فردا صبح دارم میرم مانیتور بگیرم ولی بین این 2 موندم کدومو بگیرم.
hdmi هم برام مهم نیست چون فقط قراره به PC وصل باشه.
Printable View
فردا صبح دارم میرم مانیتور بگیرم ولی بین این 2 موندم کدومو بگیرم.
hdmi هم برام مهم نیست چون فقط قراره به PC وصل باشه.
من قبلا سامسونگ استفاده میکردم حدود یه سالی میشد که هیچگونه مشکلی نداشت
تا این که یدونه 2261 خریدم مانیتور عالیه از هر لحاظ ولی یدونه پیکسل سوخته داره که به نمایندگی هم زنگ زدم گفت یدونه جزو استاندارده
در کل منظورم این بود که در موقع خرید با فروشنده توافق کن که تا یه ماه اگه یدونه هم پیکسل سوخته داشت تعویض کنه
موفق باشید
در ضمن دوستان من این یدونه پیکسل رو چیکار کنم:31:
ممنونم ازتون
دوستان دیگه درباره این 2 مانیتور تا نظری ندارن
ضعف اصلی 2261 نسبت سایز و رزولوشن هست که تو کاربرد بلند مدت بدجوریی به چشم شما فشار میاره!االبته شاید یجور عادت شخصی هم باشه...گه hdmi برات مهم نیست گزینه هایی مثل23500-23700 هم هستند...نقل قول:
ممنونم ازتون
دوستان دیگه درباره این 2 مانیتور تا نظری ندارن
من خودم 23500 خریده بودم که بعد چند روز چون 23700 چشمو گرفته بود به یکی از اشنا ها فروختم رفتم یدونه 23700 خریدم به قیمت268000 ازشم خیلی راضیم شمام اگه تونستی این مانیتورو بگیر اگه بودجت نرسید 22 اینچشو بگیر.
2261 نسبتش 16:10 هست؟نقل قول:
نظر خودم 22500 بود ولی خوب اگه بشه 23500 میگیرم.
به نظر شما 23500 بهتره یا 23700 (بدون در نظر گرفتن تفاوتهای ظاهری)
اگه قرار هست به PC متصل شه پس HDMI به کار شما نمی آد
در کل سری P جدید تر و به روزتر هست
فرق 23500 و 23700 هم در شکل ظاهری مصرف برق و روشنایی هست
بله قراره به PC وصل شه
بابا سر این hdmi منو کچل کردن هی میان میگن اگه hdmi نباشه تصویر full hd نداریمو از این حرفا یکی نیست بیاد بگه که dvi هم برای تصاویر همون کار hdmi رو میکنه.
بزار ببینیم که اگه شد 23500 بگیریم
ولی این سایزش اذیت نمیکنه از فاصله کم اخه برای بازی حداکثر شاید من با مانیتور 1 متر و شایدم کمتر فاصله دارم
برای استفاده پی سی هیچ نیازی به HDMI نیست اون حرفها هم در سطح لطیفه هست!:دی بین 23700 و 23500 شخصا باز 23700 رو انتخاب می کنم...سایزشم دوستانی که تست کردن مشکلی نداشته حداقل خیلی بهتر از 2261 بوده ولی شما برای سلامت چشمها و ..که شده حداقل!حداقل فاصله چشم با صفحه باید 70 سانت باشه طوری که مرکز صفحه 10 تا 20 سانت از چشمهای شما پایینتر باشه(Ergonomy) هر مانیتوری که میگیری اینو رعایت کن...
سلام دوست عزیز . من تجربه استفاده از 23700 رو دارم . 23500 رو هم تجربه کردم گذشته از مشخصات فنی من 100% 23700 رو پیشنهاد می کنم. برای بازی یه غوله . برای کاربردهای دیگه هم عالیه . 20 -30 تومن بالاتر ارزشش رو داره بعد از اینکه بخری متوجه میشی!
[quote=arbabe.sayeha;4493338]برای استفاده پی سی هیچ نیازی به HDMI نیست اون حرفها هم در سطح لطیفه هست!:دی/quote]
دقیقا:31:
این شدت نور کمتر 23700 باعث پایین اومدن کیفیت نسبت به 23500 نمیشه؟
یکی از دوستان میگفت نه تنها باعث پایین اومدن کیفیت نمیشه بلکه باعث تغلیظ بیشتر رنگها هم میشه و رنگها واقعیتر دیده میشند, این حرفشون درسته؟
تقریبا بله علاوه بر این کیفیت پنل 23700 که اینجا هست نسبت به 23500 بهتره پنل اصلی این مدل که کمی مشخصات و خروجی مصرف و... متفاوتی داره(دو مدل 2370-2370HD) که باز تفاوت همون شدت نور و HDMI هست 23700 از پنل 2370 هست نه اون مدل...نقل قول:
این شدت نور کمتر 23700 باعث پایین اومدن کیفیت نسبت به 23500 نمیشه؟
یکی از دوستان میگفت نه تنها باعث پایین اومدن کیفیت نمیشه بلکه باعث تغلیظ بیشتر رنگها هم میشه و رنگها واقعیتر دیده میشند, این حرفشون درسته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببین
باز خیلی تفاوت محسوسی نیست اگه می خوای بیشتر هزینه نکنی 23500 هم خوبه
سلامنقل قول:
به نظر من واقعا 23700 ارزش هزینه کردن بیشتر روداره.
مگه فرق همین تلوزیون های به اصطلاح led سامسونگ با ال سی دی های دیگه چیه؟
مطمعنا چیزی جز ظاهر زیباتر نیست.
مثل اینکه این 23700 سامسونگ خیلی درست حسابیه همه ازش تعریف میکنن:5:
راستی من تو بازیا تو این رزولوشن به گیر نمیخورم؟مثلا کرایسیس
این مانیتور منو کسی قیمت نداره که بخوام بفروشم چند ازم میخرن؟
samsung syncMaster 172b
نه مشکلی نیست.نقل قول:
حدودا 50 تومان اگه گارانتی داره.
LCD هستش.مطمئنید 50 تومن؟نقل قول:
این قیمتی که گفتم برای 17 crt بود برای lcd حدودا 90 هستش.نقل قول:
بابا من قلبم ضعیفه از این شوخیا با من نکن:18::18::2:.هر جور حساب کردم دیدم برای 50 تومن بندازمش دور بهتره.نقل قول:
ولی به نظر من 2261 بهتره چون HDMI داره.باور کنید کیفیتش خیلی بهتر میشه مخصوصا تو بازی.من امتحان کردم.
در ضمن من 2261 رو 214 گرفتم ولی 23700 270 تومانه.
من 2 روزه که دارم ازش استفاده می کنم چشمام اصلا درد نگرفته.فقط اولش نورش زیاده که باید کم کرد.
این قسمت کاملا اشتباه هست...نقل قول:
ولی به نظر من 2261 بهتره چون HDMI داره.باور کنید کیفیتش خیلی بهتر میشه مخصوصا تو بازی.من امتحان کردم.
بشدت با ايشون موافقم.نقل قول:
بنده خودم lg w2261v دارم و بيشتر براي xbox360 گرفتم پورت dvi كامپيوتر كيفيت بهتري داره اينو به جد ميگم.درضمن خدمت دوستان عرض كنم كه بنده اولين كسي بودم كه با مطرح كردن حالت پودري مانند پنل متوجه كيفيت بد پنل lg شدم:2:من پيش از 2261 مانيتور samsung bw1932+ داشتم كه به هيچ عنوان اين مشكلو نداشت.
اگه براي كنسول ميخواين توصيه اكيد 2261 در غير اينصورت واسه pc من بشدت samsung رو توصيه ميكنم.در ضمن lg در حركات سريع ابجكت ها motion clarity بهتري نسبت به سامسونگ داره و اشياء از وضوحشون زياد كم نميشه اما در سامسونگ يه كم بيشتر مشهوده وعلتشم flatron engine براي lg هستش.(اما كيفيت نهايي به خاطر پنل باكيفيت سامسونگ بي شك از ان سامسونگه)
تایید میشه.نقل قول:
در ضمن شما از کجا این مدلو با این قیمت گرفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که تصمیمم رو برای 23700 گرفتم و فقط منتظرم که بتونم مانیتور خودمو بفروشم.
اگر هم کسی خواست بهم پ خ بده
از واحد 304 ایراننقل قول:
سلام دوستان,
من خودم دارم 2261 میگیرم و اونو به 23700 ترجیح دادم.
میخواستم کمی اطلاعات فنی و درست در این مورد بدم بلکه تنوعی باشه :
سایت Prad.de هر 2 این مانیتور ها رو به بهترین صورت ممکن و کاملاً حرفه ای آزمایش کرده:
LG Flatron W2261VP
Samsung P2370کد:http://www.prad.de/new/monitore/test/2009/test-lg-w2261vp.html
از لحاظ کیفیت تصویری 2261 خیلی بهتر هست و یکی از بهرین مانیتور های 22 اینچ در حال حاضر می باشد.کد:http://www.prad.de/new/monitore/test/2009/test-samsung-p2370.html
نقاط قوت:
- هیچگونه ضعف در نمایش و پردازش سریعترین بازی و فیلم ها
- کمترین مشکل در نمایش ناصحیح رنگ ها (مخصوصاً سیاه و سفید)
- دارای بیش از 320cd/m² روشنایی در هنگام آزمایش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این میگن سیاه !!!
سفیدش به نظرم قابل قبوله ! (از پنل TN توقع بهتری نداشته باشید)
خلاصه بگم, این سایت این مانیتور رو از لحلظ سرعت واکنش و پاسخگوییش تو بازی و فیلم ها هم سطح مانیتور HP w2228h دانست که تو ایران نیست.
مدل 2261 در این سایت جزء 3 مانیتور برتر جهت نمایش بازی و فیلم انتخاب شد.
تنها ضعف که نسبت به 2370 داره زاویه دیدش کمتر هست و خیلی حساس تو زاویه نگاه کردن هست.
در مقابل مانیتور 2370 یک مشکل اساسی هنگام پخش بازی و فیلم های سریع داره اونم اینه که قسمت هایی از تصویر تار میشه که میتونید در عکس زیر ببینید و حتی صحبت از زیرنویس های متحرک بود (حرکت نوشته از چپ به راست) که تار نشون میده:
و مشکل دیگه اون رو خودتون در 2 عکس زیر ببینید:
این جداً سیاه هست؟ :31:
در نتیجه می توان گفت اگر زیاد دنبال بازی نیستی و یا زیاد برات کیفیت عالی فیلم مهم نیست مانیتور 2370 بهترین گزینه هست, در غیر اینصورت حتماً 2261 رو بگیرید که از کیفیت تصویر آن واقاً لذت می برید.
به نظر من کیفیت 2370 و 2250 زیاد تفاوت نباید داشته باشد لذا برای این مانیتور هم همین صدق می کنه.
اما این دلیل نمیشه که سامسونگ خوب نیست, اتفاقاً مدل xl2370 سامسونگ یکی از بهترین مانیتور های تست شده سایت cnet هست که طبیعتاً اینم ایران نیست !:31:
و اگه بود حتماً اونو میخریدم
مگه میشه مدلی از lg رفلکس یعنی بازتاب نور در چشم و آسیب چشم رو نداشته باشه تازه با ...نقل قول:
دوست عزیز 2261 که اینجا هست کیفیت پنلش خیلی خیلی با اون مدل تست شده فرق می کنه !:دینقل قول:
سلام دوستان,
من خودم دارم 2261 میگیرم و اونو به 23700 ترجیح دادم.
اینا به چه زبانیه؟نقل قول:
حداقل یه لینک انگیلیسی میدادی
میشه اینارو ترجمه کنی؟
منظورتون چیه؟ یعنی 2261 که ایران هست فرق می کنه؟نقل قول:
کسی اینو تایید می کنه؟
زبانش آلمانیه.نقل قول:
اینا به چه زبانیه؟
حداقل یه لینک انگیلیسی میدادی
میشه اینارو ترجمه کنی؟
من خلاصه شدش رو ترجمه کردم, هرچند تو گوگل سرچ کنی سایت های زیادی تست کردن...
اطلاع دقیقی ندارم .نقل قول:
اما به طور قطع مونتاژ ایران هست.
فرق نمی کنه کیفیتش پایینتر هست!نقل قول:
منظورتون چیه؟ یعنی 2261 که ایران هست فرق می کنه؟
کسی اینو تایید می کنه؟
بله کسانی که پنل اصلی رو تست کردن!:46:
نقل قول:شما 23700 گرفتی حالا اگه شرکت سامسونگ هم بیاد بگه که lg بهتره قبول نمیکنید.:31:
نقل قول:هیچ فرقی نداره.
فقط تو ایران مونتاژ میشه.
اینا فقط تو فکر دفاع کردن از سامسونگ هستند.
خدا به آدم دو تا چشم داده تا درست ببینه!!!از یه بچه 7 ساله هم بپرسی میگه کیفیت پنل های lg بدرد نمیخوره aoc م خیلی بهتر از lg هستش چون خودم مدل هاشو دیدم تازه به نظرم بحث رفلکس نور از همه مهمتره چون آسیب های جبران ناپزیری به چشم میزنهنقل قول:
یعنی اگه واسه کسی وارداتی باشه خوبه و اگه مادیران باشه بده؟؟؟نقل قول:
غیره ممکنه.:41:
خوب شما lg نخر.نقل قول:
ok??
خب این که کاری نداره وقتی ادم میره بخره میتونه توی بازار هر دوشون رو ببینه و متوجه بشه که کیفیت کدومشون بهتره.
منم از خیلیا شنیدم که 23700 خیلی تصویرش عالیه اگر کسی مقایسه ای کرده خوب بگه تا همه روشن بشیم شاید lg هم خوب باشه
این یه چیز طبیعی هست...نقل قول:
یعنی اگه واسه کسی وارداتی باشه خوبه و اگه مادیران باشه بده؟؟؟
غیره ممکنه.
کلا پنلهایی که وارد ایران میشن و یا توسط این برندهایی که نام بردید بازسازی/سرهم میشن(چون خیلی وقتها مشخصاتی کم و زیاد میشه خروجی نادیده گرفته میشه و...که همش برای پایین اوردن قیمت تموم شده و البته یه سری چیز دیگه هست!) کیفیت سازنده اصلی رو نخواهند داشت و قطعا با کیفیت مدل تست شده توی ریویو خیلی فرق می کنه این برای 23700 هم صادقه!مثلا مدل P2370 HD ...مقایسه 2261 و 23700 نداشتیم خواستم بگم که داشتم پورت HDMI برای اتصال به پی سی هیچ مزیتی نسبت به DVI نداره!Full HD بودن هم فقط و فقط پشتیبانی از رزولوشن 1080*1920 و بالاتر هست!
در مورد این دو خب مشکل بازتاب نور و فشار به چشم 2261 مشخص هست (بازم میگم عادت شخصی افراد!)پایه برخی مدلهای 23700 کمی لقه زاویه دید 23700 کمی بهتره نور و کیفیت رنگ 2261 تو بازی ها بهتر تنظیم شده مصرف 23700 کمتره HDMI که 2261 داره کاربرد هم کنسول و یا نسل بعدی مدیا(blue-Ray) که هنوز خیلی مونده تا فراگیر بشه و خیلی چیزای دیگه مثل قیمت گارانتی و موارد جزئی...
در ضمن خیلی از دوستان این اعتقاد رو دارن که برای مانیتور اصلا نباید به اعداد و مشخصات Specifications توجه کرد فقط باید تست بشه!
باید کاربرد مشخص باشه تا راححتر بشه انتخاب کرد...
نه دوست من اینطور نیست.مطمعن باشید اگر 2261 بهتر بود بدون کوچکترین تعصبی میگفتم 2261 بهتره.نقل قول:
اما خوب بنظر من اینطور نیست.