از بین سیستم عامل های موجود بهترین گزینه برای اجرای بازی ها کودومه
البته اگه سیستم عامل خیلی جدید باشه مثل سون از سخت افزار سهم بیشتری برا خودش بر میداره و به بازی سهم کمتری میرسه
اینم در نظر بگیرین
Printable View
از بین سیستم عامل های موجود بهترین گزینه برای اجرای بازی ها کودومه
البته اگه سیستم عامل خیلی جدید باشه مثل سون از سخت افزار سهم بیشتری برا خودش بر میداره و به بازی سهم کمتری میرسه
اینم در نظر بگیرین
میشه گفت که همین سون جزو بهترین سیستم عامل ها برای بازیه!!!
البته تو میتونی از Vista SP2 هم استفاده کنی!
مشخصات سیستمت چیه؟
رو هر سیستمی فرق میکنه
اینو راست میگه ولی...
بازم میگم ویندوز سون برای سیستم هایی که روش جواب میدن برای بازی بسیار مناسبه منم با همین سیستم عامل دارم بازی میکنم!
یعنی se7en از XP برای بازی بهتره؟؟
فکر نکنم اینطوری باشه
چرا اینطوریه.نقل قول:
من خودم COD modern warfare رو روی xp وقتی رزولیشن رو میبردم بالا سیستم کلا میترکید(صفحه آبیه میومد)
ولی روی 7 بدون کوچکترین مشکلی با بالاترین رزولیشن بازی می کنم.
تازه خیلی هم به سیستم فشار نمیاد!!
من که روی xp و همین بازی که شما گفتی رو با نهایت رزولیشن و کیفیت بازی کردم.مشکل از سیستم خودتونه.
نمی دونم.شاید مشکل از ویندوزم باشه.آخه 6 ماهه که ازش استفاده می کنم.دیگه به خودش هم گیر میده! :دینقل قول:
اصولا 7 بهتره ولی شاید مجبور شی بعضی موقع ها هم به xp متوصل شی.
منم 7 رو بیشتر توصیه میکنم .
در صورتی که سیستمتون بکشه .
قطعا اگه سیستمتون توانایی داشته باشه بهترین ویندوز چیزی نیست جز ویندوز seven
من بازیها رو هم تو ویندوز XP 32بیت و هم 64 بیت امتحان کردم و نتیجه این شد که بازیها در ویندوز XP 64 بیت حداقل 2برابر سریعتر از نسخه 32 بیتی اجرا میشه. من رم یک گیگ دارم و برای همین 7 اصلا بازیهامو نمی کشه.
سی پی یو من هم AMD 3200+ هست .
مثلا بازی Mirrors edge رو با این سیستم در نسخه 32بیت اصلا نمیشه بازی کرد ولی در 64بیت کاملا روان هست.
شاید AMD با ویندوزهای 64 بیت سازگاری بیشتری داره.
کلا این اصلشه
ram:2or4gig
video card:1gig{gforce9500or9800or...
cpu:2core
win:xp spack2
ویندوز سون 7 خیلی بهتر از همه ویندوز هاس!
من همین الان که تو P30 World هستم قبلش داشتم AVATAR رو بازی می کردم بدون مشکل این در حالیه که با ویندوز ویستام AVATAR برام تیک میده!:31:
البته باید سیستمت به سون بکشه!
اینطور نیست اصلاً مارک CPU مهم نیست مهم نیته!!!:31:نقل قول:
از شوخی گذشته باید پردازنده شما قابلیت پردازش با سرعت 64bit رو داشته باشه!:8:
ولی خیلی وقت هام شده که پردازنده 32 بیت بتونه 64 رو جواب بده(مثل CPU خودم!:18:)
اینجا یه نفر یه مقایسه بین این سه تا سیستم عامل انجام داده :
گرچه نمیشه از یکسان بودن شرایط برای همه این سیستم عامل ها در این تست اطمینان کامل داشت .کد:http://www.testfreaks.com/blog/information/windows-xp-vs-vista-vs-7
برای بازی فکر می کنم برای سیستم های متوسط و ضعیف ، مسلما XP تنها گزینه عالی هست ، و اگر سیستم قوی تری دارین وبازیتون با Seven سازگار هست ، میتونید رو Directx10 و اگر اشتباه نکنم 11 سون حساب باز کنید .
به هر حال Seven برای ما ایرانی ها که سیستم عامل کیلویی دستمون میاد گزینه جدید و قابل اطمینانی خواهد بود ، محیطی جذاب که مسلما در سهولت انجام کارها کمک کنندست و البته بر خلاف دو سیستم عامل قبلی با توجه به قول های مایکروسافت پایداری بیشتر سیستم عامل ( هیچکی دوست نداره بازی های winxlive ش با پاک شدن Xp یا ویستا بپره و بخواد اونهارو دوباره نصب کنه ) !
همین الآن که دارم اینهارو تایپ می کنم احساس می کنم ویندوز Xp یم سنگین شده ، یه جوریه ! انگار برای روی پا موندن داره تمام انرژیش رو به کار می بره . به هر حال انتخاب سیستم عامل به نوع سخت افزارتون هم بستگی داره .:11:
تا حدودی درسته ولی برای گیم که دستگاه خیلی کار میکنه باید به سه عامل اصلی توجه داست( برای بازی)نقل قول:
1-قدرت سیستم عاملWindows
2-قدرت سخت افزار (CPU .Vga card. .ram .قدرت وسرعت هارد زیرا درکارهای سنگین بازی های کامپیوتری ممکن است چندین صدای قیژ قیژ ازهارد دربیاد ویک دفه بسوزد . درآخر قدرت وتوان Power مد نظر است زیرا باید ولتاژ وجریانهای مختلف بامقدار وات متفاوت وبالا بسازد که ممکن است ساپورت نشود:31:)
3-قدرت تهویه بالا : زیرا درهنگام بازی درصد استفاده از CPU وکارت گرافیک شما ممکن است خیلی بالا رود وبسوزد وباید دمای آنرا درحد متعادل نگه داشت تا عمر آن کاهش نیابد.:31:
سیستم پیشنهادی من برای بازی :
1-CPU :باید3.00GB اینتل
2-RAM :باید DDR3باشد و2.00'به بالا
3-گرافیک: 1.00گیگ DDR3یابالاتر وتراشش Nvedia
4-کیس باتهویه بالا مثلا کیسهای Green
5- مادربرد که تمام مولفه هاش برای قطعات بالا ساپورت شود.
6- پاور باقدرت 700و ات یا بالاتر پاورهای گرین دارای خازن های جامد وقدرت مند هستند که عمر وتوان بسیار بالایی دارند.:31:
7- بهنرین ویندوز نسبت به زمان حال که بیشتر بازی هارو از نظر خودم اجرا کردهWindows Vista 32bit
هست:31::31:
البته تمامی مطالب این پست جنبه ی آموزشی داره وخدایی نکرده جنبه تبلیغات ندارد وفقط نظر خود من است.:31::31::40::40::11::11::20:
منم با نظرت موافقم ولی...
آخه می دونی من با Seven بیشتر حال میکنم در ضمن شنیدی دارن ویندوز 8 میسازن!:18:
باورم نمیشه یعنی نسخه هفت نیومد ه نسخه 8:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::نقل قول:
باور نمی کنی برو اینجا:
کد:www.windows8beta.com
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
یک چیز دیگه که اگه بگم شاخ در میاری!!!
IE9 هم اومده بهتره تو قسمت درخواست نرم افزار یک چرخی بزنی!!!
سيستمت هر چقدم كه محشر باشه بازم ايكس پي چيزه ديگس !! مخصوصا واسه بازي!
دارن نمیسازن.ساختن و من کاورش هم دیدم.:18:نقل قول:
ویندوز 8 و Ie9 فقط شایعاتیه که الکی تو نت پخش شدن، اینکه ماکروسافت روی سیستم عامل جدید کار میکنه خوب چیز عجیبی نیست، ماکروسافت همیشه روی یه سیستم عامل جدید کار میکنه ولی هنوز هیچ چیزی از این سیستم عامل حتی جزئیات خیلی کوچیکشم مشخص نشده IE 9 هم همینطور. همین دوستمون که سایت windows8beta رو گذاشتن توی این سایت فقط اطلاعات و عکسهایی از Windows 7 وجود داره.
برای بازی هم اگر رم بالا دارین ویندوز 7 خوبه اگر نه xp، چون در حالت عادی حداقل 512 مگ و بیشتر ویندوز 7 نسبت به XP بیشتر رم میگیره ولی اگر رمتون بالاست مثلاً 3-4 گیگ فرق چندانی ندارن باهم.
به نظر من همین Xp از همه بهتره.
هیچ دردسری هم نداره و مسخره بازی در نمیاره سر بازی ها.
فقط 7!! برای بازی واقعا عالیه
من خودم سون دارم چطور میشه که سون برای من که رمم 512 هست از ویستا بهتر جواب میده !؟
در ضمن سایت windows8beta رو خود مایکروسافت توی وب سایتش معرفی کرده!!!:20:
مثلما" برای گیمرهای حرفه ای 7 بهترینه به خاطر دایرکت ایکس 10 . یه نسخه سبک از 7 منتشر شده از طرف ماکروسافت با نام Windows Seven Gamer Edition مختص بازی .
هاااااااااااااااااا؟؟؟:18:
میشه صفحه ای از مایکروسافت که این ویندوز توش معرفی شده رو بفرمایید؟نقل قول:
دوستمون فکر کنم باید اول یه سرچی تو نت بزنه تا جریان کاملش دستش بیاد و بعد احتمالا خیلی از جملاتشو باید تغییر بده :10:نقل قول:
7-7-7-7 همین درست فقط 7
سلام . اگه سیستم شما جدید هست بهتره (برای بازی )از سون 64 بیت استفاده کنین و یادتون باشه قبلش درایورها ی سیستم را دانلود کنید .
من با این سیستم عامل بازیهای سنگین را راحت اجرا میکنم .
خب خب خبخب باشه باشه !!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
الان میرم 7 میخرم!!!!!!!!!!!!!:31:
میگم چه نوع 7 بهتره؟؟؟
یعنی:
32,64
و چه نوع سرویس پک؟
سرویس پک 1 نوع 32بیتینقل قول:
بازم درخدمتم!:31:
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------
پس سیستم منوببین خوبه؟نقل قول:
CPU=INTEL 4CORE 3.2GIG
VGA=GIGABYTE 1GIG DDR5
RAM=8GIG DDR3 OCZ
MODER BOARD=ASUS P5QC3
اگر نظر منو بخوای...
چی از این بهتر ولی CPU ات پایین نیست؟
کجاش پایینه 4تا هسته 3.2گیگی داره بازم پایینه؟:18::18:نقل قول:
اوه فکر کردم نوشتی کیلو بایت واقعاً متاسم از قضاوت سریعم!!!
خواهش میکنم این حرفا چیه:11::40::10:نقل قول:
cpu های چهارهسته درواقع نسل جدید CPU ها هستند که وارد بازار شدند دارای تراشه های بسیار بسیار ریز وتمیز وتقسیم شده به 4قسمت مساوی هستند که هرکدوم از این قسمتها یه CPU تک هسته ای 3.2گیگی هست:31::31:
که اینهارو باهم درآوردند کردنش اینی که مندارم قیمتشم خیلی بالاست (بین 500تا1000تومان)داره تو بازار رضا هم هرکی بستشو واکنه از ترس به خودش میلرزه:27::27::27::27:
چون خیلی حساسند حتی به نور یا به باد که مثلا اگه باد بهشون بخره فرت میشند:27::27::27::18::18::18:
واسه همین توصیه شده که فن سی پی یو های مخصوص خود دستگاه روروش نصب کنید:31:
اگر کسی مشکلی داشت درخدمتم:31::18::18:
چاکریم خدمت از ماست!