سلام
من میخوام یه پراید 132 بخرم
نمیدونم ساده بخرم یا با فرمان هیدرولیک و ترمز ABS
ممنون میشم راهنمایی کنید
Printable View
سلام
من میخوام یه پراید 132 بخرم
نمیدونم ساده بخرم یا با فرمان هیدرولیک و ترمز ABS
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
نمیدونم فرمان هیدرولیک و ABS با هم عرضه میشن یا نه ولی من باشم 100% هیدرولیک رو انتخاب میکنم
چون خوبدم پراید هیدرولیک دارم و خیلی کار رو برام راحت کرده
فرمونش بسیار نرم هست و توی پارک کردن ها دور زدن ها خیلی کمک میکنه
تا حالا که پراید که هم فرمون هیدرولیک و هم abs داشته باشه تولید نشده ولی با توجه به اجباری شدن نصب abs برروی خوردوها از ابتدای آذر ماه سال جاری مسلماً پراید با فرمون هیدرو لیک و ترمز abs نیز خواهد اومد که بنظرم اینو اگه بگیری خیلی خوبه .
همونطورکه دوستان گفتن رانندگی با فرمان هیدرولیک راحت تر ه ولی نظرشخصی من اینه که برای پراید به علت وزن کمش همون فرمان غیر هیدرولیک مناسب تره چون راحت تر میشه کنترلش کرد مخصوصا توسرعت های بالا که کنترل همین پرایدهای غیرهیدرولیک هم مشکله
برای کسب اطلاعات بیشترمیتونید به ادرس زیر هم مراجعه کنید:
کد:www.mahvareh.biz/archive/index.php/t-63383
ولي دوستان هيدروليك براي پرايد توي سرعت هاي بالا خطرناك نيست ؟؟؟
آخه فرمونش توي سرعت هاي بالا سفت نميشه !!!
دليلش رو هم قبلا به امير جان گفتم !!!
اگه فكر ميكنيد اشتباه ميكنم بگيد تا يه چيزي ياد بگيرم !!
سلام دوست عزیز
خودت رفتی پرسیدی که الان 132 هیدرولیک میزنه؟
چون من حدود 20 روز پیش رفتم 5 تا از نماینگی هاش میگن فعلا هیچ آبشن نداره.
و فعلا فقط ساده ثبت نام میکنیم.
و هیدرولیک و چیزای دیگه نداریم.
پرسیدم چرا میگن از طرف شرکت اینجوریه. و قبلا داشتیم . شاید بعدا دوباره داشته باشه.
حالا شما کی پرسیدی؟
اگه الان پرسیدی و داره پس شک نکن و هیدرولیک رو بخر. در مورد ترمز چیزی نمیدونم
و اگه داشته باشه من پولم آمادست و منتظر هیدرولیک بودم.
ممنون
ABS شدن پراید یک حکایت و داستان دیگه ای داره...؟؟؟!!! به نظرم اصلا برای پراید ABS خوب نیست بلکه هم بدتره!!!نقل قول:
ترمز abs نیز خواهد اومد که بنظرم اینو اگه بگیری خیلی خوبه .
این نظر و تجربه ی منه!
مهدی جان اصلا ربطی به وزنش نداره خیلی ها اینجوری فکر میکنن و تو فامیل و دوستان منم خیلی ها به همین خاطر هیدرولیک نخریدن... اما والا ای کاش یک مستندی ، فیلمی جور میکردم تا ببینید که اصلا فرقی نداره....به خدا کسانی که فرمان هیدرولیک انتخاب نمیکنن به خودشون ظلم میکنند... پراید هیدرولیک و غیر هیدرولیک تو سرعت های بالا هیچ فرقی با هم ندارن یعنی فرمون پراید که هیدرولیک هم نباشه تو سرعت های نه چندان زیاد نرم میشه و مانند هیدرولیکه! فقط تو هنگام دور زدن - پارک و... ادم اذیت میشه... تو جاده هم اگه دقت کنید هیچ مشکلی نداره...نقل قول:
پراید به علت وزن کمش همون فرمان غیر هیدرولیک مناسب تره
والا محمد جان شما استاد بنده ای ما باید از شما یاد بگیریم.نقل قول:
ولي دوستان هيدروليك براي پرايد توي سرعت هاي بالا خطرناك نيست ؟؟؟
آخه فرمونش توي سرعت هاي بالا سفت نميشه !!!
دليلش رو هم قبلا به امير جان گفتم !!!
اگه فكر ميكنيد اشتباه ميكنم بگيد تا يه چيزي ياد بگيرم !!
من از یکی از نمایندگی های سایپا پرسیدم که چرا دوتا گزینه گذاشتین...؟ یعنی (هیدرولیک و معمولی)
بهش گفتم که عصر فرمان های هیدرولیک گذشته و غیره... ایشون به من گفتن که شاید پول کسی به پراید هیدرولیک نرسه به همین خاطر ما مدل فاقد هیدرولیک با 300 هزار تومان تفاوت!!! رو هم در نظر گرفتیم به همین خاطر دو گزینه گذاشته ایم...!!!!!!!!
خلاصه اینا تجربه های منه که برای کسب این تجربه وقت زیادی صرف کردم و در اختیار دوستان میزارم حالا هر جور که نظر شخصی شماست...
از همه کسانی که نظر دادن
من از نمایندگیها سوال نکردم ولی توی سایت سایپا دیدم که قیمت زده
این لینک
ممنونکد:http://www.saipacorp.com/fa/default.asp?inpg=sales.asp?Pg=price
بله قیمت زده
ولی توی نمایندگی نداره.
اگه پرسیدی و داشت خبرش رو بده.
ممنون
اون مدل الكتروهيدروليكه كه تو ماشينايي مثل ماكسيما هست فكر نمي كنم پرايد الكتروهيدروليك باشه!نقل قول:
حالا ABS با هیدرولیک روی هم میشه 9 میلیون!
واقعا آدم زورش می یاد واسه این ماشین 9 میلیون بده!
پراید با ترمز abs و فرمان هیدرولیک از ابتدای سال تولید شده
پدر خانم من یکی خریده 8.5 تیرماه بود که خرید
تجربه ای که خودم از رانندگی باهاش به دست آوردم اینه :
فرمان هیدرولیک برای پراید فوق العاده عالی هست برای پارک کردن خیلی خیلی راحت از پراید معمولی هست و از هیدرولیک پرشیا هم نرم تره و در سرعت بالا فرمون از حالت هیدرولیک خارج میشه و سفتی مناسبی داره
ترمز abs هم خیلی خوب کار میکنه من خودم با سرعت ترمز گفتم و ماشین خیلی خوب و با ایستایی مناسبی توقف کرد بدون کشیدن ترمز و گیرایی ترمز هم چندین برابر ترمز های معمولی خوب شده
ولی به نظر من سادش بهتره. خوب منم با سادش حال میکنم:31:
به نظر من با امکانات بد نیست!نقل قول:
پراید با ترمز abs و فرمان هیدرولیک از ابتدای سال تولید شده
پدر خانم من یکی خریده 8.5 تیرماه بود که خرید
تجربه ای که خودم از رانندگی باهاش به دست آوردم اینه :
فرمان هیدرولیک برای پراید فوق العاده عالی هست برای پارک کردن خیلی خیلی راحت از پراید معمولی هست و از هیدرولیک پرشیا هم نرم تره و در سرعت بالا فرمون از حالت هیدرولیک خارج میشه و سفتی مناسبی داره
ترمز abs هم خیلی خوب کار میکنه من خودم با سرعت ترمز گفتم و ماشین خیلی خوب و با ایستایی مناسبی توقف کرد بدون کشیدن ترمز و گیرایی ترمز هم چندین برابر ترمز های معمولی خوب شده
من پشت هر دو نشستم اگه اهل سرعتی پشت هیدرولیک وقت سرعت واقعا باید ترسید اما توی پارک مخصوصا با سایز خوب پراید حرف نداره اما ترمز پراید معمولی افتضاحه و abs خیلی میتونه خیالت رو راحت کنه
منم میخوام همین روزا بخرم فرمان هیدرولیک بودن ترجیح میدم البته الان که پراید با هیدرولیک و abs هست احتمالا همینو بردارم
من خریدم
با فرمان هیدرولیک واقعا راضیم
خیلی حال میده
ABS داره؟!نقل قول:
من خریدم
با فرمان هیدرولیک واقعا راضیم
خیلی حال میده
بسوزه پدر خساست![IMG]file:///E:/cod/DSC07034.JPG[/IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسوزه پدر خساست![ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/url] (Linked) [IMG]file:///E:/cod/DSC07034.JPG[/IMG]
نه ABS ندارهنقل قول:
نقل قول:
چند خریدی ؟
همينجا اعلام كنم كه من يك پرايد ساده دارم و هنگام پارك كردن خانوادمو جلو چشمام ميبينم. حتما هيدروليك بگيريدنقل قول:
من هم میگفتم بابا بی خیال هیدرولیک چیه و رفتم که ساده بخرم ولی گیر نیومد و هیدرولیک خریدم
حالا کلی خدا را شکر می کنم که هیدرولیک گرفتم چون واقعا یه نعمته!!
من 8,280,000 تومان خریدم (50 تومن بالاتر به دلیل تحویل فوری)
هیدرولیک و متالیک
پاك بشه.......
نقل قول:
اقعا اين چه لينكيه گذاشتي؟
آبروي برنامه نويسا تا حدودي مشوش شد!!
پس من با 8 تومن ميتونم يه سفيد بگيرم هيدروليك؟نقل قول:
مگه الان پراید سفید معمولی چه قدره؟!
نقل قول:
بين 7.900 تا 8
ببین عزیز مننقل قول:
فرمون معمولی پراید خیلی نرمه و مشکل پارک کردن نمیشه باهاش داشت من که ندارم:5:
ودوم اینکه پارک کردن ماشین خیایش مربوط به دست فرمون راننده میشه( و فکر میکنم شما اخر دست فرمونی:31::10:) بابا چرا میزنی شوخی کردم:46:. سوم اینکه مطمینی ماشین شما پرایده.؟:31:
ودر اخر هیدرولیک هم چیز خوبی هستش اگه اصولی باشه. هیدرولیک برای پراید تو سرعت بالا یعنی ..................................:19:
این نظر شخصی من در مورد این موضوع بود ولی ABS واقعا برای پراید لازمه . با این ترمزای فکستنیش که به درد دوچرخه هم نمیخوره
1) اولا كه اگه شما بشيني پشت 206 ،ميفهمي كه فرمون پرايد چه فاجعه ايه (من دخترم و مسلما زورم از شما كمتره)نقل قول:
2) نخيرم. دست فرمونم خيليم خوبه:19:
3) مگه كلا پرايد چقد با سرعت ميره كه هيدروليكش مشكل ايجاد كنه
آخه پراید به این سبکی هیدرولیک میخواد چیکار ؟! فقط تنها مشکلش موقع پارک هست که اونم با یکم حرکت دادن ماشین فرمون به راحتی حرکت میکنه !!!
دوباره میگم پراید به این سبکی با فرمون هیدرولیک تو سرعت 120 الفاتحه من الصلوات خدا بیامرزتتون !!
نه بابا اشتباه ميكني.نقل قول:
من واقعا تو پارك كردن و دور زدن دستم درد ميگيره. شايد آقايون نخوان ولي براي خانما لازمه
خوب معلومه چون شما درجا فرمون رو میتابونی !!! اگه ماشین هیدرولیک هم بیوفته زیر دستت اونموقع دست خودت درد نمیاد ولی ماشین بدبخت دردش میاد که درجا بهش فرمون بدی !نقل قول:
:31:
نخيرم. خودم ميدونم درجا نبايد پيچوند. در ضمن بعضي موقع ها كه جا كمه بايد در جا پيچوندنقل قول:
اگه می خوای با رانندگی حال کنی هیدرولیک بگیر
به نظر من يه دونه رواسال بخر همون قيمت وبهتر از پرايد.
من تو خدمت رانندهی بنز E240 بودم . کاش یکی داشتم:31:کد:اولا كه اگه شما بشيني پشت 206 ،ميفهمي كه فرمون پرايد چه فاجعه ايه
پس نباید مشکل پارک داشته باشی اونم با پراید
اخرین سرعتی که من با پراید رفتم 180 کیلومتر بوده. کاش ازش عکس میگرفتم خوب اینم واسه خودش یه رکورده سرعته با پراید:31:کد:مگه كلا پرايد چقد با سرعت ميره كه هيدروليكش مشكل ايجاد كنه
بعضی اقایون هستن که تو دست فرمون به گرد خانما نمیرسن. خودتونو دست کم نگیرین:41:کد:من واقعا تو پارك كردن و دور زدن دستم درد ميگيره. شايد آقايون نخوان ولي براي خانما لازمه
باشه بابا پراید هیدرولیک خیلی خوبه !! :31: فقط عامل اصلی سرطان است (در سرعت بالا )