دوستان برای دسترسی راحت تر لطف کنن مشکلات و راهنماییها و پرسشهای خودشون رو در این تاپیک مطرح کنن.
موفق باشید.
دوستان برای دسترسی راحت تر لطف کنن مشکلات و راهنماییها و پرسشهای خودشون رو در این تاپیک مطرح کنن.
موفق باشید.
نقل قول:
کدوم مدلش مد نظره؟:11:
مدلش رو که ذکر کردم دوست عزیز سری B690 هر سایزی.نقل قول:
سلام
من پنج روز پیش یک تلویزیون سامسونگ مدل LA32B690 گرفتم تصویرش بد نیست ولی این ایرادها را داره
DLNA -1 کار نمی کنه . هم وقتی تلویزیون را مستقیم با یک کابل LAN به کامپیوتر وصل میکنم و هم وقتی از طریق یک روتر ADSL به کامپیوتر وصل میشم.
2 - شبکه اش کار نمیکنه و موقع تست شبکه میگه ادرس MAC معتبر نیست .
اکه کسی میتونه کمکی در این موارد کنه ممنون میشم.
شما باید اول برنامه PC Share manager رو روی PC نصب کنید بعد IP ست کنید بهتر هست که این کار رو به صورت Manual انجام بدین , برای Connect شدن به اینترنت از راه کامپیوتر هم ابتدا اینترنت کانکشنتون رو Share کنید بعد Gateway و DNS آدرستون رو IP کامپیوترتون قرار بدین.
مثلا اگر IP کامپیوترتون 192.168.1.10 هست همین عدد رو به جای Gateway و Perrefered DNS هم قرار بدین.
در غیر اینصورت اگر میخواین از راه روتر به اینترنت وصل بشین با ISP سرویس دهندتون تماس بگیرید و IP های مربوطه و DNS آدرس رو از اونها بگیرین.
برای مدیا سنتر شدن کامپیوترتون هم باید برنامه Samsung PC share manager رو Config کنید از این لینک میتونید استفاده کنید:
موفق باشید!کد:http://www.samsung.com/us/pdf/dlna_guide.pdf
با تشکر از اینکه زحمت کشیده و جواب دادید ولی مشکل من چیز دیگری استنقل قول:
من وقتی میخواهم تست شبکه بگیرم میگوید ادرس MAC معتبر نیست . در صورتیکه حتی اگر من کابل LAN را وصل هم نکرده باشم باید ادرس MAC تیک بخورد نه اینکه بگوید ادرس MAC معتبر نیست .
در مورد DLNA هم قضیه از همین قرار است و من تمام مراحل لازم را انجام داده ام ولی برنامه PC Share manager در منوی Share ----- Set Device Policy نمی تواند TV را پیدا کند. حتی وقتی TV و PC را مستقیما با یک کابل LAN به هم متصل میکنم .
با توجه به این موارد حدس خود من این است که LAN تلویزیون معیوب است .
ایا شما نظر دیگری دارید؟
در ضمن با وجود login بودن لینکی که گذاشتید دیده نمیشود و نوشتهموفق باشید![/QUOTE]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید
لینک رو اصلاح کردم.نقل قول:
اگر به شما پیغامی مبنی بر این میده که MAC آدرس معتبر نیست نشون میده که مشکل در لایه Datalink شبکه شما هست و ممکنه مربوط به ایراد در تراشه های شبکه باشه و یا ناسازگاری بین چیپستهای شبکه PC شما با TV وجود داشته باشه لطفا نوع چیپست شبکه PC رو بگین.
مشخص نیست اعتبار MAC آدرس کدوم قسمت از شبکه معتبر نیست؟ (منظور از سمت PC این آدرس برای TV معتبر نیست یا بر عکس) اگر میشه یک عکس از تنظیمات TV تهیه کنید و اینجا قرار بدین.
با تشکرنقل قول:
P5B Deluxe Mainboard
Chipset
Intel® P965 / ICH8R with Intel® Fast Memory Access Technology
LAN
Dual Gigabit LAN controllers, both featuring AI NET2
Marvell® PCI-E and PCI Gigabit LAN controllers
Network Adapter
Marvell Yukon 88E8056 PCI-E Gigabit Ethernet Controller - Packet Scheduler Miniport . Ethernet, 100Mbps
Marvell Yukon 88E8001/8003/8010 PCI Gigabit Ethernet Controller
سایر اطلاعات مربوط به LAN کامپیوتر
Name [00000013] Marvell Yukon 88E8056 PCI-E Gigabit Ethernet Controller
Adapter Type Ethernet 802.3
Product Type Marvell Yukon 88E8056 PCI-E Gigabit Ethernet Controller
PNP Device ID PCI\VEN_11AB&DEV_4364&SUBSYS_81F81043&REV_12\4&24C AFEBD&0&00E5
IP Address 192.168.1.2
IP Subnet 255.255.255.0
Default IP Gateway 192.168.1.1
DHCP Enabled Yes
DHCP Server 192.168.1.1
MAC Address 00 18 F3 FE 2A 7D
Memory Address 0xFF7FC000-0xFF7FFFFF
I/O Port 0x0000A800-0x0000A8FF
IRQ Channel IRQ 17
باید اعتبار MAC آدرس tv باشه چون اگر کابل LAN تلویزیون را قطع هم کنیم باید در موقع تست شبکه tv ادرس MAC تیک بخورد در حالی که در تصویر زیر علامت ضربدر خورده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من يكماهي است سايز ٢٢ اينچ اين مدل را براي روي ميزم گرفتم .
يك استرانگ ٤٦٢٢xii هم براي بالا بردن كيفيت تصوير انجام دادم ولي دو سه تا مشكل وجود دارد .
١- از فاصله دو متري كيفيت تصوير خوب است ولي زير دو متر تصوير اصلا خوبي ندارد يعني تمركز روي ان نيست !
آيا راهي براي رفع اين مشكل وجود دارد يا نه ؟
٢- كيفيت صداي آن داراي وضوح خوبي است ولي ميزان بلندي آن فوق العاده پائيين است و با بلند كردن آن بلندگوها ويزويز ميكند .
٣- مناسبترين كابل كامپوننت براي ارتٌائ تصوير آن چيست ؟
ببخشيد اين كه لن داره به چكار مياد؟
بطور مستقیم نمی تونید از سیستمتون تصویر بزارین باید روی یک pic hosting بزارین و از انجا لینک رو بزارین تو انجمننقل قول:
راهنمایی برای شما در این مورد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما میتونید با سامسونگ تماس بگیرید و اونها با آپدیت Firmware و اگر نشد تعویض برد اصلی پنل میتونن مشکل شمارو بر طرف کنن.نقل قول:
با عرض سلام خدمت مدیران و B690دارن من دو سوا یا مشکل دارم و دوستانی که مشکل من دارند و حل شده لطفا به من کمک کنند
دوتا فریم مور دانلود کردم یکی مربوط به مدل خودم یکی هم مربوط به مدل اروپایی هیچ کدوم قبول نمی کنه
البته من تلویزیون B690دارم اما فریمور B650دانلود کردم چون مدلی به نام B690وجود نداره البته در سایت سام سونگ اما تو ایران پیدا میشه
البته در تنظیمات تلویزیون من دستگاه B650میباشد
مشکل من ار این قراره که فریمور قبول نمی کنه و همش ارور میده
البته من طبق اموزش خود سایت انجام دادمکد:فایلی برای ارتقا موجود نیست دوباره چک شود
مشکل دومم
بااینکه مستقیم به مودم ADSL وصله اما به اینترنت وصل نمیشه
ومیگه سرویس پشتیبانی نشد با سرویس دهنده محلی تماس بگرید
وگزینه اپدیت از طریق اینترنت طبق عکسی که در سایت سام سونگ هست در منو تلویزیون من وجود نداره
مشکلی که دوستمون sorna2 داشتن مربوط به معتبر نبودن mac address بود و ارتباطی به config شبکه نداره.
من هم همین موارد را دارم . این مدلهای سامسونگ که در ایران مونتاژ شده است به نظر میرسد عمدا دستکاری شده است تا این قابلیت ها را نداشته باشد .نقل قول:
يه سوال :
من فيلم بلوري با فرمت mkv از نت دانلود كردم به حجم 8 گيگابايت . اگه اينو تو يه usb 16 گيگي كپي كنم و به خود تلوزيون وصل كنم (plasma b650) ، ميتونه واسم پخشش كنه ؟ بيت ريت فيلمه اونجور كه با kmplayer ازش info گرفتم 13 mb/s بود .
لطفا يك فروند از دوستان وارد ، به اينجانب ابراز تمايل براي جواب دادن بنمايند .
من امروز يه usb 16 gig دستم رسيد وقتي خواستم اون فايل 8 gig فيلم بلوري رو روش كپي كنم گفت fat 32 براي فايلهاي بزرگتر از 4 گيگ ليميت داره . بايد اسپيليت كني ! پس من چطور فيلمو با تي وي نگاه كنم ؟
سلام دوست من خوب بگير فلشت و فرمتشو ntfs كن اون موقع مي توني فايلاي بالاي 4 گيگ وبريزي توش
مثلا با win vista راحت كليك راست كن ntfs كن
سلام . ممنون از راهنماييت ، ntfs كردم و جواب داد و يه فايل 8 گيگي رو كپي كردم رو فلش .نقل قول:
يه مشكل ديگه بوجود اومد : وقتي فلش رو به تي وي زدم و شروع به پلي كرد ، فرمت صداي فيلم رو نشناخت و نتونست پلي كنه .اما تصويرو پخش كرد (فكر كنم فرمت صدا dts بود چون خود فايل تو information اينجوري گفته بود ) . حالا چيكار كنم كه صداشم در بياد ؟!
نمي دونم خوب تست كن كاري نداره
نشد دوباره fat كن
سلام من ال سی دی سامسونگمدل b690 دارم میخواستم بدونم که چه فرمت های ویدئویی را ساپورت می کند چون فرمت dat را ساپورت نمی کند
سلام من هم با پخش فايلها مشكل دارم دو فايل FullHd دارم كه هيچكدوم پخش نميشه و حتي به رزولوشن زياد اشاره مي كنه با فايلهاي x-264 هم مشكل داره. هرچند حتي بعضي از فايلهايي كه در دفترچه مشخص شده اند هم پخش نميشه.مشكل تلتكست فارسي هم هست، از سايت سامسونگ (اصلي) آپديت فرموير رو گرفتم آيا نسخه آنها با ايران متفاوت است؟ بايد به سام سرويس زنگ بزنم يا خودم انجام بدم؟
راستي در صفحات قبل بود يا جاي ديگه نمي دونم ولي براي Content Library مي تونيد از اينجا چيزاي بيشتري دانلود كنيد(حدود 100 مگابايت).:
براي بازيهاس هم از اينجا ولي انگار پولي هست:کد:http://www.samsung.com/iran/consumer/learningresources/medi2.0/library_download.html
کد:http://www.nurisam.com/
دوستان كسي نيست جواب ما رو بده؟
مهدی عزیز اینکه یه فایل با پسوندش همون چیزی باشه که توی دفترچه نوشته شده باشه برای اجرا کافی نیست. چیزی که توی دفترچه اشاره نشده بیت ریت صدا و و رزولیشن تصاویر و کدک هردو هست که باید ساپورت کنه که متاسفانه کامل کامل همه نوع فیلمی رو نمیتونه ساپورت کنه . بی690 و همه ی دی وی دی پلیر ها و بلوری پلیر ها و حتی mp3,mp4 پلیر ها و دستگاه پخش دیجیتال وست هم همین طورن.منتها رنج بعضی از این دستگاه ها نسبت به اون شرایط بالا بیشتر ، و بعضی کمتره. بی690 هم تقریبا پلیر متوسط رو به بالاییه.من ار هر 10 فیلمی که بهش دادم شاید یک یا دو فیلم رو نتونسته بخونه.نقل قول:
دوستان كسي نيست جواب ما رو بده؟
با این حال میتونی فیلم هات رو کانورت کنی
خيلي ممنون از جوابتون، بالاخره مجبور شدم فيلم ها رو تبديل كنم به AVI با كدك h264 كه واقعا حوصله مي خواد. يك فيلم FullHd كه حدود 40 دقيقه و با فرمت MKV بود حدود 2:30 طول كشيد ولي خب بالاخره قابل پخش شد، باز هم ممنون.نقل قول:
با درود
كساني كه b690 سامسونگ 46 اينچش رو دارن بگن از دستگاهشون راضي هستن يا نه؟
اگه معايبي هم داره لطفا ذكر كنيد من قصد خريد اين مدل رو دارم /
من دارم. راستش ازش راضی هم هستم. اگه توقعات شما هم مثل من باشه مطمئنا شما هم راضی میشید ازش.نقل قول:
با درود
كساني كه b690 سامسونگ 46 اينچش رو دارن بگن از دستگاهشون راضي هستن يا نه؟
اگه معايبي هم داره لطفا ذكر كنيد من قصد خريد اين مدل رو دارم /
شما بگید چه توقعاتی دارین تا بگم راضیتون می کنه یا نه. هیچ تلویزیونی نیست که بتونه همه نوع توقعاتی رو راضی کنه. منظورم اینه که هر تلویزیونی یه سری ایراد داره که باید ببینی برات مهم هستن یا نه.
با سلام خدمت دوستان عزيز
من مشكل با زير نويس فيلم ها دارم!
چند وقت پيش يه فيلم رو با زيرنويس با فرمت srt پخش كردم ولي بعد از اون هر چي فيلم با زيرنويس با فرمت srt ميزارم ديگه نمي تونه زيرنويس رو پخش كنه!
والا من عادت دارم خيلي نزديك به تلويزيون ميشينم يا ميخوابم:31:نقل قول:
چون تا حالا 46 نداشتم نميدونم اين مشكل رو چه جوري برطرف كنم.
راستي كيفيت تصاوير دريافتي از اينتلست 902 روي اين مدل چه جوري هست؟
كيفيت پخش فيلمهاي dvdrip چطور؟
كسي از دستگاه وسترن روي اين مدل استفاده كرده؟
چک کن ببین زیرنویس با فیلم دقیقا هم اسمه یا نه. وگرنه من تا حالا مشکلی ندشتم.نقل قول:
اگه هم اسمن بیشتر توضیح بده شرایط رو حتما یه جای کار می لنگه.
چون سورس تصاویر ما هنوز SD هست حداقل باید بیشتر 5-4 متر فاصله داشته باشین تا پیکسل های زائد تصویر پیدا نشه.خصوصا این که قصد خرید 46 اینچ دارین.منظورم اینه که این مشکل توی اینچ های پایین تر مثل 37 و پایین تر کمتره ولی اگه سورستون اچ دی هست با هر اینچی می تونین دماغتون رو بچسبونین به تی وینقل قول:
هیچ وقت نمیشه بگیم کیفیت چه طوری هست باید بگیم کیفیت نسبت به فلان مدل چه طوریه.یعنی باید با توجه به بودجتون 3-2 مدل بهترین رو انتخاب کنین و با هم مقایسه کنین
با این حال من اینتلست 902 رو می گیرم الانم دارم 90 می بینم و همه چیز خوبه (البته با همون یه کم فاصله که گفتم) خصوصا اینکه رزولیشن تلویزیون های ایران نسبت به شبکه های دیگه بالاتره ( 576*720 ) چیزی که بی 690 رو نسبت به مدل های دیگه متمایز می کنه اینه که در تصاویر sd مثل همین اینتلست 902 جزییات رو خیلی خوب نشون میده.من الان قشنگ می تونم جزییات زمین چمن رو مثل تلویزیون های لامپی ببینم. کیفیت رنگ هم با کالیبراسیون خوب خیلی خوب میشه
عموم dvdrip ها خوب رزولیشن پایین تری دارن نسبت با تصاویر اینلست.پس خود به خود کیفیت پایین میاد. ولی بی690 اپسکیل قوی ای داره و بازم با همون فاصله میشه کیفیت خوبی ازش گرفت
سلام دوستان من هم یه LA32B690 دارم اگه کسی فایل آپدیت فریم ورش رو داره لطفا بزاره .
یه چند تا فیلم Mkv دارم اما نمیتونه اجرا کنه ..اینه که گفتم ممکنه مشکلش با آبدیت فریم ویر حل بشه..
(تا حالا 2 تا فریمور DL کردم اما هیچکدوم کار نداد LN32B650 و LA32B650)
ممنون
یه سوال دیگه کسی میدونه چرا این مدل توی هیچ کجا به غیر از ایران نیست!!!!!!!!!!...
اسم اصليش B650 هست و در تمام دنيا با اين نام عرضه شده.نقل قول:
یه سوال دیگه کسی میدونه چرا این مدل توی هیچ کجا به غیر از ایران نیست!!!!!!!!!!..
ممنونم.نقل قول:
اگه براتون امكان داره چند تا تصوير از اين tv شكيل بزاريد چون تا حالا فقط تو مغازه ديدم نميدونم تو خونه چه جوري ميشه.
راستي شما با سينماي خانواده گرفتيد؟ ازش راضي هستين؟
من با سينماي خانواده قيمت گرفتم 2389 .
راستي نگفتيد چه معايبي داره؟
چشم در اولین فرصت می ذارم.نقل قول:
راستش من سینمای خودشون رو نگرفتم.اینا خودشون می دونن سینماهاشون چرته می خوان با تی وی هاشون سینماهای ارزونشون رو بندازن به مشتری ها. به هیچ وجه به نظر من سینماهاشون رو برنداریند. برای انتخاب سینما اول بودجتون رو انتخاب کنین بعد تاپیکش هست می تونه کمکتون کنه.
معایبش اولا زاویه دید کمشه (چیزی در حدود 52-20 درجه) که بیشتر از این با افت کنتراست مواجه میشین به خصوص در تصاویر sd طوری که رنگ های سیاهش به خاکستری مایل به ابی میل میکنه و یه چیزی مثل ابر روی تصویر می افته که در همه ال سی دی ها هست این مگر پلاسماها. و این که این چه قدر می تونه در اینده اذیتتون کنه ، مستقیما به زاویه قرار گیری توی خونه بر می گیرده.البته خوبیش اینه که پایه چرخون داره و پایش تا 30-20 درجه می چرخه. یعنی موقع ساخت به فکر همین مسئله بودن.
یه عیب دیگش واکنش پایین پیکسل هاش یا همون میلی ثانیه شه که البته بین lcd های دیگه جز بهترین هاست ولی اگه می خواین بیشتر برای بازی و وصل کردن به کنسول ازش استفاده کنین بهتره قیدشون بزنین و انتخابتون رو روی پلاسما معطوف کنین. البته این طوری نیست که اصلا نشه با کنسول ازش استفاده کرد بلکه میگیم ایده ال نیست برای این کار و ممکنه اذیتتون بکنه چون شما دارن 2 میلیون پول میدین که یه چیز خوب بگیرین.ولی اگه برای بازی نمی خواینش انتخاب خوبیه. علاوه بر اینکه بازم به همین خاطر ممکنه در تصاویر سریع یه کم احساس بلوری شدن بکنید (خصوصا توی تصاویر sd) که البته اینو بعضی ها حس می کنن و بعضی ها هم نه
سلام 2 نمونه از فرمت های MKV رو میزارم که یکیش ( Nine) به راحتی توسط TV خوانده شد اما دیگری (Iam legend) که اصلا فایل رو توی TV نمایش نداد.. اگه نظری دارید لطفا بگید
محتوای مخفی: Nine
محتوای مخفی: Iam legend
به نظر من یا از حجمشه یا از بیت ریتش البته چیزای دیگه هم ممکنه مثل کدک.نقل قول:
برای امتحان یه بار حجمشو کم کن ولی به بیت ریتش دست نزن یعنی مثلا تیکه تیکه اش کن
یه بارم فقط بیت ریتشو کم کن که البته بازم حجمش میاد پایین ولی برای اینکه معلوم شه از اینه یا نه ، کم کم بیت ریتشو کم کن.بعد اعلام کن. فعلا همینا رو امتحان کن ، تا بعد سراغ مشخصه های دیگش
موفق باشی
سلام من در پست صفحه قبل عرض كردم كه همچين مشكلي داشتم، مشكل از بيت ريت نيست مشكل از كدك MPEG4 هست كه بايد عوض بشه بعد از دانلود برنامه AVS VIDEO CONVERTER و تبديل به فايل AVI (هر فايلي كه اجرا نمي شد) و با استفاده از كدك H264 همه فيلها حتي فول اچ دي ها هم اجرا شد فقط مراحل تبديل كمي زمانگير هست.نقل قول:
دوستان اگه بخوايم واسه مونيتر از اين سري استفاده كنيم
ايا غير hdmi پورت dvi داره كه بتونه ديجيتال ساپورت كنه؟
يا ناچار بايد كارت گرافيك با خروجي hdmi گرفت؟