سلام دوستان. لطفا اگر میشه سایت زیر رو ببینید . من این رو برای یه شرکت طراحی کردم من خواستم ببینم چه قیمتی روش بزارم.با تشکر
کد:http://niktatest.danagig.ir
Printable View
سلام دوستان. لطفا اگر میشه سایت زیر رو ببینید . من این رو برای یه شرکت طراحی کردم من خواستم ببینم چه قیمتی روش بزارم.با تشکر
کد:http://niktatest.danagig.ir
سلام
بیشتر روش کار کن استایل بندی مشکل داره استاندارد ها هم کم رعایت شده !
30 40 حداکثرش چون شرکته ! شخصی بود 15 20 چون روش درست کار نکردی ... میتونه بهتر باشه
استاتیک طراحی کردی دیگه؟
تشکر//
Bill Gates عزیز میشه پیشنهاد خودتون رو برای بهتر شدنش بگید ؟ ممنون
بله استاتیک هستش
بهتر شبیه قالب سایت ها و وبلاگ های مهم بشه . روی آن استاندارد ها کار کن.نقل قول:
far2009 عزیز میشه شما هم قیمت پیشنهادی خودتون رو بگید ؟ ممنون
نقل قول:
Bill Gates عزیز میشه پیشنهاد خودتون رو برای بهتر شدنش بگید ؟ ممنون
بله استاتیک هستش
- رابطه بین رنگ ها رو بهتر کن مثلا بنر بنفش ! (درست تشخیص دادم ؟:27:) افتاده روی مشکلی خیلی ظاهر رو بد کرده و خسته کننده
- پس زمینه اصلا مشخص نیست چیه ! بالا یه جوره وسط یه جور دیگه ادامش یه چیز دیگه !
- فونت رو به Tahoma که فونت استاندارد فارسی هست تغییر بده
- عکس ها کیفیت لازم رو ندارند
- سایت شرکتی هستش بهتره روشن کار کنی و سنگین و رنگین تر !
- منوی سمت راست هم ایراد داره یعنی صفحه نخست که لینک یا دکمه هست ! عکس پس زمینش با عنوان بلاک که پیوند های سایت هست یکیه !
- زیر پیوند های سایت چرا عکس ها اینطوری دارن تکرار میشن؟ خیلی ظاهر رو بد ریخت کرده .
- UTF 8 فراموش نشه با زبان فارسی
- جایگزاری تگ ها ایراد داره توی سورس نویسی ... مثلا تگ اسکریپتی که بعد body گذاشتی و یک فایل رو باز میکنه بزار توی Head چون فایل و 2 تگ بالاتر مشخصه که تفاوتی نیست .
- از Div استفاده کن به جای Table تا سبک تر و خوش استیل تر بشه صفحت .
فعلا اینها بود :) تشکر//
از راهنمایی هاتون خیلی ممنون
نقل قول:
این سایت بیشتر شبیه CMS های موجود در نت مثل جوملا و میترا ..... هستش، و شاید هسته اصلیشم یکی از اینها باشه
سلامنقل قول:
این سایت بیشتر شبیه CMS های موجود در نت مثل جوملا و میترا ..... هستش، و شاید هسته اصلیشم یکی از اینها باشه
اون بالا پرسیدم استاتیک گفتن بله استاتیک :)
بهتره پاسخ اصلی رو بدید {قیمت\}
تشکر//
خوبه محصولات به خوبي توش معرفي شده بين 70 تا 80 ميارزه
من خدایی نکرده قصدجسارت ندارم چون بالاخره دوستمون زحمت کشیدن اما وقتی CMS های قدرتمندی مثل جوملا - وردپرس - دیتالایف ... هستند و همه به صورت رایگان هم قابل دسترسی هستند این سایت فکر نمی کنم زیاد قیمتی داشته باشهنقل قول:
دیگه نهایتا 50 تومان
اين سايتها زياد اطمينان ندارن هر چند وقت يه باز يه باگ توشون پيدا ميشه و ممكنه امنيت سايت به خطر بيفتهنقل قول:
جوملا - وردپرس - دیتالایف ... هستند و همه به صورت رایگان هم قابل دسترسی هستن
نقل قول:
اما اگر دقت کرده باشید بعد از شناسایی این باگ سریعا آپدیتشون عرضه و مشکل خیلی سریع حل میشه الان خیلی از سایتهای دولتی هستند که از همین سیستم های مدیریت محتوا استفاده می کنند مطمئنا اگر امنیت نداشتند اینقدر طرفدار هم نداشتند !!