کیفیت خوب دوربین و قابلیت پخش فایلهای صوتی و تصویری و ضبط صدا
سرعت اجرای برنامهها
و باطری که شارژ طولانی داشته باشد
چی پیشنهاد میکنید؟
Printable View
کیفیت خوب دوربین و قابلیت پخش فایلهای صوتی و تصویری و ضبط صدا
سرعت اجرای برنامهها
و باطری که شارژ طولانی داشته باشد
چی پیشنهاد میکنید؟
من SAMSUNG Star رو توصیه میکنم
استار و کوکی تایید میشن ... هر 2 خوب هستند ... برای باتری قدرتمند میتونی رو استار حساب کنی
G900 سوني اريكسون.
نقل قول:کیفیت دوربین SAMSUNG Star باید پایین باشد چون نه فوکوس اتوماتیک دارد و نه حتی فلش!نقل قول:
با اینکه اینارو نداره ولی عکسهای تو روزش خیلی خوبه ...
یه مورد دیگه هم اضافه شده corby ..
g900
بدون شک برای این نیاز ها;)
بنظرم g900 سونی اریکسون البته صفحش کوچکتر از اس5233 است صفحش2وچهار
من هم با G900 كار كردم. خيلي توپه. مطمئن باش پشيمون نميشي.
من استار دارم عکساش تو روز خیلی خوبه .....
تو شب هم متوسطه ....
تو روز عكساش فوق العاده با كيفيته ( از خيلي 3 مگي هاي با يا بي فكوس بهتره ) + تو شب كه اغلب گوشي هاي موبايل كيفيت مناسبي ارائه نميدن و از اينم انتظاري نميره ( حالا فلش زنون دارا باز قابل قبولن )نقل قول:
کیفیت دوربین SAMSUNG Star باید پایین باشد چون نه فوکوس اتوماتیک دارد و نه حتی فلش!
اینجا مشکل دوربینه نه من از نزدیک دیدم گوشی عالیه دوربینشم خوبه تشخیص لبخند داره.:21:
به نظره منم جی900 بهترین گزینه میباشد.
قیمت بسیار مناسبی هم داره.
g900 یک سری نفاط قوت قابل توجه نسبت به Samsung S5230 Star دارد :نقل قول:
لرزشگير دوربين ، فلاش، فوکوس اتوماتیک
فقط یک نظر درباره g700 (مدلی که تفاوت اصلی آن با g900 این است که دوربین آن 3.15 MP است و Wi-Fi ندارد خواندم که نسبت به خرید این گوشی مردد شدم!)
"
تو این چند وقته از بس تعریف های غیر کارشناسی از g700 و g900 شنیدم که دیگه داره حالم به هم می خوره به خاطر همین تعریف های بدون تحقیق بود که من 200 هزار تومن پیاده شدم و هیچ چیزی جز یک گوشی به شدت کند گیرم نیومده من گوشی g700 رو دارم و دارم می بینم و احساس میکنم که داره با سرعت پایینش عذابم میده اونوقت تعجب میکنم که دوستان میگن سرعتش خیلی هم خوبه ! دوستان اگه این گوشیو در مقایسه با تمام گوشی های سیمبین برند های دیگر مانند نوکیا ، موتورولا و غیره قرار بدهند خواهند دید که این گوشی از ضعف شدید سخت افزاری رنج می برد ! بابا من به چه زبونی بگم دیگه بقیه مردم رو بدبخت نکنید هیچ کدوم از گوشی های UIQ برای افرادی که صبرشون از حضرت ایوب کمتره مناسب نیست !
نمونه ای از کندی گوشی :
ریبوت شدن گوشی = 100 ثانیه
لود کردن تم = حداقل 20 ثانیه و حداکثر 2 دقیقه
و من تضمین می کنم که هیچ یک از پنجره ها و برنامه های این گوشی کمتر از مدت سه ثانیه باز نمی شوند کما اینکه خیلی از این برنامه ها مثل مدیاپلیر گوشی و دوربین گوشی حدوداا 7 الی 8 ثانیه برای لود شدن شما رو معطل می کنند ! شما اگه پر جزئیات ترین تم نوکیارو هم نصب کنید حداکثر 7 الی 8 ثانیه طول میکشه ! ریبوت شدن نوکیا 20 الی 30 ثانیه طول میکشه ! حالا معایب گوشیو رو به طور درست متوجه شدید خواهش میکن این گوشی رو نخرید !
لازم به ذکره این نظرات تند بعد از هزاران بار شکنجه من توسط گوشیم صورت گرفته و امیدوارم مدیران من رو درک کنند و این پست رو حذف نکنند تا افرادی که می خواهند بد بخت بشوند توسط این پست نجات پیدا کنند !
"
کیفیت صدای Star بهتره یا کوکی؟