از دوستان مي خوام راهنمايي كنيد
بين دو مدل
samsung led 32 b6000
samsung lcd 32b690
كدومش وبخرم و چرا؟بدون در نظر گرفتن قيمت
مشخصات هر دو مدل رو هم اگه بگين ممنون ميشم
Printable View
از دوستان مي خوام راهنمايي كنيد
بين دو مدل
samsung led 32 b6000
samsung lcd 32b690
كدومش وبخرم و چرا؟بدون در نظر گرفتن قيمت
مشخصات هر دو مدل رو هم اگه بگين ممنون ميشم
اگه دنبال کیفیت تصویر هستی 690 انتخاب مناسب تری هست .
مزایا 690
زاویه دید 690 بین 20 تا 25 درصد در کلیه درجات از 7000 گسترده هست
برایتنس یا همون براقیت تصویر در 690 بیشتر هست که خیلی هم مهمه این واس مصرف کننده های ایرانی !
باز تولید مشکی 690 عمیق تر از 7000 هستش .
و....
مزایا 7000
مصرف برق کمتر دکور شیک و به روز تر
ممنون از راهنماييتون
راستي شما در مورد كنترل اين دو مدل عكسي ندارين بزارين
چون قبلا 40a550 گرفته بوديم خيلي زشت بود remoresh
690 هم كنترلش مثل همونه؟
32b6000 چطور شنيدم سريهاي led كنترل هاي قشنگي دارن ولي هيچ جا حتي تو اينترنت هم نديدم
شما تاييد مي كنين؟
در ضمن من در مورد 6000 صحبت ميكنم شما از 7000 مي گين
خيلي شبيه همن كه در مقايسه از اون استفاده مي كنين؟
از لحاظ کیفیت تصویر هیچ فرقی بین 6000 و 7000 نیست فرق این دو مدل در ساپورت فرمت های تصویری از usb هست که در این مورد 7000 ساپورت فرمت های تصویری رو داره علاوه بر این امکان یک ریموت کنترل گرد رنگ داره که بیشتر فانتزیه تا کارایی
از لحاظ شکل ظاهری کنترل کلیه پنل های سامسونگ اعم از lcd و بک لایت led ها همه دارای یک ریموت کنترل هستن که از لحاظ شکل ظاهری و کارایی یکی اند .
عکس ریموت کنترل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنا B690 انتخاب بهتریه
من تصویر جفتشونو کنار م دیدم
B6000 کمی شفاف تره ولی B690 تصویر زنده تری به نظر من داشت
اگه توی تهرانی برو جمهوری تو یه مغازه جفتشو بغل هم گذاشته
اونج راخت میتونی مقایسه کنی
من با چند تا از دوستام که رفته بودم همشون گفتن B690
بهتره خودتم وقت بزاری و ببینی خیلی تاثیر داره
سلام ممنون از راهنماييتون دوستان
اره خودمم ديدم اين b690 خوب lcd هستش و همون درخشندگيو كه مشتريا جزبش مي شن وداره
ولي led6000 خيلي شيك .قشنگ يك مقدار مات وتاريكتر بنظر مي رسه
يكي از دوستان مي گفت led ها توي محيط كم نور مثله خونه ها قشنگتر ديده مي شن تا توي مغازه ها و نور زياد
واقعا موندم غير قضيه usb و پول كدومشون وانتخاب كنم
از طرفي دوستنا ميگن اوايل سال ميلادي معمولا سريهاي جديد معرفي مي شن ايا همينطوره
از سريهاي جديد samsung خبري اطلاعي هست؟
دوستان منم دقیقا بین این دو مدل گیر کردم.
USB برام مهم نیست، اول کیفیت تصویر و بعدشم ظاهر TV برام مهمه.
مصمم بودم که 32b6000 رو بگیرم که این تاپیک رو دیدم. آخه چجوری کیفیت تصویر LCD از LED بالاتره؟!!! اگه اینجوریه پس اصلا LED برای چی ساخته شده؟ برای مصرف برق کمتر؟!!! :19: :13:
چون امکانش نیست تصویر هر 2 رو کنار هم مقایسه کنم اگه دوستان لطف کنن و تخصصی تر تصویر این 2 مدل رو مقایسه کنن ممنون میشم. چون ترجیح میدم LED که بروزتر هست رو انتخاب کنم، میخوام بدونم اختلاف کیفیت تصویر توی این 2 مدل جزییه یا زیاده؟
ممنون از اساتید :11:
سلام دوست عزيز من كه همون b690 رو پيشنهاد ميكنم
تصوير قشنگتري داره مي توني بري توي همين تاپيك و ببيني چرا lcd ها هنوز از بعضي led ها تصوير بهتري دارن
بخاطر چيدمان led ها كه local و edge هست و...در حواشي مثلا پر نورتر ديده ميشن و و و
اگه بتوني از بانه بخري واقعا مفته
32 مالزي رو ميدن 630
40 ميدن 1070
مي توني به اين سايت سر بزني 2 روزه مي دن بهت
banehlcd
اميدوارم كه كمكتون كرده باشم چون منم مشكل شما رو داشتم كه اين تاپيك و زدم
b690 قطعا انتخاب عاليي هست ببين چقدر كارش درسته كه با panasonic g10 مقايسه ميشه كه اون پلاسماست و جزو بهتريناست
من هم نظرم 32B6000 هستش!
هرچی باشه LED هست و 2 قدم جلوتر از LCD
سلام دوست عزيز منم نظرم همين بود ولي خوشبختانه توي اين فروما يك دوري زديم و فهميديم
b690 واقعا بهتره
جالبه خودتم اين دو تا رو ببيني از نزديك حتما b690 رو ميپسندي
ببخشید تاپیک را از زیر خاک کشیدم بیرون!
پس قضیه مصرف برق چی میشه؟ ال سی دی 240 وات و ال ای دی 103 وات کم نیست اختلافشون.
حالا هم که تعرفه های یارانه ها داره هدفمند میشه! شاید در هر دوره 10 تا 15 هزارتومن تفاوتش باشه.
کسی توجیحی یا دلیلی برای این داره؟یعنی کیفیت 690 ارزش داره به هزینه بیشتر؟!
مرسی.
من که حاضرم 32B6000 بگیرم با یک WD Live با قیمت 155 تومننقل قول:
برايتنس بالاتر
مشكي عميقتر
usb عالي
زاويه ديد بيشتر
اينا مزاياي كمي نيست
بنظر من led هنوز در اول راهه
آيا b690 گيرنده ----t داره و ميشه كانالهاي ديجيتال رو ديد؟ b6000 چطور؟
خیر
هیچ کدوم از این دو مدل ندارند و فقط اگر از بانه نمونه سفارش اروپا رو بخرید داره
دوستان گرامي من 32 اينچش و البته مالزياي اونو از بنه خريدم بالاخره
خيلي راضيم از انتخابم با زير نويسم مشكلي نداره ولي شنيدم اروپايي هاش مشكل داره و اينكه ----t داره كه بدرد من نميخوره فعلا
مبارکت باشه دوست عزیز
چند خریدی؟ ساکن کدوم شهر هستی؟ فکر نمیکنم در این سایز اختلاف قیمتی با شهرخودتون داشته باشه!!!
ممنونم
من مشهد و تهران هستيم
630 از بانه سفارش دادم و 45 كرايه گرفت ازمون ولي خوب راضيم خدا خيرش بده
واسه كامپيوتر ميخواستم كه كارم و راه انداخت
مشهدم فكر ميكنم 800 يا 820 بدون هديه باشه كه اختلاف 150 توماني داره تقريبه كه بنظرم مي ارزه
چ.ن هم جنش اصلي و هم يك سري چيزاي فانتزي روشه كه تو مدلاي داخلي نيست
شما b690 گرفتي؟ ----t پس داره؟ ميشه يه توضيحي در مورد نحوه خريدت از بانه بدي؟ چقدر طول كشيد دستت رسيد؟ با كي بايد تماس بگيريم؟ مرسي.نقل قول:
با سلام اره از بانه و از طريق اين سايت گرفتم
خدايي ادم گل وخوبيه خودتون تماس بگيريد متوجه ميشيد از اون ادمايي نيست كه دندون گرد كرده باشهکد:www.banehlcd.com
من 100 تومان واريز كردم و بهد 2 روز بهم تو تهران تحويا دادن و 50 بابت مسافت و كرايه حمل ونقل گرفتن من كه خيلي راضيم
خدا خيرش بده با من فاميلي يا اشنايي هم نداره كه بخوام تعريفش و كنم
در مورد ----t چون مورد استفاده من نيست م نمالزيايي رو خريدم كه ----t نداره ولي در عوض با زير نويس فارسي و تله تكست مشكل نداره
بازم سوالي بود در خدمتم
يا علي
سلام عزیزنقل قول:
خوشحالم که از خریدتون راضی هستید
بنده هم ساکن مشهد هستم و اتفاقا به تهران هم رفت و آمد دارم که قصد داشتم به همین شکلی که شما فرمودید خرید کنم
شما واسه کامپیوتر 32 اینچ گرفتید؟:18::18: چه شود!!!!
در مورد اون چیزای فانتزی هم میشه یک توضیحی بدین؟ اگر براتون امکان داره عکس بذارید.
باتشکر
سلام خدمت دوست عزيز همشهري
مثلا روي كنترلش يك دكمه مخصوص light هست يهني وقتي روشن ميكني زير كليد ها همه روشن ميشه كه واقعا توي شب قشنگ و كار امد
توي مدلهاي 46 و بالاتر با كنترل ميشه lcd رو چرخوند
كه اينا توي مدلهاي داخلي نيست
اره واسه كامپيوتر خريدم
واقعا بايد لذت تصوير hd رو ديد توي اين tv
با سلام دوست عزيز
داشتن كليد لايت براي روشن كردن و خاموش كردن بك لايت زير كليداي كنترل توي همه مدلهاش كه البته داخلي نباشن
داشتن كنترل براي چرخ.ندن ال سي دي البته توي اينچاي بالا
چشم عكسم ميزارم
دوست عزیز مدل اروپاییش با زیرنویس فارسی مشکل داره /؟
این برنامشو آپدیت کنن چی مشکلش حل نمیشه باز/؟
راستی قیمتشون یکیه مالزی با اروپاییش؟
گويا مدل اروپايي با زير نويس مشكل داره
ولي اينكه ايا با اپديت فريمور مشكل بر طرف ميسه يا نه نميدونم
يك مقدار اپديت كردن فكر ميكنم ريسك داره
مدل اروپايي 30 تومان گرونتره
سلام دوست عزیز.خسته نباشید.نقل قول:
راستش من هم چندتا سوال داشتم.
والا من بیشترین چیزی که برام مهم هست usb این تلویزیون هست.
من برای شرکت میخوام بخرم و میخوام از طریق usb ازش استفاده کنم.
میخوام ببینم شما با usb فیلم و عکس اجرا کردید؟کدوم فرمت هارو ساپورت میکنه و آیا کیفیتش خوب هست ؟
بعد اینکه از کجا میشه فهمید مدل مالزی هست و یا جاهای دیگه؟
و اینکه اگر میشه لطف کن و مدل دقیق روی کارتنش رو برای من بنویس.
آخه من توی سایت مالزی چک کردم ندیدم.
با تشکر.
با سلام خوشحال ميشم بتونم كمكتون كنم
والا usb اين تلويزيون خارق العادست چون من wd هم دارم ديگه بينياز شدم اكثر فرمتها رو ميخونه
با رزولوشن بالا و سرعت اجراي خوب
فقط يكمقدار به نظر من تصويرش هنگام پخش از usb مات تره تا وقتي با كامپيوتر يا wd و ورودي hdmi ميدم
هارد اكسترنال 500 wd هم بهش وصل كردم
بايد يك درايو بسازين و فرمتش ntfs باشه خيلي سريع ميشناسه واجرا ميكنه
يك ورودي مجزا بزاي هارد داره چون مصرف برق هارد بيشتر از usb
والا هم پشت دستگاه هم روي كارتنش made in malesiya خورده
مدل دقيقشم اينه
LA32B650T1RXSV
البته براي من 32 اينچ هست
و در ضمن فكر ميكنم تابلو ترين چيزش همون كليد ON/OFF روي كنترلش باشه واسه مدلهاي مالزي و اروپايي
سوال ديگهاي بود بازم در خدمتيم
راجع به خریدتون از بانه می تونیین توضیح بدین ؟ ایا از طریق نت سفارش دادین براتون بیارن ؟! اصلا این کار مطمئنه ؟ :wac:
مرسی دوست من،اطلاعاتت خیلی مفید بود.نقل قول:
راستش من هم 32 میخوام بخرم.میخوام برای شرکت بگیرم و واسه ی همین usb برام مهم بود.
میخوام با وصل کردن فلش بتونم فیلم ببینم.اینش از همه برام مهم تر هست.
بعد هم اینکه کیفیتش مهم هست.اگر میشد که تیونر دیجیتال هم داشته باشه که عالی میشد.
راستی اون حافظه ی داخلی که داره برای چی هست ؟
به اون سایت که گفته بودین سر زدم و بهشون زنگ زدم.
قیمت 32 رو گفت 610 تومان و گفت 200 باید نقد بریزی به حساب و بعد طرف که آورد تحویل داد و تست کردین بقیه
پول رو میدین به اون.
شما وقتی تحویل گرفتی تستش کردی؟اونطرف چجوری تست میکنه؟
سایتشون معتبر هست دیگه دوست من ؟
خواهش ميكنم خوشحال ميشم بتونم كمكي بكنم
اره براي usb رو دست نداره شما فكر كن خيلي راحت ميتونه فرمتهاي شاخي مثل mkv,ts رو با رزولوشن fullhd بخونه
والا اره تيونر ديجيتال خوبه شما مدلاي اروپايي بخري داره ولي زير نويش و از دست ميدي اون موقع
خوب خوشحالم كه ارزونتر شده
اره مياره واستون تست ميكنين پيكسل سوخته و ورودي و تلويزيون خود يارو كه مياره كلي اشناست بهتون يادم ميده چطوري تست بگيرين
والا من كه ازشون راضيم دارن كار ميكنن خوبم در ميارن فكر نميكنم بخوان پول كسيو بالا بكشن وقتي دارن خوب ميفروشن و سود ميكنن
من و يكي ديگه از دوستان همين فروم از همين سايت خريديم و با توجه به قيمتهاش بنظرم بهتر از بقيه ميده
توي background مشكي نگاه كنين و ببيني پيكسل سوخته داره يا نه
البته خودشون تست ميكنن و ميفرستن
ايشاللاه كه بخريو سالم باشه و شيرينيشن بري:31:
دقیقا منم قیمت هاش رو با چند جای دیگه مقایسه کردم خیلی مناسب تر بود
همينطوره من كلي سرچ زدم بهترين قيمت و مطمئن ترين ادم
البته به نظر من
من هنوز نفهمیدم شما چطوری سفارش دادین ! :wac:
دوسگفتم كه
از طريقسفارش دادم زنگ زدم 100 تومان واريز كردم 2 روز بعدش تهران تحويلم دادن تست كردم همه چي مرتب بودکد:www.banehlcd.com
بقيه پول بهلاوه 50 كه هزينه بنده خدا ميشد رو به همون كسي كه اورده بود دادم
بازم سوالي بود در خدمتيم
خیلی ممنون :11:
ولی اخه این روش مطمئن هست اصلا ؟ اگه خدا نکرده عیب و ایرادی کنه چی ؟ یا جنس اصل نباشه ؟ :wac:
والا مطمئن هست يا نه رو نميدونم
ما كه خريديم و مشكلي پيش نيومد
در مورد اصل بودنم اره اونحا يا مالزيايي هست يا اروپايي
در ضمن شما سفارش اصل و ميدين و اصلي نبود فوقش ميگين نميخواين
اونها مسئولا
ببینید برای انتخاب بین B690 و B6000 اینطور مثال بزنم که خودتون قضاوت کنید
فرض کنید یه موبایل جدید اومده علاوه بر دوربین متوسط بلوتوس هم داره حالا شما اینو انتخاب میکنید یا میرید سراغ گوشی که دوربین خیلی خوب داره و بلوتوث نداره ؟؟
اگه اولی رو میخواهید که هر جفتشو داره خوب LED
اگه فقط دوربین خوب میخواهید (مثلا") خوب بر سراغ LCD
هر طوری که حساب کنی B690 یک LCD هست و خوب نسلس حدودا" تا یکی دوسال آینده منقرض میشه و یک تلوزیون دموده میشه مثل پروجکشن
حرف شما تا حدودي درسته و منم موافقم
ولي در مورد اين دو مدل باور كنين حرف من نيست بيشتر فرومهاي معروف و معتبر از جمله avfrume.cnet.dap
و خيلي از سايتهاي ديگه از نظر تصوير B690 رو بيشتر پسنديدند مثلا در مورد كنتراست اين مدل با اينكه 100000
هست از كنتراست 3000000 ال اي دي ها رنگ مشكي و كنتراست بهتري بده اين و خودتون ميتوني سرچ كنين
در مورد مثالتون هم منم مثالي ميزنم
در مورد دروبين عكاسي مثلا canon eos 40d رزولوشن 10 هست فيلمبرداري hd هم نداره canon eos 500d فيامبرداري hd داره و 15 مگا پيكسل
شما ميتونين از هر عكاسل بپرسين بگين كدوم بهتره ميگه 40D با اينكه مدل قديميتري هست
پس جديد يا قديم بودن ملاك خوبي نيست
البته نظر شخصي بندست
البته اینم بگم که b690 آنچنان قدیمی هم نیست بلکه تکنولوژی اون شاید قدیمی تر باشه هرچند بازم دلیل به منقرض شدنش نیست چرا که هنوز میبینید که پلاسما داره تولید میشه و هر سال مدل جدیدترش به بازار میاد
در مورد تصویر مطمئنا تصویر b690 بهتر از ال ای دی b6000 هست ولی یک سری مزایایی رو ال ای دی داره که اگر براتون مهم باشه بازم میشه قید ال سی دی رو زد چون به نظر من این همه تفاوت که در موردش بحث میشه و در فروشگاه ها بخاطر مقایسه نزدیک برامون مهمه دقیقا وقتی اونو به خونه میاریم بخاطر اینکه محصول دیگه ای وجود نداره که باهاش مقایسه کنیم مطمئنا کیفیتش راضی کننده خواهد بود و البته اینم باید مدنظر بگیریم که هر دوی این پنل به نوبه خودشون از پنل های خوب و با کیفیت بازار هستند
خوب اگه نفهمیدم اصل نیست چی ؟!! یارو که خودش نمی گه تقلبیه !!! :31: