دوستان در این تاپیک فقط آخرین قیمت آیفون ذکر میشود. کسانی که قیمت لوازم جانبی را هم دارند میتوانند در همینجا اعلام کنند.
Printable View
دوستان در این تاپیک فقط آخرین قیمت آیفون ذکر میشود. کسانی که قیمت لوازم جانبی را هم دارند میتوانند در همینجا اعلام کنند.
دوست عزیز سوالت رو اینجا نباید می پرسیدی ولی بهرحال خدمتت عرض می کنم که به زبان خیلی ساده آنلاک فکتوری یعنی از هر سیم کارتی میتونی استفاده کنی و مثل بقیه گوشی ها آنتن داری ولی گوشی هایی که آ«لاک فکتوری نیستن و به اصطلاح لاک هستن در ابتدا باید یه سری عملیات نرم افزاری روش انجام بشه تا با هر سیم کارتی قابل استفاده بشه وگرنه آنتن نداری.نقل قول:
آوردن آیفون از خارج خوبه ولی به دردسر آنلاک کردنش نمی ارزه در ضمن آیفون در خارح هم اگه آنلاک فکتوری بگیری همین قیمت اینجاس و اگر پایینتر باشه اونقدر زیاد نیست.نقل قول:
اگه منظورتون از آیفون معمولی 3G هست حدودا قیمت 600 هزار تومان هست و دست دوم 100 تا 200 ارزونتره...
فروختن گوشی موبایل در خارج از کشور خیلی متفاوت تر با خریدوفروش موبایل در ایران است. شرکت اپل با AT&T (اپراتور بزرگ آمریکایی) برای فروش آیفون قرارداد بسته است. در واقع شما بعد از خرید سیم کارت و بستن قرارداد گوشی آیفون را Gift دریافت میکنید یعنی به عنوان هدیهنقل قول:
اول از همه میرید درخواست بستن قرارداد میکنید بعد شرکت AT&T سوابق بانکی و مقدار خوش حسابی و غیره را بررسی کرده و اگر فرد قابل اعتمادی باشید با شما قراداد میبندد بعد از آن به شما سیم کارت و کلی خدمات و یه دونه آیفون تپل مپل! هم از این شرکت میگیرید. البته مبالغ بصورت پیش پرداخت یا ماهانه پرداخت میشود.
امیدوارم مفید واقع بشه.
3gs 32gb تو کرمون 960 تو تهرون پاید 30 یا 40 تومن ارزون تر باشه
3GS 32 gig یک میلیون و صد هزار تومان
3G 8 gig ششصد و سی هزار تومان
طبقه همکف علا
3G 16 gig ششصد و پنجاه هزار تومان
طبقه همکف علا
پنچ شنبه 16 بهمن 88
3GS 16 gig
740 هزار تومان - طبقه همکف پایتخت
دوشنبه 26 بهمن 88
3Gs 32ْG طي يه ماه 100 هزار تومان كاهش قيمت داشته يعني از يك ميليون شده 900 تومان!
ولي به نظر من اگه مشكل جيل شدن كاملا برطرف بشه (خاموش نشدن) قيمت ها باز ميكشه بالا.
یکی آمار قیمتها رو باسه 3gs 16gig بده
اگه آنلاک فکتوری بگیری خیلی فرقی نمیکنی با ایران خیلی ارزون باشه 20 30 هزار توماننقل قول:
قیمت امروز شیراز خیلی پایین اومده
3gs 16Gb 750,000
خیابان ملاصدرا
خب بارها این موضوع شفاف سازی شده . این قیمت بالا در همه جا به همین شکله . فقط در بعضی از کشورها مثل خود امریکا چون شرکت اپل با مخابرات یه قراردادی داره به همین دلیل ارزون بهشون میده ولی کم کم ما بقی پول رو رو فیش تلفنشون حساب می کنه . یعنی در اونجا هم تقریبا همین قیمت تموم میشه. امیدوارم خوب توضیح داده باشم :8:نقل قول:
من امروز قيمت گرفتم 830 و 930 براي 16 و 32 با سريال 120
سريال 120 هم مشكل جيلبريگ داره ؟؟نقل قول:
آيا ساخته قبل از هفته 40 در تهران وجود داره ؟؟
دوست عزیزمنقل قول:
بابت جوابتون و راهنمایی کاملتون ممنونم
اگه گوشی معمولی میگرفتم(نوکیا،سونی اریکسون)که به تهران نمیومدم
اینجا قیمت ایفون 16 870 به بالاست
پایین تر از این پیدا نمیشه
حالا قیمت رو هم که بیخیال بشم مشکل دیگه ای هم هست
اونم اینکه اینجا ایفون اکبند پیدا نمیشه
همه ی مغازه دار ها کلا 2 یا 3 تا دارند که گذاشتن تو ویترینشون
به خاطر اینکه بفهمم گوشی انلاک یا لاک هست میخوام اک اک باشه و پیش من برای اولین بار جعبه رو باز کنند که وقتی سیم کارتم رو انداختم روش اگه کار کنه بفهمم انلاکه
شما راه بهتری میدونید منو راهنمایی کنید؟؟؟
در مورد بالا رفتن هزینه هم باید بگم که چون میخوام برم خونه عموم هزینه خاصی ندارم
عوضش از یه مغازه معتبر ایفونم رو میگیرم
مگه اپل اصلا ضمانت داره توی ایران؟؟؟؟نقل قول:
نداره ؟نقل قول:
نمی دونم
شما گفتی بدون ضمانته ، گفتم حتما ضمانتم داره دیگه :دی
3gs = 16gig = 750/000
3gs = 32gig = 890/000
کار کرده 670/000 16gig 3gs
آنلاک...
شیراز ...
هم آیفون هم بلک بری ضمانت نامه ندارن کدوم شرکت آمریکایی تو ایران غیر از جنرال الکتریک ضمانت داره؟نقل قول:
iphone 3G khoob foroosh mire??
قیمتش که خوب بودنقل قول:
نقل قول:
من يه ايباد تري جي 64 جيجابايت ميخوام ... امريكا قيمتش 830 تومان هست
من 900 تومان ميدم بهت تا سود كني .. :5:
اكه ميخواي بيشتر سود كني مشكل نيست برام
اما تو قيمتي كه ميخواي بفروشي بكو ..
كي ميرسي ايران ؟ :11:
---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------
نقل قول:
من خودم اهل عراق هستم .. قيمتهاي كه بدرتون كفته فكر نكنم درست باشه .. من ألبته خوده بايتخت بغداد برسيدم اينقدر ارزون نبود
اما از كردستان اطلاع ندرام اما بعيد ميدونم همجين قيمتي دستش بياره
وای ببخشید نمیدونستم الان گفت که اون 3G 8 دست دوم بوده و گفت که 16 دست دوم 450 بوده :11:نقل قول:
3 جی 8گیگ گرون شده!
امروز اومده بود روی 600 تومن.:18:
تو ایران بی صاحاب ترین قیمت گوشی ، واسه ایفونه:41:
میگم چرا همه مسخرم میکنن:31:نقل قول:
32 گیگ چنده؟؟؟؟
:41::41::41::41::41::41::41::41::41: شانس من دیگه :41::41::41::41::41:نقل قول:
جی 8گیگ گرون شده!
امروز اومده بود روی 600 تومن.
موافقم . حالا آیفون جدید بیاد فکر کنم زیر 1500 نباشهنقل قول:
تو ایران بی صاحاب ترین قیمت گوشی ، واسه ایفونه
3G 8GB 500 naboood??????
به نظرم اصلا الان دیگه ارزش خرید نداره (3G) و بهتره روی 3Gsنقل قول:
البته اگر می پرسید که من خودم چرا 3G دارم واسه اینه که مال من دست دوم بود و قیمتش خیلی مناسب بود.
البته اگر اینجا میپرسیدی خیلی زودجوابتو میدادننقل قول:
میگم چرا همه مسخرم میکنن
32 گیگ چنده؟؟؟؟
حدود قیمتش 345 هزار تومنهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=237995&page=247
آخرین قیمت iPod Touch :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=404172
سلام.
ایفون 2جی قیمت گرفتم 400 تومن(کارکرده) به نظرتون ارزش خرید داره ؟
بعد گرون نیستش ؟
قیمت امروز پایتخت
3GS 32gig 885000
3GS 16gig 785000
پایختت اونطوری که من قیمت کردم ، آنلاک فکتوریش 950 تومن بود 32 گیگ
قیمت ها :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جزء سوالات متداول افردا هستنقل قول:
بخاطر -- کردن گوشی هست؟یا بخاطر حمل ونقل ؟
چرا قیمت آی فون تو امریکا اینقدر پایینه؟مثلا 8 GIG 3GS 99 دلاره !!!
ممنونم
شما وقتی گوشی رو در آمریکا می خری ، باید با شرکت at&t قرار داد ببندی و ماهانه 30 الی 50 دلار پول بدی بابت سرویس ها
ولی وقتی بدون قرارداد می خری خب قیمتش بیشتر میشه و وقتی هم یکسری تغییر میدی مثل آنلاک کردن و ... بازم هزینه بر هست
به این صورت هست که این قیمت میشه ولی چون اپل نمایندگی رسمی تو ایران نداره ، گمرک و فروشنده هم بدون قانون هرچقدر دلش بخواد می کشه رو گوشی ، میشه اینی که میرسه ایران
آیفون4
32 گیگ : 1.400
16 گیگ : 1.200
این قیمت کجاست؟نقل قول:
به نظر شما قیمتش پایین تر میاد یا نه؟ الان بخرم یا بذارم چند وقت بعد؟
اين قيمت هايي هست كه وارد ايران بشهنقل قول:
به نظرم الان غير منطقي هست خريد آيفون 4
قيمتش تا چندماه آينده و اواسط تابستان متعادل ميشه
فعلا دست به خريد نزني بهتره
این قیمت رو من یه فروم دیدم . آدرسش رو خواستید بگید بفرستمنقل قول:
به نظر من فعلا پایینتر نمیاد ، باید همه جا ارزونتر بشه ، واردات زیاد بشه ، یعنی اگر به پایینترین قیمت می خواهید باید صبر کنید چهار ماه دیگه بگیرید که در اکثر کشور ها وجود داشته باشه ، امکان وارد کردنشم باشه راحت
تلفنشونو بده سیمون جان یه زنگ بزنم.نقل قول:
قيمت آيفون 4 به نقل از GSM:
1600000 تومان در تاریخ 09/04/1389 :18: