
هادی جون بور جلو
25 فروردین هم زوده پسر
تمدید درست حسابیش کن:31:
نقل قول:
خوب تمدید میکنیم تا 25 فروردین
تا دوستان به مسابقه برسن
این یکی رو تمدید نمیکنما
;)
باباااااااا..........
من تازه كم گفتم تا آخر فروردين.....
برو تو كار 10-15 ارديبهشت.....
:31:
;)
هادی کسی که کاری نکرده میری یه نگاهی بکن به کارها همه یا دستشون شکسته یا پاشون یا مثل من کلشون (:دی) ... آخه من موندم ... جون من جون این ریشهای بزیم تمدیدش کن تا 15 اردیبهشت ... اینجوری یه ماه وقت داریم کار کنیم .. هم کیفیت کارها میره بالا هم اینکه وقت میشه بسازیمش ... الان که هیچکس هیچی نساخته ...:دی
من هم موافق هستم،هر چی بیشتر بهتر.
دوستان عزیز هر چی مهلت بیشتر شه ، دوستان بازم کارو میزارن واسه لحظات آخر ، شکی نیست : دی
شما طراحی رو شروع کنید ، اگه دیدم مسابقه پیش رفته اما وقت نیاز هست برای پایان کار ها ، تمدیدش میکنیم
اگه دیدم کاری نبودم تخته میکنیم درشو بابا : دی
ا دوستان .... اصلا تو اینجا کسی کاری نمی کنه ... ب نظر من هادی درب مسابقه رو تخته کن ..... بچه ها مثل لاکپشت هم نه درخت :دی حرکت می کنن .... اصلا هیچ کس هیچکار نمی کنه .... فقط رضا طیبی با خودم داریم کار می کنیم .... برهان هم که داشت خوب پیش می رفت ولی رفت ... قهر کرد.... سروش هم کار قشنگی ساخته ولی هنوز صحنه نساخته یعنی صفر ... بقیه هم در حد 20 30 درصد ...
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:28 PM ----------
شوخی کردما ... :دینقل قول:
ب نظر من هادی درب مسابقه رو تخته کن
آقا ما دیدیم روز 14 با این همه درس شروع کنیم ...........میره بخوایم مدل باحال بسازیم به خاطر همین یه مدل خیلی ساده ساختم بقیه منتال ری!:27:
ضمن عرض سلام و خسته نباشید و خیر مقدم به شرکت کنندگان عزیز ، احسنتم بر این همت مضاعف :دی
ببینیم چه می کنیدا ، بترکونید
ببه صاب مسابقه ... آقا من از بچه ها گله دارم ... یه نگاه اگه بندازی در واقع هیچکی هیچکار نکرده .... ولی خوب تقصیر شما هم هستا آخه عید هم وقت مسابقه بود ...نقل قول:
ضمن عرض سلام و خسته نباشید و خیر مقدم به شرکت کنندگان عزیز ، احسنتم بر این همت مضاعف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینیم چه می کنیدا ، بترکونید
گفتیم شاید عید دوستان بیکارتر از گذشته باشند :دینقل قول:
کارم یک حس درونی می خواد ، که بیاد طرف میشینه پاش ...
تاپیک مسابقه وا نمیشه ؟ 5 روز مونده ؟ یا دوباره تمدید ؟
زمانش تا ارديبهشت بشه ديگه...
واقعآ خيلی سر همه شلوغه....
تمدید شه ؟
ببینید من دلم میخواد همه ی کسایی که توی مسابقه شرکت کردنو تاپیک زدن کارشونو کامل کنند
مهم بردو باختو اینا نیست
مهم اینه بچه ها کار کنندو کاراشون پیشرفت کنه
یکمی دیگه تمدید بشه یا نه ؟
فقط در نظر داشته باشید این آخرین تمدید باید باشه ها
آره بنظرم تا اواسط اردیبهشت .... چون خداییش هنوز هیچ کی تا نزدیک آخر کار هم نرسیده ...
من الان یک هفته هست دارم روی یه صحنه کار میکنم.بیش از 30 بار تا نصفه ساختمش،اما به دلیل سیستم ضعیفی که دارم وسطای کار قفل میکنه و بسته میشه.اگه تمدید بشه خیلی خوب میشه.حداقل یه صحنه ساده درست میکنم.