سلام
من نمی دونم فناوری برم یا کامپیوتر!
با هم چه فرقی دارن؟
بازار کار؟
Printable View
سلام
من نمی دونم فناوری برم یا کامپیوتر!
با هم چه فرقی دارن؟
بازار کار؟
به نظر من برو دنبال یه رشته ی مهندسی دیگه.بازار کار این دو رشته اشباه شده به خصوص مهندسی نرم افزار.البته اگر واقعآ به این دو رشته علاقه داری خودت می دونی عزیز:10:نقل قول:
به عنوان یک فارغ التحصیل رشته IT ، پیشنهاد اولم اینه که سراغ رشته دیگری برید مثلا مکانیک.
من برحسب علاقه ام این رشته اولین رشته انتخابیم بود. اما اگر می شد به زمان کنکور برگردم به احتمال زیاد یک رشته دیگر انتخاب میکردم.
اگرهم بین این دو اصرار دارید، کامپیوتر رو بهتر میدونم.
من علاقه ی شدیدی به این دو دارم!
آخه مکانیک رو هم قبول شدم
ولی علاقست دیگه!
بازار کار کامپیوتر چجوره؟
کجا می تونم کار کنم؟
من علاقه ی شدیدی به این دو دارم!
آخه مکانیک رو هم قبول شدم
ولی علاقست دیگه!
کجا می تونم کار کنم؟
نظر شما محترمه..ولی دختر دایی بنده الان دو سال لیسانسشو گرفته از دانشگاه دولتی و داره مگس می پرونه..نقل قول:
، پیشنهاد اولم اینه که سراغ رشته دیگری برید مثلا مکانیک
در صورتی که یکی از خواهراش داره نرم افزار پیام نور میخونه..هنوز ترم هفت رفته سر کار!!!!!
میتونی اگه نرم افزار رو بری بعد فوقو بگیری از سراسری خودت برنامه بنویسی برای شرکتها و پول بگیری مثلا سال گذشته بابام 2میلیون تومن پول برای یک نرم افزار ساده برای کارش داد...نقل قول:
کجا می تونم کار کنم؟
تو اداره های هم کار زیاده... کلا رشته انعطاف پذیره..هر جای میتونی کار کنی..
ولی مکانیک باید حتما بری تو کارخونه ای جای..
عمران هم باید فقط ساختمون بسازی..
منم مثل شمایم با اینکه امسال مکانیک وعمران و مواد و شیمی رو تو سراسری قبول شدم اما نرم افزارو انتخاب کردم..چون عاشقانه دوستش دارم:40:
حتما بری نرم افزار چون کار براش بیشتره..
من خودم برنامه نویس بانک های اطلاعاتی هستم و6 ماه دیگه می خوام با یک نفر کار کنم!
ولی می خواستم فرق اون رو بای آی تی بدونم!
من هم از همین دوتا قبول شده بودم
آزاد نرم افزار
it پیام نور
رفتم فناوری - خیلی خوبه
بازار کار هم عالی
it درمورد نحوه انتقال اطلاعات پردازشو...
نرمافزار در مورد برنامه نویسی و..
از لحاض درسی که کامپیوتر و IT خیلی شبیه هم هستن و شاید سر جمع 30 واحد باهم فرق نداشته باشن !!
من خودم IT میخونم چون آدم آینده نگری هستم ! نرم افزار رو حس میکنم کمی اشبا شده !!
شما مطمئن باش بازار کار IT همینطوریش هم زیاد هست حالا چه برسه به اونجا که ایران هم کم کم بخواد تو ضمینه فناوری اطلاعات وارتباطات پیشرفت کنه . اون وقته که هر سازمانی به یه متخصص IT بخصوص در ضمینه تجارت الکترونیک و خدمت رسانی مجازی نیاز خواهد داشت و ...
پس یعنی نرم افزار برنامه نویسی زیاد ترری داره!
میگم بازار نرم افزار چطوره؟
اول سلام
در جواب سوالتون فکر میکنم نرم افزار در حال حاضر زمینه ی بهتری به خصوص برای ادامه تحصیل داره .
من کاردانی نرم افزار دارم وفعلا برای ادمه ی این رشته تو شککم...:13:
به همین خاطر چند تا توصیه مهم بهت میکنم:
برای موفقیت تو این رشته فقط علاقه نیست،تلاش،پشتکار،جدیت و هرچی تو این مایه هاست ...
مطالعه و بروز بودن،کامپیوتر علم روزه... تاریخ و باستان شناسی نیست ،باید دونبالش بدویی تا باهاش همگام باشی
به درس و دانشکده اکتفا نکن،یه ترم که بخونی میفهمی درس یه چیزه، کار و تجربه عملی یه چیزه دیگه...
خلاقیت،که تو برنامه نویسی خیلی مهمه
قدرت تحلیل و تفکر بالا
آب هویج،آخه زیاد طول نمیکشه که چشماتون ضعیف میشه ،ستون فقراتتونم دریابید:46:
امید وارم موفق باشین:11:
قبول شدن تو کامپیوتر آسونه؟
نه..بستگی به دانشگاه که میخواهی قبول بشی داره..
تا کجا می تونم کامپیوتر رو ادامه بدم؟
ارشد؟
دکترا؟
....؟
تا دکترا دیگه...
ولی فوقش خیلی سخته ..چه برسه به دکترا
کامپیوتر چند واحد برنامه نویسی داره؟
ما که سه واحد پاسکال داشتیم ،سه تا c و شئ گرا ،سه تا دلفی البته از دروس اختیاری بود،3 واحد برنامه نویسی شبکه که میتونستن php یا یه همچین چیزی درس بدن ولی همش تئوری در رابطه با شبکه گفتن و کلا آخرش ما، یعنی من و سایر همکلاسی هام کلاً هیچی بارمون نشد و برا انجام پروژه کلی بدبختی کشیدیم و در به در #c بودیم.:31:
البته شاید ماها استثنائی بودیم:46:
میشه بیشتر توضیح بدید؟نقل قول:
ما که سه واحد پاسکال داشتیم ،سه تا c و شئ گرا ،سه تا دلفی البته از دروس اختیاری بود،3 واحد برنامه نویسی شبکه که میتونستن php یا یه همچین چیزی درس بدن ولی همش تئوری در رابطه با شبکه گفتن و کلا آخرش ما، یعنی من و سایر همکلاسی هام کلاً هیچی بارمون نشد و برا انجام پروژه کلی بدبختی کشیدیم و در به در #c بودیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته شاید ماها استثنائی بودیم
درمورد چی؟
بر خلاف بقیه دوستان توصیه میکنم یک مقدار بیشتر تامل کنید .
خودم آیتی رو توصیه میکنم . کلاس اجتماعی و کاری بالاتری هم داره نسبت به نرم افزار . در عین حال درس ها هم تقریبا یکین .
به علاوه بعدا میتونید به عنوان پراجکت منیجر رو سر مهندسین نرم افزار باشید : دی
من به برنامه نوسی خیلی علاقه دارم
یعنی it بهتره؟
این دیگه چیه؟:20:نقل قول:
پراجکت منیجر
به نظر منم آی تی کمتر اشباء شده و جای کار داره ولی فعلاً که فقط کاردانی رو میتونین از دانشگاه های دولتی بگیرین ،کارشناسی رو باید تو دانشگاه های غیر انتفاعی بگیرین زیاد فرقی با دولتی نداره ،تنها فرقش اینه که ترمی حداکثر 400 تومن شهریه میگیرن،فعلاً که اینطوره...
پراجکت منیجرم یعنی مدیر پروژه
دوستای من هر کدوم آی تی بودن،واسه کارشناسی نرم افزار خوندن،ولی به قول دوستمون واحداش خیلی متفاوت نیست،میتونین کاردانی آیتی، کارشناسی نرم افزار بگیرین ،اینجوری از دوتاش یه چیزایی میفهمین:31:
حالا آی تی برم کجا ها کار گیرم می یاد؟نقل قول:
دوستای من هر کدوم آی تی بودن،واسه کارشناسی نرم افزار خوندن،ولی به قول دوستمون واحداش خیلی متفاوت نیست،میتونین کاردانی آیتی، کارشناسی نرم افزار بگیرین ،اینجوری از دوتاش یه چیزایی میفهمین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا چه مدرکی داره؟
اینارو دیگه نمیدونم ...نقل قول:
حالا آی تی برم کجا ها کار گیرم می یاد؟
تا چه مدرکی داره؟
بهتره این سوالات رو از کسایی بپرسین که رشته آی تی رو تموم کردن و تو بازار کارن،نه کسایی که دانشجوی این رشته هستن،که البته فکر نکنم راحت پیدا بشه،چون یه رشته جدیده ...
منم یه زمانی مثل شما بین این دو گیر کرده بودم
شهریه ی it چه قدره؟
آزاد و شبانه دولتی!
شهریه ی ثابت دانشگاه آزاد(88) رشته ی آی تی 380 هزار تومان
واحدی چه قدره؟نقل قول:
شهریه ی ثابت دانشگاه آزاد(88) رشته ی آی تی 380 هزار تومان
بستگی به واحد داره که نظری باشه یا عملینقل قول:
هر واحد نظری حدود 14.000 تومان
هر واحد عملی هم بستگی داره از 38.000 تومان داره تا 280.000 تومان
it چند واحده؟
ازاد حدود 700 800 تومن هر ترمینقل قول:
شهریه ی it چه قدره؟
آزاد و شبانه دولتی!
ملی شبانه حدود 200
مهندسی it چند واحده؟
دروس عمومی 21 واحدنقل قول:
دروس پایه 21 واحد
دروص اصلی 61 واحد
دروس تخصصی 29 واحد
دروس اختیاری 9 واحد
141 واحد
1.روی هم بخوام یک کارشناسی بگیرمبه صورت 10 ترم چه قدر میشه!(هزینه)
حدودا یا همون تقریبی!
10 میلیون تازه اگه تو شهر خودت باشی دانشگاه ازاد..
اگه شهر دیگه باشی که از 15 هم بالاتر میزنه..
شبانه هم حدود2 میلیون..
بازار کار it تو خارج چطوره؟
داشتم تاپیکهای بخش اموزش عالی رو میدیدم این تاپیک توجه من رو جلب کرد.البته میدونم چند هفته ای از این پست گذشتهنقل قول:
ولی پست گیتا خانم توجه من رو جلب کرد
شما اگر خودت بر گردی به قبل چی انتخاب میکردی؟ بعید میدونم مکانیک :13:
الان در دانشگاهی که من درس میخونم در رشته های سخت و نرم و آیتی به طور متوسط 70-80 درصد دختر هستن
قصد توهین ندارم ولی بعضی از اینها حتی در ترمهای بالا هم هنوز نمی دونن موضوع چیه
اگر بگیم بعضیشون فقط برای پیدا کردن شوهر وارد دانشگاه شدن و اینهمه هزینه دادن خیلی دور از حقیقت نیست
بله بدون شناخت یا با اهداف دیگه وارد شدن به یک رشته یا دانشگاه نه تنها برای خود فرد ضرر داره بلکه برای اطرافیان و دوستان و حتی دانشجویان و اساتید دیگه هم مشکلسازه
پیشنهاد میکنم کسانی که نمی دونن قراره بعد از گرفتن مدرک نرم سخت یا آیتی قراره توانایی چه کارهایی رو داشته باشن اصلا سراغش نرن
دوست عزیز ممنون از راهنمایی تون!نقل قول:
داشتم تاپیکهای بخش اموزش عالی رو میدیدم این تاپیک توجه من رو جلب کرد.البته میدونم چند هفته ای از این پست گذشته
ولی پست گیتا خانم توجه من رو جلب کرد
شما اگر خودت بر گردی به قبل چی انتخاب میکردی؟ بعید میدونم مکانیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان در دانشگاهی که من درس میخونم در رشته های سخت و نرم و آیتی به طور متوسط 70-80 درصد دختر هستن
قصد توهین ندارم ولی بعضی از اینها حتی در ترمهای بالا هم هنوز نمی دونن موضوع چیه
اگر بگیم بعضیشون فقط برای پیدا کردن شوهر وارد دانشگاه شدن و اینهمه هزینه دادن خیلی دور از حقیقت نیست
بله بدون شناخت یا با اهداف دیگه وارد شدن به یک رشته یا دانشگاه نه تنها برای خود فرد ضرر داره بلکه برای اطرافیان و دوستان و حتی دانشجویان و اساتید دیگه هم مشکلسازه
پیشنهاد میکنم کسانی که نمی دونن قراره بعد از گرفتن مدرک نرم سخت یا آیتی قراره توانایی چه کارهایی رو داشته باشن اصلا سراغش نرن
یعنی شما میگید که فارغ تحصیل های it بیشتر دخترن؟
بالای 60-70 %نقل قول:
دقیقا من هم مثل تو هم!نقل قول:
من خودم خیلی به برنامه نویسی علاقه دارم
متاسفانه از درس های عمومی متنفرم به حدی که الان کارم به امتحان دی ماه کشیده ! ( هنرستان هستم و شهریور رو هم قبول نشدم !! )
ولی خب میشه گفت درکم توی برنامه نویسی تا اونجا که دیدم ( فعلا همین VB6 !! ) در سطح خوبی بوده و خلاقیتم خیلی عالیه
ولی این وسط یه مشکلی دارم !
برم software یا IT ?
IT که میگن خیلی برنامه نویسی نداره ! بیشتر تحلیل و ایناس ( اینطور شنیدم )
ولی خب من کارهایی که سخت تر باشه مخصوصا برنامه نویسی رو ترجیح میدم !
حالا نظر شما چیه ؟
بعد درس های عمومی تو دانشگاه چطورن ؟ زیاد و سخت !؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریاضیش چطوره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]