سلام دوستان من یک hp DV6-2020 دارم 450 گیگ داده به درایو C با Pation magic Paagon هم نمیشه کسی از اساتید اگه راهی رو بلدند اموزش بدند تا دوستان دیگه و خود بنده استفاده کنیم
با تشکر:10:
Printable View
سلام دوستان من یک hp DV6-2020 دارم 450 گیگ داده به درایو C با Pation magic Paagon هم نمیشه کسی از اساتید اگه راهی رو بلدند اموزش بدند تا دوستان دیگه و خود بنده استفاده کنیم
با تشکر:10:
دوست عزيز از اكرونيس استفاده كن
تو همين انجمن ببين چند نفر با پاراگون بدبخت شدن!!!
ACRONIS DISK DIRECTOR SUITE
اين خيلي عاليه
نسخه كاملش راحت ميتوني استفاده كني
ضمنا براي پارتيشن بندي خود ويندوز 7 كافي هست
اما اگه مي خواهي تغيير اندازه بدي پارتيشنها را از اكرونيس استفاده كن
نقل قول:
این برنامه رو نصب کردم اما چون سون2020 64بیتی هست ساپورت نمیکرد
نسه جدید داره64بیتی که ساپورت کنه؟
سلامنقل قول:
من اگه فقط بخوام درايو C رو به 2 قسمت تقسيم كنم از چه نرم افزاري بايد استفاده كنم؟
چون شنيدم اگه بخوام بعد از يه مدت ويندوز دستگاه رو ريكاوري كنم كل اطلاعات درايو C مي پره!!
آيا اين درسته؟
نقل قول:
کدوم ورژنش سون 64بیتی رو ساپورت میکنه؟
نرم افزار مطمئنیه اگه بخوام پارتیشنمو چندتیکه کنم؟
من هم مشكل مشابه را داشتم ولي با همين آكرونيس حل شد
از تو سي دي هاي بوت king 2009
نقل قول:
ورژن موجود در کینگ سون 64بیتی رو ساپورت نمیکنه
لطفا بگید چه ورژنی از این برنامه 64بیتی رو یاپورت میکنه؟
نقل قول:
چرا عزيز ساپورت ميكنه
لپ تاپي كه روش كار كردن مدل FW-520 بود ويندوز روش هم سون 64 بيت بود
فقط از منوي بوت سي دي گزينه اولي (full) جواب نميده ولي دومي (SAFE) جواب ميده
الان هم دارم دومين لپ تاپ را همين كار ميكنم
دوست عزیز منم این مشکل رو داشتم
اما با برنامه EASEUS Partition Master Professional 4.1.1 مشکلت حل میشه (خودم DV6-2020 رو با این پارتیشن بندی کردم)
با تشکر از شما دوست عزیز!
این برنامه رو گیر آوردم و نصب کردم و 250گیگ از درایو c رو unlocated کردم اما وقتی خواستم با این فضا درایو بسازم قسمت creat partition غیر فعال بود(ظاهرا نمیشه بیش از 4تا primary داشت)
در نتیجه اومدم با خود سون اومدم 2تا پارتیشن اضافه کردم(با shrink ,...) حالا تمام درایوهای موجودم از نوع local drive شدن و دیگه از نوع primary نیستن و بدیگه نمیتونم با برنامه EASEUS Partition Master Professional 4.1.1 یا برنامه های مشابه تغییری ایجاد کنم چون local drive شدن حالا چیکار کنم؟
در ضمن میشه این local drive رو به همون primary برگردونم که برنامه های پارتیشن منیجر ساپورتش کنن؟
لطفا لینک دانلود Acronis-Disk-Director-Suite ورژن جدید 64 بیتی برای سون رو برام بزارید.
از داخل خود ویندوز می تونی اینکار رو انجام بدی.
روی my computer کلیک راست کن و گزینه manage رو بزن.از پنجره باز شده روی disk management بزن.حالا روی درایو ویندوزت کلیک راست کن و گزینه shrink بزن و بعد فضایی که می خوای جدا کنی رو تایین کن. برای ویندوز 7 حدود 30 گیگ بزار چون خودش حدود نصفش رو پر می کنه.
با سلام
دوستان روی لب تاپ من ویندوز 7 اورجینال 64 نصب هست
مشکل من این هست که چگونه هارد اون رو پارتیشن بندی کنم که وقتی اون رو ریکاور میکنم از بین نره (vaio - fw550 f)
میشه راهنمایی کنید که باید چی کار کنم
پست 12 همین تاپیک:
روی my computer کلیک راست کن و گزینه manage رو بزن.از پنجره باز شده روی disk management بزن.حالا روی درایو ویندوزت کلیک راست کن و گزینه shrink بزن و بعد فضایی که می خوای جدا کنی رو تایین کن. برای ویندوز 7 حدود 30 گیگ بزار چون خودش حدود نصفش رو پر می کنه.
معمولا در لپ تاپ های ایسوز یک درایو ریکاوری مخفی بین 10 تا 15 گیگ بسته به ویندوزی که روش نصبه وجود داره. اگر شما و یا دوستتون قبلا این درایو و بوت مسترش رو دستکاری نکرده باشید میتونید ریکاروی کنید حتی اگر سی دی هم نداشته باشید. اما اگر قبلا دستکاری شده باشه هیچ راهی به غیر از استفاده کردن از یک نسخه ویندوز برای ریکاوری وجود نداره. مثلا شما میتونید ویندوز7 روش نصب کنید. و بد با یک آپدیت توسط خود ویندوز تمام درایو هاش اتوماتیک نصب میشند.
طرز ریکاوری از طریق درایو ریکاوری در لپ تاپ های مختلف فرق میکنه. در بعضی لپ تاپ ها ممکنه با زدن F10 کار کنه و در بعضی های دیگ ممکنه F12 و یا Fx باشه . ایکس در اینجا یک عدده.
شما این روش رو امتحان کن.
1. لپ تاپ رو خاموش کن.
2. دکمه پاور لپ تاپ رو بزن تا روشن بشه و سریع و بدون وقفه F9 رو چندین بار پشت سر هم بزن.
3. اگر F9 در لپ تاپ شما درست باش یک صفحه براتون باز میشه . شما در اونجا Windows Setup [EMS Enabled] را انتخاب کنید و Enter را بزنید.
4. ASUS Preload Wizard را بخونید و Next را بزنید.
5. پارتیشن مورد نظری را که میخواهید ریکاوری کنید انتخاب کنید.
توضیحات در مورد نحوه انتخاب پارتیشن ها...
Recover Windows to first partition only
اگر شما این قسمت را انتخاب کنید فقط پارتیشن اول شما بر اساس حروف الفبای انگلیسی ریکاوری خواهد شد. یعنی پارتیشن اول را فرمت میکنه و ویندوز رو در اون پارتیشن مثل درایو C درست میکنه.
Recover Windows to entire HD
این گزینه تمام درایو ها و پارتیشن ها داخل سیستم رو پاک میکنه و یک درایو به اسم C درست میکنه و ویندوز رو اون تو براتون نصب میکنه.
Recover Windows to entire HD with 2 partition.
این گزینه هم مثل بالایی عمل میکنه با این تفاوت که وقتی تمام پارتیشن ها و اطلاعات رو پاک کرد 2 تا درایو به اسم C و D درست میکنه. حجم C رو 60 درصد ظرفیت کل و حجم D رو 40 درصد ظرفیت کل انتخاب میکنه و بعد ویندوز رو در C نصب میکنه.
نقل قول:
ممنون دوست عزیز ولی متاسفانه ربطی به سوال من نداشت
سلام و خسته نباشید به همه
من چند روز پیش HP Pavilion dv6-2020ev خریدم.
همون ساعات اول یه ریکاوری روی DVD ازش گرفتم بعد با Microsoft Windows 7 Ultimate RTM x64 Retail MSDN بوت کردم و کل پارتیشناشو پاک کردم(حتی ریکازریشو) تا به دلخواه خودم پارتیشن بندی کنم اما ...
1- توی بوت Windows 7 که می خوام پارتیشن بندی کنم 3 تا درایو بیشتر نمیزاره بسازم!!!
2- اگر با Acronis یا نرم افزار خود لپ تاپ از ویندوز ریکاوری بگیریم بعدش پارتیشن هارو پاک کنیم و به هم بزنیم بازم میشه با اون ریکاور قبلی ریکاور کرد؟؟؟
3- زیاد شدن تعداد پارتیشن ها سرعت هارد رو پایین نمیاره؟؟؟ (مثلاً 6 تا درایو)
4- بعد از نصب ویندوز درایو C چقدر فضای خالی داشته باشه خوبه؟؟؟ (من Windows 7 x64 ریختم بعدش درایورها و نرم افزارهای مورد نیازم الان از 50 GB درایو C حدود 14 GB خالی داره)
با تشکر
نه تاثیری تو سرعت نداره
4- بسته به استفاده خودت داره(ممکنه یه متلب نصب کنی چند گیگ جا بگیره) اما همین 14تا به نظرم برات کافی باشه...
سلام مي خواستم بپرسم چطور ميشه دو تا پارتيشن رو مرج كرد توي ويندوز سون
سلام ببخشید من یه لپ تاپ توشیبا دارم که ویندوز سون home premium داشت من اونو پاک کردم.پارتیشن بندی کردم اما دو تا درایو مخفی داشت که من بهش دست نزدم.چجوری میتونم از اونا بکاپ بگیرم چون هر ویندوزی نصب میکنم geniune نیست.ممنون میشم کمک کنید
شما قبل از پارتیشن بندی مجدد از ویندوز ریکاوری تهیه کردید ؟
نه متاسفانه
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------
در ضمن اولش یه پارتیشن c داشت فقط که من 3 تا c,d,e ساختم.الان 2 باره ویندوز سون روش میریزم ولی 30 سی روزه میشه.همین سون رو روی pc نصب میکنم اینجوری نیست
دی وی دی ویندوز همراه لپ تاپتون داشتید ؟
نه اینو واسم از خارج فرستادن هیچ سی دسی و دی وی دی نداشت.مدلش هست : p505-s8980
نقل قول:
متاسفانه راهی نسیت جزء پیدا کردن لپ تاپی با مدل خودتون و ریکاوری گرفتن از اون
مرسی از راهنماییتون.ولی من ویندوز premium میخوام نصب کنم.درایورهاشم همه رو دانلود کردم.فقط چجوری میتونم یه ویندوز که 30 روزه نباشه روش نصب کنم؟
نقل قول:
توصیه من به شما نصب ویندوز OEM که از پیش اکتیو شده هست
در غیر اینصورت بعد نصب ویندوز به اینجا مراجعه کنید و آخرین کرک هارو از این تاپیک داناود کنید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4957843#post4957843
آقا خیلی مخلصم.در ضمن من الان میتونم اون دو تا پارتیشن مخفی رو پاک کنم؟دیگه به دردم میخوره؟
نقل قول:
بهت توصیه می کنم اینکار نکنی !!
به چه دردی میخوره؟چجوری میتونم ازش بکاپ بگیرم؟شرمنده اینقدر سوال میپرسم
خواهش می کنم گاهی اوقات د بعضی از ویندوز ها اگر برنامه ریکاری رو پدیا کنید می توانید از این درایور مججدا بک اپ تهیه کنید
مرسی حالا باید بگردم ببینم چیزی پیدا میکنم واسه بکاپ گرفتن.بازم ممنون
اساتید اهل فن
من f11PFX دارم که متاسفانه فقط یک درایو 500گیگ داره میخوام با خود سون از طریق shrink دو تا پارتیشن اضافی درست کنم
آیا بعدا در صورت استفاده از recovery Disk می تونم فقط درایو c رو ریکاور کنم و بقیه پارتیشن ها بدون تغییر بمونند؟
با سلام به دوستان عزیز
برای پارتیشن بندی لپتاپ هایی که دارای Win7 اوریجینال هستند با مشکلاتی روبرو میشویم که با این نرم افزار مشکل حل می شودنرم افزار partition Wizard ورژن Home Edition رایگان بوده و از آدرس بالا قابل دانلود است و در Win7 64bit نیز نصب شده و کار میکند دارای سرعت زیادی بوده و از بین رفتن اطلاعات و بالا نیاودن ویندوز نیز جلوگیری میکند.کد:http://www.partitionwizard.com/download.html
خاطر جمع باشید بقیه درایو ها بدون تغییر خواهند موند
من شنیدم بهترین نرم افزار برای پارتیشن بندی لپ تاپ با ویندوز 7 Acronis Disk Director Suite هست
این نرم افزار تو محیط ویندوز اجرا میشه یا باید با سی دی بوتیبل بیایم بالا و اینکه بهترین ورژنش کدومه
قبل پارتیشن بندی باید نکات خاصی رعایت بشه یا نه؟
شما چرا خودتون رو اذیت میکنین!!!!!!!! خود سون کار پارتیشن بندی رو انجام میده :)
سلام دوستان اگه میشه من رو راهنمایی کنید که بدجور خرابکاری کردم یه دستگاه hp 2100 نو خریدم روی دستگاهم سون 64 بیتی نصبه درایو C رو به راهنمایی چند صفحه قبل Shrink کردم بعد همون درایو shirink شده رو خواستم فرمت کنم گفت ویندوز ممکنه مشکل دار بشه منم درایو C رو Active partition کردم حالا دیگه ویندوزم بالا نمیاد چکار کنم؟ ریکاوری هم ندارم توروخدا کمک کنید که حالم خیلی گرفته است