سایت :
نقل قول:
http://www.asretelecom.net/
درباره شرکت :
تعرفه ها :
نقل قول:
http://www.asretelecom.net/prices.aspx
نواحی تحت پوشش :
نقل قول:
http://www.asretelecom.net/coverage-area.aspx
Printable View
سایت :
نقل قول:
http://www.asretelecom.net/
درباره شرکت :
تعرفه ها :
نقل قول:
http://www.asretelecom.net/prices.aspx
نواحی تحت پوشش :
نقل قول:
http://www.asretelecom.net/coverage-area.aspx
تازه خط من امروز از سپنتا جمع اوری شد به خاطر هزینه بالای سپنتا تصمیم گرفته بودم سرویس فوق العاده به صرفه s2 عصر انتقال داده رو بگیرم که مثه اینکه از اول این ماه دیگه این سرویس ارائه نمیشه:18: ( سه ماه 75 بود یعنی عملا ماهی 25 تومن) الان فقط یه ماه میدن اونم 33 تومننقل قول:
به گفته خودشون سرعت هر کاربر محدوده یعنی 512 سرعت دانلودش عملا همون 60 ثابت هست و سرعت نه بیشتر میشه نه کمتر
شبانه رایگانش هم از صبانت ساعتش بیشتره
سرویس s2 از صبانت لرزون تر بود اما حیف که دیگه نمیدن
من چیکار کنم خدایا؟ چقد بد شانسم:19:
نقل قول:
به نظر من از شركت همراهان دانش با نام تجاري عصر آنلاين بگير خيلي شركت خوبيه. من از اين شركت سرويس گرفتم. خيلي خوبه من كه مشكلي باهاش ندارم كسي هم نديدم مشكلي با اين شركت داشته باشه. اگر مي خاي برو لينك زير ببين:
http://asreonline.com/prices.php
در ضمن آرزو مي كنم كه مثل من 30 روز معطل نشدي چون مركز مخابراتي ما بهشتي خيلي در پيته حالا نمي دونم مخابرات شما چطوريه. ان شا الاه كه كار را انداز باشن.
من از عصر اتقال داده ها مرکز توحید دارم سرعت دانلودم از 6 شب تا صبح 64 و از 6صبح تا 6 شب میره بالای 200
سرویس 512 ؟ بعدا ساعت بدون محدودیتش همون 2تا 8 هست ؟نقل قول:
بله همینطورهنقل قول:
کسی دیگه نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کد:http://------------.net
من از این شرکت یه سالی میشه اینترنت گرفتم اما هیچ وقت راضی نبودم و متاسفانه شرکت دروغ گویی هستن
اولا اینکه پشتیبانی بسیار ضعیفی دارن و با اینکه برخوردشون خوبه اما با حرف های دروغین خوب بلدن شما رو از هر اتفاقی مطمئن کنن
قطعی های زیادی دارن و متاسفانه گاهی به سه چهر روز هم میرسه !!! و همیشه بهانه اینو دارن که در مرکز شما داریم تجهیزات رو عوض میکنیم !! مگر در طول یکسال چند بار تجهیزات عوض میشه اونم هر دفعه به مدت چند روز !!!
حدود 12 روز پیش هم اینترنت من رو قطع کردن و بعد از اولین تماس گفتن مشکل نویز داخلیه
تا 5 روز من رو سرکار گذاشتن که مشکل داخلیه و وقتی خودم تمام خونه رو امتحان کردم و مودم رو جای دیگه تست کردم خلاصه روز ششم راضی شدن که فرداش کارشناس بفرستن !!!! کارشناس پنج شنبه اومد و تایید کرد که من حتی سر خط (جلوی در ورودی) هم اینترنت ندارم و به من قول دادن روز شنبه حتما از مخابرات پیگیری میشه و تا ظهر وصل میشه
روز شنبه گفتن تا بعد از ظهر وصل میشه (خانم مهدوی یکی از کارشناس هاشون )
روز یکشنبه گفتن 100٪ تا بعد از ظهر وصله ( خانم خلیلی - کارشناس )
روز دوشنبه گفتن حتما امروز فردا وصل میشه مشکل تعویض تجهیزات بوده :18: (خانم پور دهقان سرپرست کارشناسان )
روز سه شنبه گفتن حتما امروز وصل میشه - بعد از ظهرش یهو از شرکت زنگ زدن که چرا شما اینترنت خودتون رو که 2 روزه شارژش تموم شده شارژ مجدد نمیکنید :27: که منم واسه اون دخترک بنده خدا توضیح دادم که قضیه چیه خودش خجالت کشید از اینکه چرا زنگ زده :31:
روز سه شنبه گفتن امروز حتما وصل میشه و بعد از تماس ساعت 8 شب گفتن ما تا 12 شب اینجاییم و اگه حل نشد چون فردا تعطیله میره برای 5شنبه :41:
واقعا تعدادی دروغ گو نشستن توی این شرکت و فقط دنبال جذب مشترک جدید و بی احترامی به مشترکان قبلی هستن !!!
فقط تنها کاری که این شرکت خوب بلده اینه که سر موقع شارژ سیل حملات اس ام اس و زنگ به شما شروع میشه که بیایید زودتر شارژ کنید !!!
واقعا اگه دنبال یه شرکت adsl اعصاب خرد کنی و دروغ گو هستید حتما اولین گزینتون شرکت عصر انتقال داده ها باشه :46:
asretelecom.net
اینکه توی سایتش زده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پر سرعت حجمی 2GB در ماه (2تا8صبح حجم نیم بهاء)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پر سرعت حجمی 3GBدر ماه (2تا8صبح حجم نیم بهاء)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پر سرعت حجمی 5GBدر ماه (2تا8صبح حجم نیم بهاء)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پر سرعت حجم 10GBدر ماه (2تا8صبح حجم رایگان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پر سرعت حجم 20GBدر ماه (2تا8صبح حجم رایگان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پر سرعت حجم 30GBدر ماه (2تا8صبح حجم رایگان)
یعنی اینها همگی سرعتشون برای کاربر خونگی 128 هه
این که مسخره ست
البته موقع شارژ کردن توی کنترل پنل این گزینه ها برای انتخاب بهتون داده میشه
سرويس ماهيانه:
اینترنت پر سرعت حجمی1GB در ماه (2تا8صبح حجم نیم بهاء) (100000 ريال + آبونمان)
اینترنت پر سرعت حجمی 2GB در ماه (2تا8صبح حجم نیم بهاء) (150000 ريال + آبونمان)
اینترنت پر سرعت حجمی 3GBدر ماه (2تا8صبح حجم نیم بهاء) (190000 ريال + آبونمان)
اینترنت پر سرعت حجمی 5GBدر ماه (2تا8صبح حجم نیم بهاء) (250000 ريال + آبونمان)
اینترنت پر سرعت حجم 10GBدر ماه (2تا8صبح حجم رایگان) (350000 ريال + آبونمان)
اینترنت پر سرعت حجم 20GBدر ماه (2تا8صبح حجم رایگان) (450000 ريال + آبونمان)
اینترنت پر سرعت حجم 30GBدر ماه (2تا8صبح حجم رایگان) (650000 ريال + آبونمان)
شارژ ماهيانه ADSL به پهناي باند 64kbps-با حجم نامحدود (150000 ريال + آبونمان)
شارژ ماهيانه ADSL به پهناي باند 128kbps-با حجم نامحدود (250000 ريال + آبونمان)
شارژ ماهيانه ADSL به پهناي باند 256kbps اختصاصی (1250000 ريال + آبونمان)
شارژ ماهيانه ADSL به پهناي باند 512kbps اختصاصی (2250000 ريال + آبونمان)
شارژ ماهيانه ADSL به پهناي باند 1024kbps اختصاصی (4000000 ريال + آبونمان)
شبكه ملي داخل كشور 128 كيلو بيت نامحدود ( اينترانت ) (200000 ريال + آبونمان)
شبكه ملي داخل كشور 512 كيلو بيت نامحدود ( اينترانت ) (500000 ريال + آبونمان)
گاهی اوقات سرعت اونقدر افت داره که حاضری قطعش کنی بری با دایال آپ آنلاین بشی :18:
از نظر پشتیبانی این شرکت صفره !!!!
دوست عزیز این ها همشون 1024 هستند نه 128 ...نقل قول:
اینکه توی سایتش زده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پر سرعت حجمی 2GB در ماه (2تا8صبح حجم نیم بهاء)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پر سرعت حجمی 3GBدر ماه (2تا8صبح حجم نیم بهاء)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پر سرعت حجمی 5GBدر ماه (2تا8صبح حجم نیم بهاء)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پر سرعت حجم 10GBدر ماه (2تا8صبح حجم رایگان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پر سرعت حجم 20GBدر ماه (2تا8صبح حجم رایگان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پر سرعت حجم 30GBدر ماه (2تا8صبح حجم رایگان)
یعنی اینها همگی سرعتشون برای کاربر خونگی 128 هه
این که مسخره ست
باسلام
می خواستم بدونم کسی از سرویس این شرکت ( عصر انتقال داده ها ) استفاده می کنه تازگیا ؟
میخوام بدونم سرعت دانلود سرویس 128 و 512 هر کدوم چنده دقیقا ؟
باتشکر
همه رو 2024 بسته شدن دوست عزیزنقل قول:
دزد تر و عوضی تر از اینا خودشون هستن!!! من 6 ماهه از اینا سرویس دارم.... به کررات حجم رایگان شبانه رو حجم روزانه حساب میکنن.. همین یکشنبه پیش 1 گیگ حجم ازم کم کرده و هرچی زنگ میزنم میگه مودمت از 12 شب روشن بوده .. حالا هرچی میگم مرد حسابی من کامپیوترم رو 3 صبح روشن کردم میگه ما نمیتونیم رو حساب حرف شما کاری کنیم...
سرویس 1 ساله خریدم بعد 6 ماه میگن چون پنل عوض شده باید دوباره بیای پنل بخری و قدیمی ها ساپورت نمیشه .. دیگه فحش رو کشیدم بهشون .. پول 1 سال رو گرفته بعد 6 ماه میگه بیا دوباره پول بده.
حجم هدیه و این حرفا هم اصلا وجود ندارن.
به همه توصیه اکید دارم حرف من ریش سفید رو گوش کنند و شاتل و پارس آنلاین بگیرند که لااقل هرچقدر هم که بد باشند یه نظم و نظامی توشون هست و مثل اینا خرکی کار نمیکنند و لااقل به یه سری بهانه ها یه حجم اضافه ای میدن.
سرویس های این شرکت در ظاهر ارزون هست و حجم های الکی که ازتون کم میشه و حجم های هدیه ای که اصلا بهتون داده نمیشه رو حساب کنید بسیار گرونتر از شرکت های دیگه میشه.
هر کدوم از پشتیبانی ها برای یه مشکل یه جواب متفاوت میدن.. یکی میشگه نمیشه اونیکی میگه میشه..
سرویس شبانه رایگان هم 2-8 نیست بلکه 3-7 هست که خیلی هم رایگان نیست و یهو از حجم آدم کم میکنه..
در یک کلام اگه دنبال یه adsl اعصاب خورد کن و بی نظم و نظام میگردید از این شرکت سرویس بگیرید تا هم مثل من اعصابتون خورد شه هم وقتتون !!!
امروز سرعت شبانه=35
سرویس 128
واقعا جالبه يكي در ميون ميگين خوبه بده خوبه بده
رسوا كرديد به خدا
من بعد از 2 سال سرویس از شرکت سپنتا (که با جرات میگم یکی از بهترین سرویس دهنده ها از همه نظر) 1 سال خورده ای هست که از این شرکت سرویس 1Mb ده گیگ و شبانه نامحدود میگیرم، که شبها سرعت 50 اینها هست بعضی وقت ها هم که کلا تعطیل و سرعت در حده Dial up میشه...
قطعی واقعا زیاد داره در طول روز یه دفعه می بینید 5 بار قطعی داره درسته که 1 2 دقیقه طول می کشه ولی باور کنی وقتی کار داشته باشید واقعا رو اعصابه ( یادمه سپنتا کلا 3 بار قطعی داشت تو سال ) و این اواخر که دیگه شاهکار کردند و سرعت افت خیلی شدیدی پیدا می کنه یک دفعه و پشتیبانی رو که کلا بیخیال فقط چندتا آدم گزاشتن دست به سرت کنن، فقطم بلدن تا شارژ تموم میشه کلی زنگ بزنن و پیام بدن اینا که آقا بدو بیا شارژ کن، الانم که تصمیم گرفتم ISP یم رو عوض کنم و از یه شرکت دیگه بگیرم
سرعت دانلودم 200 هست، حتی بچه هایی که 128 یا 512 هم گرفته بودن همین سرعت رو داشتن تقریبا، و کاملا معلومه که به چه قصدی این کار رو میکنند...
خلاصه اگر یه شرکت خواستید که یک بند با دروغ و دست به سری ازتون پول بگیرن و مثلا اینترنت پر سرعت ارزون بهتون بدند، این شرکت رو پیشنهاد می کنم !!!
دوستان
یکی از همسایه هامون اخیرا سرئیس 128 سالیانه از عصر انتقال گرفته و سرعت دانلودش در روز 230 بود و پینگ تایم برای سرور کرج 40ms
من رو مجزوبه خودش کرد که برم از این شرکت بگیرم.از اونجایی که همسایمون زود می خوابه،تاحالا نتونسته سرعت شبانه رو تست کنه.
از دوستان تهرانی اگر کسی اطلاعاتی از سرعت شبانه داره بفرماید
راستی،با 128 سرعت 230 میده پس فرقش با سرویس 512 و 1 مگش در چیه؟؟؟
پیشنهاد می کنم از شرکت عصر انتقال داده ها استفاده نکنید من یه مدت استفاده کردم ولی بدلیل خدمات نامناسب ، ساعات کم دانلود شبانه (3 تا 7) ، سرعت شبانه افتضاح (20-30) انصراف دادم
سزای گرانفروش و کم فروش نخریدنه
من دارم سرعت در روز 220 در شب 90نقل قول:
من میخوام از این شرکت بگیرم دوستانی که گرفتید راضی هستید؟
سرعت دانلود 1mb/s چقدره؟
این شرکت همون عصر تلکام هست یا فرق دارن؟
همونهنقل قول:
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
آقا کسی این شرکت رو واسه بازی آنلاین پیشنهاد میکنه ؟ پینگشون چطوره ؟ زنگزدم گفتم میخوام 1 به 10 بگیرن خودشون گفتند نگیر چرته سرعتت پایین میاد و واسه بازی خوب نیست و اینا. میخوام حجمی بگیرم
دزدی نمیکنند که مثل صبانت ؟ چطوریه کلا؟
تایید می شهنقل قول:
منم رفتم آسیا تک
سلام بچه هایی که از این سرویس استفاده می کنید از سرعت دانلود خودتون راضی هستید ؟
از هزینه، پینگ ، ساعت رایگان و ..... راضی هستید ؟
من تازه گرفتم سرعت روزانش که خیلی خوبه به خصوص بعد از ساعت اداری هنوز شبانش را امتحان نکردم.
الان دارم با 400 تا 500 دانلود می کنم.
یه زمانی رقیب نداشت تا پارسال.حرف نداشت اون موقع ها شبی 4 گیگ میگرفتم....روزا سرعتش خوبه .اما شبانه افتضاح..طوری که این دو ماه اخیر شبانه 80 مگابایت تا 150 200 مگابایت دانلود می کرد...منم خیلی صبر کردم دیگه عوضش کردم اومدم مخابرات
نخرین که افتضاحه شبانه اش..
سلام خدمت دوستان من این تاپیک رو تازه پیدا کردم.
3ساله ازین شرکت اینترنت میگیرم عین خری بود که اوایل جوون بود بارو خوب میبرد به مقصد ولی دیگه پیر شده و بدرد نخور... چرا ؟الان میگم:
این شرکت مجوز PAP داره یعنی میتونه به کل کشور خدمات و شعبه اینترنت بده ولی الان اینقدر حجم کاربراش زیاد شده که داره از کیفیت میزنه حاضر نیست یکم از سود بزنه تا کاربرو حفظ کنه.اینکه گفتن دزد و دروغ گو هست درسته.
چند سری تو ساعات دانلود رایگان تو شب از حجم کم کردن بعد زدن زیرش که مشکل فنی بوده یبارشم یه 200مگابایت دادن دهن همه رو ببندن
چند سری خراب شد به کل گفتن از مرکز مخابرات شماست که زنگ زدم به دوستم گفت منم قطع شده
و مهمترین دزدی این شرکت اینه که واسه یه کاربر سرعت دانلود مهمه مخصوصا تو ساعت رایگان شبانه اینا اومدن از تاریخ تیر ماه 91 سرعت روز رو نرمال کردن ولی سرعت شب رو به حد دایل آپ رسوندن دیگه یکی سرعت 1مگ مثل خود من داشته باشه رو 60 وای میسته تو شب.زنگ زدم چرا اینجوریه پیچوندن منو.قسمت شکایات سایت شکایت کردم هی زدن انتقال به واحد دیگر.تا یبار زنگ زدن گفتن این سیستم جدید شرکته.ازین به بعد اینجوریه.منم گفتم بابا من فقط بخاطر دانلود شبانه اینترنت گرفتم گفت دیگه سیاست جدید شرکت همینه چون کاربر خیلی زیاد شده درنیجه تصمیم گرفتم اینترنتم که 3ماهه بود بعد تموم شدن برم سراغ یه شرکت دیگه.
پس نتیجه اینکه گول حرفاشونو نخورین دزد دروغ گو و بچاپن.از شرکت های دیگه هم خبر ندارم تازه دارم میرم تحقیق ولی میگن مخابرات خوب داره سرویس میده.
من میخواهم سرویس 512 با محدودیت 5 گیگ این شرکت رو بگیرم
میخواستم بپرسم سرویسش خوبه ؟ سرعت دانلود تو شب و روز چقدره ؟ و ساعت دانلود شبانه رایگان از چند تا چنده ؟
1 مگ روزانه صبح جمعه ... واقعا مردشور این شرکتو ببرم:evil2:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی آدرس سایت جدید این شرکت رو نداره ؟؟؟؟ میخام ببینم چقدر شارژم مونده اما انگار تعطیل شده !
قبلا بود asretelecom.com
تازگیا شده بود asretelecom.net
اما الان دیگه هیچی نیس !!!!
آقا کسی جدیدا از کیفیت سرویس های این شرکت اطالاعات نداره؟
مثلا یک مگ روزانه و شبانه چقدر سرعت دانلودش هست؟
من صبانت دارم، ولی شبانه بعد 100 مگ ارتباطمو قطع میکنه و باید مدمو خاموش روشن کنی تا 100 مگگ دیگه دانلود کنه سرعتش هم متوسط 30- 40 هستش (البته فقط وقتی از تورنت دانلود میکنم)
اصلا نگیرید. ضرر می کنید. همش قطع میشه. سرعتش کم و زیاد میشه. به معنی دقیق کلمه مزخرفه
واقعا" راضیم !!!
سرعت تو قرارداد 1024 هست ، حالا
پنجشنبه شب ساعت 11:20
با توجه به سابقه که دارم این تو ضعیف ترین حالت ممکن هست
:n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21:
منم خیلی راضیم ...
[SPOILER]دروغ بود:n20: [/SPOILER]
سلام کسی از این شرکت داره.کیفیت سرویس هاش چطوریه.شبانه رایگان سرعتش چطوریه مثلا تو سرویس 512.چون طبق تازه ترین لیستی که اومده این شرکت بین شرکت ها که شبانه رایگان دارن از ساعت 1 تا 8 بالاترین سرعت رو داشته ممنون.:n16:
اینم لینک خبر
البته تو شهر ما ساعات رایگان این شرکت همون 1 تا 8 هست ولی تو سایت اصلی 3 تا 8 هست.
دوستان کسی اینجا اینجا مشکل قطعی نداره؟
من الان از یک ماه بیشتر که سر ساعتهای مشخصی اینترنتم قطع میشه (برای چند دقیقه) ولی خب اگه اهل بازی آنلاین باشید می دونید که توی همون چند دقیقه کل بازی از بین میره!
دوم اینکه از دیروز ظهر یه سری قطع شد و بعد از اون دیگه وای فای و وایرلس کار نمیکنه! یعنی مودم رو شناسایی میکنه کاملا ، کانکت هم میشه ولی هیچ پیجی(حتی گوگل) رو لود نمیکنه!
زنگ زدم پشتیبانی میگه vpn رو خاموش روشن کنید بعد سیستمو ری استارت کنید (دقیقا عین همین جمله)
خدا می دونه این دفعه چه گندی زدن!!