مشکل هنگ کردن رندوم سیستم - همه راه ها را رفتم
سلام
من به تازگی این قطعات را سوار کرده ام. ولی سیستم بدون هیچ دلیلی در جاهای مختلف هنگ می کند.
گاهی وسط نصب ویندوز 7 - گاهی هنگام بالا آمدن ویندوز - گاهی وسط بازی - گاهی توی کارهای عادی و ...
توضیح اینکه نه ری استارت میشه نه پیغام خطایی میاد. همه چی 100 قفل میشه و مثلا اگر موزیکی داره پخش میشه بعضی وقت ها اون تکه ی چند صدم ثانیه آخرش ضبیه یک بوق تکرار میشه.
قطعات :
کد:
CPU : AMD Phenum II X925
RAM : 2 x 1GB DDR3 Crucial 1333
M.B. : MSI 770-C45
Graphic : MSI 4770 - 512MB DDR5
HDD : 500 Maxtor SATA II
POWER : CoolerMaster Super Silent 500
DVDRW ASUS 24x
آزمایش اول :
جای Ram ها را عوض کردم . یکی یکی انداختم . تاثیر نداشت.
آزمایش دوم:
یک دیباگر گیر آوردم ، انداختم روی سیستم مقدار A2 نشان داد ، گفتند مال بایوس است ، بایوس را آپدیت کردم نشد.
آزمایش سوم :
مادر برد را با یک مادر بورد دیگر : Biostar 770 عوض کردم ، تا اون یکی دوساعتی که قطعاتم روی آن مادر بورد بود با هیچ مشکلی برخورد نکردم. حتی بازی Call of Duty را با آخرین رزولوشنی که مانیتور می کشید اجرا کردم ، عالی بود.
(توضیح این مادربورد موقتی به دستم رسید و بیش از این نمی شد ازش استفاده کرد.)
به این نتیجه رسیدم ، مادر بورد مشکل داره پس :
آزمایش چهارم :
با کلی مکافات و بحث و .... از گارانتی ماتریکس ، مادربورد را عوض کردم (بعد از یکی دو هفته که اونجا موند). خودشون با مادربورد جدید(همون مدلی) امتحان کردند ....
نتیجه :
روز از نو .. روزی از نو ! ... حل نشد.
تعمیر کارشون به من گفت احتمالا مادر بورد با CPU سازگار نیست !
ولی مگه میشه ! هم رو جعبه مادربورد نوشته بود AMD Phenum II و AM3 Ready و هم روی جعبه CPU هولوگرام MSI چسبانده شده بود
نمی دانم !
آزمایش پنجم :
همونجا 70 تومن بی زبون دیگه صرف کردم از همون مرکز گارانتی مادربوردم را با مدل MSI 790 GX G65 عوض کردند
نتیجه :
یک کم کمتر هنگ می کنه ، ولی بازم هنگ می کنه ! بعضا بعد از یک ساعت از اولین روشن شدن خوب کار می کنه و بعد هر چند دقیقه یک بار همین اتفاق براش می افته.
حدسم اینه که CPU داغ میکنه ... ولی بلافاصله بعد از هنگ کردن ریست کردم رفتم توی setup بایوس ، داخل قسمت H/W Health دمای CPu روی 42 درجه سانتیگراد بود !
آزمایش ششم :
آمدم داخل سایت پی سی ورلد ...
نتیجه .... ؟
کمک این سیتمم من گیر میکنه تا ریستش نکنی اونم 10در یک شاید درست بشه نمیدونم چی باید بکنم
کمکم کنید سیستمم یه دفه گیر میکنه تا ریست نشه درست نمیشه اون درست شدنه هم 10در یکه خواهش میکنم من سیستممو تازه جمع کردم خودتون میدونیین که این هن کردن چه آدمو ازیت میکنه تورو خدا کمکم کنید
model:
asuz psvd2-mx se
ram 1 البته یکونیم بو یکی گفت 512نیم سوز شده منم درآوردمش
graf 512dr2 geforce 8400
تورو خدا کمکم کنید
توزیح لبشتر : من pro10روش نصب میکنم کامل نصب نیشه تو شم میره حتی فیلمشم نشون میده ولی وقتی میخاد بره تو زمین یا توبازی یه دفه گیر میکنه تا ریستش نکنی نمیشه بعد وقتی که ریستش مینی ویندوزمم هنگ مکنه هی باید ریست کنی تا شاید 10 در یک یه راهی داد نتونیی باهاش کار کنی تورو خدا هر کاری که میدوننین که کمکم میکنه بگین تورو خدا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم پست الکترونیکیم تورو خدا کمک کنین انقدر گیر نکنه نمیدونینکه تا الان چن دفه برد مش تامییر که نگو