1.دوستان فرق بين cpu هاي core2dual و dual core و core 2 quad چي هست؟؟
2.من يه main گيگا 945pls3 دارم اما cou cache م پايين هست/ميخوام يه cpu بخرم چي پيشنهاد ميكنيد؟؟ميشه با اضافه كردن ram يا چيز ديگه اي جبرانش كرد؟؟؟
Printable View
1.دوستان فرق بين cpu هاي core2dual و dual core و core 2 quad چي هست؟؟
2.من يه main گيگا 945pls3 دارم اما cou cache م پايين هست/ميخوام يه cpu بخرم چي پيشنهاد ميكنيد؟؟ميشه با اضافه كردن ram يا چيز ديگه اي جبرانش كرد؟؟؟
2 هسته اینقل قول:
dual core
4 هسته اینقل قول:
core 2 quad
آقا ممنون اما تفاوت core 2 dual و dual core رو میخواستم و در ضمن سوال دوم.نقل قول:
dual core نسخه ی قدیمی تر و ضعیف تر core 2 duo هستش.نقل قول:
یعنی شما می حواهید با اضافه کردن رم cpu رو قوی تر کنید؟نقل قول:
.من يه main گيگا 945pls3 دارم اما cou cache م پايين هست/ميخوام يه cpu بخرم چي پيشنهاد ميكنيد؟؟ميشه با اضافه كردن ram يا چيز ديگه اي جبرانش كرد؟؟؟
cpu تون چی هست؟
چقدر می خواهید بایت cpu پول بدید؟
پاور؟
دوست من DUAL CORE همون CORE 2 DUO هست.حالا فرقشون.هیچ فرقی ندارن.به پردازنده های دوهسته ای اصطلاحا DUAL CORE میگن چه تو AMD چه تو INTEL .ولی CORE 2 DOU به پردازهنده های دو هسته ای اینتل فقط گفته میشه.در حالی که به پردازنده های دو هسته ای AMD میگن X2.
در این عکس معلوم میشه که core 2 duo و dual core یکی هستند چون در برنامه cpu-z برام نوشته core 2 duo اما در مشخصات ویندور گفته dual-core که معلوم میشه هر دو یکی هستند:با رنگ قرمز مشخص شده و درضمن این دو در یک کامپیوتر و در یک زمان عکس برداری شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی گفته dual core=core 2 duo !؟!E5200 که پردازنده شماست Dual core هست!البته تو عملکرد کارایی نزدیکی به مدلهای نزدیک Core 2 Duo داره(کلا برای سری ***5 یکی از جالبترین نامگذاریهای اینتل رو شاهد بودیم!!:13:)نقل قول:
در این عکس معلوم میشه که core 2 duo و dual core یکی هستند چون در برنامه cpu-z برام نوشته core 2 duo اما در مشخصات ویندور گفته dual-core که معلوم میشه هر دو یکی هستند:با رنگ قرمز مشخص شده و درضمن این دو در یک کامپیوتر و در یک زمان عکس برداری شده:
در هر صورت این دو اصلا یکی نیستند!:46:
cpu من core 2 dual 4300 1.8 هست//حالا میشه با اضافه کردن گرافیک یا رم توی بازی ها جبرانش کرد؟؟نقل قول:
تا حدودی شاید شما خیلی هم برای این پردازنده خرج نکنید دو گیگ رم و یک گرافیک رنج متوسط با همین پردازنده + اورکلاک کارایی خوبی نسبت به هزینه داره...در حالت کلی هر قطعی که پردازش رو محدود کنه کرده و نمیشه جبرانش کرد یعنی با بهترین پردازنده و سی پی یو و512 مگ رم کارایی 20% از سی پی یو و گرافیک هم نخواهید داشت این قضیه مخصوصا برای بازی ها -که اخیرا تمام قطعات رو به شدت تحت فشار میزارن -صادقه...نقل قول:
cpu من core 2 dual 4300 1.8 هست//حالا میشه با اضافه کردن گرافیک یا رم توی بازی ها جبرانش کرد؟؟
من کمی شک داشتم که این دو یکی باشن اما اینطوری که در نرم افزار ها بود یعنی در برنامه cpu-z برام نوشته بودcore 2 duo اما در مشخصات ویندور گفته بود dual-core من هم گفتم یکی هستند .نقل قول:
کی گفته dual core=core 2 duo !؟!
چرا در این دو نرم افزار هر کدوم یک چیزی گفتند من الان ااز کجا بفهمم از من چی هست؟
ببین کلا برای شناسایی و تست و ارزیابی سخت افزار اصلا نباید به ویندوز توجه کنیم چون اصلا دقت و تنظیما کافی رو ندارن...نرم افزارهای خاص و مورد تایید برای این کار عرضه شدن پس چیزایی مثل تست نمره دهی ویستا نوشتن مشخصات اکس پی و ... قابل توجه نیست حتی تو مواردی cpu z-gpu z هم قادر به شناسایی یا شناسایی ددرست یک قطعه نیستند...نقل قول:
من کمی شک داشتم که این دو یکی باشن اما اینطوری که در نرم افزار ها بود یعنی در برنامه cpu-z برام نوشته بودcore 2 duo اما در مشخصات ویندور گفته بود dual-core من هم گفتم یکی هستند .
چرا در این دو نرم افزار هر کدوم یک چیزی گفتند من الان ااز کجا بفهمم از من چی هست؟
بهترین مرجع سازندست.
تو این مورد برای مشخص شدن ریز اطلاعات یک پردازنده می تونی به سایت شرکت سازنده سر بزنی و مدلش رو پیدا کنی که همونطور که قبلا گفتم پردازنده شما از سری Pentium Dual Core هست...
در ضمن در لینوکس (اوبونتو)هم با دستور lshw میشه مشخصات کامل رو دید که انصافا دقیق تر از اون جایی ندیدم :8:نقل قول: