راهنمایی در مورد خرید استابلایزر
نقل قول:
از ups برای جبران کمبود و قطع برق استفاده می شود. با توجه به توان آن و تعداد دستگاه های مورد استفاده می تواند زمان معینی را جوابگو باشد.
از STABILIZER برای تثبیت وضعیت برق و رفع اشکالات استفاده می شود.
شما به ups نیاز ندارید . ups برای آنهایی است که نمی خواهند هنگام کار روی یک پروژه ناگهان برق قطع شود و همه زحماتشان به باد برود.
اما پیشنهاد می کنم برای منزل خود STABILIZER تهیه کنید (و نه فقط برای کامپیوتر)
در صورت مراجعه به شرکت های سازنده ، آنها میزان برق منزل شما را محاسبه کرده و دستگاه مناسب را پیشنهاد می کنند.
من اکنون فقط شرکت فاراتل در ذهنم است و خودتان بیشتر پیگیری کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان عزیز .خواستم چیزایی که میدونم رو بگم شاید به درد بقیه بخوره و از اشتباه بیرون بیان.نمیدونم چرا وقتی میگن استابلایزر همه یاد فاراتل میفتن!!:41: استابلایزر های LG یا همون Goldstar گلداستار کیفیت خیلی بالاتری دارن اگه کمتر نباشه.در ضمن قیمت خیلی مناسب تری هم دارن.البته استابلایزر های دیگه ای هم هست مثل استابلایزر دلتا ، استابلایزر امرسان ، استابلایزر Matsushita Stavol و هزار تا مارک دیگه که یادم نیست. من یدونه گلداستار از یه مغازه که وارد کنندش بود گرفتم مثل ساعت کار میکنه برای خونمون.البته خیلی مارک های دیگه هم داشت که این رو پیشنهاد دادن مسئول فنی ش. فاراتل هم بود ولی فقط اسم درآورده . حالا خود دانید.آدرس سایتش رو میذارم
کد:
http://Stabilizer.Vatanblog.Com