سلام.
من میخوام یه مانیتور بخرم با این ویژگی ها:
زاویه دید خوب.
آسیب چشمی حداقل.
مصرف کم.
و مهمتر از همه Full HD
فقط میخواستم بدونم مانیتور LCD بخرم یا LED ؟
کدوم بهتره؟
میتونید ویژگی های هر کدوم رو بگید؟
قیمت و برند برام مهم نیست.
پیشنهاد شما چیه؟
Printable View
سلام.
من میخوام یه مانیتور بخرم با این ویژگی ها:
زاویه دید خوب.
آسیب چشمی حداقل.
مصرف کم.
و مهمتر از همه Full HD
کدوم بهتره؟
پیشنهاد شما چیه؟
یک یه چیزی بگه...
:19:
---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
من میخوام 2286 بخرم(LG)
نظرتون چیه؟
سلام
LED های موجود در بازار WLED هستند و نه OLEDنقل قول:
تفاوت WLED یا LCD در منبع نور زمینه یا Back Light هست که در WLED به جای CCD از White LED استفاده میشه
WLED تفاوت چندانی از نظر کیفیت با LCD ندارهنقل قول:
کدوم بهتره؟
از مزایای WLED میشه به:نقل قول:
مصرف کمتر و ضخامت کمتر اشاره کرد
حداکثر بودجه؟نقل قول:
پیشنهاد شما چیه؟
من میخوام 2286 بخرم(LG)
نظرتون چیه؟
من استفادم بیشتر برای فیلم هستش() و گاهی هم بازی.
زیاد پای PC هستم.
میخوام رمان پاسخگوییش خوبباشه.
بودجه 300-400 دارم.
دوست عزیز هنوز مانیتور ال ای دی فول اچ دی در بازار وجود نداره و بهترین گزینه برای شما همون LCD است و من مدل فول اچ دی زیر رو پیشنهاد میدم:
SAMSUNG P22500 = 220000
SAMSUNG P23500 = 240000
مدل هایی با پنل جدید تر اما با شدت روشناییه کمتر هم هست که مصرف برقشون فوق العاده پایینه :
SAMSUNG P22700 = 250000
SAMSUNG P23700 = 265000
مانیتور های ال ای دی با این که گرون تر هستند،اما چند مزیت دارند،مانند:عمر50ساله ی ال ای دی ها و نگه داری راحت تر و آسیب پذیری کم تر(ال سی دی رو پخ کنی پاره می شه!)و مصرف برق کمتر.
بی زحمت یه تشکر هم بزن:11:
به زودی این مانیتور وارد بازار میشه (شایدم موجود باشه):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LG W2262TQ
کیفیت پنل فوق العاده ای داره (از نزدیک دیدم)
من جای شما باشم به غیر این فکر نمیکنم!
نقل قول:
این LCD هست یا LED ؟
میتونی یه خورده بیشتر توضیح بدی؟
من که چشم گرفتتش.
:18:
به زودی این ال سی دی که فول اچ دی هم هست وارد بازار میشه با کنتراست 70.000:1.من اگه جای شما بودم صبر میکردم تا چند هفته ی دیگه تا این بیاد تو بازار اگه بیاد دیگه سامسونگ با مدل P22700 هم جلوش کم میاره.منم هم که دیدی سامسونگ پیشنهاد دادم به خاطر اینکه دقیق نمیدونم این ال سی دی کی بیاد تو بازار.تو نمایشگاه دیدمش کیفیت و پنل فوق العاده ای داره و وقتی با ال سی دی های دیگه مقایسش کردم اصلا قابل قیاس نبود. تا کیفیتشو نبینی باورت نمیشه.رنگ ها فوق العاده طبیعی و زنده هستند.قیمتش هم باید حدود 230 الی240 تومن باشه.
LG W2262TQ
البته باید منتظر ورود سری X سامسونگ که OLED هست هم باشیم ولی به احتمال زیاد از 3 ماهه دوم سال جدید شمسی:31:
قیمتها هم فکر کنم برای نمونه 22" و فول HD بالای 420000
کارم خیلی عجله ای نیست.
میتونم منتظر بمونم.
میتونید یه لینک بدید که اطلاعات بیشتری از این مدل بهم بده؟!
:8::8:
من امروز اومدم دیدم که کارت گرافیکم در ویندوز 7 حداکثر تا رزولوشن 1200*1600 رو ساپورت میکنه.!!!!!
کارت گرافیکم 8500 GT هستش (Gigabyte).
حالا من یه کارت گرافیک میخوام که حداقل تا 1080*1920 (Full HD) رو داشته باشه.
8800 GT چطوره؟ تا چه رزولوشنی ساپورت میکنه؟
پیشنهاد شما چیه؟
خیلی نمیخوام پول بدم.در حد همین کارت گرافیک خودم کافیه فقط Full HD ساپورت کنه.(البته در ویندوز 7)
نقل قول:
مدل LED ال جی کنتراستش 2.000.000:1 بوده و از لحاظ کیفیت تصویر، عمر، مصرف برق، اندازه و حجم و وزن غیر قاقبل قیاس با کنتراست یه مانیتور LCD هست. قیمتش هم 314 هزار تومان هست.
برای کسب اطلاعات بیشتر :
کد:http://www.sat2sat.org/showthread.php?p=125674
ATI دو تا مدل HD زده بیرون که خیلی ازش تعریف می کنن. فکر کنم 4870 و 4870x2 هست. دومی دارای دو چیپ گرافیکی هست و در نتیجه قدرتش 2 برابره... :5:نقل قول:
شاد و پیروز باشین :31::40::10:
نه من Geforce میخوام.
اگه قیمت هم بدید که ممنون میشم.
من میخوام زیر 100 تومن وایسه و از 8500 خودم بهتر باشه و در ضمن full hd.
دوست عزیز شما که میگی w2286l ال ای دی است تا حالا دقت کردی رزولیشنش 1050 است پس به چه درد میخوره وقتی فول اچ دی نباشه.آدم نگیره سنگین تره.نقل قول:
اصلا لازم نیست گرافیک رو عوض کنی بعد از وصل کردن مانیتور رزولوشن های بالاتر اضافه میشه و می تونید انتخاب کنیدنقل قول:
من الان p23700 دارم و گرافیکم 6100 آنبورده و رزولوشن روی 1080*1920 هست هیچ مشکلی نیست فقط در صورتی که بازی های سنگین انجام میدید و می خواید بهترین کیفیت رو داشته باشید گرافیک رو ارتقا بدید
این هم حرفیه! :14:نقل قول:
آخه HD یه بدی هم که داره اینه که نوشته ها در اون فوق العاده ریز می شن و چشم رو اذیت می کنن... تنها خوبیش اجرای بازی و فیلم های HD هست. همین!
این مطلب اصلا صحیح نیست نوشته ها ریز نمشن و چشم هم اذیت نمیشهنقل قول:
فقط هرچی میگیری LCD یا LED سراغ AOC نرو که پشیمون میشی از ما گفتن بود.
هرچي مي گيري فقط LG بگير!
LG در زمینه مانیتور ها از Sumsung قیوتره من اینو از نزدیک و هرجایی که رفتم و در اکثر مدل ها تست کردم.حتی مدل های مختلفLG ساخت مادیران هم کیفیت خوبی داره.البته نباید یه مانیتور sumsung 400 رو با یه LG 200 تومنی مقایسه کرد (متاسفانه بعضی از دوستان این کار رو میکنن وبه این نتیجه میرسن که مثلا sumsung از l gبهتره و یا برعکس) باید تو یک رنج قیمت و امکانات مشابه مقایسه کنید اونوقت متوجه میشید که LG حرف بیشتری واسه گفتن داره.البته مدل های درست و درمون دیگه ای هم تو بازار هست که زیاد اسمشون سر زبون نیست و حتی بعضیهاشون از LG هم بهترن ولی خوب سخت گیر میان و گارانتی جالبی هم ندارن.مثل برخی از مدل های HP که زیاد کسی ازشون صحبتی نمیکنه ولی مانیتورهای خوبی هستن.
پس من کارت گرافیک نخرم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
این که هرچی رزولوشن میره بالاتر تکست ها ریز تر میشن شکی توش نیست ولی اذیت کردن چشم هم تا حدی به عادت برمیگرده.نقل قول:
در جواب دوستمون هم که گفته بود: کارت دیگه نخرم؟
نه اگر بازی نمیکنید شما اصلا نیازی به کارت جدید ندارید ولی اگر اهل بازی هستید خیلی به مشکل میخورید.
نه من خیلی اهل بازی نیستم.نقل قول:
ولی فیلم زیاد میبینم و به همین خاطر هم به Full HD بودن کارت گرافیکم تاکید دارم.
یکی از دوستانمون در یکی از پست ها گفت که نیاز به خریدن کارت گرافیک نداری و با نصب مانیتور Full HD رزولوشن Full HD هم به کارت گرافیکت اضاف میشه.
میخواستم ببینم دوستمون درست میگه یا نه؟؟؟!!
من با 6100 دارم فیلم Full HD می بینم 8500 که جای خود دارهنقل قول:
ولی فیلم زیاد میبینم و به همین خاطر هم به Full HD بودن کارت گرافیکم تاکید دارم.
بله کاملا درستهنقل قول:
سیستم رزولوشن مانیتور رو تشخیص میده و حداکثر رو روی اون میزاره.
من خودم مانیتورم samsun 172B بود با اینکه کارت گرافیکم 5870 هست حداکثر رزولوشن رو برام 1280*1024 نشون میداد.
اصلا نگران اون قضیه نباشید.
من هم ال جي رو پيشنهاد ميدم چون سامسونگ هيچ وقت نميتوني بفهمي ساخت كجاست
من خودم W2042S گرفتم كه ال سي دي ولي تصويرش عاليه
حداقل روي كارتنش نوشته ساخت كره
در ضمن مارك ال جي كيفيت بسيار بالاي پنل و همچنين ساخت عالي و مونتاژ بهتري داره اين رو هم بگم توي ايران خدمات عالي داره.
موفق باشي
پس تصویب شد.
من منتظر میمونم تا LG W2262TQ وارد بازار بشه(که خدا کنه زودتر بیاد).
از همه دوستان هم تشکر میکنم.
راستی اگه خبری از ورودش به بازار شد یه اطلاعی بدید.
ممنون.
:10:
دوست جوننقل قول:
الان سري TQ موجوده. اسمشم گذاشتن سري كريستال
ببين اين مدلارو
اينم چند تا نمونه:کد:http://maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorList.asp?BrandId=10
- صفحه نمايش گسترده
- كنتراست منحصر بفرد 50,000:1
- داراي بدنه مشكي براق با قاب كريستالي
- مجهز به تکنولوژي DFC
- مجهز به ورودي DVI
- زمان پاسخدهي بسيار سريع (2ms)
- مجهز به موتور پردازش تصوير
- مجهز به كليد (4:3 in Wide, ez Zooming, Photo Effect) fun
- مجهز به تكنولوژي هوشمند تنظيمات (Smart Package)
- 21.5" Wide
- 1920 x 1080
- f-Engine
- (50,000:1) DFC
- 2ms
- Smart Package
- Full HD
کارت گرافیک یه جی فورس 240 بخر قیمتش زیاد نیست شاید 90-95 باشه...
نقل قول:
OLED هم که اگه بیاد قیمت زیادی داره چون باید انقدر دیودهارو کوچیک کرد تا بشه اندازه خود هر پیکسل که هزینه زیادی داره در نتیجه نباید حالا حالاها به فکر OLED بود.
ایشون مثل اینکه اهل بازی نیستنقل قول:
و برای بازی در رزولوشن full HD هم 240 با 8600 تفاوتی زیاد نمیکنه چون هیچکدومشون نمیتونن بازیرو روون اجرا کنن.
حرف شما درسته؛ ولی این مدل (منظو رم W2262TQ) هنوز نیومده و خیلی باحالا (حداقل چشم ما رو که گرفته:21:).نقل قول:
سلام دوستان میخوام یه مانیتور بگیرم
مشکل پول هم نیست (تا 300 ت)
شما چی پیشنهاد میکنید
میخوام از هر لحاظ خفن باشه
P23700 یا
LED LG MODEL W2286L
مسئله این است
فكر كنم oled اومده بازارنقل قول:
23700 اصلا فكر نكننقل قول:
2286 عاليه. بهترين مانيتوري كه ديدي . من كه به نظرم بينظيره.
OLED قراره بياد. ولي اونم اول كارشه. نگيرين بهتره. احتمالا 1500 تا ايراد داشته باشه
---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
وقتي يه سري مدل از يه نوع رو ميارن (همونطور كه سميرا گفت، سري كريستال رو)، ديگه مدل قديمي از همون نوع رو نميارن. مگه اينكه جديد باشه . اين مدل جديده؟ من احساس ميكنم از همون سري كريستاله مدل ديگشهنقل قول:
اگر پولش مهم نيست 2286 بسي خوبو باحالهنقل قول:
تنها مشکل 2286 این هستش که Full HD نیست(اگر نه من خودم درجا میخریدم).:13:
آره . ولي من كه اصلا با فيلم ديدن تو مانيتور حال نميكنم. فيلم تو TV بايد باشه اونم 40 اينچ به بالا.نقل قول:
به نظر منم 2286 خوبه .ولي باز هم تاكيد ميكنم:
آخه مگه مانيتور براي فيلم ديدنههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ه:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
موافقم
مانيتور براي فيلم با كيفيت ؟!؟!؟!؟؟؟؟:38: