جی میل برای شما هم باز نمیشه ؟
Printable View
جی میل برای شما هم باز نمیشه ؟
برای بنده بدون مشکل باز میشه :27:
نه بابا لطف كردن ف@ي@ل@ت@ر كردن
برای من هم الام امتحان کردم باز نمیشد،چندین بار امتحان کردم،بعد گذاشتم رو view as basic html بازش کردم !
مال من هم باز نمیشه باید چیکار کنیم؟
.... زدن تو اینترنت ما ! 4 تا سایت به زور باز میشه ، 60 بار در ساعت هم که دیسی میشم ، gmial هم که با هزار مدل قند شکن امتحان کردم باز نشد که نشد :41:
برا منم همينطور
لعنتی برای من هم باز نمیشه !!!!!!!
آخه چرا اینقدر ما باید زیر زور و فشار باشیم !
نترس. سراغ یاهو هم میان. همونطور که قبلا اومدن.....:46:
برای منم باز نمیشه!!! کلی منتظر یه ایمیل مهم بودم.
ببینم نمیشه یه طوری مخابرات رو دور بزنیم؟ :31: مثل فیلتر شکن و اینا که مخابراتو دور زدیم حالا راهی نیست بشه جی میلو بز کنیم؟:27: من میدونم شما ایرانیهای غیور همیشه یه چیزی تو آستینتون دارین. پس رو کنین که منتظریم...:27:
دولت ایران جی میل رو مسدود کرده باید از ای پیهای غیر ایرانی(چیز شکن ) استفاده کنید
برای منم باز نمیشه :18:
آخه یکی نیست بگه جیمیل رو چکار دارین دیگه :21:
خوب حالا تا یه مدت جی میل رو بیخیال بشید و از طریق پست نامه بزنید ! فیلتر هم نداره :5:
دوستان مشکل جی میل به هیچوجه تحریم یا فیلترینگ نبوده،چون برای من به هر حال به صورت معمولی و بدون تونل زدن باز میشد ، منتها با سرعت لاکپشتی
بنابراین حدس میزنم،مسئله ی حمله ی مخابرات به جیمیل و و یا نمیدونم،چیزی که میگم نظریه در حد حدس و اطلاعات فنی محدود من از شبکه ست،چیزی شبیه به حمله های DOS بوده،مثلن میشه اینطوری گفت که ترافیک مسیرهای منتهی به جیمیل رو سرریز کرده بودند
و البته اینجا جاش نیست،ولی فک میکنم،یه آزمایش بود برای روز معهود..و داشتن باز خورد میگرفتند
البته باید دید که طی شبانه روز گذشته کاربران جیمیل خارج از ایران هم مشکل داشتند یا نه
به هر حال الان که مشکلی نیست
باز نمیشه از دیروز
تا وقتی ایمیل ببخشید رایانامه ملی (من عاشق این کلمه هستم :31:) باشه کی سراغ جیمیل و یاهو میره:5:
[کد:http://www.emailmelli.com/
دیگه از این بهتر چی میخاین:31:نقل قول:
سیستم پیشرفته کاملا رایگان صندوق پست الکترونیکی ( E-Mail ) کاملا ایرانی بر طبق قوانین تجارت الکترونیک جمهموری اسلامی ایراناختصاص 3 گیگا بایت فضا برای ایمیل های شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدیریت پوشه ها و صندوق های شما ( دریافت ، ارسالی ها ، در دست ارسال ها ، نامه های ناخواسته ، حذف شده ها ، هرزنامه ها ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امکان ارسال ایمیل با سیستم ارسال فایل پیشرفته و ارجاع ایمیل ( Forward ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دریافت و ارسال نامه از میل سرورهای دیگر ( هماهنگ با Yahoo Mail و GMail و Hotmail ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امکان افزودن امضای دیجیتالی به نامه های شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دفتر تلفن پیشرفته آنلاین - تقویم روزانه ها و برنامه کارهای شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امکان دریافت و ارسال ایمیل از طریق تلفن همراه شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رمزگذاری محتوای ایمیل های ارسالی شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جستجوی پیشرفته در صندوق های پستی و پوشه های شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امکان قراردادن پاسخگوی خودکار به ایمیل ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امکان منع کردن و بستن ایمیل دلخواه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پشتیبانی کامل از سیستم SMS اپراتورهای مخابراتی جمهوری اسلامی ایران ( ارسال و دریافت ایمیل به Sms و برعکس ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محافظت از هرزنامه ها و مدیریت و تشخیص فرستنده آنها از طریق IP فرستنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محافظت از ویروس ها و اسپم ها برای تمامی ایمیل های ارسالی و دریافتی ( دارای سیستم آنتی ویروس داخلی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادیتور حرفه ای برای نوشتن و ارسال ایمیل
اگه کسی هم براتون مزاحمت ایجاد کرد برید شکایت کنید مخابرات تمامی مشخصاتش رو بهتون میده:31:
میتونید هم هماهنگ کنید که میل های بچه تون رو کنترل کنه که یه وقت....:31:
براتون رمزنگاریشم میکنه از گوگل بهتر با خیال راحت میل بفرستید:31:
میل هاتون هم براتون چک میکنه اگه به دردتون خورد اجازه دریافتش رو بهتون میده دیگه از اسپم هم خبری نیست:31:
اگرم فایلی همرا میلتون بود براتون بازش میکنند و با آنتی ویروس اسکنش میکنند از بابات ویروس هم خیالتون راحت:31:
همه این امکانات رایگانم هست:31:
دوستان نمیشه از برنامه های جاوا مثل opera mini که همه سایت ها رو باز میکنه توی کامپیوترم با تبدیل ازش استفاده کرد؟ قبلا یکی از دوستان این روش رو گفته بود ولی من بعد از اینکه با برنامه java2exe تبدیلش میکنم اجرا نمیشه:13:
ولی برنامه shmessenger جواب میده وقتی یاهو قطع میشه راحت میشه بازش کرد فقط تصویرش خیلی کوچیکه
در حال حاضر برای من عادیه
که بعدش به جرم محارب........................................ .......نقل قول:
فعلا جیمیل هایی رو که رو اس اس ال هست (Https) براشون باز نمیشه ...
بعید میدونم ، چون اپرا مینی برای پلتفرم موبایل نوشته شده و اون برنامه ها برای ساخت فایل اجرایی برای ویندوز از روی فایل کلاس به کار میرند، اپرا مینی که شما نصب میکنید رو موبایل در قالب یه فایل جر ارائه میشهنقل قول:
تا دیروز حداقل با چیز پی ان باز میشد. امروز دیگه با اونم باز نمیشه!
اجراي اپرا ميني بر روي كامپيوتر به صورت فول اسكريننقل قول:
جاوا رانتايم كه ميتونين از اينجا بگيرين 13 مگ
http://rapidshare.com/files/345943998/setup.rar.html
دوما شما نياز به ميكرو امولاتور دارين كه از اين زير ميتونيد بگيرين 1/5 مگ
http://rapidshare.com/files/345945537/microemulator-2.0.2.rar.html
سوما شما بايد يه ورژن از برنامه اپرا ميني رو از تو سايتش بگيرين
www.operamini.com
آخرين ورژن رو بگيرين دقت كنيد كه هم jar رو بگيرين وهم jad رو اين برنامه با jad كار ميكنه
من آپلود کردم
http://rapidshare.com/files/345948791/opera_mini_5.rar.html
خوب حالا روش كار:
اول از همه جاوا رانتايم رو نصب كنيد(همون اولي)
دوم فايل ميكرو امولاتور رو باز كنيد و همه رو تو يه پوشه بريزين
سوما برين تو پوشه ي ميكرو امولاتور و روي
microemulator.jar
كليك كنيد
توجه كنيد :چون شما جاوا رانتايم رو نصب كردين حالا كامپيوترتون قابليت باز كردن اين فايل jar رو داره
حالا مسير زير رو برين
options=>select device=>add
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و برين تو پوشه ي
microemulator/devices
و فايل
microemu-device-resizable.jar
رو انتخاب كنيد حالا Resizable device رو انتخاب كنيد و Set as default رو بزنين
حالا دكمه resize رو در گوشه پايين سمت راست بزنين و 1024 در 800 رو بنويسين
حالا برين توي منوي بالايي و file رو بزنين
و فايل جاد اپرا ميني رو انتخاب كنيد
ميبينيد كه اپرا ميني تو ليست برنامه هاتون مياد
حالا استارت رو كليك كنيد و از اپرا ميني فول اسكرين رو كامپوترتون لذت ببرين.
اينكار 100% تست شده است
نتيجه ي كار مثل شكل زير ميشه
منبع : انجمن تخصصی موبایل - دوست خوبمون مهران عزیز
جالبه. امروز بعضی از کاربران جیمیل خارج از کشور هم این مشکل رو داشتن. منتها وقتی از طریق گوگل سرچ میزنم و میخوام به انجمنی برم که کاربرهای انگلیسی زبان این مشکل رو داشتن و با اونا در مورد این مشکل صحبت کنم با کمال تعجب میبینم که سایتهای انگلیسی زبانی که در مورد این مشکل صحبت کردن فیلتر تشریف دارن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جالبتر اینکه با اپرا مینی و از طریق مبایل میشه به جیمیل متصل شد که ایرانسل اینترنتش از امروز صبح واسه خیلیها قطع شده!!!!!!
فکر کنم تا پایان دهه ی پرشکوه انقلاب عزیزمون باید بشینیم و رضاجان تقی پور و محمودخان عزیزو نظاره کنیم ببینیم بالاخره میخوان چیکار کنن با ما.
با تغییر آی پی راحت باز میشه با ultra 97
ultra 99.2 هم اومده ها:31:نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
جالبه. امروز بعضی از کاربران جیمیل خارج از کشور هم این مشکل رو داشتن. منتها وقتی از طریق گوگل سرچ میزنم و میخوام به انجمنی برم که کاربرهای انگلیسی زبان این مشکل رو داشتن و با اونا در مورد این مشکل صحبت کنم با کمال تعجب میبینم که سایتهای انگلیسی زبانی که در مورد این مشکل صحبت کردن ...... تشریف دارن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جالبتر اینکه با اپرا مینی و از طریق مبایل میشه به جیمیل متصل شد که ایرانسل اینترنتش از امروز صبح واسه خیلیها قطع شده!!!!!!
فکر کنم تا پایان دهه ی پرشکوه انقلاب عزیزمون باید بشینیم و رضاجان ............. عزیزو نظاره کنیم ببینیم بالاخره میخوان چیکار کنن با ما.
دوستان تو رو به خدا بحث سی یا سی انجام ندید
تابلو اعلانات سایت رو بخونید
دوستان از برنامه زیر برای ورود به صندوق جی میلتون استفاده کنید
http://s73.eu.rapidbaz.com/get/_9D5P/MozillaThunderbird3.0RC2.rar
اگر از IE استفاده می کنید کوکی ها و همه ی فایل های اضافی رو پاک کنید و دوباره امتحان کنید
نقل قول:
دوست عزیز کار از این کارها گذشته مشکل حاد
اتفاقا دیروز برا یکی که همین مشکل رو داشت با این روش جواب داد !!!
الان برای من مثل قبل بالا میاد ..........تبریز-همارا
نقل قول:
من ویندوز رو دیروز عوض کردم ولی مشکل پابرجاست
بذارید اینجوری بهتون بگم(آخه من هر روز ایمیلامو چک میکنم و همینطورم پنجره ش رو باز میذارم
عشقیه
ممکنه الان باز بشه بدون هیچی
نیم ساعت دیگه حتمن باید یه پراکسی به کار بگیرید
و بعضی موقع هم حتمن پراکسیتون بینام باشه
و صد البته کار مخابراته (چون فک نمیکنم کاربرای کشورای دیگه مشکلی داشته باشن،یعنی حتمن ندارن،چون با تغییر هویتتون-پراکسی-حتمن میتونید وارد شید )
فقط کسی میدونه رسانه های مجاز چیزی در اینباره نوشتن یا نه ؟
ولی جالبه که کسی چیزی نمیگه. واقعا که. امروز داشتم کلیک میخوندم و از اینکه این هفته نامه های به اصطلاح IT این مملکتم انگار نه انگار که جیمیل اینطور شده، دارن اینقدر راحت از این موضوع رد میشن. ما هم که جای خود! متاسفم واسه ی همه مون.
ممنون. بسيار عالي كار كرد.نقل قول:
لطف كرديد. چند روز بود نمي تونستم ايميل هام رو چك كنم.
بعضي ايميلها خيلي مهم بودند.
كلا" برنامه جالبيه. شبيه Outlook ميمونه.
بازهم تشكر.
آموزش اتصال Gmail به کلاینت Email داخلی مرورگر Opera... بهترین تجربه کار با ایمیلتون در کنار وبگردی با پشتیبانی کامل از IMAP و قابلیت های فراوان:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4479476&postcount=3789
می تونید برای باز کردن Gmail از این افزونه ی فایر فاکس استفاده کنید:
موفق باشید:11:کد:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1320
نقل قول:
قابلی نداشت هدف بچه های اینجا کمک به یکدیگر
الان ساعت 18:27 اینترنت صبانت
جیمیل به راحتی در دسترس می باشد
پست زدم که بگم من هم چجنین مشکلی دارم
من از آسیاتک سرویس دارم یک ساعت بهش دسترسی دارم ساعت بعد نه!