اینا ظاهر قضیه میباشد ولی در باطن:
ان86 ال سی دیه با کیفیت تری داره و کسی که کیفیت براش مهم باشه 100 در 100 ان86 را انتخاب میکنه(البته ان96 هم در بزرگتر بودن ال سی دی برتری داره که همان طور که گفتم بستگی به کار بر داره که کیفیت بخاد یا بزرگی)من که کیفیت را ترجیح میدم در نتیجه ان86 را انتخاب میکنم
ان86 بدنه ی مقاوم تری داره
ان86 باطریه قویتری داره
یه چیزه مهم اونم سی پی قویتره ان86 میباشد که به کمک این سی پیو که از ان96 قویتره باعث میشه که ان86 سرعت بالاتری نسبت به ان96 داشته باشه.(البته انچنان در عمل معلوم نیست ولی بی تعثیرم نیست)
ان86 دوربین بسیار با کیفیت تری نسبت به ان96 داره(اگه مگاپیکسل هم در نظر نگیریم باز ان86 با توجه به کیفیت دوربینش بهتره)
.
.
.
......
در مورد چیز هایی هم که شما گفتی:
1)صدا را قبول دارم ولی کیفیت در هتدسفری که البته بازم تا حدودی ان96 بلند تره ولی ان86 کیفیت بالاتری داره
2)مموری هم قبول(ولی مموری با گرفتن رم برای ان86 قابل جبران میباشد ولی ایا سی پیو که در ان86 قویتره در ان96 قابل جبران میباشد!!؟)
3)ال سی دی را که در بالا توضیح دادم
4)گیرنده ی تی وی هم که فقط در یه سری مناطق تهران قابل دسترس میباشد(البته به نظره من این مورد یک برتری نسبت به ان86 میباشد چون شاید روزی در تمام ایران راه بیوفته)البته در مقابل هم ان86 دارای فرستنده ی اف ام میباشد که کاربرد داره و میشه استفاده کرد
5)درسته اینم قبول ولی شما اگه بری ببینی امکانات دوربین ان86 چیه میفهمی چرا چنین وزنی داره(فکر میکنم یکی از عوامل مهم برای سنگینیه ان86 دوربینش باشه)
6)در این مورد هم حق با شما ولی نه به طور 100 در 100 چون از دکمه های ان96 که 4 تا در پایین میباشد(منظورم دکمه های مولتی مدیا میباشد) به دلیل کوچکی به سختی میشه استفاده کرد( در کل از دکمه های ان96 نمیشه به راحتیه ان86 استفاده کرد) در نتیجه کسی که راحتیه دکمه ها را ترجیح بده با 4 دکمه ی مولتی مدیای ان86 کنلر میاد چون 4 تا هم کافیه و کار را راه میندازه
.
.
.
.
اگه چیزه دیگه ای هم هست بگو
در کل ان86 گزینه ی بهتریه اینم بگم که من خودم ان96 دارم البته ماله یکی از اعضای خانواده میباشد ولی منم گاهی استفاده میکنم....(ان86 را هم در دست گرفتم و باش کار کردم)