سلام خسته نباشید
بین L90 و 206 میخوام یکی رو بخرم
داشتن ترمز ABS مهمه
شما کدومو پیشنهاد میکنید و کدوم مدلش رو؟چرا؟
Printable View
سلام خسته نباشید
بین L90 و 206 میخوام یکی رو بخرم
داشتن ترمز ABS مهمه
شما کدومو پیشنهاد میکنید و کدوم مدلش رو؟چرا؟
206 معمولی منظورته دیگه ؟
اگه خونواده داری ال 90
اگه دو نفرید یا مجردی 206
اگه ظاهر واست فرقی نداره ال 90
اگه ظاهر مهمه 206
حالا اینا به کنار ، کدوم تیپ ؟ برای چه کاری میخوای ؟؟ چقدر پول میخوای بدی ؟؟
نظر کلی من و سلیقه من 206 رو انتخاب میکنه
با ظاهر ال 90 کنار بیای بهتر از 206 هست، پارس خودرو فلاپ مخصوصشم میده که ظاهرش بهتر میشه، رنگ سفید یا مشکی رو رینگ بندازی فوق العاده میشه.
در كل از لحاز به صرفه بودن نسبت به قيمت تندر 90 معقول ترين ماشين زير 20 تومنه...
حالا بستگي به سليقه خودته
تو قيافه و هندلينگ در كل لذت رانندگي 206 خيلي بهتر از تندر هستش اما تندر هم امكانات خوبي داره موتور پر قدرت و كم مصرفي داره (مثل 206) و براي مسافرت خيلي خوبه...
206 تیپ 3 هم خوبه ولی به موتور ال 90 نمی رسه
دوست من شما نه بودجتونو مشخص كردين !!! نه انتظاراتتونو و نه حتي تيپ ماشينهايي كه ميخوايد بگيريد !!!
ال 90 رینگ بندازی از 206 زیباتر میشه
هر دو خرجشون بالاست اما ال 90دیر به خرج میوفته 206زودتر
در کل ال90
به نظر من هم انتظاراتون رو بگید تا راهنماییتون بکنیم
یک رینگ عامل نمیشه که یک ماشین بهتر از ماشینه دیگه ای به نظر بیاد در ضمن هر کس سلیقه ی متفاوتی داره به نظر من 206 از هر لحاز از تندر زیبا تر و جذاب تر و عامه پسند تره....نقل قول:
ال 90 رینگ بندازی از 206 زیباتر میشه
هر دو خرجشون بالاست اما ال 90دیر به خرج میوفته 206زودتر
در کل ال90
قبول دارم که هردوتاشون خرجش بالاست اما با اینکه تندر دیر به خرج میوفته و 206 زودتر قبول ندارم...! در کل ماشینای ایرانی شانسی هستش حالا بستگی به شانس خریدار مونده که چه جوریش بهش بیوفته.....!
این ال90مال کدوم کشوره والان قیمتش در ایران چه قدره وآیا ماشین پرخرجییه؟:11:
خب ال90 که همون رنو از ماکش مشخصه و متعلق به فرانسه هستش.نقل قول:
این ال90مال کدوم کشوره والان قیمتش در ایران چه قدره وآیا ماشین پرخرجییه؟
در ضمن کیفیت ساخت خوبی داره و موتوره بروز تری هم داره و ماشینی نیست که زود زود به خرج بیوفته البته روز به روز داره کیفیت خودش رو از دست میده اما در کل ماشینه خوبیه و امتحانشو پس داده....
به نظر من 206 تیپ 3 بهتره
سلیقه ایه اما 206هیچ وقت کیفیتش در مقابل ال 90حرفی برای گفتن نداره(درضمن به جواد شدنم اعتقاد داشته باشید)!
ال 90 بازرسان شرکت رنو هر روز کنترل میکنند .206نسبت به خودرو های داخلی کیفیتش بهتره اما زود به خرج میوفته مخصوصا این جدیداش!!
قطعا تندر سفید یا مشکی با رینگ زیبا فوق العاده میشه چون فقط اکثرمردم فقط روی ظاهرش مشکل دارند که اونم حل میشه...
تمام...........
کیفیت ساخت 206 رو اگه هر دو رو با ذره بین بررسی کنیم 206 بهتره اگه کیفیت 206 افت کرده باشه که کرده 100% کیفیت تندر 90 هم پایین اومده اینو دیگه 120% مطمئن هستم،در مورد زود به خرج اقتادن 206 هم باید بگم که نمیدونم شما از کجا میگید من صبح تا شب سرو کارم با 206 هستش اما تا حالا نه دیدم و نه شنیدم که 206 ماشینه پر خرجیه! درسته قطعاتش نسبتا گرونه اما دیر خراب میشن...نقل قول:
سلیقه ایه اما 206هیچ وقت کیفیتش در مقابل ال 90حرفی برای گفتن نداره(درضمن به جواد شدنم اعتقاد داشته باشید)!
ال 90 بازرسان شرکت رنو هر روز کنترل میکنند .206نسبت به خودرو های داخلی کیفیتش بهتره اما زود به خرج میوفته مخصوصا این جدیداش!!
هر چقدر هم بگید باز تو ظاهر 206 خیلی بهتر از تندر هستش حالا چه رینگ بندازن یا بال بزارن!نقل قول:
قطعا تندر سفید یا مشکی با رینگ زیبا فوق العاده میشه چون فقط اکثرمردم فقط روی ظاهرش مشکل دارند که اونم حل میشه...
تمام...........
هدف از ساخت تندر این بوده که از یک ماشینه جمع و جور یک ماشینه جادار بسازند که قیافش اینجوری در اومده البته مونتاژ ضعیف ایران هم در این مساله بی تاثیر نبوده ، قبلا هم در این مورد بحث شده.
دوست من خدايي كيفيت قطعات 206 خيلي بهتر از تندر هست !!! تندر تا چند وقت ديگه نزديك به 80 درصدش ايراني ميشه ( يعني همش 7 درصد كمتر از سمند )نقل قول:
تمام...........
بالاخره نگفتین چقدر بودجه دارید
ولی اگر خانواده دارید ال 90 انتخاب خوبیه
قدرت خوب امکاناتش بد نیست مصرف سوختش نسبت به قدرت موتور خوبه
ولی اگر دو نفرید یا تنهایی 206 تیپ 3 ماشین خوبیه
مصرف سوخت پایین مناسب برای شهر و مسافرت های دو نفره
ما یه 206 سال 82 داریم هنوز که هنوزه به خرج نیوفتاده !
206 جدیدا کیفیتش بد شده ولی خوب اسم 206 بد در رفته که زود به خرج میوفته !
اتفاقا 206 اصلا زود به خرج نميفته !!!! ولي وقتي به خرج ميفته ...
فعلا که ال90 همه چیزش اونوریه و کیفیت ساختش بسیار بالا(بازرسها که تو مونتاژ نظارت کامل دارند)
206نگفتم بده خوبه اما دیگه ایرانی ها دست بردن توش سالهای اخیر کیفیتش خیلی اومده پایین
من از خیلی ها پرسیدم ماشین زیر 20میلیون فقط به ال90رای میدن از لحاظ باطن
به نظر من L90 به این دلایل: 1-جدیدتر بودن تکنولوژی ساخت 2-به نسبت قیمت امکانات بیشتری داره 3-موتور 16 سوپاپ خوبی داره 4-قطعاتش کمتر ایرانیه
ای کاش از سال بعد قیافشو تغییر بدهند شیک ترش کنند......
دوست من هر چه قدر هم قیافشو تغییر بدهند باز هم اینه که اینه!نقل قول:
خود فرانسه این قیافه رو زده انتظار داری ایران بهترش کنه؟!
عزیزم شما ایرانو دست کم گرفتی ؟؟نقل قول:
یک نگاهی به پراید مروارید بنداز که چطور سایپا دست فورد رو از پشت بسته ! رنو که چیزی نیس
مطمئنم اگه ايران دست به قيافه تندر بزنه از ايني كه هست بد ترش ميكنه !!!
چون اينا ميخوان كاري كنن كه از اين حالت كاميون وار در بياد . كه اونم غير ممكنه !!!
عزیز من من نمیدونم این قیافه تندر چه بدی به شما کرده اینقدر گیر میدید بهش؟بخدا از پرایدو سمند و پژوه از نوع 405 خیلی بهتره که تکنولوژیشون مال حداقل 20 سال پیشه.یعنی بنده و جنابعالیان که اینجاییم از فرانسویها بهتر می فهمیم چی خوبه چی بده؟؟؟
نگران نباشید مدل جدید اسپرت ال 90که سفارشیه از سال دیگه به بازار میاد اون دیگه از این بترکون تره
چه ربطي داشت دوست من !!! من گفتم قيافه نگفتم تكنولوژي !!!نقل قول:
عزیز من من نمیدونم این قیافه تندر چه بدی به شما کرده اینقدر گیر میدید بهش؟بخدا از پرایدو سمند و پژوه از نوع 405 خیلی بهتره که تکنولوژیشون مال حداقل 20 سال پیشه.یعنی بنده و جنابعالیان که اینجاییم از فرانسویها بهتر می فهمیم چی خوبه چی بده؟؟؟
درضمن همين تندر كه تكنولوژيش به قول شما خيلي جديده از يه ماشين 20 سال پيش توي بعضي از زمينه ها كم مياره !!
چه ربطي داشت دوست من !!! من گفتم قيافه نگفتم تكنولوژي !!!نقل قول:
درضمن همين تندر كه تكنولوژيش به قول شما خيلي جديده از يه ماشين 20 سال پيش توي بعضي از زمينه ها كم مياره !!
میشه بگین در چه زمینه ای کم میاره؟:13:
ببینید من که هنوز گواهی نامه نگرفتم اما بیشتر از3 سال پشت 206 تیپ 2 و ال90 نشستم.(الان ال90داریم)
از لحاظ سرعت و شتاب و راحتی رانندگی من با ال90 خیلی خیلی راحتترم
یه مثال فرضا توی یه جا گیر که میکردم بین چند تا ماشین 206 یه هو شتاب اصلا نمی گرفت و ضعیف بود و میخواستم دربرم نمیشد ،، اما این ال90 شتابش واقعا فوق العادس و سه سوته شتاب میگیره(برای لایی کشیدن عالیه:31:)
داخل 206 بسیار کوچیکه. یعنی ما 4 نفری که میخواستیم بیرون بریم همیشه دردسر داشتیم امابا ال90 اصلا هیچ مشکلی نیست.
از لحاظ رینگ و لاستیک انداختن و اسپرت کردن هر دوشون خوبن. اما ال90 معمولی اسپرت نشده خیلی زشته....مخصوصا ارتفاع فابریکش که واقعا خیلی بالاس.
اما در کل به نظرمن برای 2 نفر 206 مناسبه اگه این تیپهاش باشه که موتور 1600 داره. در غیر اینصورت ال90 خیلی خیلی از 206 چه با صندوق چه بی صندوق سرتره.
موفق باشید
هندلينگ ضعيف ترنقل قول:
میشه بگین در چه زمینه ای کم میاره؟
فضاي بهتر سمند و 405
راحتي بيشتر سرنشينان در سمند و 405
پايداري بيشتر در سرعت هاي بالا
و
.
.
دوست من تندر در مقابل 206 تيپ 2 صد در صد بهتره !!! موتور 206 تيپ 2 اگه اشتباه نكنم TU3بايد باشه كه همش نزديك به 70 اسب قدرت توليد ميكنه !!! پس كاملا مشخصه كه تندر شتاب و ... بيشتري نسبت به اون داره !!!نقل قول:
ببینید من که هنوز گواهی نامه نگرفتم اما بیشتر از3 سال پشت 206 تیپ 2 و ال90 نشستم.(الان ال90داریم)
از لحاظ سرعت و شتاب و راحتی رانندگی من با ال90 خیلی خیلی راحتترم
یه مثال فرضا توی یه جا گیر که میکردم بین چند تا ماشین 206 یه هو شتاب اصلا نمی گرفت و ضعیف بود و میخواستم دربرم نمیشد ،، اما این ال90 شتابش واقعا فوق العادس و سه سوته شتاب میگیره(برای لایی کشیدن عالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
داخل 206 بسیار کوچیکه. یعنی ما 4 نفری که میخواستیم بیرون بریم همیشه دردسر داشتیم امابا ال90 اصلا هیچ مشکلی نیست.
از لحاظ رینگ و لاستیک انداختن و اسپرت کردن هر دوشون خوبن. اما ال90 معمولی اسپرت نشده خیلی زشته....مخصوصا ارتفاع فابریکش که واقعا خیلی بالاس.
اما در کل به نظرمن برای 2 نفر 206 مناسبه اگه این تیپهاش باشه که موتور 1600 داره. در غیر اینصورت ال90 خیلی خیلی از 206 چه با صندوق چه بی صندوق سرتره.
موفق باشید
نمیدونم راستش من تجربم رو گفتم...من فقط یه بار پشت تیپ5 206 نشستم که بازم در مقابل ال90 از لحاظ سرعت و شتاب ضعیف تره اما برای 2 نفر مناسب تره تا ال90.نقل قول:
(اگر احیانا اشتباه میکنم بگید که تا آخر هفته میرم تست میکنم...:31:)
تیپ 5 توی شتاب از زانتیا و مگان هم سریعتره حالا لوگان که هیچی!نقل قول:
نمیدونم راستش من تجربم رو گفتم...من فقط یه بار پشت تیپ5 206 نشستم که بازم در مقابل ال90 از لحاظ سرعت و شتاب ضعیف تره اما برای 2 نفر مناسب تره تا ال90.
دوست من از لحاظ شتاب به نظر من برنده 206 تيپ 5 هست . ولي خوب نظر شما هم محترمه !!! به نظر من يه بار ديگه تست كن !!! :31:
دوست عزیز مگه می خواهید کامیون سوار بشید؟بعدشم طبق کدوم اصول می فرمایید که فضای داخلی 405 بهتره؟؟؟!!!!!!!!!!والا من صاحب نظر نیستم اما تا جایی که اطلاع دارم تو دنیا اول امنیت خودرو مورد نظره و بعد به قول شما تاپ اسپید و مسائل دیگه.نمی دونم شما توی کدوم جاده و خیابون می خواهید 180 سرعت داشته باشید؟؟اگه سراغ داری بگو.405 یه فرغونه بسیار قدیمیه که فقط ملت مجبورند بخرن.اونم شاید به خاطر دوگانه سوز بودنش.والا من نه توی سمند راحتی دیدم نه توی 405.نمیدونم شاید سمند و 405 شما متفاوت باشه ه ه ه ه!!!!!!امنیت قدرت و کارایی و بهینه بودن خودرو اصول اولیه خرید هستند.حداقل برای من.نقل قول:
پس ال 90 بهتره من یک سوالی دارم قیمت ال 90 e2+lpچنده ممنون؟
والا قیمت رنگ سفیدش حدودا توی بازار 15 میلیون وتا 15/200 معامله میشه.البته ثبت نامیش و انتظار برای تحویل چیزی حدود 13/800 در میاد.نقل قول:
عزيز من بنده حتما دو خودرو رو تست كردم كه ميگم سرنشينان توي سمند راحت ترن تا توي تندر . اين موضوع توي 1200 كيلومتري كه من با سمند و تندر رفتم فهميدم . اينو از هركس هم بپرسيد بهتون ميگه !!! درضمن شما مثل اينكه منظور من رو كلا نفهميديد !!! لطف كنيد اول پست منو كامل بخونيد بعد جواب بديد !!! من اصلا اسمي از سرعت 180 آوردم ؟؟؟ گفتم سرعت بالا . اين سرعت ممكنه 100 باشه ، 120 و ... هم باشه !!!نقل قول:
دوست عزیز مگه می خواهید کامیون سوار بشید؟بعدشم طبق کدوم اصول می فرمایید که فضای داخلی 405 بهتره؟؟؟!!!!!!!!!!والا من صاحب نظر نیستم اما تا جایی که اطلاع دارم تو دنیا اول امنیت خودرو مورد نظره و بعد به قول شما تاپ اسپید و مسائل دیگه.نمی دونم شما توی کدوم جاده و خیابون می خواهید 180 سرعت داشته باشید؟؟اگه سراغ داری بگو.405 یه فرغونه بسیار قدیمیه که فقط ملت مجبورند بخرن.اونم شاید به خاطر دوگانه سوز بودنش.والا من نه توی سمند راحتی دیدم نه توی 405.نمیدونم شاید سمند و 405 شما متفاوت باشه ه ه ه ه!!!!!!امنیت قدرت و کارایی و بهینه بودن خودرو اصول اولیه خرید هستند.حداقل برای من.
من خودمم ميدونم 405 يا سمند خودروهاي خيلي قديمي هستن ولي تعجبم از اينه كه چرا توي بعضي زمينه ها از يه خودروي به روز (!) سرتره !!!
درضمن من مطمئنم اونجوري كه سوار تندر شديد سوار سمند نشديد !!! درضمن بازم فكر كنم شما منظور منو متوجه نشديد !!!!
من اصلا گفتم تندر مشخصات فنيش پايين تر از سمنده ؟؟؟ من گفتم ايمني سمند بيشتر از تندره ؟؟ اصلا من به جز قيافه چه حرفي زدم ؟؟؟ لطف كن هميشه جواب طرف مقابلت رو درست و حسابي بده نه اينكه از بحث خارج بشي !!!
درضمن من بازم ميگم توي خودروهاي زير 20 ميليون ارزش خريد تندر از همه بيشتره . بعد از اون هم سمند ال ايكس هست !!!
206-85%داخل ایران تولید میشه کیفیت بسیار بسیار پایین اما از بقیه محصولات بهتر.......
ال 90بد تو ایران طرفدار پیدا کرده لیست پیش فروش پارس خودرو پر شده اسم بنویسی مرداد تحویل میدن
چه میکنه این ال90. کیفیت ساخت فوق العاده باعث شده تقاضا بیشتر شه والبته کمبود خودرو برای واگذار کردن
حالا دعوا نکنید !
من که کلا چندباری بیشتر سوار ال 90 نشدم اما کاملا از 405 و سمند راحتتر بود !
اما این حرفی که شما زدید گفتید چرا ماشین به روز از ماشینهای قدیمی بدتره ( یا ماشین های قدیمی از ماشین های روز بهترن در بعضی جهات ) این ال 90 که ماشین به روزه ساخته شده واسه بدبخت بیچاره های خارجی ! حالا ما تو ایران باید کلی پول واسش بدیم بحثش جداست !
---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:19 AM ----------
حالا دعوا نکنید !
من که کلا چندباری بیشتر سوار ال 90 نشدم اما کاملا از 405 و سمند راحتتر بود !
اما این حرفی که شما زدید گفتید چرا ماشین به روز از ماشینهای قدیمی بدتره ( یا ماشین های قدیمی از ماشین های روز بهترن در بعضی جهات ) این ال 90 که ماشین به روزه ساخته شده واسه بدبخت بیچاره های خارجی ! حالا ما تو ایران باید کلی پول واسش بدیم بحثش جداست !