آیا از دوستان کسی تجربه خرید مدل 1564A را داره؟
آیا ارزون بودن این لپ تاپ دلیل خاصی داره؟
لطفا راهنمایی کنید
Printable View
آیا از دوستان کسی تجربه خرید مدل 1564A را داره؟
آیا ارزون بودن این لپ تاپ دلیل خاصی داره؟
لطفا راهنمایی کنید
سلام .يكي از دوستانم به تازگي اين مدل رو خريده . انصافا خيلي خوشگل بود من كه باهاش حال كردم .مشكي براق بود و سي پي يوش هم core i3 هستش . اگر ديدمش ازش مي پرسم بهتون اطلاع مي دهم . ولي در نگاه اول كه معلوم بود با پدر مادره . حتما روش فكر كن
سلام . خوبی دوست عزیز .
آره من 4 روز پیش خریدم. 8100000 تومن . واقعا نسبت به قیمتش فوق العادست. جون می ده واسه بازی و رو کم کنی. گرافیکو می بره رو 1.8 گیگ. بازم اگه کمک خواستی بهم بگو.این وبلاگ منه. فدات بای
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اولین باری هست كه دل برای سری ایسنپایرون همچین كانفیگی خفن می بنده
ظاهرش هم نسبتا خوبه
نمره خوبی می گیره با قیمتی كه داره
دوست عزیز مرسی از راهنمایینقل قول:
از لحاظ سرعت پردازنده در قیاس با core 2 duo چطوره ؟
در ضمن شما با چه گارانتی خریدید ؟
لپ تاپ خفنيه،خيلي هم خوشگله،از دل بعيد بود واقعا! بخر شك نكن:27:
راستي سي پي يوي استفاده شده در اين مدل ( core i3 ) از core 2 dou 2.8 خيلي قوي تره ؟؟؟
سلام به دوستان من دیروز یک Dell inspiron 1564 خریدم..
XP نصب کردم ولی مصرف باطری پایین تسک بار را نشان نمی دهد و وقتی به برق نیست اون دو شاخه رو نش.ن میده .انگار داره شارژ میشه بد چون نمیدونم کی باطری تموم میکنه یک هو سیستم خاموش میکنه.
سلام من همچین لپ تابی دارم این مشکل رو نداره البته من سری یاده این لپ تاب رو دارم
نقل قول:
سلام . دوست من این مدل WIN7 64 ساپورت میکنه
نه عزیز من . این سی پی یو دو هسته ای هست و اصلا هم از core 2 dou 2.8 قوی تر نیست و به گرد پای اون هم نمیرسه . فرکانس اون 2.13 هست.نقل قول:
core 2 dou 2.8 رو با سری core i7 720QM مقایسه می کنند که 4 هسته ای هست و فرکانس کاری اون 1.6 هست و می تونه به تکنولوژی جدید اینتل تا 2.8 برسه. این سی پی یو تازه حدود 5 درصد از core 2 dou T9600 2.8 قوی تر هست.
با سلام به شما دوست عزیز ،نقل قول:
این مدل هم کانفیگ خوبی داره و هم از همه مهمتر خیلی شیک ه!
به نظر من که ارزش خریدن رو داره!:46::5:
بقیه مشخصات هم مثل 1564 هست، یعنی گرافیک ATI ، رم 4 و هارد 320
می خوام ببینم کسی تستی گرفته که کدوم قوی تره ؟
خوب معلومه 1564 رو بگیری بهتره..نقل قول:
کیبورد فول این نوتبوک زیبایی خاصی بهش داده.
در ضمن DDR3 هستش.
ببین دوست ، 1564 نسبت به 1545 سرتره!نقل قول:
دلایل زیادی هم داره ،
یکیش سی پی یو ، 1564 از سری جدید سی پی یو های Core i3 استفاده میکنه! و از نظر مصرف و معماری داخلی پردازنده با Core 2 Duo فرق داره!
حالا از اینم ، که بگذریم ، دیزاین 1564 رو نمیشه نادیده گرفت! مخصوصا کیبورد !!!:10:
اگر نظر من رو بخوای ، تو این رنج قیمت 1564 بهترینه!
اطلاعات بیشتر :
_______________________________کد:http://www.dell.com/us/en/home/notebooks/inspiron-1564/pd.aspx?refid=inspiron-1564&cs=19&s=dhs
با تشکر ،
M24
سلام، آقا ما تا به امروز تو رنج 850 ايسر 5738G رو انتخاب كرده بوديم كه حالا با اين 1564 آشنا شديم، حالا توش مونديم كدومو بگيريم ؟
دوستان لطفا راهنمايي كنن....
ببینید ، 1564 از سی پی یو های Core i3 استفاده میکنه ،
از نظر زیبایی هم از 5738G سرتره! (البته این نظر من ه ، می دونید که زیبایی سلیقه ای ه!!!)
حالا خود دانید !!:10:
راستی ، شما از چه نظری غیر از دو مورد بالا به 5738G شک دارید ؟؟؟
توی تاپیک مشاوره برای خرید مطرح کنید بهتر جواب می گیری:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=259
ممنون از نظراتتون...
دوستاني كه 1564 دارن توضيحات بيشتري در مورد اين لپ تاپ بدن...
(( سرعت، باطري، ميزان حرارت، كيفيت صفحه نمايش LED نسبت به ديگر مدل ها (sony, acer)، سر و صدا، اينكه جاي انگشت رو بدنه ميمونه يا نه، و ... ))
راستي اين مدل مولتي تاچ پد داره ؟ بك لايت چطور ؟
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------
ممنون از نظراتتون...
دوستاني كه 1564 دارن توضيحات بيشتري در مورد اين لپ تاپ بدن...
(( سرعت، باطري، ميزان حرارت، كيفيت صفحه نمايش LED نسبت به ديگر مدل ها (sony, acer)، سر و صدا، اينكه جاي انگشت رو بدنه ميمونه يا نه، و ... ))
راستي اين مدل مولتي تاچ پد داره ؟ بك لايت چطور ؟
ای کاش این لپ تاپ مودم دیال آپ و پورت 1394 را هم داشت لااقل 1394 را هم داشت دیگر برای کار من کامل بود .
یکی دیگر از مسائلی که در مورد این مدل وجود دارد اینکه فقط می توان ویندوز 64 بیتی روی آن نصب کرد و همچنین با ویندوز XP هم مشکل دارد شاید دلیلش عدم وجود درایوها برای ویندوز XP است .
نقل قول:
سرعتش که خوبه و باطریشم فول باشه با نور 30 درصد حدود 3 ساعت کار میکنه و صفحه نمایشش هم بدنیست ال ای دی هست و اچ دی هست وصداشم متوسطه و جای انگشت روی بدنه میمونه چون مات نیست و مولتی تاچ نیست.
راستی قیمت آن با گارانتی زیگورات چند است ؟ البته هردو کانفیگ بالا و پایین آن را می گویم .
بفرمایید :
یکی 690,000 تومن و دیگری 850,000 تومن ه!کد:http://tiny.cc/M4wBh
به نظر خودت جای خوبی ، مطرح کردی ؟؟؟:41:نقل قول:
لیست قیمت سونی هم برات پیام خصوصی کردم!:46:
به چي وصل ميشه ؟؟؟؟
سلام محسن جون ،نقل قول:
پورت IEEE 1394 یا FireWire 400 ، هم یک پورت مثل USB 2.0 !
بعضی هارد ها ی اکسترنال ، علاوه بر USB 2.0 قابلیت اتصال با IEEE 1394 هم دارند!
اما سرعت USB 2.0 به مراتب از IEEE 1394 بیشتره!
به طور کلی مقایسه ی سرعت اینجوریه :
FireWire 400 < USB2.0 < FireWire 800 < ESATA
پس ، به نظر من این پورت دیگه قدیمی شده!
پس ، به نظر من این پورت دیگه قدیمی شده!
اقا قدیمی نشده عزیز....الان اکثر بردها و لپ تابها این رو دارند من خودم دوربین فیلم برداریم این پورت رو داره که با کابل مخصوصش با بالاترین کیفیت کپچر میکنم...یکی از استفاده هاش همین هست...یعنی کپچر کردن.....
این یادم نبود ،نقل قول:
بله در بعضی از دوربین های عکاسی و فیلمبرداری استفاده میشه!!!:5:
من 4 شنبه 1564 رو از زیگورات خریدم 840 تومان
انصافا نسبت به قیمتش عالیه
در ضمن یه کانفیگش سی پی یو core i5 با هارد 500 داشت که قیمتش 900 بود البته فقط رنگ صورتیش بود
دوست عزیز.... مگه ماله شما سی پی یوش چیه؟ core i3 ؟؟ کدم از این دو سی پی یو ها بهتره 5 یا 3 ؟؟؟نقل قول:
سلام
من 4 شنبه 1564 رو از زیگورات خریدم 840 تومان
انصافا نسبت به قیمتش عالیه
در ضمن یه کانفیگش سی پی یو core i5 با هارد 500 داشت که قیمتش 900 بود البته فقط رنگ صورتیش بود
یکم توضیح بده کلا دربارش چون شاید منم بخوام بخرم...قیمتش که عالیه......
اگه چند تا عکس بگیری بزاری از دیزاین کلیش ممنون میشم اخه اینایی که در اینترنت هست یه جورایه زیاد واقعی نیست بیشتر شبیه تصاویر انیمیشن هست تا عکس واقعی....
میگم راستی نور پس زمینه کیبرد داره یا نه؟؟؟ اگه داره سفید یا ابی رنگه نور؟؟؟ اثر انگشت میخونه یا نه؟وبکمش چنده؟؟؟ تشخیص چهره داره؟؟ وبکمش صدا رو هم منتقل میکنه مثل سونی یا نه؟
ممنون میشم جواب کامل بدهید
یکی به سوال ما هم جواب بده لطفا
سلام به دوستان من دیروز یک Dell inspiron 1564 خریدم..
XP نصب کردم ولی مصرف باطری پایین تسک بار را نشان نمی دهد و وقتی به برق نیست اون دو شاخه رو نش.ن میده .انگار داره شارژ میشه بد چون نمیدونم کی باطری تموم میکنه یک هو سیستم خاموش میکنه.
نقل قول:
اخه حیف نیست رو این لبتاب به این خوبی شما xp نصب کردید؟؟؟؟
ali6803 عزیز
مجبورم برای نرم افزار حسابداریم از xp استفاده کنم ..هم xp روش نصبه هم win 7 ultimat 64 bit
core i5 و core i3 هر دو دو هسنه ای اند فکر کنم core i5 فقط خواصیت turbo رو اضافه تر داره
نور پس زمینه نداره
فینگر پرینت نداره
در مورد وبکمش هنوز اطلاعاتی بدست نیاوردم
در ضمن همون طور که دوستان گفتن با ویندوز xp مشکل داره
اصلا ویندوز xp چون 32 بیتیه قابلیت شناخت 4 گیگ رم رو نداره
خود زیگورات یه ویندوز سون oem تو پکش گذاشنه که برای لپاتای دل اکتیویت شدس
اینجا یه سری درایور برای این مدل واسه xp هست واسه سون 32 بیت هم سرچ کنید تو گوگل هست اونهارو امتحان کنید ببینید میشه یا نه؟
آخه منم میخوام بخرم ولی با این چیزایی که گفتید نمیدونم چه میشه کرد؟کد:http://www.dl4all.com/search/windows+xp+drivers+for+dell+inspiron+1564.html
قدرت کارت گرافیکش خوبه؟ جی تی ای ۴ میتونه اجرا کنه؟ لطفا تست کنید
میشه هر کدوم از دوستان که از این لپ تاپ استفاده میکنه اطلاعات کامل ازش بزاره.
مدل مادربردش، مدل رمش، کارت گرافیکش، و دور هاردش. لطفا از برنامه هایی مثل SiSoftware sandra اطلاعات بزارید نه اینکه خودتون بگید
سلام به همه.مي خواستم 1سري اطلاعات بدم.شايد مفيد باشه.اول اينكه ان مدل تو پكش هيچ درايوري نيست و بايد يا دانلود كنيد يا از بعضي درايوراي 1520 يا 1545 هستفاده كنيد.من خودم درايوره ATI4330 رو از سايت دل گرفتم.و اينكه اين سيستم ترجيحآ با windows seven or Vista جواب ميده.نكتهي ديگه cpu 4 هسته داره كه اين اين قابليتو داره كه از 1.4 تا 2.13 متغيره كه بستگي به برنامهي در حال اجرا داره و به همين دليل مصرف باتري پايينه.اما مسالهي ديگه كه به ذهنم مياد اينه كه زود كثيف ميشه.اگه سوالي بود بفرماييد:46: