مشاوره و کمک خیلی خیلی فوری !!!!!!!!!!
سلام دوستان خوب هستید ؟....:40:
من باید تا هفته دیگه یه سری قطعات از سیستمم رو عوض کنم برای همین به کمکتون نیاز داشتم !!!
اول اینکه من ساکن تهران هستم و نمیخوام کیسم رو به هر مغازه ای بدم چون اطمینانی بهشون ندارم و معلوم نیست قطعه دیگه ای رو عوض کنند یا نه !
اول میخوام یه جایی یا یه شرکت خوب و مطمئن رو بهم معرفی کنید تا کیسم رو پیششون ببرم و کارهارو اون ها برام انجام بدن برای این مورد خیلی تاکیید دارم ممنون میشم راهنمایی درستی بکنید :11:
...........................................
مورد بعدی اینکه من مشکلی با پاورم دارم که اینقدر کامپیوتر روشن هست بعد از مدتی وقتی میخوام پاور رو بزنم روشن نمیشه یا روشن میشه بعد از 5 ثانیه خاموش میشه که بعد از چند بار درست میشه
این بعضی وقت ها که زیاد روشن میمونه اتفاق میوفته فکر کنم مشکل از پاور باشه !!!:41:
............................................
به ترتیب فقط میخوام این قطعات رو تهیه کنم :
1: پاور Green خوب البته نمیدونم چه مدلی باید راهنماییم بکنید !!! ...
2: یک عدد انویدیا 9400 Gtx که ممنون میشم قیمتشم بگید اگه میدونید !!! ...
3: یه هارد 500 گیگ هم میخوام بگیرم اما نمیدونم کدوم برند بهترین هست و بدون مشکل ؟! ...
4: گرفتن یه cpu4 هسته ای البته نمیدونم چند GHz میشه و ربطی به تعداد core هاش داره ؟ ...
و اینکه مادربرد من گیگابایت هست چه پردازشگری با این مادر برد مچ هست و مشکلی نداره ؟...
5: گرفتن یه رم 4 گیگ که باز ممنون میشم بگید چه برندی بهترین گزینه برای انتخاب این مورد هست؟:19:
.............................................
دوستان من باید این قطعات رو تا هفته دیگه نصب کنم رو سیستم برای همین خیلی عجله دارم و ممنون میشم لطفی در حقم بکنید و من رو آگاه بکنید تا سرمو کلاه نذارند و بهترین قطعات رو بگیرم!
البته در اخر در مورد قیمت حرف میزنیم :40::40:
با تشکر از دوستان گلم:11: