سلام دوستان عزیز فن cpu من موقع روشن شدن سیستم خیلی صدا میده! مثل یخچال! ولی بعد 3-4 دقیقه صداش کم میشه و عادی میشه!
به نظرتون چه اشکالی داره؟ فن جدید بخرم؟
خیلی اضطراریه
Printable View
سلام دوستان عزیز فن cpu من موقع روشن شدن سیستم خیلی صدا میده! مثل یخچال! ولی بعد 3-4 دقیقه صداش کم میشه و عادی میشه!
خیلی اضطراریه
برچسب پشتش رو بکن و یکم قسمت متحرک وسطی فن رو با روغن چرب کن و دوباره اون برچسب رو بچسبون (حتما).نقل قول:
خیلی اضطراریه
مشکلت رفع میشه.
البته با یک نرم افزار چک کن سرعت چرخش فن کم نباشه.
وقتی بری تو Setup اونجا زده سرعتش رو. معمولا زیر 2000RPM نباید باشه. البته کاملا بستگی به شرایط داره.
دوست عزیز سرعت چرخش فن 3129RPM بود. دمای cpu هم خیلی بالا بود. حدود 72-73 درجه!
اگر جواب نگرفتی عوض کردن فن با یک مدل غیر استوک و سایلنت برای مدت زیادی راحت میشی . مثل COOLER MASTER HYPER TX3
دوست عزیز قیمتش چنده؟
من اینو از مشهد خریدم 28 هزار تومن. ولی فکر میکنم خیلی ارزون تر باشه.نقل قول:
اگر جواب نگرفتی عوض کردن فن با یک مدل غیر استوک و سایلنت برای مدت زیادی راحت میشی . مثل COOLER MASTER HYPER TX3
ولی شدیدا تاثیر میزاره. سیستم من تا 98 درجه دماش بالا میرفت (حین بازی) چون اورکلاک شده ولی با این خیلی پایین تر از این حرفاس.
تو گوگل سرچ کن عکساش رو ببین.
شما یه خاک گیری کن فن رو و مطمئن شو که سیستم تهویه ی کیس مناسب هست و هوا کاملا جریان داره اگه جواب نگرفتی
بعد فن cpu رو عوض کن
اگه سی پی یو شما AMD هست ، این دما و این سرعت با هم نمیخونهنقل قول:
روی دمای 70 ، معمولا به 6000 دور میرسه
فنی که همراه CPU هست ، معمولا توی 3000 دور ، صدایی نمیده
ضمنا اگه فقط اولش موقع بوت شدن ، این صدا رو میده ، مشکلی نداره
با برنامه speed fan ، ببین توی ویندوز ، تعداد دور و دما چنده؟
دوستان مشکلم حل نشد. تصمیم گرفتم به حرف دوست عزیز گوش بدمو فن رو عوض کنم سایلنت بزارم
از کولر مستر استفاده کن منم همین مشکلو داشتم رفتم یک فن خریدم 24000 تومن راستی خمیر سیلیکون یادت نره.
مدل فنت چیه؟ hyper tx3؟نقل قول: