سلام
من يه كارت گرافيك 1گيگابايت حدودا تا130000تومان ميخوام بخرم لطفا راهنمايي كنيد(ترجيحا گيگابايت يا ايسوز باشه)
MB: Asus P5KPL
CPU: Core 2 Duo E4500 2.2 GH
Ram: 2*1024MB
Power 380wat Green
Printable View
سلام
من يه كارت گرافيك 1گيگابايت حدودا تا130000تومان ميخوام بخرم لطفا راهنمايي كنيد(ترجيحا گيگابايت يا ايسوز باشه)
MB: Asus P5KPL
CPU: Core 2 Duo E4500 2.2 GH
Ram: 2*1024MB
Power 380wat Green
سلام
پاورتون کمی ضعیفه!
بدون در نظر گرفتن پاور با این بودجه بهترین گزینه 4850 هست که پاور بالای 450 وات واقعی میخواد
اگه می تونی صبر کن و 5670 بگیر اگه نه که 4850 انتخاب خوبیه ولی یکم گرونتره..
ولی در هر صورت پاورتون ضعیفه
اگر پاور تعویض کردی که همون 4850 عالیه ! اگر هم نکردی میتونی به GT240 هم فکر کنی !
ati 4770
بهترین هست
20 تومن بزار روش و 4730 رو بخر که در این مدل بعضی از مشکلای 4770 برطرف شده
فکر کنم 4830 منظورتونه
نه دیگه ! منظورش همون 4730 هست !نقل قول:
هر کدوم از این کارتای 4730 و 4830 و 4770 یه پاور بالاتر از پاور ایشون هم نیاز دارن !
با اين روال پاور هم بايد عوض كرد ديگه:13:
...........100%نقل قول:
مگه میشه 4850 رو با 130هزار تومان گرفت؟؟؟؟من XFX 4850 رو 160t قیمت کردم.
با برند Force3D حدود 135 تومن هستنقل قول:
مگه میشه 4850 رو با 130هزار تومان گرفت؟؟؟؟
تعیویض پاور+4850 force 3d
green 535 = 55
4850 force 3d = 135
all = 190
زیاد برند معتبری نیست!نقل قول:
سافایر و ... بهتره
زیاد دنباله ارزونی نرید که ضرب المثل معروف میگه: .......
سلام. ممکنه که به شهرت و خوش نامی سافایر نباشه ، ولی اصلأ برند بدی نیست و کالاهاش ف کیفیت خوبی دارند .نقل قول:
دلیل این که تو ایران چندان شناخته شده نیست هم اینه که بازار مقصد این محصول ، بیشتر در اروپا بوده!
توضیحات لازم رو البرز عزیز دادندنقل قول:
سلام. ممکنه که به شهرت و خوش نامی سافایر نباشه ، ولی اصلأ برند بدی نیست و کالاهاش ف کیفیت خوبی دارند .
دلیل این که تو ایران چندان شناخته شده نیست هم اینه که بازار مقصد این محصول ، بیشتر در اروپا بوده!
و من هم به شخصه توصیه میکنم زیاد تو قید و بند برندها نباشید!
چرا کسی 4670 رو به این بنده خدا توصیه نمی کنه !
آقا 4670 بــــهتره و فکر کنم که با پاور شما هم کار کنه !
خب شما داری توصیه می کنی دیگه! :دینقل قول:
مسلمأ 4850 قوی تره و مدت بیشتری هم می تونه کار کنه ، قدرت 4850 تقریبأ 2 برابر 4670 هستش!
قيمت 4670 و 4850 چنده ؟؟با پاور من كار ميكنه ؟؟
4670 حدوده 80.000 هست و با پاور شما هم کار میکنه ! 4850 هم حدوده 150.000 با توجه به برندش کمتر هم هست که با پاور شما مشکل خواهد داشت !نقل قول:
MSI 4850م واقعا کارت خوبی هست . پاور رو خیلی احتیاط کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4670 با چه برندي توصيه ميكنيد؟؟؟
بنظر من برند هایی مثل Force3D بیشتر بفکر کاهش قیمت تمام شده هستند تا کیفیت کالا!
برای مقایسه شما 2 مدل یکسان رو از دو برند کنار هم بزارید متوجه میشوید
طراحی فن و فاز و همچنین کمتر بون سرعت کلاک و رم از مدل معتبرتر! در ضمن میزان خرابی و مراجعه به خدمات پس از فروش این شرکت ها به مراتب بیشتر است
MSI باز بهتره
ايسوز يا گيگا و يا سافيرا كدوم بهترند؟
گیگابایت الان تو بازار فراوونه! حدود 70 تا85 تومننقل قول:
HIS
SHAPPIRE
GIGABYTE ASUS MSI XFX
GAINWARD CLUB3D
FORC3D PALIT ..........
بترتیب از بالا به پایین معتبرترین تا .... برندهای ATI
البته ممکنه بعضیهاشو یادم رفته باشه
یکم اشتباه شده تو اولویتنقل قول:
GIGABYTE *ASUS
MSI *XFX
SHAPPIRE
CLUB3D
.....
برند هم مهم هست تو خریدن کارت گرافیک
مطلق نمیشه گفت کدوم برند بهتره ولی در تولید کارتهای ati معمولا Sapphire و HIS بهترین هستند مخصوصا sapphire.
asus و گیگا هم همیشه برد های خوب و با کیفیتی داشتند ولی در تولیدات ati پیشرو نیستن.
یا مثلا در کارتهای انویدیا شاید کمتر سازنده ای بتونه با EVGA رقابت کنه.
اما در مدلهای refrence بهترین کار اینه که هر کدوم ارزونتر بود رو بخرید.
فن های HIS بهترینه! بسیار کم صدا و بیشترین قدرت خنک کنندگی! و بالطبع با کاهش گرما توانایی اور هم افزایش پیدا میکنه!نقل قول:
من خودم 4830 club3D دارم صدای فنش زیاده! اون موقع یعنی اردیبهشت امسال 148 خریدم که نسبت به مدل های دیگه حدود 40 تومن ارزونتر بود ولی خوب اینم ایرادشه! ولی شکر خدا تا حالا هیچ مشکلی نداشته!
من اصلأ دوست ندارم که برای محصولات اولویت تعیین کنم ، چون کلأ کارر اشتباهی هست!نقل قول:
ولی این اولویتی که شما تعیین کردی ، بیشتر نشان دهنده ی میزان تبلیغات این برند ها در بازار و شناخت افراد عادی از ای برند ها هست و نه کیفیت و یا قدرت محصولات!!
مطمئنأ محصولات 3 شرکت sapphire, HIS , powercolor برای ati , amd بهترین هستند و من تا حالا هیچ محصول بدی از این 3 شرکت ندیدم!! ایسوس و گیگا و msi هم از معتبرترین و با کیفیت ترین تولید کنندگان بردهستند که محصولات بسیار خوبی تولید می کنند ، حالا با توجه به قیمت ، گارانتی و تجهیزات همراه هر محصول باید انتخاب کرد !
همیشه مخالف طرفداری از یک برند خاص بودم با این کارا شرکتهای قدرتمند کم کم انحصاری میشن وقدرت رو هم در دست میگیرند تقریبا مثل ایران خودرو:31:
تازه اینکه یک شرکتی قیمتش ارزون هست دلیل نمیشه که کیفیتش پایین باشه اینها سیاستهای اقتصادی اون شرکتها هست چه بسا فردا اون سیاست تموم بشه و محصولاتش رو گران کنه
اینو قبول دارم منم چندسال پیش کارت گرافیک 7300gs فورسا گرفتم اون موقع ایسوزش نبود اینورا مارکشم نمی شناختم ولی ازش راضی ام به غیر از فنش با ایسوز دوستم هیچ فرقی نداره تازه بهتر هم بوده.
نقل قول:
4670 با پاور شما به خوبی کار میکنه !!!
در ضمن خوب معلومه که 4850 بهتره از 4670 هست ولی برای خرید 4850 نیاز به خرید پاور هم دارید !
4670 نه ! GT240 بگیر !
[QUOE=امير موسر;4652358]4670 نه ! GT240 بگیر ! [/QUOTE]
سلام دوست عزیز!
میشه یه بنچمارک از 4670 و GT240 بزاری؟
قیمت gt240 چنده؟
اینم مصرفش:
در مورد قیمت دقیق نمیدونم. دمای برند زوتک این چارت ۳۶.۴ هست، ۴۶۷۰ دماش ۳۵.۶.برند پالیت یکم گرمتر میشه ۴۸.۴.کلا" برند زوتک AMP!Edition گیر بیاد مصرف و کولینگ بهتری نسبت به پالیت داره. اینم لینک تست:
کد:http://www.tomshardware.co.uk/geforce-gt-240,review-31731.html
MSI N240GT GeForce GT 240 512 MB GDDR5
این ریویو خوبیه :
240 با کارت هایی مثل 4670 مقایسه شده
ایول!
آقا این GT240 چنده؟
از 4670 گرونتره؟
بله کمی گرونتره !نقل قول:
به نظر من اگر 4670 گیگا با مموری سایز 512 و مموری کلاک 2000 گیر بیاد بهتر از gt-240 هستش و با قیمت بهترنقل قول:
یه زمانی یکی از سایتهای فروش (اسمشو نمی برم) به قیمت 65 تومان داشت که الان چند وقته دیگه نداره.
خودم هم می خوام یکی بخرم اگر گیر بیاد.